Priboi 2*– Atsauksmes

5
Novērtējums 5.410
№3 viesnīcas reitingā Kerča
Atpūtas centrs atrodas 3 km attālumā no Kerčas Azovas jūras krastā - planētas siltākajā un zivīgākajā jūrā, kas ir lieliska vieta atpūtas makšķerēšanai. Viesiem tiek piedāvāta ēdamzāle, bufete, video telpa, pirmās palīdzības punkts, aprīkota smilšu un oļu pludmale un laivu noma.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Tas viss ir atkarī gs no tā , ko sā kotnē ji gaidī jā t un ko ieguvā t beigā s. Ja jū s rē ķ inā ties ar luksusa viesnī cu, jū s varat bū t dziļ i vī lies. Tač u ir arī medaļ as otra puse. Atvaļ inā jumā devā mies ar trim bē rniem, kuriem galvenais ir peldē ties siltā seklā jū rā , laicī gi paē st garš ī gi, izgulē ties un skriet kopā ar citiem bē rniem. … Tomēr ▾ Tas viss ir atkarī gs no tā , ko sā kotnē ji gaidī jā t un ko ieguvā t beigā s. Ja jū s rē ķ inā ties ar luksusa viesnī cu, jū s varat bū t dziļ i vī lies. Tač u ir arī medaļ as otra puse. Atvaļ inā jumā devā mies ar trim bē rniem, kuriem galvenais ir peldē ties siltā seklā jū rā , laicī gi paē st garš ī gi, izgulē ties un skriet kopā ar citiem bē rniem. Un, ja jū s viegli izturat civilizā cijas priekš rocī bu trū kumu, tad sē rfs ir tas, kas jums nepiecieš ams. Pirmais pluss: pansionā ts atrodas pludmalē . Jaunā kais bē rns pamodā s 6 no rī ta un izveda mani pastaigā gar krastu. Negaidot, kad visa kompā nija pamodī sies. Plus otrais: ē diens tur ir vienkā rš i lielisks! Mani izvē lī gie bē rni ē da, slavē ja un prasī ja vē l. Viņ i vienmē r bija pilni un laimī gi. Pavā ri ir draudzī gi un ņ em vē rā viesu vē lmes. 7 no rī ta palū dzu uzcept bē rnam olu kulteni (ē damistaba atver 8) - uzcepa un atnesa ar smaidu. Nevienu nekaitinā ja, ka ieradā mies stundu pirms brokastī m! Kafejnī cā meitenes ir arī paš as pieklā jī gi, un pē c stundā m bē rniem tika cepti kartupeļ i un karstā s sviestmaizes. Un tas viss ar smaidu. Plus trī s: ļ oti silta sekla jū ra. Plus vē l ceturtais: Bē rniem iekā rtots rotaļ u laukums, lielā kiem zē niem futbola laukums, vakaros atvē rta kinozā le. Netā lu no pansijas - strausu ferma. Un zoodā rzs, un restorā ns, un izjā des ar zirgiem. Ir, protams, mī nusi. Kā jau VISSĀ KERČ Ā , un ne ī paš i š ajā pansionā tā , saldū dens ir ciet. Svaigs ū dens tiek pieslē gts no 18.00 lī dz 20.00 Bet - pie ē damzā les - krā ns ar svaigu ū deni, ū dens visu diennakti. Un atkal viss ir atkarī gs no tā , kā esat pieradis atpū sties. Mē s visi bijā m apmierinā ti.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viņ iem ir liela, ļ oti liela problē ma ar ū deni. Pie pansionā ta ir kafejnī ca, tur mū zika daž reiz skanē ja lī dz diviem naktī . Biju ar mazu bē rnu, mans bē rns negulē ja no š ī s mū zikas. Un es runā ja ar daudzā m mammā m, kurā m mazi bē rni, tā pē c arī sū dzē jā s, ka bē rni naktī s slikti guļ . … Tomēr ▾ Viņ iem ir liela, ļ oti liela problē ma ar ū deni. Pie pansionā ta ir kafejnī ca, tur mū zika daž reiz skanē ja lī dz diviem naktī . Biju ar mazu bē rnu, mans bē rns negulē ja no š ī s mū zikas. Un es runā ja ar daudzā m mammā m, kurā m mazi bē rni, tā pē c arī sū dzē jā s, ka bē rni naktī s slikti guļ . Kas man patika bija ē diens un jū ra. Un par pā rtiku maksā jā m atseviš ķ i, lai gan raksta, ka ē dienreizes ir iekļ autas biļ etē .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Sā kš u ar to, ka bā ze pieder KMKim. Voikovs. Tas bija paredzē ts pā rē jiem darbiniekiem no mā jā m un darba rū pē m. Un, protams, var runā t par kā dā m 5 zvaigznē m. Pā rskats ar aculiecinieku acī m, mē s domā jam, ka tas ir konkurentu darbs vai tie, kas patieš ā m vē las iegā dā ties š o bā zi. … Tomēr ▾ Sā kš u ar to, ka bā ze pieder KMKim. Voikovs. Tas bija paredzē ts pā rē jiem darbiniekiem no mā jā m un darba rū pē m. Un, protams, var runā t par kā dā m 5 zvaigznē m. Pā rskats ar aculiecinieku acī m, mē s domā jam, ka tas ir konkurentu darbs vai tie, kas patieš ā m vē las iegā dā ties š o bā zi. Pirmkā rt, fotoattē lā redzamā s mā jas ir apkalpotā ju rinda. San. kā p lejā un nofotografē . Dū ņ i nav personī gas dzī vā s bū tnes un bā zes apkalpoš ana (ir lī dzekļ i pret odiņ iem, odiem) Administrators lī dz 2009. gadam ieskaitot bija savu biznesu pā rzinoš s cilvē ks: draudzī gs, uzmanī gs tā du meklē t. Ē damzā le: 3 ē dienreizes dienā , tā s aizstā s vienu ē dienu ar citu (ja nepiecieš ams), Krimas augļ i, dā rzeņ i (7 dienas neatkā rtos vairā k par vienu ē dienu), un par garš u, tukš i š ķ ī vji, galvenais pavā ra atlī dzī ba. Gaiss: jū ras stepes, skaistuma skats, delfī ni. Tā pē c padomā , braukt vai nē , jo cilvē ki dodas pirmā m kā rtā m uz jū ru, lai uzlabotu veselī bu, atpū stos, izbaudī tu redzē to. P. S.
Kā dreiz gā jā m pā rgā jienā : telts un ugunskura, bet rosā s no pā rē jiem!! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
trakā k protams arī gadā s. atkritumi un ne ponsionat … Tomēr ▾ trakā k protams arī gadā s. atkritumi un ne ponsionat
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Man ļ oti patī k!!!!! ! ! … Tomēr ▾ Man ļ oti patī k!!!!! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Es devos 2008. gadā , apstā kļ i bija briesmī gi...Mē s bijā m ē kā . Gultas nokarā juš ā s, veļ a visa izskalota caurā s, istabā izsists stikls, nā cā s aizbā zt ar lupatu, lai izbē gtu no kukaiņ iem, duš a strā dā. … Tomēr ▾ Es devos 2008. gadā , apstā kļ i bija briesmī gi...Mē s bijā m ē kā . Gultas nokarā juš ā s, veļ a visa izskalota caurā s, istabā izsists stikls, nā cā s aizbā zt ar lupatu, lai izbē gtu no kukaiņ iem, duš a strā dā.2 stundas dienā , ū dens uzsilst pa dienu saule, tas ir, ne vienmē r ir karsts. Tualetes ir murgs, izskalots ar kausu no tvertnes. Jā , administratore ir draudzī ga, kopumā cilvē ki strā dā ja labi, ē diens ir lielisks, tas ir vienī gais pluss, nu, jū ra ir 2 soļ u attā lumā , kas arī priecē ja. Es tur vairs neieš u. Daudz skaistā kas vietas Sudakā un jaunajā pasaulē , lai arī dā rgā kas, bet tā vē rts.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
DeAz 2*
Novērtējums 8.3
Krima, Kerča
Kitei 2*
Novērtējums 9.5
Krima, Kerča
Nimfeia 2*
Novērtējums 9.5
Krima, Kerča
Nimfei 2*
Novērtējums 10.0
Krima, Kerča
Atrakcijas
Adzhimushkay karjeri
Novērtējums 9.7
Krima, Kerča
Stats
Mitridata kalns
Novērtējums 9.5
Krima, Kerča
Daba, Pieminekļi un pieminekļi, Stats

База отдыха расположена в 3-х км от Керчи на берегу Азовского моря - теплого и самого рыбного моря планеты, отличного места для любительского рыболовства. К услугам отдыхающих столовая, буфет, видеозал, медпункт, оборудованный песчано-галечный пляж, прокат лодок.

Telpu apraksts

Размещение в 2-3-4-хместных номерах с балконом в капитальных трехэтажных корпусах и в деревянных щитовых домиках. Душ, туалет на территории базы отдыха.

Tālruņi: (06561) 5-18-57 - дир., 4-75-24
FAQ