Park-Otel Romanova 3*– Atsauksmes

8
Novērtējums 9.510
№6 viesnīcas reitingā Evpatorija
9.5 Numurs
9.4 apkalpošana
9.1 Tīrība
9.4 Uzturs
9.4 Infrastruktūra
Viesnīca Romanova Park atrodas Evpatorijas parka zonā. Divstāvu ēka ir 20. gadsimta sākumā celts arhitektūras piemineklis. Rekonstrukcija veikta 2016. gadā, saglabājot savrupmājas izskatu. Viesnīca ir piemērota ģimenes atpūtai pludmalē.Vairāk →
аватар manela9304
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Nodaļ ā atpū š amies jau vairā k nekā gadu. Š oreiz vē los atzī mē t uzlabojumus viesnī cā - jū su jaunais restorā ns ir tikai BOMBA! ! ! Ē diens garš ī gs, personā ls ļ oti pieklā jī gs. Pati viesnī ca ir visaugstā kajā lī menī ! Paldies par lieliskajiem svē tkiem un gaidī sim jū s nā kamgad. … Tomēr ▾ Nodaļ ā atpū š amies jau vairā k nekā gadu. Š oreiz vē los atzī mē t uzlabojumus viesnī cā - jū su jaunais restorā ns ir tikai BOMBA! ! ! Ē diens garš ī gs, personā ls ļ oti pieklā jī gs. Pati viesnī ca ir visaugstā kajā lī menī ! Paldies par lieliskajiem svē tkiem un gaidī sim jū s nā kamgad.
аватар Alexsandra555
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Septembrī ar draugu devā mies uz Evpatoriju. Apmetā mies viesnī cā Romanova. Gribē jā m privā tumu, jo abi dzī vojam trakulī gā ritmā , tā pē c izvē lē jā mies mā jokli nevis paš ā pilsē tas centrā , bet tajā paš ā laikā ar komfortu. … Tomēr ▾ Septembrī ar draugu devā mies uz Evpatoriju. Apmetā mies viesnī cā Romanova. Gribē jā m privā tumu, jo abi dzī vojam trakulī gā ritmā , tā pē c izvē lē jā mies mā jokli nevis paš ā pilsē tas centrā , bet tajā paš ā laikā ar komfortu. Mē s rezervē jā m junior suite ar balkonu. Labs moderns remonts, masī vas mē beles, ir balkons ar skatu uz parku. Mē s devā mies uz "delfinā riju", jo tas ir ļ oti tuvu. Mē s paņ ē mā m biļ etes tuvā k un sirsnī gi smē jā mies, kad uzstā š anā s sā kā s. Kā bē rnī bā ! Delfī ni mū s apš ļ akstī ja no galvas lī dz kā jā m, viņ i ir skaisti! Ekskursijā s nedevā mies, bet pē c vē lē š anā s tā s var iegā dā ties viesnī cā . Pludmale lieliska, ļ oti ē rti sauļ oš anā s krē sli, tī ra zona, nav sveš inieku. Bijā m skaistumkopš anas salonā , labs pakalpojumu klā sts. Uztaisī jā m sejas masā ž as kursu, patika. Vakarā vairā kas reizes ņ ē mā m velosipē dus un braukā jā m pa pilsē tu. Ē rti, ka noma ir viesnī cā . Riteņ i piepū sti, tī ri, lieliska alternatī va pā rgā jieniem. Iesaku ī paš i apmeklē t pilsē tas veco daļ u un krastmalu. Ir daudz ko redzē t un daudz vietu, kur fotografē t. Tirgus atrodas netā lu no viesnī cas. Nopirka suvenī rus ģ imenei un draugiem. Vispā r agrā k domā ju, ka Krimā nav ko darī t. Bet viesnī cas serviss un dabas skaistums iekaroja manu sirdi!
аватар uulecka239
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Septembrī mē s ar vī ru atpū tā mies viesnī cā Romanov Park. Iespaidi ir vislabā kie. Viesnī ca liela, gaiš a, istabiņ a ē rta (tiek uzkopta katru dienu) ar skaistu skatu un skaņ as izolā ciju. Arī bufete mani iepriecinā ja, ī paš i nez kā pē c patika kompoti)) Teritorija tieš ā m visa zaļ a, skaisti noformē ta. … Tomēr ▾ Septembrī mē s ar vī ru atpū tā mies viesnī cā Romanov Park. Iespaidi ir vislabā kie. Viesnī ca liela, gaiš a, istabiņ a ē rta (tiek uzkopta katru dienu) ar skaistu skatu un skaņ as izolā ciju. Arī bufete mani iepriecinā ja, ī paš i nez kā pē c patika kompoti)) Teritorija tieš ā m visa zaļ a, skaisti noformē ta. Viesnī cai piederoš ā pludmale ir tī ra, ir pā rģ ē rbš anā s kabī nes un duš as, viesnī cai ir arī savs baseins ar atpū tas zonu)) Mums paveicā s ar laikapstā kļ iem, tā pē c pā rē jais bija aktī vs - jū ra, pludmale, ekskursijas, baseins! Es gribē tu š eit apmeklē t vē l un vē l!
аватар nataliaM869
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Vē los padalī ties savos iespaidos pē c Romanov Park Hotel apmeklē juma. Nosaukums runā pats par sevi, š is tieš ā m ir skaists parks, kur ir daudz zaļ umu un skaista teritorija, kluss prom no burzmas. Š is ir pirmais iespaids, kas mani personī gi iekaroja. … Tomēr ▾ Vē los padalī ties savos iespaidos pē c Romanov Park Hotel apmeklē juma. Nosaukums runā pats par sevi, š is tieš ā m ir skaists parks, kur ir daudz zaļ umu un skaista teritorija, kluss prom no burzmas. Š is ir pirmais iespaids, kas mani personī gi iekaroja. Runā jot par istabu skaitu, tie ir pieklā jī gi numuri, manuprā t, aprī koti ar gaisa kondicionē tā ju un televizoru, diezgan pieklā jī ga vannas istaba. Runā jot par pā rtiku, laba un diezgan daudzveidī ga ē dienu un dzē rienu izvē le. Pat pā rtraukumos starp brokastī m, pusdienā m un vakariņ ā m varē ja uzkost un iedzert tē ju un kafiju.
Vissvarī gā kais ir jū ra. Tas nemaz nav tā lu no tā , ar klusu soli ne vairā k kā.5-7 minū tes, bet ļ oti slinkiem teritorijā ir baseins ar sauļ oš anā s krē sliem. Esmu jū ras piekritē js un devos uz pludmali. Tas ir aprī kots ar sauļ oš anā s krē sliem, nojumē m un pā rģ ē rbš anā s kabī nē m. Man nebija problē mu ar vietā m, vienmē r varē ju atrast sev vienu sauļ oš anā s krē slu. Un protams, pati ieeja smilš aina, jū ra skaista un maiga, ne tik tā lu ir arī citas pludmales, bet man bija slinkums staigā t un izbaudī ju pludmali viesnī cā . Uz š o vietu devos mierī gā klusā atpū tā , lai papildinā tu spē kus un, manuprā t, š ī ir lieliska vieta, kur atpū sties gan miesai, gan dvē selei!
аватар paceyjee3
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Esmu š eit pē dē jo dienu un vienkā rš i nevarē ju atstā t atsauksmi. Man patī k apkalpoš ana, viss ir lī dz mē ram, teikš u. Esmu bijis daudz kur, bet š ī vieta man ļ oti patī k. Pludmale, saule – viss kā filmā s. Brokastis lieliskas, bez trokš ņ a, miers un klusums! Cena normā la, noteikti ir tā vē rts : ) Un protams, paldies visam personā lam par tik lieliskiem apstā kļ iem. … Tomēr ▾ Esmu š eit pē dē jo dienu un vienkā rš i nevarē ju atstā t atsauksmi. Man patī k apkalpoš ana, viss ir lī dz mē ram, teikš u. Esmu bijis daudz kur, bet š ī vieta man ļ oti patī k. Pludmale, saule – viss kā filmā s. Brokastis lieliskas, bez trokš ņ a, miers un klusums! Cena normā la, noteikti ir tā vē rts : ) Un protams, paldies visam personā lam par tik lieliskiem apstā kļ iem.
аватар Artem_Sh
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es š eit tagad atpū š os. Patī k, ka teritorija liela, var staigā t, daudz koku un puķ u. Dvē sele atpū š as no visā m problē mā m. Istaba arī iepriecinā ja, ir balkons, vakaros apbrī noju apkā rtni pie tē jas tases. … Tomēr ▾ Es š eit tagad atpū š os. Patī k, ka teritorija liela, var staigā t, daudz koku un puķ u. Dvē sele atpū š as no visā m problē mā m. Istaba arī iepriecinā ja, ir balkons, vakaros apbrī noju apkā rtni pie tē jas tases.
аватар Vladimir_1978
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Romanova Park Hotel š ogad ieradā mies pirmo reizi, bet domā ju, ka nā kamgad arī mē ģ inā sim š eit rezervē t numuriņ u. Evpatorija, pilsē ta nav tik populā ra kā Jalta, tač u ne mazā k pievilcī ga un ē rta. Daudzi vē stures pieminekļ i, kinasas, smuki krastmalā , bet vakarā . … Tomēr ▾ Romanova Park Hotel š ogad ieradā mies pirmo reizi, bet domā ju, ka nā kamgad arī mē ģ inā sim š eit rezervē t numuriņ u.
Evpatorija, pilsē ta nav tik populā ra kā Jalta, tač u ne mazā k pievilcī ga un ē rta. Daudzi vē stures pieminekļ i, kinasas, smuki krastmalā , bet vakarā . Dienas laikā tas vairā k izskatā s pē c iepirkš anā s centra. Vienī gais ir tas, ka Evpatorijā , tuvā k krastmalai, viņ i nolē ma neapstā ties, tas bija pā rā k pā rpildī ts.
Mē s izvē lē jā mies viesnī cu Romanov, jo tā atrodas tā lu no visā m Sanatorijas rajona izklaides un trokš ņ ainajā m iestā dē m. Apkā rt ir tikai sanatorijas, nav diskotē ku, trokš ņ a, pilsē tas kņ adas.
Tagad par iespaidiem.
Pirmā lieta, kas ļ oti iepriecina, ir lielā labiekā rtotā teritorija. Ir daudz koku, ī paš i Krimas. Tā pē c priež u skuju aromā ts ir neticams. Fitoterapija tā s tī rā kajā veidā .
Numurs bija paredzē ts Suite, bet mums nebija laika to rezervē t, tā vietā mums piedā vā ja nedaudz dā rgā ku dzī vokli. Labs variants gan pā rim, ja patī k plaš ums un lielas terases, gan ģ imenei. Pati istaba jauka. Ar lielisku gultu un jaukā m pī tā m mē belē m atpū tas zonā .
Dzī vokļ iem ir milzī gs balkons. Vakarā varat izņ emt galdu un krē slus un atpū sties, baudot sē rfoš anas skaņ as un rož u un egļ u smarž u. Skats no balkona uz parku.
Man patika, ka viesnī ca bija ļ oti tī ra. Tas ir neskatoties uz to, ka gaiteņ os ir daudz paklā ju celiņ u, bet istabā - paklā ju. nav ne mazā kā s putekļ u miņ as, tī rī š ana tiek veikta katru dienu, manā mi uzreiz. Viesnī ca ir diezgan klusa, trokš ņ ainas kompā nijas te nemanī jā m.
Pā rsvarā pavadī ja laiku pilsē tas ekskursijā s.
Kopumā patī kama vieta un Evpatorijas pilsē ta, kurā vē los atgriezties vē lreiz.
аватар kul
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
2018. gada augustā atpū tos kopā ar ģ imeni (sieva un zē ni 13 un 3 gadi), ilgums 14 dienas. Park-viesnī ca "Romanova" izvē lē jā s mē rķ tiecī gi. Pirmkā rt, kaut kā dā ziņ ā es biju daudz dzirdē jis par š o viesnī cu un gribē ju to redzē t savā m acī m. … Tomēr ▾ 2018. gada augustā atpū tos kopā ar ģ imeni (sieva un zē ni 13 un 3 gadi), ilgums 14 dienas. Park-viesnī ca "Romanova" izvē lē jā s mē rķ tiecī gi. Pirmkā rt, kaut kā dā ziņ ā es biju daudz dzirdē jis par š o viesnī cu un gribē ju to redzē t savā m acī m. Otrkā rt, viesnī ca Krimā tika uzskatī ta par atpū tu (nekad tur nav bijusi), lai Evpatorijā (smilš u pludmales), ar savu pludmali ar sauļ oš anā s krē sliem (var pastaigas attā lumā ), ar pilnu pansiju (par ē dienu gatavoš anu nedomā jiet atvaļ inā jumā ), ar ē dienkarti bē rniem un bē rnu izklaidē m (bē rns 3 gadi). Draugi pieminē ja š o viesnī cu un nolē ma to izmē ģ inā t.
Jā sā k ar to, ka viesnī cas nosaukums ir par godu ķ eizarienei Aleksandrai Fjodorovnai Romanovai, kura 1916. gadā ieradā s militā rā s slimnī cas atklā š anā . Tad viesnī cas ē ka Lielā Tē vijas kara laikā bija slimnī ca.
Š obrī d š ī ir vecā s sanatorijas "Helios" teritorija. Uzņ ē mums tiek pā rdots CIAN par 5 miljoniem USD. e. jeb 412 miljoni rubļ u.
, bet kamē r sanatorija strā dā . 2017. gada oktobrī notika dibinā tā ju maiņ a, tagad dibinā tā ji ir kā ds A. Garkavy (1%) un pā rē jā s daļ as ir tieš i no Sanatorium Helios LLC (99%). Iepriekš ē jie ī paš nieki no Ukrainas izstā jā s no dibinā tā jiem. Sanatorijas direktors kopš.2017. gada decembra ir zinā ms Nadž afovs R. R. (viņ am ir Kaļ iņ ingradas TIN). Tas ir, sanatorija joprojā m ir pā rdoš anā . Tū ristus izmitina Happy Seasons Evpatoria LLC rezervē š anas dienests, kas sā ka darboties 2016. gada februā rī . Direktore un dibinā tā ja kopš.2018.  gada jū lija Matveeva L. D. (TIN no Smoļ enskas apgabala). Un visbeidzot ar tū ristu ē dinā š anu restorā nā nodarbojas Goodfoot Company LLC no Sevastopoles, kas reģ istrē ta 2015. gada septembrī . Direktors un dibinā tā js Litvinskaya A. A. (TIN Sevastopol).
Kopumā viņ i strā dā saskaņ ā ar parasto shē mu, lai optimizē tu nodokļ u uzlikš anu un izvairī tos no riskiem, kas saistī ti ar klientiem un viņ u pā rtiku.
Happy Seasons un Goodfoot ierodas novecojuš ajā , bet izremontē tajā Helios bā zē , strā dā vasarā , notē rē naudu un pē c tam iznomā objektu atpakaļ uzņ ē mumam Helios. Viņ iem nav ī paš u bankrota risku, jū s varat ierasties pie viņ iem atvaļ inā jumā.

No Simferopoles lī dz Evpatorijai braucā m vairā k kā.2 stundas, lai gan attā lums tur ir tikai kā di 75 km. Bet ceļ i ir pā rpildī ti, vietā m bija remontdarbi un jaunu ceļ u bū vniecī ba, visi brauc lē ni, veidojas sastrē gumi. Transfē rs no lidostas tika pasū tī ts viesnī cā , atsū tī ja kā rtī gu sedanu, piegā des cena uz viesnī cu bija 2000 rubļ u. Starp citu, viņ i pasū tī ja taksometru atpakaļ pilsē tā , saskaņ ā ar paziņ ojumu Simferopoles izmaksas bija 1300 rubļ u.
Viesnī cā ieradā mies ap 12:00, ā tri nokā rtojā m dokumentus un mums iedeva istabiņ u, lai gan oficiā lais reģ istrē š anā s laiks ir tikai 14:00. Numura reģ istrā cijas laikā mū s "apgredzenoja" rokassprā dzes ar viesnī cas nosaukumu.
Palū dza puisim (vai nu zvaniņ u, vai reģ istratū ru) atnest koferi ar somu, istabā iedeva 100 rubļ us, viņ š pieklā jī gi pateicā s.
Istabā viņ i nomazgā jā s no ceļ a, pā rģ ē rbā s, un tad bija laiks vakariņ ā m. Mazliet par istabu, kurā dzī vojā m. Divistabu junior suite, mums nebija balkona, bet ir arī balkoni. Rezervē jot iepriekš nevarē ja pasū tī t ar balkonu, telefoniski no rezervā cijas dienesta teica, ka februā rī -martā nav rezervē ta konkrē ta istabiņ a, tikai numuriņ a kategorija. Nu, labi, mums nebija ī sti vajadzī gs balkons. Istaba sastā v no divā m nelielā m istabā m, priekš telpas un tualetes telpas. Gaitenī saliekams drē bju ž ā vē tā js, skapī kodē ts mini-seifs. Vienā istabā divguļ amā gulta ar naktsgaldiņ iem, otrā istabā izvelkamais dī vā ns (papildu gulta), minibā rs (ledusskapis) paslē pts galdiņ ā , TV pie sienas, kondicionieris.
Jā piebilst, ka mū su istabā istabā ar lielo gultu nebija gaisa kondicioniera un TV, tie bija otrajā istabā , kur bija izvelkamais dī vā ns, uz kura gulē ja mū su vecā kais dē ls. Tā pē c, lai istabā ar sievu un mazu bē rnu nebū tu karsti, vecā kā dē la istabā nā cā s stingrā k ieslē gt kondicionieri, proti, viņ u nedaudz nosaldē t. Bet viņ š izturē ja grū tī bas. Nav jē gas sī kā k aprakstī t istabu, viesnī cas vietnē jū s varat redzē t visu numuru kategoriju fotoattē lus. Pievē rš os niansē m un iespaidiem.

Viesnī cā ir neliels, bet ē rts peldbaseins ar daž ā du dziļ umu. Ap baseinu ir izvietoti sauļ oš anā s krē sli, bet burtiski ducis pazuduš o var apsē sties uz ī paš ā m pjedestā la-bū diņ ā m, kas atrodas nedaudz tā lā k no baseina. Tā ka ar vietā m ī paš u problē mu nav, visi brauc uz jū ru.
Pie baseina atrodas uzkodu bā rs, kurā no 15:30 lī dz 17:30 tiek nodroš inā ts bezmaksas gaiš ais un tumš ais alus, kompots, pā ris daž ā du konditorejas izstrā dā jumu š ķ irnes, daž reiz arī augļ i. Tas ir paredzē ts uzkodā m starp pusdienā m un vakariņ ā m.
Mazliet par uzturu: brokastis no 8 lī dz 10; pusdienas no 13:00 lī dz 15:00; vakariņ as no 18 lī dz 20 stundā m. Viss ir 2 stundas garš . Protams, tik ī si termiņ i ir nedaudz neparasti tiem, kas biež i izmanto ā rzemju All inclusive sistē mu. Bet visiem viesiem ir laiks paē st, un pie tā , ka jā pielā gojas bargam rež ī mam, pierod pā ris dienu laikā.
Virs restorā na otrajā stā vā atrodas bibliotē ka, kurā ir bē rnu klubiņ š , neliels primitī vs rotaļ u laukums bē rniem (bē rniem lī dz 3 gadiem tikai kopā ar vecā kiem), kā arī rokdarbu nodarbī bas vecā kiem. Vakaros pie baseina bē rniem tiek organizē ta animā cija. Bē rniem neliels rotaļ u laukums ar rotaļ u laukumiem un smilš u kasti.
Blakus rotaļ u laukumam ir sporta laukums, kas sastā v no volejbola laukuma un izsniegtā inventā ra (bumba un badmintons). Restorā nā ir neliels biljarda galds, bet tas ir sliktā stā voklī , stā v nevienmē rī gi, signā li ir slikti. Vispā r viņ i to lika tī ri izrā des pē c.
Pusdienlaikā tieš i blakus restorā nam tiek atvē rts tū risma punkts, kurā var izvē lē ties un iegā dā ties jebkuru ekskursiju pa Krimu. Varat ieteikt veikt aptauju Jaltai un noteikti apmeklē t Sevastopoli.
Reģ istratū rā var iznomā t velosipē dus. Viesnī cā ir wi-fi, bet reģ istratū rā ne vienmē r ir pā rliecī ba. Labā kā vieta ir pagalmā komerciā lā bā rā un restorā nā . Uzņ emš ana mū su istabā bija neuzticama. Viesnī cā ir autostā vvieta tiem, kuri ieradā s paš i.
Visa viesnī cas teritorija ir tī ra, daudz zaļ umu.
"Sveš inieki" nereti nekaunī gi ieņ em viesnī cu sauļ oš anā s krē slus, darbinieki viņ iem izsaka piezī mi, bet ne visi dodas prom. Turklā t darbinieki pā rdod arī vietas uz sauļ oš anā s krē sliem: no agra rī ta viņ i ieņ em sauļ oš anā s krē slus ē nā ar saviem dvieļ iem un pē c tam ī rē š ī s vietas par naudu. Š ī s pludmales oficiā li izmanto arī atpū tnieki no Family resort hotel. Š ī.5 stā vu viesnī ca pieder arī Helios sanatorijai. Tā pē c ir problē mas ar sauļ oš anā s krē sliem, ī paš i stā vot ē nā.
Tā lajā pludmalē ir mazumtirdzniecī bas vieta: alus, rieksti, zivis, sulas, kvass, saldē jums utt. Blakus ir arī stū rī tis ar atrakcijā m bē rniem. Piemē ram, lai noķ ertu ū denī peldoš u plastmasas zivi ar magnē tisko makš ķ eri maksā.150 rubļ u, un ja bez balvas, tad 100 rubļ u. kā pusstundu. Bet mans dē ls stā vē ja un ķ ē ra gandrī z stundu, viņ i viņ u neapturē ja. Ir arī mazs bē rnu labirints ar slidkalniņ u, 20 minū tē s. - 100 rubļ i. vai abonents par 150 rubļ iem. visu dienu.
Pa ceļ am uz tā lā ko pludmali jā iet pa ielu.
Franko, pa ceļ am bū s labs veikals, kur varē s nopirkt alu, bezalkoholiskos dzē rienus, kaut ko pie tē jas, sortiments tur liels un cenas labas, salī dzinot ar citiem veikaliem. Izejot no viesnī cas vā rtiem, pagriezieties pa kreisi un ejiet gar ž ogu gar ielu. Kievskaya 200 metri lī dz krustojumam ar ielu. Ivan Franko, tad pagriezieties pa labi uz jū ru. Š eit pa labi krustojumā un bū s š is veikals. Un pats I. Franko ielas posms lī dz nā kamajam krustojumam ir gā jē ju, uz tā izvietotas teltis ar daž ā dā m pludmales precē m un suvenī riem. Š os 400 metrus pabrauksiet lī dz jū rai nemanot un pa kreisi ies Neatkarī bas krastmala, pa to noejiet 300 metrus un redzē siet ieeju otrajā pludmalē . Arī pati Neatkarī bas krastmala ir gā jē ju, uz tā s divā s vietā s tiek organizē ta bē rnu elektromobiļ u noma, cena 100-150 rubļ i. 5 min.
Starp citu, pretī izejai no viesnī cas Romanov atrodas Ivana Franko vā rdā nosaukts pamests parks, pa to devā mies uz pludmali, nedaudz samazinot distanci š ķ ī bi, lē nā m ejot pa ē nainā m takā m.
Un, ja pie izejas no viesnī cas pagriezieties pa labi un ejiet pa ielu. Kievskaya 600-700 metri, dodieties uz Moinaki sā ls ezera krastu. Saka, ka tur esot sā ļ i ā rstnieciskie dubļ i, cilvē ki pat sevi smē rē ar š iem dubļ iem. Tie, kas vē las, var izmē ģ inā t ā rstnieciskā s ī paš ī bas.
Brī vajā laikā iesaku pastaigā ties pa pilsē tas centru uz atrakciju parku un akvaparku. Un arī apmeklē t dinozauru parku, ļ oti interesanti.
Ja vē laties iegā dā ties svaigus augļ us, tos pā rdod kā dā s krustcelē s, un tos ved arī uz pludmali. Starp citu, pludmalē piedā vā ja arī vā rī tu kukurū zu, Churchkhela, riekstus, ogas, “mā jas” vī nu. Ja gribas vairā k augļ u, tad var doties uz tirgu, kur ir lielā ka izvē le un zemā kas cenas.
Lai to izdarī tu, jums ir jā brauc ar autobusu tieš i pie viesnī cas vā rtiem un jā dodas uz pilsē tas centru, jā iet apmē ram 10 pieturas lī dz pieturai "Universam", jā jautā vietē jiem autobusā , viņ i jums pateiks, kur izkā pt. .
Ja nepiecieš ama skaidra nauda, ​ ​ tad tuvā kais bankomā ts atrodas Krievijas Iekš lietu ministrijas sanatorijā "Burevestnik", tas ir pē c izieš anas no viesnī cas vā rtiem, pagriezieties pa labi, dodieties uz krustojumu un atkal pa labi pa ielu. Pavļ iks Morozovs, un tur 100 metrus tā lā k un pa kreisi ir tā sanatorija, bankomā ts uz ielas pagalmā.

Mums patika pati Evpatorijas pilsē ta. No vienas puses, ir daudz pamestu teritoriju, ē ku, daž u ē ku celtniecī ba bija iesaldē ta pirms 10 gadiem, daudzas sanatoriju ē kas, ceļ i un ietves prasa labu remontu. Bet, no otras puses, viss ir tī rs, cilvē ki ir draudzī gi, bizness lē nā m attī stā s.
Bet Krievijas likumi lī dz Krimai nav tikuš i lī dz galam: darba devē ji neievē ro minimā lo algu, ir daudz “pelē ko” algu, viņ i vecmodī gi “vienojas” ar uzraudzī bas un regulē još ā m iestā dē m. Tas ir kā atgriezties 15 gadus senā pagā tnē . Viņ iem pat ir piemineklis Ļ eņ inam pamestā parkā.
Vispā r Krimā arī pamazā m mā cā s piedā vā t All inclusive. Viesnī ca ir stabila 3 * un pat ar pretenzijā m uz 4 *, bet tas ir par agru. Krimā ir ļ oti labi. Pateicoties viesnī cas darbiniekiem, man viss patika, bē rni priecī gi, var atpū sties.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Muzeja Vīna māja
Novērtējums 9.4
Krima, Evpatorija
Muzeji, iepirkšanās
Tropu parka eksotārijs
Novērtējums 9.7
Krima, Evpatorija
Daba, Izklaide
Evpatorijas novadpētniecības muzejs
Novērtējums 9.5
Krima, Evpatorija
Daba, Muzeji, Stats

Парк-отель «Романова» расположен на территории парковой зоны в Евпатории. Двухэтажное здание является архитектурным памятником, построенном в начале 20 века. Реконструкция была проведена в 2016 году, при этом удалось сохранить облик особняка. Отель подойдёт для пляжного семейного отдыха.

Atrašanās vieta 50 км от аэропорта Симферополя.
Pludmales apraksts Территория оборудована душевыми, кабинками для переодевания и туалетами. Достаточное количество шезлонгов, солнцезащитные навесы. Имеется спасательная служба и медицинский пост. Вход в море пологий, без резких перепадов.
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli
Viesnīcā
  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская площадка, детская комната.
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports Косметологичесский кабинет, массажный кабинет, салон красоты. Погружение с аквалангом, прыжки с парашютом.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • galda teniss
  • volejbols
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Отель рассчитан на проживание ста восьмидесяти человек. Для гостей подготовлены комфортабельные номера со всеми удобствами категорий стандарт, полулюкс и люкс. Все жилые помещения рассчитаны на проживание двух постояльцев, при необходимости возможна установка дополнительного места.

Istabās

Кондиционер, балкон (в некоторых номерах), телевизор, сейф, холодильник, санузел.

Adrese г. Евпатория, ул. Киевская, 48.
Tālruņi: 8 (861) 205-06-14
Tīmekļa vietne: Park-Otel Romanova
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчаный пляж. На пляже есть шезлонги (платно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, волейбол. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.