Brigantina 1*– Atsauksmes

4
Novērtējums 1.010
5.0 Numurs
1.0 apkalpošana
5.0 Tīrība
1.0 Uzturs
2.0 Infrastruktūra
Komplekss atrodas pie Melnās jūras, netālu no ciemata. Lolots, 30 km no Kerčas virzienā uz Feodosiju. Veselības uzlabošanas komplekss "Brigantiņa" sastāv no pansionāta un bērnu atpūtas nometnes. Pansionāts paredzēts 200 cilvēku uzņemšanai. Pansionāta teritorijā atrodas 2 stāvi. mūra un koka mājas ar 2-3 guļamistabām. Ir ēdamistaba, noliktava, dušas. Bērni tiek izmitināti divstāvu un vienstāvu ēkās labierīcībās stāvā un teritorijā. Istabas 3-4 personām. Ir rotaļu laukums, sporta un ugunskura laukumi, privāta smilšu pludmale, atsevišķa ēdamzāle, pirmās palīdzības punkts.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Briesmī gi, ne tā vieta. … Tomēr ▾ Briesmī gi, ne tā vieta.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Cilvē ki! ! ! Es nezinu, kā viņ i neaizsedza š o bū du. Nometne ir ne tikai nedroš a, bet arī bī stama. š ausmas š ausmas š ausmas. … Tomēr ▾ Cilvē ki! ! ! Es nezinu, kā viņ i neaizsedza š o bū du. Nometne ir ne tikai nedroš a, bet arī bī stama. š ausmas š ausmas š ausmas.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар zorrodl
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Lielā balonā ir ū dens ar uzrakstu "dzerams", to izmanto arī ē dnī cas ē diena pagatavoš anai, ū dens ir ar kaut ko piesā rņ ots, balonu vispā r nekad nevarē ja iztī rī t. . . un organizē ti bukhari - puse no viņ iem sū dzē jā s par saindē š anos , sastrī dē jā s ar ē dnī cā m, mē ģ inā ja atprasī t naudu. … Tomēr ▾ Lielā balonā ir ū dens ar uzrakstu "dzerams", to izmanto arī ē dnī cas ē diena pagatavoš anai, ū dens ir ar kaut ko piesā rņ ots, balonu vispā r nekad nevarē ja iztī rī t. . . un organizē ti bukhari - puse no viņ iem sū dzē jā s par saindē š anos , sastrī dē jā s ar ē dnī cā m, mē ģ inā ja atprasī t naudu. Tā ir ironija, un pats galvenais, masveida gremoš anas traucē jumi. . . tualetes ir tik daiļ runī gas. . . vē ders tika pā rgriezts ar nazi no iekš puses - no ū dens un ē diena no ē damistabas. Kas tur par kociņ u vai infekciju? ? ? un kam ir ļ oti vā ja imū nsistē ma. . . ?
аватар lepi1
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Pansionā ts ļ oti patika, ē diens garš ī gs, teritorija visa apstā dī jumos, ū dens visu diennakti. Dzī vojā m mā jā ar visā m ē rtī bā m (TV, ledusskapis, vannas istaba, karstais ū dens). Mē s nā ksim vē lreiz!. … Tomēr ▾ Pansionā ts ļ oti patika, ē diens garš ī gs, teritorija visa apstā dī jumos, ū dens visu diennakti. Dzī vojā m mā jā ar visā m ē rtī bā m (TV, ledusskapis, vannas istaba, karstais ū dens). Mē s nā ksim vē lreiz!
аватар 10061990
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
tas ir tikai š ausmas no straumes no turienes...tas vienkā rš i ir tā ds dupsis tik daudz emociju un negatī visma...tā di ķ ē mi tur strā dā...baro tos ar spaiņ iem . . precī zā k 14 dienas ar rī siem un vistas ā du...tualete ir 100 metrus no mā jas. … Tomēr ▾ tas ir tikai š ausmas no straumes no turienes...tas vienkā rš i ir tā ds dupsis tik daudz emociju un negatī visma...tā di ķ ē mi tur strā dā...baro tos ar spaiņ iem . . precī zā k 14 dienas ar rī siem un vistas ā du...tualete ir 100 metrus no mā jas...Mā jas ir š ausmī gas. . . kukaiņ i pa nakti krī t uz sejas. . . serviss-zā baki....siseņ i. . . cikā du vaboles. . . kaķ i suņ i ē dnī cā istabiņ a. . . nav sanitā rie standarti. . . nav kur izklaidē ties, tikai viens liels dupsis....no turienes ir video. . . labā k neredzē t. . . mē s tiesā simies, viņ i atdos naudu...aizstā vē t savas tiesī bas...nekad nebraukt uz turieni...lai dotos uz pilsē tu ir jā stā v 2 stundas saulē.2 autobusi dienā...40 cilvē ki brauc gazelē.. .


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Adzhimushkay karjeri
Novērtējums 9.7
Krima, Kerča
Stats
Mitridata kalns
Novērtējums 9.5
Krima, Kerča
Daba, Pieminekļi un pieminekļi, Stats

Комплекс расположен на берегу Черного моря, недалеко от пос. Заветное, в 30 км от Керчи в сторону Феодосии.

Оздоровительный комплекс «Бригантина» состоит из пансионата и лагеря отдыха для детей.Пансионат рассчитан на прием 200 человек.

На территории пансионата расположены 2-эт. каменные и деревянные домики с 2-3 местными номерами. Имеются столовая, склад, душевые.

Дети располагаются в двух- и одноэтажных корпусах в удобствами на этаже и на территории. Комнаты на 3-4 человека.

Имеются игровая, спортивная и костровая площадки, собственный песчаный пляж, отдельная столовая, медпункт.

Pludmales apraksts песчаный пляж
Telpu apraksts

Размещение в 2-3-х местных номерах в деревянных коттеджах. Душ, туалет, умывальник на территории комплекса. Холодная вода постоянно.

Tālruņi: 8(050)463-10-70,
(06557) 62-503
FAQ