Rossiia 2*– Atsauksmes

1
Novērtējums 7.010
pamatā
1 atsaukt
7.0 Numurs
9.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
9.0 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Sanatorija atrodas Jevpatorijā ārstnieciskā Moinaki ezera krastā, 800 m no jūras. Tiek veikta muskuļu un skeleta sistēmas, nervu sistēmas, augšējo elpceļu, ginekoloģisko slimību ārstēšana. , auksts ūdens visu laiku, karsts - pēc grafika. Ir bērnu rotaļu laukums, sporta laukumi, kinoteātris. Atpūtas dienu skaits: 14, 28.Vairāk →
аватар nataly_voronezh
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
2011. gada jū nija vidū viņ a nosū tī ja savus vecā kus uz turieni. Vecā ku atpū tas vietas izvē le nebija nejauš a – to ieteica draugi. Plusi: ļ oti sakopta teritorija, skaistas, pē c pasū tī juma gatavotas maltī tes (var izvē lē ties no 2-3 ē dienkartē m nā kamajai dienai), autobusa klā tbū tne, kas ved uz pludmali, ir apsargā ta autostā vvieta (redakcija par 20 grivna dienā ), ekskursijas organizē pats pansionā ts (aizbraucat uz visu dienu ekskursijā - izsniedz sausā s devas, kas neatstā s izsalkuš u vē l 2 dienas : )). … Tomēr ▾ 2011. gada jū nija vidū viņ a nosū tī ja savus vecā kus uz turieni. Vecā ku atpū tas vietas izvē le nebija nejauš a – to ieteica draugi.
Plusi: ļ oti sakopta teritorija, skaistas, pē c pasū tī juma gatavotas maltī tes (var izvē lē ties no 2-3 ē dienkartē m nā kamajai dienai), autobusa klā tbū tne, kas ved uz pludmali, ir apsargā ta autostā vvieta (redakcija par 20 grivna dienā ), ekskursijas organizē pats pansionā ts (aizbraucat uz visu dienu ekskursijā - izsniedz sausā s devas, kas neatstā s izsalkuš u vē l 2 dienas : )). Pats galvenais ir garš ī gs un svaigs ē diens, un uzkopš ana istabā s neatstā j nekā das pretenzijas pret personā lu, viss tieš ā m tī rs un kā rtī gs.
Mī nusi: tā lu no jū ras, bet parastā autobusa klā tbū tne ir ļ oti gluda. Diezgan jaunas mē beles, bet diezgan pienā cī gas.


iemiesojums dmitrieva2
Планируется ли к сезону 2012 г создать для отдыхающих доступ в интернет?
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Muzeja Vīna māja
Novērtējums 9.4
Krima, Evpatorija
Muzeji, iepirkšanās
Tropu parka eksotārijs
Novērtējums 9.7
Krima, Evpatorija
Daba, Izklaide
Evpatorijas novadpētniecības muzejs
Novērtējums 9.5
Krima, Evpatorija
Daba, Muzeji, Stats

Cанаторий расположен в г.Евпатория на берегу лечебного озера Мойнаки, в 800 м от моря. Проводится лечение костно-мышечного аппарата, нервной системы, верхних дыхательных путей, гинекологических заболеваний. , холодная вода постоянно, горячая - по графику. Имеются детский городок, спортплощадки, кинотеатр. Количество дней отдыха: 14, 28.

Telpu apraksts

Размещение в 2-3-х местных номерах со всеми удобствами.

Tālruņi: (06569) 3-32-46
FAQ