Nadezhda (otel zakryt) 3*– Atsauksmes

6
Novērtējums 7.510
№21 viesnīcas reitingā Evpatorija
8.2 Numurs
6.8 apkalpošana
7.5 Tīrība
7.5 Uzturs
7.8 Infrastruktūra
Viesu nams Nadežda atrodas ciematā. Zaozernoe, attālums līdz jūrai ir 800 metri, 8-10 min. kājām. Pansionātā ir 10 istabas. Kafejnīcas, restorāni un bērnu atrakcijas atrodas 10 minūšu pastaigas attālumā.Vairāk →
аватар olia.solnce86
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
atpū tā mies 10 dienas un viss bija ideā li un atsaucī gi, uzmanī gi saimnieki, lielisks ē diens un viss bija ļ oti labi. Bet cilvē ki raksta, ka viņ i atpū tā s 2 mē neš us un viss bija vienkā rš i briesmī gi, bet kā pē c tad tu sē dē ji 2 mē neš us, ja viss ir tik slikti. … Tomēr ▾ atpū tā mies 10 dienas un viss bija ideā li un atsaucī gi, uzmanī gi saimnieki, lielisks ē diens un viss bija ļ oti labi. Bet cilvē ki raksta, ka viņ i atpū tā s 2 mē neš us un viss bija vienkā rš i briesmī gi, bet kā pē c tad tu sē dē ji 2 mē neš us, ja viss ir tik slikti...tikai iemā cies atpū sties un nelej dubļ us uz cilvē kiem. lai visiem jaukas brī vdienas!
аватар farafonova1
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
"Junior suite" numurs. Viss ir kā bildē . Mū s sagaidī ja pie vilciena un ar maš ī nu aizveda uz pansionā tu. Ē diens bija lē ts un garš ī gs, mā jā s gatavots ē diens, bulciņ as un pī rā gi, lieliski manti. Reiz vakaram pasū tī ja š aš liku, saimniece gaļ u iemarinē , receptes noslē pumu neizdevā s noskaidrot, bet tik garš ī gā š aš liku kebabā sen nebiju bijusi! Kopumā ar pā rē jo bijā m apmierinā ti. … Tomēr ▾ "Junior suite" numurs. Viss ir kā bildē . Mū s sagaidī ja pie vilciena un ar maš ī nu aizveda uz pansionā tu. Ē diens bija lē ts un garš ī gs, mā jā s gatavots ē diens, bulciņ as un pī rā gi, lieliski manti. Reiz vakaram pasū tī ja š aš liku, saimniece gaļ u iemarinē , receptes noslē pumu neizdevā s noskaidrot, bet tik garš ī gā š aš liku kebabā sen nebiju bijusi! Kopumā ar pā rē jo bijā m apmierinā ti. Pansionā tā "Nadež da". Pieņ emts kā radinieki)), garš ī ga mā jas gatavoš ana, omulī gi, klusi, 5 minū tes lī dz jū rai. Atpū sties ar bē rniem tur ir vienkā rš i jauki. Tā pat ļ oti svarī gi, lai katrā istabā bū tu sava tualete un duš a. Nobeigumā vē los pievienoties iepriekš publicē tajā m atsauksmē m un pateikties Vladimiram un mammai Ludmilai par uzaicinā jumu, viesmī lī bu, neaizmirstamu zā ļ u tē ju un laba kompā nija! Paldies! Noteikti nā ksim vē l : )
аватар olegovna8
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
28.07. 14-30.08. 14 Es devos uz Krimu, Evpatorijas rajonu, ciematu "Zaozernoe". Pansionā tā "Nadež da". "Mē s jū tamies kā mā jā s" - pirmajā tikš anā s reizē man teica pansionā ta saimniece Ludmila Vladislavovna. Izrā dī jā s, ka tas nebija tikai sauklis, bet gan patiesī bas vā rdi! Mā jī ga teritorija, 3 ē dienreizes dienā , var taisī t pē c pasū tī juma. … Tomēr ▾ 28.07. 14-30.08. 14 Es devos uz Krimu, Evpatorijas rajonu, ciematu "Zaozernoe". Pansionā tā "Nadež da". "Mē s jū tamies kā mā jā s" - pirmajā tikš anā s reizē man teica pansionā ta saimniece Ludmila Vladislavovna. Izrā dī jā s, ka tas nebija tikai sauklis, bet gan patiesī bas vā rdi! Mā jī ga teritorija, 3 ē dienreizes dienā , var taisī t pē c pasū tī juma. Tī ras telpas ar savu vannasistabu un individuā lu pieeju katram atpū tniekam, lai kas tas bū tu, bē rns vai pieauguš ais! Bē rniem ir vieta, kur spē lē ties ē nā , cepties saulē , pieauguš ie var pasē dē t lapenē vai atpū sties istabā , jo lielā kā daļ a istabu logu paveras uz pagalmu, tā pē c nav jā uztraucas par to, ka bē rns ir bez uzraudzī bas. Daudzus cilvē kus var nobiedē t, ka logi vē rsti uz pagalmu, tā pē c pē c pusdienā m nevar aizmigt. Š eit par to nav jā uztraucas, klusajā stundā pagalmā viss nav trokš ņ ains, š eit visi tiek cienī ti, un, ja izrā dī sies, ka kā ds uzvedī sies skaļ i. . . nē , es neatceros, ka tas bū tu noticis brī vdienā s. . Nu, ā rkā rtē jos gadī jumos jū s varat aizvē rt durvis uz balkonu, ieslē gt gaisa kondicionieri un atpū sties. . Vakari. . Pē c vakariņ ā m varat atpū sties kopā ar kompā niju pansionā ta teritorijā , uzcept š aš liku vai doties pastaigā uz jū ru, starp citu, pansionā ts atrodas ļ oti labā vietā , tā lu no ceļ a, tuvu jū rai , veikali un atrakcijas, nakts kafejnī cas, bet pats interesantā kais ir tas, ka naktī ir ļ oti kluss neskatoties uz to, ka skaļ i skan mū zika no kafejnī cā m vai vietē jie klubi. Vakari ir silti un zvaigž ņ oti. Jū ra ir zila, pludmale ir smilš aina. . Kas jums nepiecieš ams, lai atpū stos. . 2014. gada augustā es atkal ierados š eit, pansionā tā "Nadež da". Es arī atbraucu nesezonā tikai uz daž ā m dienā m, š ogad uz maija brī vdienā m, katru reizi, kad iegriež os Zaozernoje ciematā , es saku: "Š eit ir mans ciems. . " Un, kad es ieraudzī ju pazī stamos vā rtus pansionā ts: "Š eit ir manas mā jas. " . .
аватар gushina3
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ceļ oju kopā ar vī ru un 10 gadus veco mazmeitu. Mē s devā mies pē c draugu ieteikuma, viņ i tur atpū tā s divas reizes, viņ iem ļ oti patika, un mē s nolē mā m doties. Piezvanī ja, mū s sagaidī ja. Man patika istaba liela, gaiš a, tī ra veļ a, ļ oti pieklā jī ga vannas istaba, balkons. … Tomēr ▾ Ceļ oju kopā ar vī ru un 10 gadus veco mazmeitu. Mē s devā mies pē c draugu ieteikuma, viņ i tur atpū tā s divas reizes, viņ iem ļ oti patika, un mē s nolē mā m doties. Piezvanī ja, mū s sagaidī ja. Man patika istaba liela, gaiš a, tī ra veļ a, ļ oti pieklā jī ga vannas istaba, balkons. Man ļ oti paveicā s ar pā rē jiem kaimiņ iem, baidī jos, ka bū s bē rni, bet viss bija kaut kā ļ oti sirsnī gi, jautri, mā jā s. Saimnieki ir ļ oti pozitī vi, inteliģ enti cilvē ki, vairā kkā rt lū dzu, lai viņ i mums tirgū nopē rk augļ us un viņ i neatteica, atveda, pacienā ja ar savā m pirmajā m vī nogā m, vispā r centā s padarī t mū su uzturē š anos ē rtā ku. Š ogad gribam braukt septembrī . Vakar piezvanī ju, mū s atcerē jā s, uzaicinā ja. Tas bija ļ oti jauki!
аватар dima141180
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Mē s augustā atpū tā mies Zaozernijā (netā lu no Evpatorijas), mini pansionā tā "Nadež da", Kamyshovaya ielā.39. Iespaidi bija ļ oti pretrunī gi, sā kumā par slikto: 1) Rezervē jā m internetā , caur saimnieka dē la grupu Vkontakte, 2 istabu suite ar virtuvi cena internetā bija 700 grivnas, ierodoties izrā dī jā s, ka istaba maksā. … Tomēr ▾ Mē s augustā atpū tā mies Zaozernijā (netā lu no Evpatorijas), mini pansionā tā "Nadež da", Kamyshovaya ielā.39.
Iespaidi bija ļ oti pretrunī gi, sā kumā par slikto:
1) Rezervē jā m internetā , caur saimnieka dē la grupu Vkontakte, 2 istabu suite ar virtuvi cena internetā bija 700 grivnas, ierodoties izrā dī jā s, ka istaba maksā.800 grivnas, tas bija bezjē dzī gi. kaut ko pierā dī t, jo ī paš nieka dē ls izrā dī jā s kļ ū dī jies (lai gan Vkontakte grupā joprojā m "karā jas" 700 grivnu cena)
2) Ieradā mies 8. augustā , istabiņ a tika atbrī vota 9. datumā (par to zinā jā m), bet apsolī jā m jau no paš a rī ta viesu istabiņ u pā rnakš ņ ot, kā rezultā tā ieradā mies 10.00 un lī dz 15-30 gaidī jā m atbrī voš anu viesu istaba faktiski atrodas uz ielas ar 2 maziem bē rniem 2 un 5 gadi.
3) Istaba principā ir tā da kā bildē s internetā , bet ļ oti netī ra, visapkā rt zirnekļ u tī kli, un nosaukums "Apartments" nekā di nevelk.
4.14 dienas NEKAD nebija telpu uzkopš anas no personā la puses!! !
5) Ē dieni, pirmā s 2 dienas pasū tī jā m pusdienas un vakariņ as, porcijas mazas, pusdienas - 1 kauss no pirmā s, 2 ē damkarotes jebkura garnī ra ar kotleti, puse tomā ta un puse gurķ u salā ti, bet vakariņ as ir , vispā r kaut kas, kā dreiz bija - 4 riņ ķ i ​ ​ cukini ar maizi un citreiz - 7 pelmeņ i 2 rubļ u monē tas izmē rā (5 gadus veca meita ē da tikai 2 porcijas, nerunā jot par pieauguš ajiem) Rezultā tā viņ i pā rgā ja uz paš apkalpoš anos, par lielu nepatiku saimniecei.
6) Teritorija maza, pieteiktais rotaļ u laukums ir smilš u kaste 1x1 m. viss”), lai gan ziedi bū tu normā li - citā di kaut kā das pamatī gas margrietiņ as.
7) Vā rti tiek slē gti pē c 23-00, ā rā vai ieiet vē lā k nevar, uz ielas tieš ā m var palikt, ja kaut kur uzkavē jies.
8) Ū dens - dzī vojā m 1 stā vā , mums tas plū da plā nā straumē un vairā k vai mazā k normā ls ū dens spiediens parā dī jā s tikai tad, kad saimniekiem atgā dinā ja, ka jā ieslē dz sū knis, kas sū knē ū deni (par to regulā ri aizmirsa, un pat pateicā s, ka par to visu laiku atgā dinā ja), 2. stā vā , pē c paziņ u stā stī tā , ar ū deni viss bija ļ oti slikti, lī dz pat ar ieslē gtu sū kni nebija ar ko mazgā t mazus bē rnus.
9) Par saimnieci - Juš u Ludmilu Vjač eslavovnu, es pat nevē los par viņ u daudz rakstī t, meli, meli un atkal meli visapkā rt:
- maldinā ts ar izmitinā š anas cenu 100 grivnas,
- reiz viņ š agrā k izgā ja no pludmales, istabas atslē ga palika pie sievas, viņ š neatgriezā s, jo. Es biju pā rliecinā ts, ka ī paš niekiem ir rezerves atslē gas, bet viņ i man teica, ka viņ iem nav citas atslē gas, lai gan pē c 10 minū tē m saimnieks Igors Vladimirovič s “aizgā ja meklē t atslē gu”, un, lū k, atnesa vienu. atslē ga, kas uzreiz nā ca pie durvī m.
- viņ i maldinā ja ar izlikš anas laiku, mums bija vilciens 19-30, un, maksā jot par mā jokli, viņ a pat savā kladē atzī mē ja laiku 19-00, kas, jo. mē s iereģ istrē jā mies vē lu (augstā k viņ š rakstī ja, ka viņ i nodroš inā ja istabu tikai 15-30), dzī vojam lī dz 19-00, bet pā ris dienas pirms izbraukš anas viņ a mums teica, ka viņ iem ir izrakstī š anā s laiks 12-00 un toreiz viņ a mums viņ a tiks izlikta ar 2 maziem bē rniem, ar viņ u bija bezjē dzī gi kaut ko runā t, viņ as norā dī tajā laikā.19-00 viņ a paziņ oja, ka viņ a atzī mē ja, lai izsauktu mums taksi, uz ko viņ a pateica "paldies, bet mē s paš i jau rezervē jā m uz 18-30, " vispā r vī rs teica, ka visu nokā rtosim, bet mē s ne uz ko necerē jā m un dienu pirms izbraukš anas ī rē jā m sev citu mā jokli, lī dz plkst. veidā , taksists, kurš mū s uzņ ē ma, nebija ī paš i pā rsteigts, t . to. jū lijā vien viņ š pā rcē la 3 ģ imenes uz citā m vietā m (un nav zinā ms, cik paš i pā rvā cā s no viņ as prom).
- ļ auj kliegt uz sevi gan uz pieauguš ajiem, gan uz bē rniem, par laimi, tas izpaudā s 2 dienas pirms izlidoš anas, kas ietekmē ja arī citas naktsmī tnes ī rē š anu dienu pirms izlidoš anas.
Nu labi ir pats Zaozernoje ciems, mierī ga, klusa vieta ģ imenes atpū tai, ne velti ciema 1. lī nijā (400 metri) ir visi pansionā ti un sanatorijas, jū ra tī ra, silta, medū zu ir maz (vienu dienu bija tikai armijas, bet tad viņ i kaut kur aizkuģ oja), brī vā pilsē tas pludmale, protams, ir pā rpildī ta ar cilvē kiem, bet blakus ir maksas (5 grivnas), kur var pat spē lē t futbolu , pludmale smilš aina, ieeja jū rā vietā m akmeņ aina (smiltis izskaloja vē tras) .
Bē rni vecuma dē ļ nesaprata iepriekš minē tos mī nusus, bet jū ra, pludmale, viņ iem tas viss ļ oti patika, un tas mums vecā kiem ir svarī gā kais. Ja braucam ar bē rniem uz Krimu, tad laikam tikai uz Zaozernoje, bet ne uz Kamyshovaya 39 , blakus š ai vietai bū s pat nepatī kami vienkā rš i staigā t.
аватар savinova4
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Pansija Nadež da Kamiš ovā , 39 Man izdevā s tur nodzī vot 2 mē neš us, gribē ju bē rnu aizvest uz jū ru uz visu vasaru, uzlabot veselī bu. . Pagā juš i jau seš i mē neš i, bet joprojā m trī cos, kad atceros š o "atvaļ inā jumu", galvenokā rt no Ludmilas . … Tomēr ▾ Pansija Nadež da Kamiš ovā , 39
Man izdevā s tur nodzī vot 2 mē neš us, gribē ju bē rnu aizvest uz jū ru uz visu vasaru, uzlabot veselī bu. . Pagā juš i jau seš i mē neš i, bet joprojā m trī cos, kad atceros š o "atvaļ inā jumu", galvenokā rt no Ludmilas . Cilvē ks, kurš sā kumā maigi guļ un pē c tam smagi guļ : guļ acī s, un tad, kad tu jau esi bezcerī gā situā cijā (vī rs atveda mani un manu dē lu un aizgā ja, un es paliku viena ar milzī gu daudzumu lietas un veikts avansa maksā jums) - sā kas spiediens, blē dī ba uz katra soļ a, maksas pakalpojumu uzspieš ana, lī dz saimniece ienā k pacienā t ar pī rā gu, un tad izrā dā s, ka norakstī tas 20 grivnas. rē ķ ins (tas nemaksā tik dā rgi pat centrā lajā laukumā Evpatorijā ), un tā it visā un visur, nogurdinoš i briesmī gi
Mē s dzī vojā m "suite" numurā otrajā stā vā .
Ir problē ma ar ū deni, maijā -jū nija sā kumā nav nekā , bet kā sezona ir pagā jusi - nav ū dens, nav vannoš anā s, nav ē st bē rnam, nekas, viņ i "aizmirst" ieslē gt sū kni, jū s skrien pē c Igora (saimnieces vī ra), lai to ieslē gtu. Pati vanna ar melnu pelē jumu (ļ oti kaitī ga lieta), tualete nepā rtraukti plī sa
Pagalmā ir puķ es un starp tā m š aura eja, bē rniem absolū ti nav kur spē lē ties, ē damistabā ir tikai mazuļ a smilš u kaste ar zemu vizieri, trī sgadniece jau sit galvu, bē rns tur nav redzams, tā pē c bē rni spē lē jā s uz betona plā kstera automaš ī nu novietoš anai, kad viņ i nebija.
Viņ i gatavo ļ oti vidē ji, no sē rijas "lē ti un jautri", porcijas mazas, bet maksā daudz, turklā t š efpavā ri nemitī gi mainā s (arī , cik saprotu, berzes dē ļ ar saimnieci)
Teritorijā un kaimiņ os pusvasaru bija celtniecī ba, troksnis, urbš ana no rī ta lī dz vakaram, pa logiem lido betona putekļ i. .
Mums bija uzkopš ana, bet kad tas bija ē rti apkopē jai, nevis mums (agri no rī ta mū s izdzina no istabas, jo redz, lī dz 9, kad devā mies uz pludmali, viņ ai tas bija neē rti gaidī t).
Pā rsvarā tī rī ju pati, par ko par savu naudu nopirku visus lī dzekļ us un lupatas / sū kļ us / slotu / kausiņ u (kuru viņ i arī nozaga vienā no tī rī š anā m, skrē ja atpakaļ )
Vienojā mies uz jū niju par 1000 rubļ iem/dienā , turklā t saimniece atklā ti paziņ oja, ka viņ ai nav svarī gi, cik cilvē ku dzī vo - trī s (es, vī rs, dē ls) vai divi (tas ir, es un mans dē ls), tur atlaides nebū s, par istabu maksā jam. Labi, loģ iski, ka vienojā mies. Un jū nija beigā s pie manis atnā ca mamma uz 2 nedē ļ ā m, par ko saimniece pē kš ņ i prasī ja papildus 500 rubļ us dienā , motivē jot ar palielinā to ū dens un elektrī bas patē riņ u (!! ! )
Atbraucot solī ja tī klu uz loga (bē rnam ir spē cī ga alerģ ija pret kukaiņ u kodumiem) - tā tad paliku bez tā , katru nedē ļ u baroja ar "brokastī m", tikai beigā s paziņ oja, ka netaisā s likt. tā s ieslē gtas.
Baigā s margas otrajā stā vā - 4-5 gadi, ja paklupa, tad lido kā zivs lejā uz betona. Viņ a man lū dza kaut kā to aizvē rt, kaut vai ar vairogiem, kaut vai ar virvi. 1.5 Gā ju tur ar dē lu aiz rokas, neviens neko nedarī ja (ar maniem vairā kkā rtē jiem atgā dinā jumiem), tikai tad, kad grasī jā s doties prom, atnesa kaut kā dus rozā paneļ us un arī tad sā ka stiprinā t pretim esoš ā s ekonomiskā s telpas, un ne mums . .
Un tā jū s varat uzskaitī t visas gnī das, sī kus melus un klajas rupjī bas vē l ilgi, ilgi. . Paldies Dievam, jū lija beigā s mans vī rs varē ja aizbē gt un aizvest mū s uz citu vietu !! !
Starp citu, viņ i tika izlikti no istabas dienu agrā k, pē c uzskaites "pazaudē jot" vienu apmaksā tu dienu (1500 par minū ti) un pat izbraukš anas dienā plosī jā s izlikt pulksten 9, kā ds ir “Izrakstī š anā s laiks pirms pulksten 12”, kas burtiski tika minē ts daž as nedē ļ as pirms . Bet man vairs nerū pē ja nauda, ​ ​ man bija vienalga par visu, tikai lai pē c iespē jas ā trā k tiktu prom no turienes !! !
CILVĒ KI, JA NEGRIBAS SVĒ TKU IZSPĻ AUTI - NENĀ C TURPINĀ T!! !
Un protams, ka manas uzturē š anā s laikā es satiku citus viesus, bija tā di, kas bija apmierinā ti ar visu (parasti no ekonomiskā s istabas), bet bū tī bā visi bija š okē ti par ī paš niekiem un viņ u attieksmi, viņ u alkatī bu un alkatī bu! !
Kopumā Zaozerka ir laba, klusa vieta, labas pludmales, jauki un omulī gi. . Dzī vot var, bet NE UZ NIEDRU 39! ! !


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Muzeja Vīna māja
Novērtējums 9.4
Krima, Evpatorija
Muzeji, iepirkšanās
Tropu parka eksotārijs
Novērtējums 9.7
Krima, Evpatorija
Daba, Izklaide
Evpatorijas novadpētniecības muzejs
Novērtējums 9.5
Krima, Evpatorija
Daba, Muzeji, Stats

Гостевой дом Надежда находится в пгт. Заозёрное, расстояние до моря составляет 800 метров, 8-10 мин. пешком. Пансионат располагает 10 номерами. Добраться до кафе, ресторанов и детских аттракционов можно пешком за 10 минут.

Atrašanās vieta Ближайшая остановка находится в 200 метрах от пансионата, до ж/д вокзала Евпатории можно доехать на машине за 10 мин.
Viesnīcā

Имеется кухня, летняя кухня и мангал.

  • autostāvvieta
Bērniem
  • rotaļu laukums
Adrese Евпатория, Заозерное, ул. Камышовая 39.
FAQ
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.