Ulybka 2*– Atsauksmes

9
Novērtējums 9.310
№8 viesnīcas reitingā Evpatorija
9.4 Numurs
9.1 apkalpošana
9.4 Tīrība
9.3 Uzturs
9.1 Infrastruktūra
Pansija "Ulybka" sastāv no 3 ēkām, kas celtas atpūtniekiem 2005., 2008. un 2013. gadā.Vairāk →
аватар d-d152
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Savu apskatu sā kš u ar to, ka esmu pedants, un vienmē r cenš os visu pā rdomā t lī dz mazā kajai detaļ ai. Tā pē c atpū tas vietas izvē lei pieieta ļ oti rū pī gi. Pirmo reizi lidojā m ar vī ru un bē rniem (3 un 5 gadi) atvaļ inā jumā . … Tomēr ▾ Savu apskatu sā kš u ar to, ka esmu pedants, un vienmē r cenš os visu pā rdomā t lī dz mazā kajai detaļ ai. Tā pē c atpū tas vietas izvē lei pieieta ļ oti rū pī gi. Pirmo reizi lidojā m ar vī ru un bē rniem (3 un 5 gadi) atvaļ inā jumā . Un tā kā mū su atvaļ inā jums iekrita maijā , mē s izvē lē jā mies Evpatoriju un tuvē jos ciematus, kas š ajā gadalaikā ir siltā kā vieta Krimā . Rezervē jā m pansionā tu Sinemorye, laba vieta ģ imenē m ar bē rniem, pē c atsauksmē m nelielas istabiņ as ar divguļ amo gultu un divstā vu gultiņ u bē rniem. Pagalmā ir daudz izklaides: š ū poles, maš ī nas, smilš u kaste, pieauguš ajiem - biljards, grila zona. Bet pē c kā da laika mē s par to domā jā m un ar vī ru nolē mā m palikt paš ā Evpatorijā , jo mums patī k staigā t pa vē sturiskā m vietā m, un Zaozernoe ir vairā k vasaras brī vdienas.
Pā rslē dzoties uz Evpatoriju, manas acis iepletā s. Galvenie kritē riji bija: iež ogota teritorija, rotaļ u laukums, peldbaseins un grila zona. Pieskatī ju pā ris pansionā tus, un pavisam nejauš i Google kartē uzmetu pansionā tu Smile. Kopumā pē c atsauksmju izlasī š anas, fotoattē lu apskatī š anas vietnē un VKontakte grupā mē s sazinā jā mies ar administratoru un veicā m avansa maksā jumu 30% apmē rā .
Ieradā mies 20. maijā , lidostā mū s sagaidī ja Aleksejs ar dzelteno zī mi, personī gajā maš ī nā (ar autokrē sliņ u), ē rti nogā dā ja pansionā tā . Pē c piecu stundu lidojuma bijā m, maigi izsakoties, apmulsuš i. Bet pansionā ta saimniece Irina mū s sirsnī gi sagaidī ja un aizveda uz mū su istabiņ u 34. Istaba liela, mā jī ga un gaiš a. Gultas izmē rs, mē s ar vī ru bijā m ļ oti apmierinā ti. Meitā m bija liels dī vā ns, varē ja palū gt gultiņ u, bet es dalī ju dī vā nu ar sarullē tu segu, un manas meitenes pat naktī nesatikā s, lai gan abas guļ kā divas jules, apgriež.50 to ass. Kalpone mums atnesa podu. Jā piebilst, ka telpā ir daudz glabā š anas vietu: liels skapis, divas kumodes, naktsskapī tis, rakstā mgalds ar atvilktnē m. Skapī ir iebū vē ts seifs. Liels televizors ar satelī ta kanā liem. Wi-Fi tvē ra ļ oti labi visā teritorijā , tika uzstā dī ti vairā ki marš rutē tā ji, un, izejot no telpas, mans sī krī ks automā tiski pā rslē dzā s uz spē cī gā ku signā lu. Istaba ļ oti tī ra, uz grī das ir paklā js, nepiecieš amais trauku komplekts, tē jkanna. Gultas veļ a - sniegbalta, tikai daž i dvieļ i sanā ca skarbi. Karstais ū dens bez pā rtraukuma. Starp citu, Krimā ū dens visur ir pretī gs, ļ oti stipri smarž o pē c jū ras, pat pē c vā rī š anā s, tā pē c dzerš anai ir tikai iepirktais ū dens pudelē s.
Mū s tī rī ja katru dienu, divu nedē ļ u laikā mainī jā m gultas veļ u 4 reizes, un izglā ba mani no nemī lē tā s nodarboš anā s: spilvendrā nas, palagi - viss jau bija salikts! Un tas vienmē r ir darī ts, kad mē s neesam tur. Mē s nā kam - un ar mums viss mirdz))
Uzreiz pē c ieraš anā s devā mies uz ē damistabu, lai gan vairs nebija pusdienas laiks, tikā m ļ oti garš ī gi un sā tī gi pabaroti. Porcijas milzī gas, pasniedz kā restorā nā . Ē diens ir garš ī gs un viss ir mā jā s gatavots. Mums č etriem (2 pieauguš ie + 2 bē rni) pietika ar divā m pieauguš o porcijā m uz aci. Š eit, piemē ram, brokastis sastā v no lielas porcijas putras, pilnvē rtī gas otrā s (kotletes ar piedevu), sagriezta siera, karbonā ta un dā rzeņ iem. Protams, pansionā tā neē dā m biež i, jo daudz laika pavadī jā m pilsē tā , bet tomē r nevarē jā m nepieminē t Smaida virtuvi un pavā ra zelta rokas.
Vispā r vienmē r (arī naktī ) ir mikroviļ ņ u krā sns, katru dienu ē damistabā liek daž ā du ū deni (piemē ram, laims + piparmē tra), ļ oti atsvaidzinot siltumā .
Meitenes, protams, pirmā s, ko viņ as aizskrē ja uz rotaļ u laukumu. Š is ir moderns komplekss ar š ū polē m, slidkalniņ u, kā pš anas rā mjiem utt. Uz zemes ir gumijas pā rklā jums, maza mā jiņ a bē rniem, daudz rotaļ lietu un bumbieru krē slu, kas mums patī k)) Smilš u kastes nav, un, iespē jams, arī nevajag, tuvumā ir pludmale. Viņ i neaizmirsa arī par saviem vecā kiem, lielas piekaramā s š ū poles, man ļ oti patika.
Ir arī liela lapene ar grila zonu vecā kiem. Viss ir labi aprī kots, ir izlietne, ir daudz vietas, mē s tur pulcē jā mies katru vakaru ar saviem kaimiņ iem. Bē rni rotaļ u laukumā - mē s esam lapenē , un viņ us var redzē t un mē s jū tamies labi. Un kā du mā jas vī nu var nopirkt pie saimnieces! ! ! Pē c viņ a mē s vairs nepirkā m vī nu pudelē s, izņ emot, iespē jams, lai paņ emtu lī dzi uz mā jā m kā dā vanu.
Ir arī bē rnu istaba pilna ar rotaļ lietā m, bet tā pē c ieradā mies pirms sezonas atklā š anas, istabiņ a bija atvē rta tikai no rī tiem. Kopš.01. jū nija tas ir atvē rts visu dienu. Un 01. jū nijā ieradā s dedzī gas meitenes - animatores. Protams, mums nebija pietiekami daudz laika, lai izbaudī tu viņ u programmas, tač u pirms izbraukš anas mums bija ļ oti jautri, un ne tikai bē rni, bet visi vecā ki. Dienas laikā mē s nedzirdē jā m bē rnus - neredzē jā m viņ us, kad ieradā s animatori: daž reiz viņ i veido, daž reiz uz sejas apgleznoš anas, daž reiz viņ i zī mē , daž reiz vingrina.
Ž ē l, ka tas ir tik mazs) Varu iedomā ties, cik jautri tur ir sezonā !
No rī ta mē s, kā likums, aizbraucā m uz pilsē tu, atgriež oties vakariņ ā s uz stundu. Pirmajā nedē ļ ā mums ļ oti paveicā s ar laikapstā kļ iem. Atgriež oties no pilsē tas, jau kā rituā ls, meitenes un mē s paš i pirms gulē tieš anas peldē jā mies baseinā . Tas ir tikai glā biņ š š ajā karstumā . Baseins vē ss, trī spakā pju, bradā jamo baseinu no galvenā atdala liela barjera, galvenais sadalī ts divā s daļ ā s: bē rniem aug no aptuveni 110 un pieauguš ajam. Un vispā r baseins ir augsts, tā pat, staigā jot pa teritoriju, bē rns tajā neiekritī s. Un pats galvenais – apsildā ms baseins! Maijā jū ra joprojā m ir ļ oti auksta (ap 18 grā diem), kā jas var tikai slapinā t, ja vien neesi valzirgs, protams, un peldē ties baseinā mums visiem patika. Godī gi sakot, š ī ir pirmā reize, kad redzu baseinu, kas nesmarž o pē c balinā tā ja. Ī paš nieki par viņ u rū pī gi rū pē jas, naktī baseins ir slē gts ar tentu, no rī ta Petrs Petrovič s personī gi savā c lapas no ū dens virsmas.
Mums arī ļ oti patika jū ra, varbū t neesam izlutinā ti ā rzemē s, bet jū ra bija tī ra. Tī rs, bet auksts. Vē jam pieņ emoties spē kā , pludmalē viļ ņ veidī gi mē tā jā s melnā s aļ ģ es, bet Oasis pludmales, uz kuru devā mies, darbinieki tā s laicī gi novā ca, ko gan nevaru teikt par blakus esoš o Solaris pludmali (varbū t, protams, sezonas laikā tur viss sā k darboties). Mū su atvaļ inā juma beigā s jū ra jau bija manā mi siltā ka un mē s peldē jā mies. Bezmaksas pludmale "Oasis" atrodas tikai 5 minū š u gā jiena attā lumā pā ri ceļ am. Pludmale ir kopta, sadalī ta maksas un bezmaksas zonā s. Man tur bija tā pat, maksas pludmales galvenais nosacī jums, ka jā ņ em plastmasas sauļ oš anā s krē sls par 100 rubļ iem.
Smiltis - mazi-mazi gliemež vā ki, ieeja jū rā maiga, ej 10 metrus - lī dz viduklim ū dens, ideā li ar bē rniem! Ir nojumes, kur var paslē pties ē nā . Starp citu, Uļ ibkas pludmalē mums uzdā vinā ja segu un rotaļ lietas, par ko liels paldies, jo no Novosibas bū tu grū ti visu vilkt, un pludmalē lietas ir neaizstā jamas, it ī paš i ar bē rniem.
Tā lā k no Smile ir arī pludmales, uz tā m kursē tramvajs, bet mums derē ja arī Oasis. Sezona vē l nebija pilnā sparā , cilvē ku bija maz.
Autobusa pietura atrodas tieš i pie Smile vā rtiem, starp citu, tā saucas "Smaids" (6. autobuss). Uz Kolhoznijas tirgu pē c gaļ as un augļ iem devā mies ar autobusu, un uz pilsē tas tū ristu daļ u mums patika braukt ar vecajiem Krimas tramvajiem, trī s gadus vecs bē rns iet 10-15 minū tes lī dz tramvaja gredzenam)).
Man š ķ iet, ka mē s apbraukā jā m visas interesantā s Evpatorijas vietas, bē rniem ir daudz izklaides. Nav brī nums, ka viņ i saka, ka Evpatorija ir bē rnu kū rorts. Viņ i arī nokļ uva vē rienī gā izrā dē ar uguņ oš anu Teā tra laukumā , kas bija veltī ta Bē rnu aizsardzī bas dienai.
Nemaz negribē jā s iet prom. Likā s, ka viss tikai sā kas. Bet atvaļ inā jums diemž ē l nav gumijas, darbs gaida. Mē s pelnī sim naudu nā kamajam atvaļ inā jumam, Smaidiet gaidiet mū s!! !
Natā lija, Aleksejs, Vera un Anyutka. Novosibirska. 20.05. 2018 - 06.03. 2018.
Ворота пансионата, огромные кусты роз Вход в столовую На пляже Винтовая лестница в наш номер 34 на втором этаже Бассейн
аватар Yutana
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Jau vairā kus gadus atpū š amies "Smaidā " un pansionā tu varu noteikti ieteikt pat ļ oti prasī giem tū ristiem! Komforts, tī rī ba, ē rta atraš anā s vieta, jū ras tuvums un viesmī lī gi saimnieki. . . Kas vē l vajadzī gs brī niš ķ ī gai atpū tai?. … Tomēr ▾ Jau vairā kus gadus atpū š amies "Smaidā " un pansionā tu varu noteikti ieteikt pat ļ oti prasī giem tū ristiem! Komforts, tī rī ba, ē rta atraš anā s vieta, jū ras tuvums un viesmī lī gi saimnieki. . . Kas vē l vajadzī gs brī niš ķ ī gai atpū tai?
аватар tkhaivn
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Meklē ju pansionā tu, kur manam dē lam bū tu interese. Satiku saimnieci, izrā dī ju istabu, formalitā tes tika nokā rtotas vē lā k, 5 minū š u laikā . Istaba ir tī ra, viss darbojas, katrai istabai ir sava garš a. Teritorija sakopta, puķ es, bē rnu rotaļ u laukums, baseins. … Tomēr ▾ Meklē ju pansionā tu, kur manam dē lam bū tu interese. Satiku saimnieci, izrā dī ju istabu, formalitā tes tika nokā rtotas vē lā k, 5 minū š u laikā . Istaba ir tī ra, viss darbojas, katrai istabai ir sava garš a. Teritorija sakopta, puķ es, bē rnu rotaļ u laukums, baseins. Personā ls ir ļ oti draudzī gs kā ī paš nieki. Ē diens mā jā s gatavots, kvalitatī vs. Visiem patika
аватар Chervusha
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s š ajā viesnī cā uzturam katru gadu jau 7 gadus! Gribu teikt, ka viesnī cā ir viss nepiecieš amais atpū tai gan bē rniem, gan pieauguš ajiem! Skaistas telpas aprī kotas ar visu nepiecieš amo, peldbaseins, brī niš ķ ī gi animatori jebkura vecuma bē rniem un pat pieauguš ajiem neiebilst piedalī ties aktivitā tē s! Teritorijā ir rotaļ u laukums, grila zona un vakara tikš anā s ar draugiem un paziņ ā m. … Tomēr ▾ Mē s š ajā viesnī cā uzturam katru gadu jau 7 gadus! Gribu teikt, ka viesnī cā ir viss nepiecieš amais atpū tai gan bē rniem, gan pieauguš ajiem! Skaistas telpas aprī kotas ar visu nepiecieš amo, peldbaseins, brī niš ķ ī gi animatori jebkura vecuma bē rniem un pat pieauguš ajiem neiebilst piedalī ties aktivitā tē s! Teritorijā ir rotaļ u laukums, grila zona un vakara tikš anā s ar draugiem un paziņ ā m. Atseviš ķ i es gribu teikt par ē damistabu, neparasti gardu mā jā s gatavotu ē dienu, ir pieauguš o un bē rnu ē dienkarte, neviens nav piesaistī ts ē damistabai, kas ir ne mazā k svarī gi! Piemē ram, mē s vienmē r ē dā m brokastis un pusdienas viesnī cā , un vakariņ ā s mē s devā mies uz restorā niem un kafejnī cā m pilsē tā vai gatavojā m kebabus uz vietas). Es vē los teikt ī paš u paldies Irinai Vladimirovnai un Pjotram Petrovič am par viņ u neizsī kstoš o enerģ iju, par pieredzi katram atpū tniekam, par gatavī bu vienmē r palī dzē t un padarī t jū su atvaļ inā jumu neaizmirstamu. . Mū su ģ imenē nav jautā jumu, kur doties atvaļ inā jumā , tikai uz Smaidu, jo tur ierodas ar smaidu, un aizbrauc ar asarā m, jo ​ ​ negribas atvadī ties no saimniekiem un draugiem, kas mums ir. atrasts!
аватар Smirnovamaria2010
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tā mies 2015. gada augustā Smaidā . Rezervē jā m istabu uz 5 dienā m, atlikuš o atvaļ inā juma daļ u gribē jā m pavadī t ī rē tā dzī voklī , bet pē c dzī ves tā dā PARADĪ ZĒ nekur negribē jā m pā rvā kties. … Tomēr ▾ Atpū tā mies 2015. gada augustā Smaidā . Rezervē jā m istabu uz 5 dienā m, atlikuš o atvaļ inā juma daļ u gribē jā m pavadī t ī rē tā dzī voklī , bet pē c dzī ves tā dā PARADĪ ZĒ nekur negribē jā m pā rvā kties. Saimniece Irina devā s mums pretī un atrada mums istabiņ u, lai gan visa viesnī ca bija aizņ emta. Apceļ ojā m daž ā das valstis, tač u tieš i Smaidā mums patika visvē rī gā kā individuā lā attieksme. Viesnī ca ir brī niš ķ ī ga, mā jī ga, silta, mā jī ga. Ē diens Ļ OTI garš ī gs, pavā ru gatavots. Ir ē dienu izvē le. Baseins ir Smile lepnums, liels, tī rs, ļ oti labi kopts. Wifi ir labs. Viesnī cas saimnieki ir tī rī bas fanā tiķ i! Uz ielas flī zē m mā tes ļ auj bē rniem rā pot. Katru rī tu viesnī cas darbinieki pat noslaucī ja rotaļ u laukumu ! ! ! Viesnī cas atraš anā s vieta ir ļ oti ē rta, netā lu ir pludmales. Greznā kais ir tas, ka tieš i pie viesnī cas vā rtiem piestā j mikroautobuss, var aizbraukt uz pilsē tu, uz tirgu, uz citā m pludmalē m. Pati Evpatorija mums ļ oti patika! Kad bū sim atpakaļ Evpatorijā , tikai Smaidā! ! !
аватар _690641
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Biju ļ oti patī kami pā rsteigts par viesnī cas kvalitā ti. Neskatoties uz to, ka viņ i ir pieraduš i pie ģ imenes brī vdienā m Turcijā , Ē ģ iptē un Bulgā rijā . Liela, skaista telpa, kas atbilst video tū rei vietnē . … Tomēr ▾ Biju ļ oti patī kami pā rsteigts par viesnī cas kvalitā ti. Neskatoties uz to, ka viņ i ir pieraduš i pie ģ imenes brī vdienā m Turcijā , Ē ģ iptē un Bulgā rijā . Liela, skaista telpa, kas atbilst video tū rei vietnē . Tees tirdzniecī bas vietā s. Grī dā s ir gludinā mie dē ļ i un gludekļ i. Wi-fi nav ā trs, bet diezgan stabili noķ erts istabā un kafejnī cā . Baseina teritorijā , kurā saimnieks mā koņ ainā s dienā s no rī ta pielē ja karsto ū deni. Jauns rotaļ u laukums.
Ī paš a pieminē š ana ir pelnī jusi ē dienu viesnī cā . 2 ē dieni, no kuriem izvē lē ties pē c rezervā cijas. Tik kvalitatī vu ē dienu nebiju sastapis nevienā Maskavas restorā nā ! Ļ oti, ļ oti labs š efpavā rs!
Pludmale atrodas 100 metru attā lumā , blakus ir maksas pludmale ar sauļ oš anā s krē sliem un bezmaksas pludmale. Ir pieejama visa parastā maksas pludmales aktivitā š u infrastruktū ra. Uz Evpatorijas centru kultū ras izklaidei bē rni varē ja viegli nokļ ū t ar tramvaju vai mikroautobusu.
аватар D.O.M.
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Godī gi sakot, plā nojot atvaļ inā jumu, par Krimu pat nedomā jā m: Horvā tija mums bija prioritā te, jo ī paš i tā pē c, ka vī zu problē mas nebija gaidā mas (tā s tika atceltas uz vasaras sezonu), un draugu un paziņ u atsauksmes. … Tomēr ▾ Godī gi sakot, plā nojot atvaļ inā jumu, par Krimu pat nedomā jā m: Horvā tija mums bija prioritā te, jo ī paš i tā pē c, ka vī zu problē mas nebija gaidā mas (tā s tika atceltas uz vasaras sezonu), un draugu un paziņ u atsauksmes. bija tikai pozitī va. Bet sanā ca tā , ka vī ru jebkurā brī dī varē ja atsaukt atpakaļ uz darbu + vienmē r bija jā sazinā s (telefons, internets) un nolē mā m nepamest Ukrainas teritoriju. Bijā m sarū gtinā ti, jo ļ oti gribē jā m uz Horvā tiju, bet sā kā m meklē t variantus Ukrainā .
Vajadzē ja ņ emt vē rā : atvaļ inā jums jū rā ar bē rnu 8 gadi + gā jiena attā lumā lī dz jū rai + viesnī ca, nevis dzī voklis + komfortabli apstā kļ i ar visā m ē rtī bā m + naktsmī tnes tuvu "civilizā cijai" (t. i. mazie ciemati prom neattī stī tā s infrastruktū ras un izklaides trū kuma dē ļ ) + vismaz kaut kā da kultū ras programma ekskursiju un interesantu vietu veidā , ja pē kš ņ i pē c 2 nedē ļ ā m vai nu laikapstā kļ i pasliktinā sies, vai beidzot apnī k pludmalē mī ņ ā ties "ronis" : ).
Izvē lē jā mies Evpatoriju, jo pludmales ir smilš ainas, ir daudz izklaides pieauguš ajiem un bē rniem, un pilsē ta nav maza, bet tai arī izrā dī jā s sena vē sture (es pat nezinā ju, ka ir pilsē tas, kas vecā kas par 2500 gadiem Ukrainā )! Atpū tas vietu izvē lē jā mies internetā , t. sk. un http://www.turpravda.com atradā m vairā kas mums piemē rotas viesnī cas un pansionā tus: "Oā zē " vietu nebija, "Jū ras zeme" izrā dī jā s diezgan tā lu no pilsē tas centra un transports ir. neiet uz turieni (no gala pieturā m vajag stutē t), "Arsenā ls" - pretrunī gas atsauksmes, "Veles" - mū su randiņ iem bija tikai dā rgā kā istabiņ a, "Yuliana" - man patika, bet doties uz jū ru apm. 600 m un likā s nedaudz dā rgi, kā rezultā tā apstā jā mies pie "Smile" uz ielas . Simferopole - un cena bija pareiza, un jū ra ir tuvu, un pilsē ta ir "pie rokas".
Neuzminē ju! "Smile" ir mini viesnī ca ar nelielu privā to teritoriju. Istabai (mini suite) 1. stā vā ļ oti patika oriģ inā lais dizains, lai arī neliels, bet viss nepiecieš amais ir klā t: kondicionieris, ledusskapis dzē rieniem, televizors, duš a. Labs ē diens, jauns moderns rotaļ u laukums, visi sadzī ves jautā jumi tiek ā tri atrisinā ti, darbinieki vai saimnieki vienmē r varē ja pastā stī t, kas mums vajadzī gs. Blakus ir vairā kas pludmales - "Oā zē " bija daudz cilvē ku, bet tā lā k pa ielu pludmaļ u ir ļ oti maz: esam ar auto, abi ar tiesī bā m, tā pē c apsē dos un pē c 2 minū tē m pludmalē ar cilvē ku blī vums ir par kā rtu mazā ks nekā "Oā zē ", lai gan tur jau sā kas mazi oļ i - tā ds smilš u un mazu oļ u sajaukums, bet tas, iespē jams, ir labā kais - tas ir noderī gā ks kā jā m! Patika arī Evpatorijas "vecpilsē ta" - piektdienā s bija vietē jais š ovs: "dzī vā s statujas", tatā ri krā saini spē lē ja bungas, suvenī ru tirgus, nacionā lā s kafejnī cas, var apmeklē t moš eju, katedrā li, karaī mu kenasas. Vakarā devā mies uz krastmalu – tur ir daudz restorā nu un kafejnī cu. Mē s devā mies uz akvaparku. Kopumā man viss ļ oti patika - ieradā mies labā noskaņ ojumā , lai gan daudz tika runā ts par "Krimas servisu" un rupjī bā m, bet ar š o nesanā ca, vai varbū t vienkā rš i bijā m noskaņ oti pozitī vi. ! ! ! Svē tki tieš ā m bija labā ki nekā gaidī ts!
аватар anarya
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Vē los pateikties Pē terim, Irinai par brī niš ķ ī go pansionā tu, sakoptu teritoriju - ziediem, mazu strū klaku, dzī vnieku figū riņ ā m - bē rns bija sajū smā ; telpas ir tī ras - pilnī bā atbilst vietnē esoš ajā m fotogrā fijā m. … Tomēr ▾ Vē los pateikties Pē terim, Irinai par brī niš ķ ī go pansionā tu, sakoptu teritoriju - ziediem, mazu strū klaku, dzī vnieku figū riņ ā m - bē rns bija sajū smā ; telpas ir tī ras - pilnī bā atbilst vietnē esoš ajā m fotogrā fijā m. Ī paš s paldies š efpavā riem - ē diens ir neslavē jams: ē dienkarte daudzveidī ga, mā jā s gatavota, garš ī ga, bē rnam ir ko izvē lē ties (meita ē dienā ir izvē lī ga - vienmē r ē da visu! ), Un kas galvenais - visu ir svaigs! ! ! Liels paldies visam pansionā ta Smaids kolektī vam! Patieš ā m, pansionā ta nosaukums viņ am ļ oti piestā v! Jekaterina, Anatolijs. Kurska.
аватар marina198021
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā mies "Smaidā " no 2011. gada 10. lī dz 24. jū nijam mē s trī s (es, vī rs un meita 3 gadi). Man ļ oti patika: pansionā ts tī rs, skaists, darbinieki laipni smaida ! ! ! Starp citu, pansionā ta ī paš nieki Pē teris un Irina ir brī niš ķ ī gi. … Tomēr ▾ Atpū tā mies "Smaidā " no 2011. gada 10. lī dz 24. jū nijam mē s trī s (es, vī rs un meita 3 gadi). Man ļ oti patika: pansionā ts tī rs, skaists, darbinieki laipni smaida ! ! ! Starp citu, pansionā ta ī paš nieki Pē teris un Irina ir brī niš ķ ī gi. Es absolū ti nepiekrī tu viedoklim, ka tie, kas labi runā par ī paš niekiem, noteikti ir tē li. Mū su ģ imene, piemē ram, dzī vo Krievijā , neinteresē reklā ma Evpatorijā , nav nekā da sakara ar pansionā ta ī paš niekiem, izņ emot to, ka esam (tieš ā m!! ! ) viņ iem ļ oti pateicī gi par brī niš ķ ī go atpū tu. Pē teris mū s sagaidī ja no vilciena, mū su uzturē š anā s laikā viņ i abi palī dzē ja atrisinā t daudz sadzī visku jautā jumu, un saimniece Irina kopumā gandrī z visus viesus un viņ u bē rnus uzrunā ja vā rdā (un tikai mē nesī pē c mana teiktā ir ap 100 atpū tnieku idejas! ! ! ), interesē ja noskaņ ojums, plā ni un darbi. Tas bija ī paš i aizraujoš i bē rniem! Š ķ iet, ka tas viss ir sī kumi! Bet tieš i tā di sī kumi veido lieliskas brī vdienas! No mī nusiem - pā rpildī tas tuvē jā s pludmales! Bet tā ir Evpatorijas problē ma kopumā , nevis "Smaida" jo ī paš i. Š o problē mu atrisinā jā m, dodoties nedaudz tā lā k pa Simferopolsku uz maksas pludmalē m. Tas ir daudz tī rā ks un mazā k pā rpildī ts. Kopumā lieliski atpū tā mies, guvā m enerģ ijas lā diņ u un pozitī vas emocijas visam gadam! Es atkal nepiekrī tu tiem, kas vispā r slikti runā par Evpatoriju! Ī paš a pilsē tiņ a, krā saina, neaizmirstami smarž ojoš a jū nijā ! Un evpatorieš i (pā rdevē ji tirgū , taksisti utt. , utt. ) nekad nav bijuš i rupji pret mums !! ! Citā di viņ i internetā raksta tikai "š ausmas". Mums ļ oti patika! Paldies visiem! ! ! Belgoroda


iemiesojums prazdnik.nastya
7 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Muzeja Vīna māja
Novērtējums 9.4
Krima, Evpatorija
Muzeji, iepirkšanās
Tropu parka eksotārijs
Novērtējums 9.7
Krima, Evpatorija
Daba, Izklaide
Evpatorijas novadpētniecības muzejs
Novērtējums 9.5
Krima, Evpatorija
Daba, Muzeji, Stats

Пансионат «Улыбка» представляет из себя 3 корпуса, построенные для проживания отдыхающих в 2005, 2008 и 2013 годах.

Atrašanās vieta 50 метров от моря.
Pludmales apraksts До ближайшего пляжа «Оазис» 50 м. Пляж оборудован шезлонгами, навесами, волейбольной и детской площадкой, раздевалками, душевыми, есть кафе. 150 м вдоль моря – муниципальный пляж. Оба пляжа песчаные, с пологим дном, есть водные аттракционы.
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli
Viesnīcā

Детская площадка, детская комната, анимация, беговелы, большая беседка с печью для гриля, парковка, бассейн, безлимитный интернет, бесплатная встреча на вокзале в Евпатории.

  • atklāts baseins
  • autostāvvieta
  • veļas mazgāšana
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
  • animācija
Telpu apraksts

30 номеров, пяти категорий:

«мини-люкс» – на 2-3 человека;

«люкс-плюс» – на 2-3 человека;

«мансарда» – до 4 отдыхающих;

«делюкс» – на 5 человек;

«делюкс-плюс» – на 5 человек.

Istabās

Кондиционер, мини-холодильник, телевизор со спутниковым ТВ, сейф, электрочайник, холодное и горячее водоснабжение круглосуточно, качественная мебель итальянских и испанских производителей.

Adrese Крым, г. Евпатория, ул. Симферопольская, 92
Tālruņi: +79787127159, +79787127160, +7 (36569) 2-62-44
Tīmekļa vietne: Ulybka
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный, песчано-галечный пляж. На пляже есть шезлонги (платно).
Какие развлечения есть в отеле?
О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).