Imperial 3*– Atsauksmes

3
Novērtējums 9.010
6.3 Numurs
6.3 apkalpošana
6.3 Tīrība
6.3 Uzturs
7.3 Infrastruktūra
3 stāvu komplekss atrodas Geroevskoje kūrortciemā Melnās jūras piekrastē.Vairāk →
аватар larisa.napalkova
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pā rē jais man ļ oti patika! Nav pā rpildī tas tī ras pludmales, atbraucā m ar maš ī nu, tā pē c bija iespē ja apbraukt gandrī z visu un izvē lē ties kur vislabā k patī k. Viesnī ca ļ oti tī ra, personā ls draudzī gs, pieklā jī gs. … Tomēr ▾ Pā rē jais man ļ oti patika! Nav pā rpildī tas tī ras pludmales, atbraucā m ar maš ī nu, tā pē c bija iespē ja apbraukt gandrī z visu un izvē lē ties kur vislabā k patī k. Viesnī ca ļ oti tī ra, personā ls draudzī gs, pieklā jī gs. lapenes, vakarā var uzcept grilu un ē rti apsē sties lapenē vai uz balkona, no kurienes, starp citu, var redzē t jū ru.
Mū su pieauguš ie bē rni ar savā m ģ imenē m vispirms dzī voja citā s viesnī cā s, pē c tam pā rcē lā s uz Imperial, un viņ iem tur patika vairā k!
аватар alenchik002
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā mies ar bē rniem 10 un 5 gadi. viss tika izdarī ts manā vietā ))) bē rni atpū tā s pē c peldes jū rā un baseinā . Vī rs atpū tā s no pilsē tas trokš ņ iem. Ī paš s paldies personā lam, meitenē m ir tikai brī nums! Viesnī cā ir komforts, tī rī ba un kā rtī ba. … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar bē rniem 10 un 5 gadi. viss tika izdarī ts manā vietā ))) bē rni atpū tā s pē c peldes jū rā un baseinā . Vī rs atpū tā s no pilsē tas trokš ņ iem. Ī paš s paldies personā lam, meitenē m ir tikai brī nums! Viesnī cā ir komforts, tī rī ba un kā rtī ba. Viss patika!
аватар Mus.ya
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ā rkā rtī gi neapmierinā ts ar personā lu! Telpu rezervē ju pa telefonu, pie reizes brī dinot, ka vajag bē rnu gultiņ u un protams solī ja tā s klā tbū tni istabā , ierodoties Tā nebija, trī s administratores nevarē ja atbildē t uz manu jautā jumu ar kuru no viņ iem runā . … Tomēr ▾ Ā rkā rtī gi neapmierinā ts ar personā lu! Telpu rezervē ju pa telefonu, pie reizes brī dinot, ka vajag bē rnu gultiņ u un protams solī ja tā s klā tbū tni istabā , ierodoties Tā nebija, trī s administratores nevarē ja atbildē t uz manu jautā jumu ar kuru no viņ iem runā . es un gultiņ a nebija, bet pieauguš ajiem gultas ir augstas un grī da ir flī zē ta! ! ! Gadu vecam bē rnam palika pumpis! No rī ta baseins nedarbojā s, kas sarū gtinā ja visus pansionā ta bē rnus, bet blakus sē dē ja "pieklā jī gs" apsargs, kurš treš ajā reizē atbildē ja, ka lī dz pulksten 11 peldē t nedrī kst, bet kad vari, iznā k Ludmila Vasiļ jevna un stā sta bē rniem, kā nevajag peldē t ! ! ! Kā da jē ga no š ī baseina? Ē diens ir briesmī gs un maksā.800 rubļ u vienai personai! Par griķ iem! ! ! Dabiski, ka dienu vē lā k izbraucā m ar kaudzi pretenziju, bet neviens pat neatvainojā s, ka sabojā ja pā rē jo! ! !


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Ankor 3*
Novērtējums 10.0
Krima, Kerča
Kerch 3*
Novērtējums 10.0
Krima, Kerča
La Grace 3*
Novērtējums 10.0
Krima, Kerča
Akvarel 3*
Novērtējums 8.0
Krima, Kerča
Meotida 3*
Novērtējums 7.0
Krima, Kerča
Atrakcijas
Adzhimushkay karjeri
Novērtējums 9.7
Krima, Kerča
Stats
Mitridata kalns
Novērtējums 9.5
Krima, Kerča
Daba, Pieminekļi un pieminekļi, Stats

3-х этажный комплекс расположен в курортном поселке Героевское на побережье Черного моря.

Viesnīcā

Бассейн с шезлонгами и зонтами, беседки, стирка и глажка, трансфер от ж/д или автовокзала (бесплатно).

  • restorāns
  • atklāts baseins
  • veļas mazgāšana
Bērniem
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

23 номера, из них 6 номеров класса "люкс".

Istabās

Кондиционер, телевизор со спутниковым TV, холодильник, душевая кабина с постоянной холодной и горячей фильтрованной водой. Номер "Люкс" - 2-х комнатный номер (или большой 1-комнатный) состоящий из спальни и зала с диваном и телевизором.

Adrese пос. Героевское, ул.Галины Петровой, 86-б.
Tālruņi: +38 (095) 884-76-52
+38 (097) 524-88-55
+38 (095) 388-95-15
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.