Detskii sanatorii im. Rozy Liuksemburg 1*– Atsauksmes

22
Novērtējums 5.710
№10 viesnīcas reitingā Gaspra
5.6 Numurs
5.7 apkalpošana
6.2 Tīrība
5.1 Uzturs
6.8 Infrastruktūra
Bērnu sanatorija atrodas Gaspras ciema centrā netālu no Voroncova pils un Jaltas pilsētas vecā mūžzaļā parkā 180 m augstumā virs jūras līmeņa, 120 km attālumā no Simferopoles. Kūrortviesnīcas kopējā platība ir 6,3 ha; parka platība ir 5 hektāri.Sanatorijas teritorijā savulaik atradās lielhercoga muiža "Ai-Todor".Vairāk →
аватар leval15
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Tas ir š ausmī gi. Es š eit atpū tos, kad man bija 10 gadi. Tā s ir manas bē rnī bas sliktā kā s atmiņ as. Briesmī gi puiš i, riebjas pieauguš ie, pretī gi skolotā ji, š ausmī gs ē diens un piedevā m letiņ š teritorijā , kur skrē jā m kaut kā pabarot. … Tomēr ▾ Tas ir š ausmī gi. Es š eit atpū tos, kad man bija 10 gadi. Tā s ir manas bē rnī bas sliktā kā s atmiņ as. Briesmī gi puiš i, riebjas pieauguš ie, pretī gi skolotā ji, š ausmī gs ē diens un piedevā m letiņ š teritorijā , kur skrē jā m kaut kā pabarot. Garlaicī ga un pretī ga atpū ta. Naktī mū s sē dinā ja skatī ties kaut kā das idiotiskas š ausmu filmas ar vecajiem vai multfilmas garī gi atpalikuš ajiem. Turklā t, ierodoties ā rstē ties, es atnā cu mā jā s ar drudzi un sā pē m kaklā . Atceros, kā pē c trim dienā m piezvanī ju uz mā jā m un lū dzu, lai mani paņ em. Tē vs ieradā s pē c divā m nedē ļ ā m pie mums. Ieradā s tikai uz divā m dienā m. Tā pē c viņ i pat atteicā s mū s laist ā rā no teritorijas, staigā t pa pilsē tu. Pludmale ir briesmī ga, un mē s tajā bijā m tikai vienu reizi, piemē ram. Ā rsti ir briesmī gi. Pirmajā nedē ļ ā viņ i nozaga man telefona lā dē tā ju, kabatas naudu un austiņ as. Vecā kie regulā ri sita mani un manus draugus, ņ irgā jā s, iebiedē ja, audzinā tā jā m bija vienalga. Skatos, ka vietē jā sanatorijas sabiedrī ba arī plē š as, sakot, ka paš i bē rni vainī gi utt. Es biju viens no tiem bē rniem, es zinu, par ko runā ju, es biju diezgan neatkarī gs. Š ī sanatorija ir reta sū da, nekad neindē savus bē rnus.
аватар derevyanko6
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Istabā auksti, bē rni iet gulē t un sasildī ties! Neviens nepieskata bē rnus! Viņ a ieradā s ā trā s palī dzī bas punktā un teica, lai neizdomā , bet bē rnam ir pamatī gs zilums! Zupa ir kā ū dens ar garš vielā m! Burkā ns. … Tomēr ▾ Istabā auksti, bē rni iet gulē t un sasildī ties! Neviens nepieskata bē rnus! Viņ a ieradā s ā trā s palī dzī bas punktā un teica, lai neizdomā , bet bē rnam ir pamatī gs zilums! Zupa ir kā ū dens ar garš vielā m! Burkā ns. Korejieš u valoda ir ļ oti pikanta, vai tas ir normā li? Bē rnam? Neiesaku nevienam!! ! !
аватар flora9999
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Ziemā atvaļ inā jumu ar bē rniem, tā pē c par vasaru neko nevaru pateikt. Vasarā sanatorija ir pā rslogota, tā dē ļ arī vasaras atsauksmes ir š ausmī gas. Pē c maniem novē rojumiem strā dā ar sanatorijas bē rniem pā rliecinieties, ka visi ir aizpogā ti, ejot ā rā . … Tomēr ▾ Ziemā atvaļ inā jumu ar bē rniem, tā pē c par vasaru neko nevaru pateikt. Vasarā sanatorija ir pā rslogota, tā dē ļ arī vasaras atsauksmes ir š ausmī gas. Pē c maniem novē rojumiem strā dā ar sanatorijas bē rniem pā rliecinieties, ka visi ir aizpogā ti, ejot ā rā . Protams, kad puikas iet bez zeķ ē m un uzvelk jaku virs T-krekla, viņ i saaukstē . Procedū ras iziet cauri visam un masā ž a bē rniem (neskatoties uz to, ka viņ i ir bez vecā kiem) tiek veikta ne bezrū pī gi. Vienī gā problē ma ir ē diens, porcijas mazas un bē rni kaut ko pē rk teritorijā esoš ajā kioskā . Ja bē rns var nomazgā ties, apkalpot, tad var sū tī t uz sanatoriju. Pamatskolā nodarbī bas ir katru dienu – tā s tieš ā m iet cauri programmai.
Iepriekš izlasot atsauksmes, bijā m š ausmā s, lai gan nolē mā m doties. Jā , ir nepilnī bas, bet ne tā dā apjomā , kā rakstī ts atsauksmē s. Ja kā ds Kijevā dzī vo super apstā kļ os un atpū tā s tikai 5 zvaigž ņ u viesnī cā s, tad skaidrs, ka viņ am tas ļ oti nepatiks. patika tas.
аватар ivera
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pati atvedu bē rnus uz sanatoriju, paņ ē mu un vienreiz apciemoju. Tikā m ļ oti mī ļ i sagaidī ti, dokumentu aizpildī š ana tika atlikta uz vē lā ku laiku un pirmais ko darī jā m bija bē rnus pabarot, visi darbinieki ļ oti patī kami, pieklā jī gi. … Tomēr ▾ Pati atvedu bē rnus uz sanatoriju, paņ ē mu un vienreiz apciemoju. Tikā m ļ oti mī ļ i sagaidī ti, dokumentu aizpildī š ana tika atlikta uz vē lā ku laiku un pirmais ko darī jā m bija bē rnus pabarot, visi darbinieki ļ oti patī kami, pieklā jī gi.
Pē c profesijas esmu ā rste un esmu ļ oti gandarī ta par procedū rā m, kuras bē rni tur veica, tā s patieš ā m uzlaboja veselī bu.
Teritorijā ir ļ oti skaisti - redzama jū ra, Ai-Petri, apkā rt cipreses, palmas, tī rs gaiss.
Bet pats svarī gā kais vē rtē jums ir bē rnu vē rtē jums, un viņ iem tas ļ oti patika. Liels paldies!
аватар laaramara
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Mans apskats ir domā ts tiem, kam svarī ga bē rnu veselī ba! VIŅ I NOgalina MŪ SU BĒ RNU!! ! ! SANATORIJA Ļ OTI IESAKA SLĒ GT VAI PILNĪ BĀ MAINĪ T PERSONĀ LU!! ! Bē rns aizgā ja pilnī gi vesels un atgriezā s pilnī gi slims, ar temperatū ru 39, saules dermatī tu, pigmentā ciju ap acī m (balti plankumi, kas liecina par novā jinā tu imunitā ti un vielmaiņ as traucē jumiem, ko izraisī jusi ilgstoš a antibiotiku lietoš ana), E. … Tomēr ▾ Mans apskats ir domā ts tiem, kam svarī ga bē rnu veselī ba!
VIŅ I NOgalina MŪ SU BĒ RNU!! ! ! SANATORIJA Ļ OTI IESAKA SLĒ GT VAI PILNĪ BĀ MAINĪ T PERSONĀ LU!! !
Bē rns aizgā ja pilnī gi vesels un atgriezā s pilnī gi slims, ar temperatū ru 39, saules dermatī tu, pigmentā ciju ap acī m (balti plankumi, kas liecina par novā jinā tu imunitā ti un vielmaiņ as traucē jumiem, ko izraisī jusi ilgstoš a antibiotiku lietoš ana), E. coli, streptokoku un asinī m. urī ns! Izrā dā s, ka sanatorijā zeļ antisanitā ri apstā kļ i? Kā pē c viņ š lietoja ampicilī nu un biseptolu visu laiku no 2013. gada 3. maija lī dz 2013. gada 29. maijam? Kā dam sū dam ir jā bū t, lai uz mē nesi piebā ztu savus bē rnus ar š ī m tabletē m? Kā di ā rsti tur strā dā un no kurienes sanatorijā tā ds mikrobu "buķ ete"? Netī rumi, nepietiekams uzturs un bē rnu aprū pes trū kums ir trī s galvenie iemesli! Par ē dienu ir atseviš ķ a saruna. Nav dā rzeņ u un augļ u! Uztura pamatā bija apš aubā mas kvalitā tes miltu izstrā dā jumi, lī dz ar to minerā lvielu trū kums, aizkuņ ģ a dziedzera pā rslodze un aizcietē jumi visiem bē rniem bez izņ ē muma, kuri cī nī jā s ar netī rā m klizmā m! Efekta nostiprinā š anā aktī vi piedalī jā s sanatorijas teritorijā izvietotais stends, pie kura pastiepā s mazbaroti bē rni, cerot atrast ko ē damu, bet tā vietā saņ ē ma mivī nu, č ipsus, garš ī gus krekerus un daž ā dus batoniņ us! Kurš ir stenda ī paš nieks, kas tik lieliski izmanto izsalkuš os bē rnus? ! Es nenogurstoš i atstā š u savu apskatu visos plaš saziņ as lī dzekļ os, lī dz š is negods beigsies! Galu galā , ja mans veselais bē rns atgriezā s ar š ā du puš ķ i, tad kas notika ar slimajiem, kuri devā s uz atveseļ oš anos? VIŅ I NOgalina MŪ SU BĒ RNU!! ! !
аватар nunsik
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Es nevaru palikt vienaldzī gs un vē los dalī ties savos iespaidos. Sanatorijā bija dē ls, kuram ir 7 gadi - pirmā s klases. Mē s nekad agrā k to neesam sū tī juš i. Biļ eti uz klī niku saņ ē mā m tikai bē rnam. Protams, es pati nebiju gatava viņ u sū tī t, lai gan pavadī bā (lai gan bija daudz tā du bē rnu bez vecā kiem, pat 6 gadi). … Tomēr ▾ Es nevaru palikt vienaldzī gs un vē los dalī ties savos iespaidos.
Sanatorijā bija dē ls, kuram ir 7 gadi - pirmā s klases.
Mē s nekad agrā k to neesam sū tī juš i. Biļ eti uz klī niku saņ ē mā m tikai bē rnam. Protams, es pati nebiju gatava viņ u sū tī t, lai gan pavadī bā (lai gan bija daudz tā du bē rnu bez vecā kiem, pat 6 gadi). Nolē mu ī rē t mā ju ā rpus teritorijas. Jo nebiju gatava dzī vot “mucā s” š ķ ū ņ os un ē st lipī gos makaronus par 160 dienā . Tas ir maijā .
Bet tā kā es nedzī voju teritorijā , es nesaņ ē mu atļ auju apmeklē t. Es to negaidī ju. Rež isors ir rets, vienkā rš i necilvē cī gs grā bē js, kurš š ajā pasaulē nebaidā s no neviena. Es klusē ju par sevi. Bet š eit bija gadī jums ar citu sievieti. Viņ a bija ar 3 taloniem diviem bē rniem un sev, bet viņ ai arī bija mazulis ! ! ! un direktors lika viņ ai veikt papildu maksā jumu pilnā apmē rā.4500 UAH. - par krū tī m! Viņ a piedā vā ja pusi. Viņ š atteicā s. Viņ a pā rcē lā s uz dzī vi privā tajā sektorā . Un arī nedeva viņ ai atļ auju apmeklē t. Viņ as bē rni bija 5.5 un 7 gadus veci - divas meitenes. Un kur pazuda viņ as kupons - viņ i to norakstī ja....
Par to teritorijā atradā s daudzi kreisi atpū tnieki bez bē rniem un dzī voja labā kajā s istabā s.
Un tie, kas gulē ja ieejas istabā uz biļ etes, gaidī ja, kad beigsies maija brī vdienas un atbrī vosies labas istabas!! !
Pie vā rtiem stā vē ja apsargi. Rodas iespaids, ka š ī ir zona, nevis sanatorija. Tas jau ir stress bē rniem. Kā nesaslimt.
Bez vecā kiem teritorijā atradā s aptuveni 42 daž ā da vecuma zē ni un apmē ram 56 meitenes, un apmē ram tikpat daudz vecā ku ar bē rniem. Apmē ram 150 cilvē ku Kopā . Barakā dzī vo bē rni bez vecā kiem, 15 cilvē ki divstā vu gultā s. Duš as tiek ņ emtas 2 reizes nedē ļ ā . No vilciena bē rniem, protams, nepiedā vā ja iet duš ā . Vienai ē kai ir divas tualetes (viena tualete, otrais stā vs), mans mazais ir č ī kstoš s un viņ am bija stress iet uz š ī m tualetē m, kad kā ds nemitī gi ielauž as, tā pē c bija aizcietē jums un tad uzlika klizmu. Š is atgadī jums lika ā rstiem pajautā t citiem bē rniem vai viņ i ir gā juš i uz tualeti, tā pē c 8dien nebijā m vieni!! !
Viņ š vē l nav neatkarī gs. No rī ta un vakarā viņ i mazgā seju un tī ra zobus. Un par intī mo higiē nu. . . Varbū t kā ds vakaros gā ja uz pagrabu ar bidē (viena bidē uz 50 cilvē kiem!! ! ), manē jais nē . Pē c kā da laika viņ am sā pē ja dzimumloceklis un asiņ oja galva. Es pacē lu raudu. Mazgā š ana ir sā kusies. Un mā sa viņ u veda uz bidē katru dienu.
Viņ iem arī nav kur glabā t savas mantas. Viņ i glabā koferus skapī š os. Viņ i paš i mazgā zeķ es un š ortus. Tad viņ i neatceras, kur, kura lietas karā jas ž ā vē tā jā . Un visu laiku visi viens otram kaut ko atņ em, kaut kur pazaudē , kaut ko zog. Ja es nebū tu varē jis iekļ ū t teritorijā un pabarot viņ u un kontrolē t viņ a veselī bu, es nezinu, kā viss bū tu bijis.
Viņ š ir slims. Izrā dī jā s, ka labi, ka es tur biju, jo viņ iem nebija ar ko ā rstē ties. Es nezinu, kā viņ i izturē jā s pret bē rniem izolatorā . Visas zā les bija jā pē rk. Viņ š klepoja, es piespiedu mā su viņ ā klausī ties, bet viņ i uzminē ja temperatū ru izmē rī t tikai nā kamajā dienā . Un tā ar visu. Es saprotu, ka ar tik maziem bē rniem katram vajadzē tu bū t mā siņ ai vai auklei, protams, tas nav reā li. Lai gan kopumā skolotā ji un darbinieki gā ja uz tikš anos, viņ i pret mani un bē rnu izturē jā s labi.
Pastaigā joties jā saka, ka viņ u ā rsti ir par simts procentiem labā ki nekā mū su rajona bē rnu klī nikā Kijevā . Š eit ir nepiecieš ams izrā dī t cieņ u. Bet jums ir labi jā zina savs bē rns un jā bū t gandrī z ā rstam. Citā di, kamē r tu sev neatgā dini, neviens nevienam nepievē rš uzmanī bu.
Bē rni visi ir raibi, no daž ā dā m ģ imenē m, daž ā das audzinā š anas un vecuma. Tā tad, ja mans bē rns nezinā ja sliktus vā rdus, mē neš a laikā viņ š iemā cī jā s daudz “noderī gu” vā rdu, tostarp no audzinā tā jā m. Un galu galā viņ i pilnī bā atlaida jostas vaļ ī gā k. Viņ i runā ja uz selektī va paklā jiņ a neatkarī gi no tā , ka tuvumā atradā s pieauguš ie un nereaģ ē uz viņ u komentā riem. Š o "ganā mpulku" tieš ā m ir grū ti savaldī t.
Jums jā bū t gatavam, ka var bū t apvainojumi un pat kautiņ i. Manē jais nekad nav redzē jis jū ru. Naudas autobusam nebija. Tā viņ i sē dē ja teritorijā . Daž kā rt tā s tika izvestas ekskursijā s, bet par papildus naudu.
27 dienas ir beigtas, tā nav atpū ta, tas ir tikai stress. Iespē jams, pē c tam vajag "noņ emt pereli" no pavadoņ iem. Tas ir joks. Bet tas tieš ā m rada stresu. It ī paš i tā dā vecumā . Kamē r viņ am nebū s 10-11, vairā k par vienu neatlaidī š u. Un citiem neiesaku. It ī paš i, ja bē rns nav ļ oti patstā vī gs. Viens puika sā kumā š ņ ukstē ja 2 dienas pē c kā rtas, nevis mierinā ja - skolotā jas uz viņ u kliedza, ka viņ š ir raudā tā js. Un citi bē rni to uztvē ra.
Tas ir kā armiju. Slē gta teritorija. Vecā kie apvaino un apvaino jaunā kos, ņ irgā jas par vā jajiem, audzinā tā jas runā kā praporš č iki. No viņ u oras var kļ ū t kurls. Ja nav biedē još i bē rnus 7 gadu vecumā laist "armijā ". pieņ emsim.
No plusiem. Skaista labiekā rtota teritorija!
No izklaides - vakarā.1h diskotē ka, reizē m daž as aktivitā tes, pā rgā jieni.
Bija ā rstē š ana. Nav daudz, bet bija.
Mē s bijā m slimi visu sacensī bu laiku… Vai š ī ā rstē š ana mums palī dzē s? Nezinu.
Turklā t mū su ā rstu stulbums nebeidz pā rsteigt. Nosū tot mū s maijā , viņ iem vajadzē ja zinā t, ka š is nav mū su periods. Ka maijā Krimā ir migla un mitrs, ka ir ziedē š ana un ka š is ir sliktā kais periods alerģ ijas slimniekiem un tiem, kas cieš no astmas bronhī ta..... Labā kais laiks ir septembris. Tas jau ir tur sanatorijas darbinieki paskaidroja. Paldies, mē s uzzinā sim.
Kā pē c jums pastā vī gi jā mā cā s no kļ ū dā m.
Divas dienas pirms izbraukš anas kā ds nepilngadī gs deģ enerā ts manam dē lam iesita pa galvu. Es iesniedzu pieteikumu un paņ ē mu to no turienes. Pē dē jā s divas dienas esmu viņ u vedis uz jū ru. 27 dienas un bē rns neredzē tu jū ru. Tas ir idiotiski.
Un, ja jū s ceļ ojat ar bē rnu š ajā vecumā , vē lams, lai bū tu biļ ete mā tei un bē rnam. Es neiesaku atstā t vienu.
Ziniet, mē s esam pieticī gi, pozitī vi cilvē ki un necerē jā m, ka tur ieraudzī sim 5 zvaigznes. Bet bija daudzas lietas, kurā m nebiju gatava. . .
Vā rdu sakot - Deep SCOOP! ! !
вечерняя дискотека корпус для девочек парк в санатории Розы Люксембург парк в санатории Розы Люксембург Гаспра
аватар odinczova1
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Biju tur un man ļ oti patika)))))) No pulksten 21:00 š eit ir diskotē ka. Lī dz 10:00. Vakaros viņ i rī ko sacensī bas =-) Bijā m arī ekskursijā s. Tas ir ļ oti interesanti. )) Ir sporta maidan č iks, tenisa galds, teniss, dambrete, š ahs utt. … Tomēr ▾ Biju tur un man ļ oti patika))))))
No pulksten 21:00 š eit ir diskotē ka. Lī dz 10:00.
Vakaros viņ i rī ko sacensī bas =-)
Bijā m arī ekskursijā s. Tas ir ļ oti interesanti. ))
Ir sporta maidan č iks, tenisa galds, teniss, dambrete, š ahs utt. . .
аватар Shama1
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Labs dienas laiks! Es vē los dalī ties ar jums savā atvaļ inā jumā tur. Braucā m ar draugu un mū su 3 mazajiem bē rniem, 2.5 gadi un 4.5. Klī nikā mums piedā vā ja biļ eti, uzreiz piekritā m un devā mies. Tā kā biļ ete bija no 3. … Tomēr ▾ Labs dienas laiks! Es vē los dalī ties ar jums savā atvaļ inā jumā tur.
Braucā m ar draugu un mū su 3 mazajiem bē rniem, 2.5 gadi un 4.5. Klī nikā mums piedā vā ja biļ eti, uzreiz piekritā m un devā mies. Tā kā biļ ete bija no 3. un ieradā mies 11. , tad daudzas vietas bija aizņ emtas. mums piedā vā ja 2 nakš ņ oš anas iespē jas - š ī ir muca - tikai š ausmas un murgs un mā ja - kas, salī dzinot ar to, bija paradī ze. mums bija sava duš a ar karsto ū deni visu diennakti, 2 lielas istabas, ledusskapis un savs pagalms. Viss ir kā rtī bā , protams, mums iedeva sildī tā ju, segu, es te negrē kos, centā s darbinieki. Ē diens ir vienkā rš i brī niš ķ ī gs! ! ! bija dienas, kad tā nebija un bija pretī gi, bet daž reiz pat kaķ i negribē ja ē st to, ko bē rniem iedeva, nemaz nerunā jot par bē rniem. bē rniem paš iem gatavot nevar. Uz jautā jumu, kā pē c nav tik garš ī gi, virtuves darbiniece teica "pavā rs slims, pacietī gi. " Aukstā s tantes darbojā s virtuvē un pā ris reizes pamanī ju kaķ us, kas turpat virtuvē netā lu no bē rnu barī bas griezā s.
Sanatorijas priekš rocī ba ir liela aizsargā jamā teritorija, kuru nedrī kst bez caurlaides, vakarā bija diskotē kas bē rniem, bija bezmaksas braucieni uz apskates vietā m. Ideja ir tā da, ka autobuss ved arī autobusu uz jū ru, mē s tur varē jā m aizbraukt vienu reizi, un tad atcē lā m braucienus uz jū ru, jo nav sezona. D
par jū ru ar bē rniem iet 40 minū tes un gandrī z nemitī gi pa kā pnē m, vienu reizi varē jā m un tad tikai lī dz pludmalei, atpakaļ braucā m ar taksi.
Bē rni, kuri atpū š as bez vecā kiem, izskatā s ļ oti laimī gi, saka, ka patī k, bet pastā vī gi ir izsalkuš i. Man bija iespē ja aprunā ties ar skolotā jiem, viņ i ir ļ oti jauki cilvē ki.
Ā rstē š ana sanatorijā ir ļ oti apš aubā ma, nav ī paš u zā ļ u.
Mē s tur varē jā m palikt tikai nedē ļ u un pā rcē lā mies uz citu pilsē tu atpū sties. Sanatorijā samaksā jā m 300 UAH par mā ju, atradā m mā jokli par 250 UAH, milzī gu dzī vokli ar visu sadzī ves tehniku, TV, kondicionieriem, bē rni vienkā rš i bija sajū smā , un mē s viņ us nobiedē jā m, kad nepakļ ā vā mies sanatorijai.
Jums ir jā izlemj, vai doties uz turieni vai nē , bet labā k padomā jiet 100 reizes.
Otro reizi es dotos, ja man tur maksā tu 300 UAH dienā
аватар mazurok.o
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Mī nusi: Ē diens ir briesmī gs, kastī tes iekš ā pasakā , kļ ū st veselas? ha, uzreiz pē c "klusā s stundas": "kas mē s esam? - izsalkuš i bē rni! ko mē s gribam? - sasit letiņ u un aprī t visu Mivinu! " Vispā r bija problē mas ar pā rtiku un bodē tirgoja tikai netī rumus, tur pavadī tajā laikā nokritu no 5kg un gandrī z sabojā ja vē deru. … Tomēr ▾ Mī nusi: Ē diens ir briesmī gs, kastī tes iekš ā pasakā , kļ ū st veselas? ha, uzreiz pē c "klusā s stundas": "kas mē s esam? - izsalkuš i bē rni! ko mē s gribam? - sasit letiņ u un aprī t visu Mivinu! " Vispā r bija problē mas ar pā rtiku un bodē tirgoja tikai netī rumus, tur pavadī tajā laikā nokritu no 5kg un gandrī z sabojā ja vē deru. Nezinu, kā ir ar pretē jā dzimuma ķ ermeni (m), bet pē c bildē m viss ir klā ts ar š okolā di. Katru rī tu mē s bijā m spiesti saklā t savas gultas vienkā rš i ideā las, ja kaut kas nebija kā rtī bā - uz nā vessodu, š is bē rns, viņ am kaut kas nebija kā rtī bā ar galvu! (Es nerunā ju par visā m audzinā tā jā m, bet tikai par Mariju. Petrovnu. Kas bija manā maiņ ā , tas sapratī s...)
Plusi: katru dienu pastaigā jā mies, devā mies ekskursijā s, ja nekur negā jā m pastaigā ties, tad ar draugiem mierī gi pastaigā jā mies pa sanatorijas teritoriju. Diskotē kas ilga pietiekami ilgi. Labi skatī jā mies, kā ģ ē rbjamies, lai nesaaukstē tos, jo man tas nepatika, bet to var uzskatī t par plusu, jo dzī vē varē ju saslimt.
Protams, es domā ju, ka nauda nav tā vē rta, ē diens un ē kas nē - ak, bet mē s paš i sagā dā jā m interesantu atpū tu no rū gtā s realitā tes, daudz labu draugu un...bija jautri ! ! !
аватар arina.zadorozhn
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Manam bē rnam ir reta ģ enē tiska slimī ba, kas saistī ta ar zemu olbaltumvielu diē tu. Saņ ē musi mammas un bē rna ceļ ojumu uz Rosa Luxembourg bē rnu sanatoriju, nolē mu izlasī t atsauksmes un uzgā ju vienu negatī vu mammas atsauksmi, kurā teikts, ka nav vē rts rē ķ inā ties ar atseviš ķ u diē tisku maltī ti pat naudas dē ļ. … Tomēr ▾ Manam bē rnam ir reta ģ enē tiska slimī ba, kas saistī ta ar zemu olbaltumvielu diē tu. Saņ ē musi mammas un bē rna ceļ ojumu uz Rosa Luxembourg bē rnu sanatoriju, nolē mu izlasī t atsauksmes un uzgā ju vienu negatī vu mammas atsauksmi, kurā teikts, ka nav vē rts rē ķ inā ties ar atseviš ķ u diē tisku maltī ti pat naudas dē ļ...I bija š ausmā s, kā es pabaroš u bē rnu, jo viņ š nevar ē st mū su maizi, graudaugus, makaronus, pienu, gaļ u utt. Bet cerī ba bija, ka drī kstē š u viņ am gatavot ar saviem ī paš ajiem produktiem. Kad ieradā mies (un tas bija seš os no rī ta) mū s ļ oti sirsnī gi sagaidī ja, iedeva padzerties siltu tē ju un 8 no rī ta bijā m iekā rtojuš ies 1. korpusā . Ir renovē ts (galu galā ē kas ir vecas) visu diennakti karstais un aukstais ū dens, duš as. Daktere Jeļ ena Viktorovna, uzzinā jusi par manu bē rnu, nekavē joties brī dinā ja darbiniekus virtuvē un trī s reizes dienā gatavoja dē lam atseviš ķ us ē dienus ar zemu olbaltumvielu saturu. Katru reizi centā mies izdomā t ko jaunu un garš ī gu. Liels paldies š efpavā riem, kā arī diē tā m. mā sas Anna Fedorovna un Ņ ina Petrovna, kuras uzmanī gi vē roja, lai bē rnam vienmē r bū tu ko ē st. Pirmā s ē kas medmā sas Svetlana Vasiļ jevna un Valentī na Mavlitovna ir ļ oti uzmanī gas un gā dī gas sievietes. Liels paldies par jū su komfortu, rū pē m un sapratni!
Jū ra, kalni, labs laiks un smaidī gi cilvē ki sanatorijā radī ja mums lielisku noskaņ ojumu, atveseļ oš anos un atpū tu!
Parādīt vairāk »


iemiesojums ElinaElina_Mamedalieva
5 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums seregazamais
Es nevaru dzīvot divas dienas bez bumbas)
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Pils bezdelīgu ligzda
Novērtējums 7.6
Krima, Gaspra
Arhitektūra, Stats
Kafejnīca Laguna
Novērtējums 6.8
Krima, Gaspra
Restorāni, kafejnīcas
Ai-Todoras rags
Novērtējums 8.0
Krima, Gaspra
Daba

Детский санаторий расположен в центре поселка Гаспра недалеко от Воронцовского дворца и г. Ялта в старинном вечнозеленом парке на высоте 180 м. над уровнем моря в 120 км от Симферополя. Общая площадь территории здравницы - 6.3 га; площадь парковой зоны – 5 га.Территория санатория была когда-то великокняжеским имением «Ай-Тодор».

Pludmales apraksts собственный мелко галечный, оборудованный навесами, душем, топчанами. Доставка автобусом туда и обратно входит в стоимость. Удаленность от моря 1200 м.
Viesnīcā

вечнозеленая парковкая зона, терренкур «Царская тропа», детская площадка, настольный теннис, игровая комната, концертный зал на 150 мест, собственная столовая, баня, игровые отрядные места, международный телефон, медпункт в каждом корпусе, ежедневная вечерняя дискотека, конкурсы, викторины, игры на свежем воздухе, массовые культурно-развлекательные мероприятия, художественная самодеятельность детей при поддержке педагогов - специалистов; занятия по интересам детей.

Telpu apraksts

санаторий рассчитан на 150 мест. В зависимости от возраста детей распределяют в отряды по 25-30 человек, за каждым отрядом закреплено 2 квалифицированных воспитателя. 10-16 местное размещение, на современных 2-х ярусных кроватях в обновленном корпусе. Удобства на этаже отдельно для мальчиков и для девочек (горячая вода круглосуточно). Посещение бани по графику 2 раза в неделю.

Adrese 98660 шоссе Севастопольское, 8, пгт Гаспра, Ялта, АР Крым.
Tālruņi: +38 (0654) 242-738
+38 (0654) 242-427
FAQ