Voskhod 1*– Atsauksmes

11
Novērtējums 3.510
№21 viesnīcas reitingā Feodosija
3.8 Numurs
3.8 apkalpošana
4.1 Tīrība
5.8 Uzturs
3.3 Infrastruktūra
Sanatorija "Voskhod" Feodosijā tiek uzskatīta par vienu no populārākajiem kūrortiem dienvidaustrumu Krimā. Vairākas ēkas atrodas ēkās, kas ir arhitektūras pieminekļi. Sanatorijā ir profesionāla medicīniskā bāze kuņģa-zarnu trakta un augšējo elpceļu slimību profilaksē, profilaksē.Vairāk →
аватар elena.chursinova7
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
1. Pirmais mī nuss attiecas uz Feodosijas pilsē tu un izsvī tro visus plusus, pat ja jū s tos atrodat. Š ī ir kanalizā cija, kas ieplū st jū rā . Es to redzē ju (un sajutu! ) divā s vietā s tieš i pludmalē . 2. Atpū tā mies kopā ar bē rnu (14 naktis), par ekskursiju samaksā jā m 71 tū kstoti rubļ u. … Tomēr ▾ 1. Pirmais mī nuss attiecas uz Feodosijas pilsē tu un izsvī tro visus plusus, pat ja jū s tos atrodat. Š ī ir kanalizā cija, kas ieplū st jū rā . Es to redzē ju (un sajutu! ) divā s vietā s tieš i pludmalē .
2. Atpū tā mies kopā ar bē rnu (14 naktis), par ekskursiju samaksā jā m 71 tū kstoti rubļ u. (lidojums no Č eļ abinskas un atpakaļ , transfē rs no Simferopoles uz Feodosiju un atpakaļ , naktsmī tne, trī s ē dienreizes dienā ). Par š o naudu bija iespē jams pilnī bā atpū sties Ē ģ iptē vai Turcijā ar "viss iekļ auts" principu. Un nemaksā ik uz soļ a par "mammu, man slā pst" (kvass 50 rubļ i, piena kokteilis 100 rubļ i), "mammu, nopē rc saldē jumu" (50 rubļ i par 1 bumbiņ u), par kafijas tasi (100 - 150 rubļ i. ) utt.
3. Par samaksā to naudu saņ ē mā m: nakš ņ oš anu "š ķ ū nī ", istabenes un pavadoņ u skopu attieksmi, ā rsta un masiera vienaldzī bu, skandā lus pludmalē sakarā ar sauļ oš anā s krē sliem, uzkopš anas trū kumu istabā , zā dzī bu kaimiņ u telpas un lī dz ar to pastā vī gs satraukums par savā m vē rtī bā m un dokumentiem.
4. Dzī vojā m ē kā numur 8. Veca un nobruž ā ta - tikai viss! Istabā ir putekļ aini spilveni un gultas pā rklā ji, veca veļ a un dvieļ i. Tualetes labi nelaiž , flī ze nokritusi, un neviens to nelabo. Durvis, slē dzenes, logi - viss ir nosacī ti atbrī vots. Piecas dienas pē c mū su ieraš anā s mū su ē kā tika apzagtas trī s istabas! ! ! Zaga naudu, telefonus, pases, bija sā pī gi skatī ties uz cietuš ajiem. Tas notika agri no rī ta. Kur tobrī d bija dež urants, ko viņ a darī ja? Ē kas durvī m naktī jā bū t aizvē rtā m. Kā zagļ i iekļ uva? Ar š iem jautā jumiem vē rš os pie sanatorijas vadī bas. Pē c š ī m zā dzī bā m zaudē ju mieru, gulē ju apskā vienos ar dokumentiem, naudu un telefonu, baidī jos atstā t istabā kaut ko vē rtī gu. Sanatorija piedā vā seifus administratī vajā ē kā . Bet! Attā lums no mū su ē kas lī dz administratī vajai ē kai ir puskilometrs! ! ! Es atstā ju telefonu seifā , gribē ju piezvanī t un tu skrien puskilometru tur, puskilometru atpakaļ...
5. Istabene paceltā tonī lika man piezī mē t, ka koridorā uz grī das no manā m č ī bā m bē rtas smiltis: "Vai nevar atstā t smiltis pludmalē? ! ". Pie izejas no pludmales tika ieteikts mazgā t kā jas sekojoš ā veidā . Jū s paņ emat vecu, nobruž ā tu plastmasas pudeli (pretī gi ņ emt rokā s! ), Atgriež aties jū rā , savā cat ū deni, atgriež aties pie izejas no pludmales, nomazgā jat kā jas. Ja nav pietiekami daudz ū dens, lai nomazgā tu visas smiltis no kā jā m, atkā rtojiet procedū ru. Vai tieš ā m nav iespē jams izmest š ļ ū teni, kā tika organizē ts blakus esoš ā s viesnī cas pludmalē ? Š is priekš likums ir par sanatorijas vadī bu. Un es iesaku kalponei tikai darī t savu darbu, proti, mazgā t grī du! Un nevis mocī t atpū tniekus ar saviem izteikumiem, kuru mē rķ is ir atvieglot sev dzī vi un mazā k strā dā t. Starp citu, no 16.07. 2016 lī dz 23.07. 2016 mū su istaba ne reizi netika iztī rī ta!! !
6. Par visā m procedū rā m, kas sanatorijā bija pieejamas, daktere nepū lē jā s pastā stī t. Varē jā m viņ ai pajautā t tikai to, par ko zinā jā m (sā ls ala, masā ž as un inhalā cijas). Par pā rē jo viņ a klusē ja, es tam ticu ar nolū ku. Masā ž as telpā nebija gaisa kondicionē š anas. Masā ž as terapeits bija karsts, tā pē c viņ š ieslē dza ventilatoru, kas pū ta tieš i pacienta mugurā . Rezultā tā es izpū tu tieš i tos muguras muskuļ us, kurus viņ š masē ja! Jautā jums masā ž as terapeitam: "Ja esat profesionā lis, vai jums nevajadzē tu zinā t par š ā dā m ventilatora pū tī š anas sekā m pacienta mugurā ? Tas pats jautā jums ir sanatorijas vadī bai.
7. Sū dzī bu un ierosinā jumu grā matā (21.07. 2016. ) atstā ju ierakstu, kas joprojā m palicis bez atbildes. Manuprā t, viesnī cas menedž erim, kuram interesē apkalpoš anas kvalitā te, sava diena jā sā k ar š ī s grā matas lasī š anu un apskati internetā par savu viesnī cu. Acī mredzot Voskhod sanatorija neko nemainī s.
8. Secinā jumi, ko izdarī ju pati. Es atpū š os tajā s vietā s un viesnī cā s, kur viņ i man pateiks paldies par smiltī m, kas izlija no manā m č ī bā m. Un, ja ceļ i uz normā lu atpū tu un kvalitatī vu apkalpoš anu bū s bloķ ē ti, es atpū tī š os mā jā s, laukos, peldē š os aukstā ezerā , bet es netē rē š u savu grū ti nopelnī to naudu apkaunojoš ai atpū tai Krimā! ! !
аватар prokopov1
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Š ogad es atkal apmeklē ju Voshod. Atpū tas periods: jū lija beigas - augusta sā kums. Dzī voja 4. korpusā.3. stā vā . Kas ir mainī jies (vai nav mainī jies) gada laikā ? Mani komentā ri tiek vē rtē ti piecu ballu skalā . Reģ istrs. … Tomēr ▾ Š ogad es atkal apmeklē ju Voshod. Atpū tas periods: jū lija beigas - augusta sā kums. Dzī voja 4. korpusā.3. stā vā .
Kas ir mainī jies (vai nav mainī jies) gada laikā ? Mani komentā ri tiek vē rtē ti piecu ballu skalā .
Reģ istrs. Meitenes ir draudzī gas, draudzī gas, ā rkā rtī gi korektas. Jebkura klienta vē lme iespē ju robež ā s tiek mē ģ inā ta izpildī t. Godā tais "5".
Numurs. Dzī voja 3 stā vā , plastikā ta logi. Tapetes visas nokrā sotas ar dzeltenu, gultas ir no atmiņ ā paliekoš iem padomju laikiem, lai neizjuktu, pielipuš as pie sienā m, bet mī kstas. Pieejams gaisa kondicionieris, darbojā s pareizi un glā ba siltumā . Televizors, lai arī nebija jauns, arī strā dā ja labi, ir pieejami krievu kanā li. Pirmo reizi redzē ju ledusskapi, kas iebū vē ts naktsskapī . Tas atveras un aizveras ar atslē gu, kas vienlaikus darbojas kā aizbī dnis. Vannas istaba ir kā duš as kabī ne, ū dens pastā vī gi karsts-auksts. Pē dē jā naktī , agri pamostoties, atradu nelū gtus viesus: simtkā jus, tarakā nus utt. Labi, ka naktī agrā k nepamodos, bū tu nā cies gulē t uz balkona))). Troksnis uz ielas pieaug, tuvojoties augustam. Skats no balkona uz jū ru ir brī niš ķ ī gs, labā ku atpū tu nevar iedomā ties. Esiet uzmanī gi uz balkona. Kā ds vī rietis procedū ru laikā stā stī ja, ka uz viņ a balkona uzkritis balkona gabals no augš ē jā stā va. Augusta vakaros ē kā tika izslē gta gaisma, tā pē c augustā no 22-00 lī dz 7-00 ē kā nedarbojā s lifts. Ē kai ļ oti nepiecieš ams kapitā lais remonts. Kalpones ir draudzī gas, cenš as ā tri sakopt, atkritumi tiek izvesti katru dienu, veļ a un dvieļ i tiek mainī ti katru nedē ļ u. Naktsmī tnes vē rtē jums - "3".
Uzturs. Ē dnī ca netā lu no dzelzceļ a stacijas, 1. korpusā , kas izraisī ja konfliktus ar atbraukuš ajiem pabalstiem no Maskavas, kurus Maskavas valdī ba lielā skaitā "piegā dā " Krimas atbalstam. Interesants fakts: š ogad administrā cija ar grā matvedī bu tika pā rcelta no blakus esoš ā s ē kas Nr. 3 uz 4. korpusu, treš ā tagad ir pilnī bā iznomā ta. Un kā pē c gan nepadomā t par to, kā ē ku no 3 ē kā m pā rveidot par ē damistabu un izī rē t 1. Protams, veciem cilvē kiem un invalī diem ir ā rkā rtī gi grū ti doties uz ē damistabu 3 reizes dienā . Man tas bija prieks, 10 minū tes pa promenā di - skaistums. Bet karstumā "rā pot" ar kruķ i 30-40 minū tes ir nā vē još s. Ja sanatorijas ī paš niekam ir svarī gi saglabā t "preferenciā lo kontingentu" (un tas ir lī dz 90% iedzī votā ju), jums joprojā m ir jā domā par ē damistabas pā rvietoš anu. Ē diens ir labā ks nekā pē rn, ē diens garš ī gs, daudzveidī gs, viesmī les draudzī gas, pat ja neesi veicis pasū tī jumu, tomē r cenš as piedā vā t ko izvē lē ties papildus parastajam ē dienam. Tikai viens ē diens nemainā s - "biezpiena kastrolis" (kā ē dienkartē parā dā s), vienu reizi paņ ē mu testē š anai. Tas ir precī zi "sabiezinā ts", biezpiens tajā ir "gulkina deguns". Viss pā rē jais ir ļ oti garš ī gs, ī paš i man patika zivs. Pusdienā s, kā likums, augļ i (pā rsvarā vietē jie, kas ir ļ oti labi). Vakaros - kefī rs vai raudzē ts cepts piens un garš ī gi konditorejas izstrā dā jumi. Vē rtē jums "4" ar plusu.
Pludmale. Ļ oti labi. Sauļ oš anā s krē slu ir daudz vairā k, rezervā cijas turpmā k nav (sauļ oš anā s krē slu pietiek gandrī z visiem, izņ emot jaunā kos apmeklē tā jus, kuri ierodas pulksten 10), kā arī nav "galvenā s atrakcijas" - medmā sas. . Ž ē l. . . Pludmalē tiek izvesti atkritumi, iedalī tas speciā las smē ķ ē š anas vietas. "5".
Ā rstē š ana. Vē lreiz gribu pateikties ā rstei Zinaī dai Fedorovnai, kura pret katru pacientu izturas kā pret bē rnu, pati ved pie masā ž as terapeita (š ogad, pateicoties priviliģ ē to maskavieš u kategoriju nodroš inā š anai, masā ž a ir bez maksas). Protams, procedū ru saraksts ir minimā ls, sanatorijas medicī niskā bā ze ir gandrī z pilnī gā panī kumā , un tā s atjaunoš anai nepiecieš ami kolosā li lī dzekļ i. Paldies sā ls alas strā dniekiem, dū ņ u procedū ru kabinetam, masierei: viņ i ir profesionā li, gā dī gi. Starp citu, informā cija dū ņ u terapijas cienī tā jiem: "Voskhodā " nevar iegū t pilnvē rtī gu dū ņ u terapiju, dū ņ as tiek uzklā tas nevis "dzī vā ", bet gan ietī tas drā nā , nav elektrisko dū ņ u terapijas, tā pē c spriediet par sev efektivitā ti. Ir sū kņ u telpa ar minerā lū deni, ievesto ū deni, nedaudz mineralizē tu. Galvenais ā rstnieciskais faktors ir visbrī niš ķ ī gā kā jū ra un dziedinoš ais gaiss dienvidaustrumu Krimas daļ ā .
Atzī me "4" par medicī niskā personā la pū lē m, medicī niskā bā ze - ne augstā ka par "2", ļ oti nepiecieš ama papildinā š ana un nomaiņ a.
Liels paldies visiem darbiniekiem, kas dara visu iespē jamo, lai pā rē jais bū tu noderī gs.
Un visbeidzot par to, kas var sabojā t visu atvaļ inā jumu - tas ir ceļ š . Atpū ta Krimā tagad nā k par labu maskavieš iem un tiem, kas tieš i lido ar lidmaš ī nā m. Saskaitī ju, ka mainī ju 18 transporta veidus, lai nokļ ū tu no Brjanskas uz Feodosiju un atpakaļ (vilciens, vilciens, metro, aeroekspress, lidmaš ī na, trolejbuss, autobusi). Atceļ ā , ierodoties Š eremetjevā , es gaidī ju vairā k nekā stundu, kad Aeroflot izdos bagā ž u, tā pē c es nokavē ju savu vilcienu, uz kuru man bija biļ ete...Dodoties ceļ ojumā , esiet gatavi tam pā rsteigumi. Jauku atpū tu!
аватар elenawww
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Nevienam neieteikš u š o kū rortu, kā ds tas bija 80. gados un kas no tā palicis tagad, nospiedoš s izskats un nož ē lojams telpu stā voklis, ar nobruž ā tā m mē belē m, kuras jau sen ir sabrukuš as, slikta, veca santehnika, trū kst pamata ē rtī bas vannas istabā , sarū sē jis kā ju mazgā tā js ar guļ usduš u, aizkara un duš as turē tā ja neesamī ba. … Tomēr ▾ Nevienam neieteikš u š o kū rortu, kā ds tas bija 80. gados un kas no tā palicis tagad, nospiedoš s izskats un nož ē lojams telpu stā voklis, ar nobruž ā tā m mē belē m, kuras jau sen ir sabrukuš as, slikta, veca santehnika, trū kst pamata ē rtī bas vannas istabā , sarū sē jis kā ju mazgā tā js ar guļ usduš u, aizkara un duš as turē tā ja neesamī ba. Pozitī vs moments 1. gaisa kondicionē š anas, ledusskapja, TV klā tbū tne datoru telpā s. , 2. ja paveicas ar apmeš anā s vietu, jo augstā ks stā vs, jo skaistā ks skats uz jū ru. Ē damistabas attā lums no 4. korpusa ir aptuveni 800–1000 metru (pa labi), kas vecos cilvē kus noved pilnī gā izmisumā , jo viņ iem ir jā iet 3 reizes dienā . Sanatorijas pludmale atrodas 500 metrus (pa kreisi) no 4. korpusa, tā ir ļ oti pā rpildī ta, netī ra, trokš ņ aina, biež i sanatorijas atpū tniekiem nav bezmaksas sauļ oš anā s krē slu. Nav medicī niskā s bā zes. . . kvalificē tu ā rstu trū kums, procedū ras, sā ls ala atgā dina š ķ ū ni, griesti klā ti ar saplā ksni, sienā s vietā m redzama rū sa, sanitā ro standartu trū kums. Ē diens ir pieļ aujams, diē ta vienmuļ a, pilnī gs skā bpiena produktu trū kums. Var aizmirst par mierī gu un veselī gu miegu, jo telpā s nav skaņ as izolā cijas, kā arī dzelzceļ a tuvums un trokš ņ ainā s kafejnī cas ar skaļ u mū ziku lī dz rī tam nedod iespē ju atpū sties un iemigt. Uz 1. korpusa ē kas, kurā atrodas ē damzā le, ir Vissavienī bas Centrā lā s arodbiedrī bu padomes sanatorijas "Voskhod" zī me, kas atgā dina tos tā los laikus, kad š ī sanatorija bija viena no labā kajā m PSRS. . Paš laik, visticamā k, tas atgā dina "saulrietu".
аватар kika82
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
2012. gada vasarā mē s bijā m Feodosijā cienī gi. "Saullē kts". Pirmajā dienā es biju š ausmā s. Nā ca kopā ar bē rnu (3 gadi). Viņ i nekā di nevarē ja mū s nokā rtot, viņ i ļ oti ilgi izdomā ja, kā pē c es rezervē ju 2-vietī gu istabu ar televizoru un ledusskapi, un viņ i atstā ja man 3-vietī gu istabu, attiecī gi bez televizora un ledusskapja. … Tomēr ▾ 2012. gada vasarā mē s bijā m Feodosijā cienī gi. "Saullē kts". Pirmajā dienā es biju š ausmā s. Nā ca kopā ar bē rnu (3 gadi). Viņ i nekā di nevarē ja mū s nokā rtot, viņ i ļ oti ilgi izdomā ja, kā pē c es rezervē ju 2-vietī gu istabu ar televizoru un ledusskapi, un viņ i atstā ja man 3-vietī gu istabu, attiecī gi bez televizora un ledusskapja. , par papildus samaksu. Tajā paš ā laikā viņ i atklā ti teica, ka, ja tas man neder, varat iet uz visā m 4 pusē m, bet kur lai es eju ar koferiem un ar bē rnu, kuram jau sā kā s histē rija. Iedzī vojā mies š ajā s š ausmā s, kur, starp citu, no balkona paveras ļ oti skaists skats (jū ra, pludmale), un izrā dā s, ka lī dz jū rai ir kā das 15 minū tes, bet ar bē rnu izstaigā jā m visas 30-40 minū tes. , t. gar krastmalu ir tirdzniecī bas paviljoni, un mums bija jā apbrauc tie visi, lai nokļ ū tu netī rajā pludmalē . Tā ds pats attā lums jū s gaida, lai aizietu lī dz ē damzā lei. Iedomā jieties, cik ilgs laiks nepiecieš ams, lai staigā tu uz priekš u un atpakaļ . Atliek ļ oti maz laika baudī t tī ro jū ru. lī dz. joprojā m katru dienu jā sē ž rindā , lai tiktu lī dz noteiktajai procedū rai. Nekā da ekspertī ze š ajā sanatorijā netiek veikta, jo. k. nav ne tehnikas, ne speciā listu. Piedā vā to procedū ru skaits ir niecī gs. Lai gan ē ka ir lieliska, skaista un liela platī ba. Vispā r viss darbojas, nav naudas restaurā cijai. Miegs nav iespē jams, k. nakts visā s kafejnī cā s muzons bļ auj, un 5 no rī ta sā k darboties krā ni. Tiesa, viņ i š eit barojas kauš anai. Tā lu no jū ras naktsmī tnes ir labā kas un ē rtā kas, un, kad sā kā m doties uz zelta pludmali (Feodosijas priekš pilsē ta), sā kā m patieš ā m atpū sties.
аватар nata-mokk1
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Labdien! Atpū tā mies 10 dienas š ajā š ausmī gajā vietā . Neiesaku nevienam braukt uz š o sanatoriju, ja tā var nosaukt, nav jau ka istabā s bija pelē jums, rū sa un kukaiņ i(tas ir superior istabiņ a !! ! ), bet apkalpoš anas vispā r nav, trakas rindas uz procedū rā m (“tu te nestā vi”, “es pirmais”, “beiguš ā s biļ etes” utt. … Tomēr ▾ Labdien! Atpū tā mies 10 dienas š ajā š ausmī gajā vietā . Neiesaku nevienam braukt uz š o sanatoriju, ja tā var nosaukt, nav jau ka istabā s bija pelē jums, rū sa un kukaiņ i(tas ir superior istabiņ a !! ! ), bet apkalpoš anas vispā r nav, trakas rindas uz procedū rā m (“tu te nestā vi”, “es pirmais”, “beiguš ā s biļ etes” utt. ), ē damzā lē var. aizmirstiet, ka jū s vispā r eksistē jat, viņ i pā rsū ta ē dienu no citiem galdiem...Vispā r, dā rgie atpū tnieki, labā k doties uz citā m vietā m ! ! !
аватар ntk-36
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Смотрите фото … Tomēr ▾ Смотрите фото
Бесплатные лежаки. Занозу в ж... хотите ?
аватар safronova130
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Mē s atpū tā mies ar ģ imeni 2011. gada septembrī , ā rsti ieteica mū su bē rnam ā rstē ties sanatorijā "Voskhod" (biež as saaukstē š anā s). Pē c sanatorijas apmeklē juma dē ls nekad nav bijis slims! Man š ķ iet, ka galvenais faktors ir klimata terapija, un sā ls ala palī dz ļ oti efektī vi. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies ar ģ imeni 2011. gada septembrī , ā rsti ieteica mū su bē rnam ā rstē ties sanatorijā "Voskhod" (biež as saaukstē š anā s). Pē c sanatorijas apmeklē juma dē ls nekad nav bijis slims! Man š ķ iet, ka galvenais faktors ir klimata terapija, un sā ls ala palī dz ļ oti efektī vi. Nā kamgad plā nojam apmeklē t pavasarī un rudenī . Protams, servisā ir nepilnī bas . . bet mē s nepievē rsā m lielu uzmanī bu, vienkā rš i atnā cā m uz RELAX! !
аватар 1111112706
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Parasta sanatorija, par cenu, kā du dzī vojā m, un kvalitā ti. Blakus pludmale, saule, jū ra! Mē s lieliski atpū tā mies, numuriņ os, protams, nepiecieš ams remonts, bet viss tika iztī rī ts, bija tī rs un ē rts! Atbrauksim nā kamgad un domā jam, ka sanatorijas vadī ba visas telpas nodroš inā s ar ledusskapjiem. … Tomēr ▾ Parasta sanatorija, par cenu, kā du dzī vojā m, un kvalitā ti. Blakus pludmale, saule, jū ra! Mē s lieliski atpū tā mies, numuriņ os, protams, nepiecieš ams remonts, bet viss tika iztī rī ts, bija tī rs un ē rts! Atbrauksim nā kamgad un domā jam, ka sanatorijas vadī ba visas telpas nodroš inā s ar ledusskapjiem. sadalā s. Un viss ir lieliski!
аватар Sestra62
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
… Tomēr ▾
Заказное меню -
аватар Sestra62
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Mē s ar vī ru neaizmirsī sim pā rē jo Feodosijā ! Jā , sanatorija "Voshod" ir smieklī gi padomju stila! Mums iedeva talonus un izvē le bija vai nu palikt mā jā s vai doties! Savu izvē li neesam nož ē lojuš i. Ē TERNĒ . Jā , sā kumā salasī jā m ar dakš iņ u un izmetā m pusapē sto, bet kad sā kā s ā rstē š ana un pē c zarnu mazgā š anas pamostas tā ds izsalkums - visu slauki un vē l gribi! Ir ē dienkarte pē c pasū tī juma, bet ī paš a sortimenta nav. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru neaizmirsī sim pā rē jo Feodosijā ! Jā , sanatorija "Voshod" ir smieklī gi padomju stila! Mums iedeva talonus un izvē le bija vai nu palikt mā jā s vai doties! Savu izvē li neesam nož ē lojuš i.
Ē TERNĒ . Jā , sā kumā salasī jā m ar dakš iņ u un izmetā m pusapē sto, bet kad sā kā s ā rstē š ana un pē c zarnu mazgā š anas pamostas tā ds izsalkums - visu slauki un vē l gribi! Ir ē dienkarte pē c pasū tī juma, bet ī paš a sortimenta nav. Diē ta, stingra diē ta bez pipariem un mononā trija glutamā ta! Gan mē s, gan kaimiņ i tirdziņ ā pirkā m keč upu, nesam lī dzi : -) Ī paš s paldies š efpavā rei Valentī nai Petrovnai - kad kavē jā mies no ekskursijas, mū su vakariņ as (bijā m 6) tika atstā tas, sasildī tas un pabarotas. ! Bet man nā cā s viņ u brī dinā t pū lī .
CIPARI. Bez komentā riem. Esam jauns pā ris, ī paš i nav laika apskatī t interjeru, nakš ņ ojā m tur : -) Izvē lē jā mies daž ā dus variantus uz stundu. Nā cā s piemaksā t, neskatoties uz to, ka sarunā s ar citiem kolonistiem izrā dī jā s, ka piemaksa katram ir atš ķ irī ga. Mū su priekš ā tika apstrā dā ta duš a, gultas veļ a un tī rī š ana pē c izsaukuma. Viņ i tev neko nedarī s, ja tu neprasi.
Ā RSTĒ Š ANA. Ļ oti iesaku SPK - baidī jos, bet patika, ļ oti noderī ga lieta pret dzelzceļ a trakta slimī bā m. Š ī ir mana pirmā reize š ā da veida ā rstē š anā . Personā ls vienkā rš i super, visu dara labi, nav bail, pat neko no procedū rā m nepalaidā m garā m!
ATPŪ TAS. Mē s gā jā m visur, kur varē jā m. Ierodoties mā jā s, mū su kā jas tika uzpumpē tas un plauš as iztī rī tas! Visi pieminekļ i, Aivazovska muzejs, Grī ns, delfinā rijs, kalnu klosteri utt. nepalika nepamanī ts! Ž ē l, ka nepaspē jā m tikt uz pludmali: drē gns, vē jains un brī ž iem lietains laiks maijā visu sabojā ja! Nopeldē jā mies 1 reizi lī cī bioloģ iskajā stacijā (Karadag Reserve) pie t + 11, peldē jā m pat 10 minū tes! Mans vī rs tikko iemī lē ja š o vietu! Gids mums ieteica, tā kā š ajā gadalaikā nebija pilnvē rtī gu ekskursiju, pavasarī nebija pietiekami daudz cilvē ku, viņ š piedā vā ja braukt paš iem: no tirgus autobuss par 6.75 UAH, un viņ š arī runā ja par divi kalnu klosteri - mē s devā mies uz turieni paš i ar lielu kompā niju, riskē jot un riskē jot - un mē s atcerē simies ceļ ojumu uz visiem laikiem. Aizraujoš a pastaiga cilvē kiem, kuri š eit ir pirmo reizi un pat Krimā ! Mē s sekojā m zī mē m un neapmaldī jā mies. Bet! Iesaku nolī gt gidu-gidu no Karadag dabas lieguma, kas aizvedī s uz interesantā m vietā m, nevis pieteiktā m ekskursijā m, kur nevar ne uz ilgu laiku aizbraukt, ne paņ emt pauzi un tad stā vē t gaidot visus, kad ir vē lme tiekties uz priekš u!
EPILOGS. Jā , mē s atpū tā mies ā rzemē s. Komforts, apkalpoš ana, ē diens. Bet! Arvien vairā k vē lamies doties aktī vā atpū tā mū su dzimtajā un neapgū tajā DZIMTENI - UKRAINĀ !
Наше горное путешествие в мужской монастырь. Украшение корпуса санатория Столовая Вид из окна номера Я силачка! Дискотека и караоке расположены рядом и совсем не мешают... в мае! Едьте отдыхать в мае, когда людей совсем нет. Железная дорога проходит прямо под окнами корпусов!
Parādīt vairāk »


iemiesojums vikogan
5 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums voshod-san
‹ Viesnīca Voskhod 1*
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Kotedža Milos
Novērtējums 7.5
Krima, Feodosija
Arhitektūra, Stats
Zaļās mājas muzejs
Novērtējums 7.0
Krima, Feodosija
Muzeji
Dacha Stamboli
Novērtējums 8.0
Krima, Feodosija
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Санаторий «Восход» г. Феодосия считается одним из популярных санаториев Юго-Восточного Крыма. Ряд корпусов располагается в зданиях, которые являются архитектурными памятниками. Санаторий обладает профессиональной лечебной базой по профилю лечения, профилактика заболеваний желудочно-кишечного тракта и органов верхних дыхательных путей.

Atrašanās vieta В центре города, на набережной, в 50 метрах от моря.
Pludmales apraksts Собственный, песчаный, оборудованный теневыми навесами и лежаками.
Viesnīcā

  • закрытый лечебный пляж

  • бибиотека

  • экскурсионное обслуживание

  • спортивный зал

  • междугородний телефон

  • обменный пункт

  • прокат инвентаря

  • проводятся концерты, вечера отдыха, дискотеки

    Лечение заболеваний органов пищеварения, органов дыхания. Действуют кабинеты колоногидротерапии, грязелечения, массажа, ЛФК. Имеется кишечное отделение, «соляная пещера», ингаляторий.

  • Telpu apraksts

    470 мест. Санаторий разделен на несколько корпусов, где имеются 1-, 2-, 3-, 4-, 5-, 6-местные номера разных уровней комфортности (частичные удобства, номера повышенной комфортности, номера блочного типа).

    Adrese 98100, АР Крым, г. Феодосия, проспект Айвазовского, 27
    Tālruņi: +38 (06562) 3-01-65
    +38 (06562) 3-01-63
    Tīmekļa vietne: Voskhod
    FAQ