Jautājums o Kerča

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
68 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Vispārīgi jautājumi»
Esmu Ukrainas pilsonis. Es iebraucu Krievijas Federācijā caur Belgradu. Es gribu izbraukt caur Krimu. Vai Ukrainas muita mani laidīs cauri?
Esmu Ukrainas pilsonis. Es iebraucu Krievijas Federācijā caur Belgradu. Es gribu izbraukt caur Krimu. Vai Ukrainas muita mani laidīs cauri?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
10 abonenti  • prasīja 2019-05-155 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  14
аватар Igor_1989
Sveiki, nē.
Lai iegūtu sīkāku informāciju, varat sazināties ar robeždienestu
Tālrunis:
+38 (044) 527-63-63 (zvaniem no ārzemēm),
0 800 218 808
E-pasts:
[email protected]
Darba grafiks:
Pirmd.-Ce
09:00 - 17:00
Piekt
09:00 - 16:00
pusdienas
13:00 - 14:00
аватар lazy_person
_838133
Ukrainas pilsonis var nokļūt Krimā ar iekšējo pasi gr. Ukraina, bet tikai no Ukrainas teritorijas (caur Ukrainas kontrolpunktiem). Jebkura cita vizīte Krimā ir Ukrainas likumu pārkāpums.
Ja vēlaties vispirms nokļūt Krimā (tas ir iespējams .. skatīt iepriekš), un pēc tam atstāt to uz Krievijas Federāciju, tas arī tiks uzskatīts par pārkāpumu ...
аватар Elenka08
Paliec jau Krimā, ja ar tādiem pūliņiem taisi ceļu uz vareno, tad kam tev tas Ukrainā vajadzīgs..
аватар Vika284
Muita, ja nav priekšmetu un pārvadāšanai aizliegtu lietu (ieroči, narkotikas ...), ko izlaist, robežsargi nepalaidīs garām
аватар camomille
Ukrainas pilsonim būs atļauts nepārprotami ieceļot Ukrainas teritorijā. Viņi ļaus jums šķērsot un saukt pie atbildības par nelikumīgu robežas šķērsošanu.
аватар kolyan_cat
Neklausies ļaunās mēlēs, ej! Viss būs labi, pāries bez problēmām!
аватар lazy_person
Jautājums nav īsti skaidrs, kur un kur jautājuma autors vēlas doties. Ir tikai skaidrs, ka viņam ir Ukrainas pilsonība. Šeit ir šī frāze: - "Es gribu izbraukt caur Krimu." (kur doties? ... uz Krievijas Federāciju caur Krimu?). Ja tā, tad var izbraukt pa Kerčas tiltu, bet tas jau tiks uzskatīts par likuma pārkāpumu (Ukrainas robežas nelikumīga šķērsošana).
аватар ollennka
Muita pāries, bet Ukrainas robežsargi - nē. Vai esat pārliecināts, ka iebraucāt Krievijas Federācijā caur Belgradu? Krievija un Belgrada atrodas pretējās Ukrainas pusēs.
аватар ollennka
Un, atvainojiet, jūs esat no Ukrainas, es to neredzēju. Viņiem pietrūks.
аватар dima_80_
Tas viss ir saistīts ar minimālo naudas sodu par nelikumīgu robežas šķērsošanu. Ieceļošana Krimā nevis no kontinentālās Ukrainas ir likuma pārkāpums.
аватар Vika284
dima_80_ 100% pareizi
Ukrainai, ārzemniekam un bezvalstniekam nav tiesību ieceļot Ukrainas teritorijā caur Krimas Autonomo Republiku, kā arī izbraukt no Ukrainas teritorijas caur Krimas Autonomo Republiku. - no Ukrainas Valsts robežsardzes dienesta vietas
Atcerējos kad atbildēju, ka robežsargi neies garām, paspēs bet ar sodu no 1700 UAH. līdz 5100 UAH vai līdz 15 aresta dienām
аватар ollennka
Ņemot vērā soda apmēru, to samaksāt ir lētāk nekā steigties uz citām robežšķērsošanas vietām.
аватар lazy_person
Dīvaina saruna...cilvēki brauc atvaļinājumā, kam vajadzīgas šīs izrēķināšanās ar naudas sodiem, aresta dienas .. ķīviņi un skaidrojumi. Tātad, tā kā jautājuma autors vēlas iet, jūs nevarat iet! Būs administratīvais pārkāpums (nelikumīga robežas šķērsošana).
аватар betonb30
nē, jūs, protams, pārkāpāt iebraukšanas un izceļošanas likumu
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Kerča
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl