U Eskendera 1*– Atsauksmes

2
Novērtējums 4.010
4.0 Numurs
4.0 apkalpošana
5.5 Tīrība
4.5 Uzturs
5.5 Infrastruktūra
Privāts pansionāts Melnajā jūrā.Vairāk →
аватар m_olia
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
5-7 minū tes lī dz centrā lajai smilš u pludmalei ir nevis 5, bet 10-15. Uz Lielo tirgu 15min-piekrī tu. Lī dz parkam 10 min. Tuvā kais veikals ir 5 minū tes - 10 minū tes Blakus senā s Grieķ ijas pilsē ta Kalos-Limen. Autostā vvieta - par maksu var vienkā rš i atstā t auto pagalmā , bā ra nav vispā r, biljards - lī dzī gi, un alejas starp dekoratī vā m rozē m. … Tomēr ▾ 5-7 minū tes lī dz centrā lajai smilš u pludmalei ir nevis 5, bet 10-15. Uz Lielo tirgu 15min-piekrī tu. Lī dz parkam 10 min. Tuvā kais veikals ir 5 minū tes - 10 minū tes Blakus senā s Grieķ ijas pilsē ta Kalos-Limen.
Autostā vvieta - par maksu var vienkā rš i atstā t auto pagalmā , bā ra nav vispā r, biljards - lī dzī gi, un alejas starp dekoratī vā m rozē m. Jū su bā rs un veikals ir meli.
10 numuriņ i ar visā m ē rtī bā m – ne visos numuros ir ē rtī bas. Karstais ū dens visu diennakti nav taisnī ba. 20 istabas ar daļ ē jā m ē rtī bā m.
P. S. ņ em lī dzi traukus, tā kā nepietiek, visiem nepietiek, saimniece nav ī paš i viesmī lī ga, istabā neko nevar dabū t, plus pagalmā ir garā ž a, no kuras tā visu diennakti smird pē c benzī na.
Pati saimniece piedā vā gatavot ē st, bet labā k gatavot paš ai, ja tomē r nolemjat tur doties (((
аватар grinash
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Lī dz jū rai min. 10-15. Saimniece nav neviesmī lī ga, tikai slikti runā krieviski. Viņ š vispā r nesaprot ukraiņ u valodu. Paņ ē mā m istabas ar ē dinā š anu. Nu, pavā rs 4-. Porcijas mazas. Bet jā atzī mē , ka viņ u maize (svaigi cepta cepeš krā snī ) un pastē tes (pasū tā mas atseviš ķ i). … Tomēr ▾ Lī dz jū rai min. 10-15. Saimniece nav neviesmī lī ga, tikai slikti runā krieviski. Viņ š vispā r nesaprot ukraiņ u valodu. Paņ ē mā m istabas ar ē dinā š anu. Nu, pavā rs 4-. Porcijas mazas. Bet jā atzī mē , ka viņ u maize (svaigi cepta cepeš krā snī ) un pastē tes (pasū tā mas atseviš ķ i). Par 2. auto, kas stā vē ja teritorijā , neko nemaksā ja. Ū deni ā rā silda saule. Bet principā pietika, ā rā bija silts, ļ oti tī rs. Apkopē ja katru dienu salda visas duš as, tualetes, virtuves. Mū s piekā va trī s ģ imenes ar diviem bē rniem un viena bez likmes. Bē rniem bija ļ oti ē rti, ir kur paskriet. Savā bā rā viņ i ņ ē ma tikai dzeramo ū deni. Nu principā cena un kvalitā te satiekas.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums eskender08
‹ Viesnīca U Eskendera 1*

Частный пансионат в Черноморском.

Atrašanās vieta 5-7 мин до центрального песочного пляжа. До Большого рынка 15мин. До парка 10 мин. До ближайшего магазина 5 мин. Рядом древнегреческий город Калос-Лимен.
Viesnīcā

Автостоянка, бар, бильярд и аллеи между декоративными розами. Свой бар и магазин.

Telpu apraksts

10 номеров со всеми удобствами. Горячая вода круглосуточно. 20 номеров с частичными удобствами.

Tālruņi: +38 (050) 4972769
+38 (06558) 20627
Tīmekļa vietne: U Eskendera
FAQ