Assol 2*– Atsauksmes

2
Novērtējums 8.510
8.5 Numurs
8.5 apkalpošana
8.5 Tīrība
8.5 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Viesu nams Assol ir komplekss, kas sastāv no divām modernām trīsstāvu ēkām aprikožu krāsās jūras krastā (20 metri), nelielas terases ar izeju uz Melnās jūras krastmalu un pludmali. Viesu nams "Assol" uzņem pieaugušos un vecākus ar bērniem.Vairāk →
аватар Fedor2930
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Assol" atrodas paš ā pilsē tas centrā un ir neliela ģ imenes viesnī ca - numuriņ u ir maz, bet tie visi ir labā stā voklī , tiek uzturē ti tī rī bā , personā ls ir pieklā jī gs un uzmanī gs pret viesiem. Pirmajā stā vā ir ir restorā ni un konditorejas izstrā dā jumi, burtiski 100 m lī dz krastmalai (un pludmalē m). … Tomēr ▾ Assol" atrodas paš ā pilsē tas centrā un ir neliela ģ imenes viesnī ca - numuriņ u ir maz, bet tie visi ir labā stā voklī , tiek uzturē ti tī rī bā , personā ls ir pieklā jī gs un uzmanī gs pret viesiem. Pirmajā stā vā ir ir restorā ni un konditorejas izstrā dā jumi, burtiski 100 m lī dz krastmalai (un pludmalē m). Brokastis ir iekļ autas numura cenā , kas ir jauki.
Starp trū kumiem - iespē jams, mē s varam atzī mē t augstā s istabu izmaksas un nekur doties pastaigā
аватар kravhenkoya
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesu nams "Assol" Feodosija, Ukraina. Pē c atpū tas viņ a ieradā s mež onī gā sajū smā . Rezultā tā nolē mu uzreiz neko nerakstī t, ar laiku to paziņ ot. Tā kā.2012. gadā neveiksmī gi “notriecos”, meklē jot atsauksmes par š o viesnī cu, nolē mu uzrakstī t par savu viedokli. … Tomēr ▾ Viesu nams "Assol" Feodosija, Ukraina.
Pē c atpū tas viņ a ieradā s mež onī gā sajū smā . Rezultā tā nolē mu uzreiz neko nerakstī t, ar laiku to paziņ ot.
Tā kā.2012. gadā neveiksmī gi “notriecos”, meklē jot atsauksmes par š o viesnī cu, nolē mu uzrakstī t par savu viedokli. Internetā atradu informā ciju par viesnī cu, sā ku meklē t oficiā lo vietni un administrā cijas koordinā tes. E-pastā sazinā jos ar viesnī cas ī paš niekiem, kuri man atbildē ja bez jebkā das "slē pš anas" un izpuš ķ oš anas uz visiem maniem jautā jumiem un izrakstī ja rē ķ inu. Ar Sberbank starpniecī bu samaksā ju naudas summu, lai rezervē tu numurus (vienas dienas uzturē š anā s), un uz e-pastu saņ ē mu rezervā cijas apstiprinā jumu (skenē tu). Mē s devā mies uz savu risku un risku, nezinot, kas mū s patiesī bā sagaida.
naudas maiņ a
Viņ i nemainī ja naudu (rubļ us) uzreiz, apskatī ja apmainī tā jus, atrada izdevī gu kursu (tas pastā vī gi mainā s). Labā k ir mainī t pilsē tas centrā , visizdevī gā ko likmi divā m nedē ļ ā m nodroš inā ja Krievijas Federā cijas Sberbank. Netā lu no viesnī cas kursa nav pieņ emams.
Izmitinā š ana, ē dinā š ana, apkalpoš ana
Atpū tā mies (daudzskaitlī , jo atpū tā mies kompā nijā ) divas nedē ļ as 2012. gada septembra pirmajā dekā dē . Ierodoties viesnī cā mū s laipni sagaidī ja administratore, ievietoja istabiņ ā s, tā kā bija jau vakars, uzreiz tikā m aicinā ti uz ē damzā li, kur sagā dā ja vakariņ as (vakariņ u laiks jau bija pagā jis). Vē los atzī mē t viesnī cas personā lu, viņ i visi ir ļ oti jauki un labsirdī gi, toleranti, vienmē r gatavi "satikties".
Ē dā m viesnī cā . Viss bija garš ī gi un jauki (pavā re Aleksandra Aleksandrovna ir labsirdī gs cilvē ks), bet uzturā mums pietrū ka zivju un gaļ as “tī rā veidā ”, nevis kotletē s utt. Porcijas atbilstoš as, neviens nepalika izsalcis. Ja pē kš ņ i pē c ekskursijas kavē jā mies, vakariņ as mū s joprojā m gaidī ja. Administratori vienmē r ir taktiski, laipni, pateiks kur un kā nokļ ū t, sniegs labus padomus.
Par uzkopš anu: viesnī ca tika uzkopta katru dienu, tī rī ba, kā rtī ba, viss kā nā kas, bet istabā s uzkopš ana un veļ as maiņ a ik pē c piecā m dienā m. Ar veļ u ok, bet ar tī rī š anu gribē tos reizi divā s vai trī s dienā s. Izteicā m savas vē lmes viesnī cas vadī bai.
Viesnī cas atraš anā s vieta ir brī niš ķ ī ga! Viesnī cas pagalms ir kluss, iekopts, katru reizi aci priecē puķ u dā rzs ar rozē m. Desmit minū š u gā jiena attā lumā no dzelzceļ a stacijas. Aivazovskis, vē l 5 minū tes un starppilsē tu autoosta. Tirgus atrodas 15 minū š u pilsē tas autobusa brauciena attā lumā . Mazā k nekā.1 minū te lī dz pludmalei. Jū s atstā jat viesnī cas pagalmu, š ķ ē rsojat š auru ceļ u un esat pludmalē . Es personī gi mē rī ju attā lumu soļ os, atvē ru durvis, paspē ru 50 mazus soļ us un nokļ uvu ū denī  Viesnī cas un pludmales fotogrā fijas.
Pludmale ir pā rsteidzoš a! Smalkas č aulas smiltis. Pludmalē ir lietussargi un sauļ oš anā s krē sli, tač u tos izmantoja maz cilvē ku, lielā kā daļ a atpū tnieku deva priekš roku “izstiepties” uz gultas pā rklā ja uz smiltī m. Par maksu braukš ana ar skrejriteni, banā ns, bulciņ as utt. Vietē jie pircē ji jums piedā vā s visdaž ā dā kos labumus. Jū ra ir maiga, tī ra un valdzinoš a. Nolaiš anā s nav sekla un nav dziļ a, un bē rni un pieauguš ie bija sajū smā .
Pludmales joslā stiepā s daž ā das laika pavadī š anas vietas. Daudz kafejnī cu ar daž ā dā m virtuvē m, hammam, š autuve (Nemē ģ iniet laimē t balvu, ieroč i ir izgatavoti tā , ka tas nav iespē jams. Laulā tais ir ideā ls š ā vē js, pilsē tā krastmalā viņ š izsita visus mē rķ us, bet te viņ š teica, ka "izkrā pš ana pē c naudas"), bē rnu izklaides , batuti utt. Arī piekrastē ir daudz mazumtirdzniecī bas vietu ar suvenī riem, augļ iem, vī nu, č ač u, bet cenas ir pā rā k augstas. Piemē ram, vī nogas piekrastē - 20 UAH, tirgū - 5 UAH. Suvenī rus var iegā dā ties piekrastē pilsē tas centrā , sā ciet ceļ u no Aivazovska strū klakas parkā (uz dzelzceļ a staciju) un, jo tā lā k virzā ties, jo vairā k pieaug cenas. Mē s nopirkā m augļ us, naš ķ us, vī nu un č ač u pilsē tas centrā , ik pē c divā m vai trim dienā m braucā m ar autobusu un nopirkā m. Istabā s ir ledusskapji, kur var uzglabā t. Tirgū nopē rkamas arī vietē jā s rozes, kuru aromā ts un krā š ņ ums priecē . Divas nedē ļ as atpū tā mies, un viņ i mū s priecē ja ar savu izskatu un aromā tu (administrators laipni uzdā vinā ja vā zi).
Lielā ko daļ u ekskursiju organizē jā m paš i, tač u izmantojā m arī tū risma aģ enta pakalpojumus makš ķ erē š anai atklā tā jū rā . Ir pieejami ekskursiju piedā vā jumi, kā arī pa pludmali (netā lu no viesnī cas), kā arī liels skaits pilsē tas centrā . Vakarā var pastaigā ties pa pludmali un gar to, ieelpot jū ras gaisu. Daudzas kafejnī cas un diskotē kas gaida atpū tniekus, izklaides programmas. Ja vē laties vienkā rš i atpū sties vakarā , iespē jams, apsē dieties pludmalē viesnī cas priekš ā , baudot vī nu un jū ras viļ ņ u troksni, apbrī nojiet skaistos kuģ us, kas stā v tā lumā un vilina ar noslē pumainā m gaismā m.
Krievi (mū su personā un ne tikai) ir pateicī gi ukraiņ iem par tik draudzī gu attieksmi! Atpū ta atcerē jā s visspilgtā kā s un krā sainā kā s atmiņ as! Atpū tā mies Melnā s jū ras Krievijas piekrastē , Ukrainas dienvidos (Miskhor), apskatī jā m piekrasti Sudakā , bet Feodoskas piekraste izrā dī jā s jaukā ka.
Gaidam vasaru, lai dotos uz jū ru!


iemiesojums _n_a_t_a_
Daudz fotogrāfiju no Feodosijas krasta ar akmeņiem dažus metrus no krasta. Kā šeit? Un cik bieži kursē vilcieni?
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Kotedža Milos
Novērtējums 7.5
Krima, Feodosija
Arhitektūra, Stats
Zaļās mājas muzejs
Novērtējums 7.0
Krima, Feodosija
Muzeji
Dacha Stamboli
Novērtējums 8.0
Krima, Feodosija
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Гостевой дом «Ассоль» - это комплекс, состоящий из двух современных трехэтажных корпусов абрикосового цвета на берегу моря (20 метров), небольшого внутреннего дворика с выходом на Черноморскую набережную и пляж. Гостевой дом "Ассоль" принимает на отдых взрослых и родителей с детьми.

Atrašanās vieta на берегу Черного моря, у самой кромки Феодосийского залива
Pludmales apraksts собственный песчаный пляж в 10 метрах от корпуса, лежаки, зонтики за дополнительную плату.
Viesnīcā

Столовая, детские площадки, баня, стиральная машина-автомат, закрытый дворик.

Telpu apraksts

Все номера – двухместные, круглосуточно обеспечиваются холодной и горячей водой.

Istabās

Номера оборудованы мебелью, холодильником, телевизором, санузлом с туалетом и душем.

Adrese Украина, АР Крым, г. Феодосия, Черноморская Набережная 30А, Гостевой дом «Ассоль».
Tālruņi: +38 (066) 23-63-200
+38 (050) 907-36-16
FAQ