Pianaia Kambala 1*– Atsauksmes

11
Novērtējums 9.610
№1 viesnīcas reitingā Melnā jūra
9.4 Numurs
9.6 apkalpošana
9.4 Tīrība
6.6 Uzturs
8.1 Infrastruktūra
Miniviesnīca celta 2010. gadā.Vairāk →
аватар Nazarova-e18
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cu "Drunk Kambala" izvē lē jā mies pē c ieteikuma. Protams, apskatī jā m bildes, lasī jā m atsauksmes, rezervē jā m un devā mies norā dī tajos datumos. Pati viesnī ca navigatorā tika atrasta bez problē mā m. Mū s sagaidī ja ļ oti viesmī lī ga viesnī cas saimniece – Olga Ivanovna. … Tomēr ▾ Viesnī cu "Drunk Kambala" izvē lē jā mies pē c ieteikuma. Protams, apskatī jā m bildes, lasī jā m atsauksmes, rezervē jā m un devā mies norā dī tajos datumos. Pati viesnī ca navigatorā tika atrasta bez problē mā m. Mū s sagaidī ja ļ oti viesmī lī ga viesnī cas saimniece – Olga Ivanovna. Viņ a man visu izstā stī ja, parā dī ja, ā tri nokā rtojā s. Sajū ta bija tā da, ka viņ i ieradā s ciemos pie sena drauga, bija tik viegli un patī kami sazinā ties jau no pirmajā m minū tē m. Mē s rezervē jā m treš o stā vu ar krā š ņ u balkonu ar skatu uz ciematu un jū ru pie apvā rš ņ a. Tur pavadī jā m visus vakarus, ļ oti ē rti.
Numuri ir mazi, bet tī ri un ē rti. Aprī kots ar kondicionieri, ledusskapi; labas vannasistabas, ar ū deni nebija nekā du problē mu. Tā pat istabiņ ā s ir tī ra gultas veļ a, dvieļ i - mainā s reizi nedē ļ ā vai pē c viesa pieprasī juma. Jauni tī ri spilveni un matrač i. Redzē jā m, ka pirms viesu ieraš anā s telpas tiek uzkoptas izmantojot tvaika ģ eneratoru, ļ oti novē rtē ju š o brī di. Pirmajā stā vā ir veļ asmaš ī na, kuru drī kstē jā m izmantot bez maksas, lai gan viesnī cā s š is pakalpojums biež i tiek apmaksā ts. Virtuve ir plaš a un labi aprī kota. Pagalmā ir vietas automaš ī nā m.
Mums arī patika ciemats. Pilsē tas pludmale ir tī ra, aprī kota ar visu nepiecieš amo patī kamai atpū tai.
Mums ļ oti patika. Iepriekš atpū ties Sevastopolē , Jaltā , Gasprā . Č ernomorskoje tā bija pirmā reize, bet domā ju, ka nā ksim vē l. Gribē tos atgriezties Č ernomorskoje, pie "Dzē ruš ā s plekstes", pie brī niš ķ ī gā s Olgas Ivanovnas! Paldies par lieliskajā m brī vdienā m!
аватар Olpetant
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ļ oti mā jī gas, ē rtas istabas un viesu zā les, ļ oti draudzī ga saimniece, uzreiz nā ca palī gā , kad bija veselī bas problē mas. Ieradā mies pē c drauga ieteikuma un nenož ē lojā m ne mirkli. Iesaku, nenož ē losiet!! ! Blakus laba pludmale. … Tomēr ▾ Ļ oti mā jī gas, ē rtas istabas un viesu zā les, ļ oti draudzī ga saimniece, uzreiz nā ca palī gā , kad bija veselī bas problē mas. Ieradā mies pē c drauga ieteikuma un nenož ē lojā m ne mirkli. Iesaku, nenož ē losiet!! !
Blakus laba pludmale. Ļ oti labi atpū tā mies.
Olga, Valē rijs
аватар Lena_London
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ar dē lu pē c draugu ieteikuma pavasara brī vdienā s apmeklē jā m viesnī cu Drunken Kambala! Bija ļ oti apmierinā ti! Draudzī ga atmosfē ra, tī rī ba un komforts! Brī niš ķ ī ga saimniece. Man viss patika, visiem varam ieteikt gan Melno jū ru, gan Drunken Kambala hotel!! ! Skaistas pludmales un tī rā kā jū ra. … Tomēr ▾ Ar dē lu pē c draugu ieteikuma pavasara brī vdienā s apmeklē jā m viesnī cu Drunken Kambala! Bija ļ oti apmierinā ti! Draudzī ga atmosfē ra, tī rī ba un komforts! Brī niš ķ ī ga saimniece. Man viss patika, visiem varam ieteikt gan Melno jū ru, gan Drunken Kambala hotel!! ! Skaistas pludmales un tī rā kā jū ra. Ļ ena un Egors.
аватар mvv_28
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Esmu apmetusies š ajā vietā jau vairā kus gadus. Es pat nemeklē ju citu. Viss, kas jums nepiecieš ams, ir tur. Saimnieks ir draudzī gs un pretimnā koš s cilvē ks. Numuros ir viss nepiecieš amais. Diezgan tī rs un ē rts. Lī dz jū rai 7-10 minū tes. … Tomēr ▾ Esmu apmetusies š ajā vietā jau vairā kus gadus. Es pat nemeklē ju citu. Viss, kas jums nepiecieš ams, ir tur. Saimnieks ir draudzī gs un pretimnā koš s cilvē ks. Numuros ir viss nepiecieš amais. Diezgan tī rs un ē rts. Lī dz jū rai 7-10 minū tes.
аватар rrrrrrrr41
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ideā la vieta! Brī niš ķ ī ga saimniece! lieliski kaimiņ i) Tī ri numuri ar privā tā m labierī cī bā m un balkonu. 3. stā vā ir arī liels panorā mas balkons, kur var atpū sties. Mā ju rotā š iks rož u dā rzs. … Tomēr ▾ Ideā la vieta! Brī niš ķ ī ga saimniece! lieliski kaimiņ i)
Tī ri numuri ar privā tā m labierī cī bā m un balkonu.
3. stā vā ir arī liels panorā mas balkons, kur var atpū sties.
Mā ju rotā š iks rož u dā rzs.
Mā jā ir kaķ i un suns, kas tevi sargā dienu un nakti.
Lieliska vieta, kur palikt par pieņ emamā m cenā m!
Черныш полюбит Вас! И будет охранять:) Розы
аватар olga123-87
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ļ oti laba viesnī ca. Atrodas 300 metrus no jū ras, laba pludmale, jū ra brī niš ķ ī ga, ū dens tī rs, ir ieeja bē rniem un peldvietas. Viesnī cā ir viss nepiecieš amais - duš a un tualete tī ra, iekā rtojums mū sdienī gs, numuriņ i tī ri, ir balkoni. … Tomēr ▾ Ļ oti laba viesnī ca. Atrodas 300 metrus no jū ras, laba pludmale, jū ra brī niš ķ ī ga, ū dens tī rs, ir ieeja bē rniem un peldvietas. Viesnī cā ir viss nepiecieš amais - duš a un tualete tī ra, iekā rtojums mū sdienī gs, numuriņ i tī ri, ir balkoni. Viesnī cā ir ā trs WI FI.
аватар soroka10
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Man ļ oti patika tur atpū sties! Jū ra ir burtiski 300 metri, bet attā lums lī dz savvaļ as pludmalei (ļ oti forš s), un ja centrā lā , tad lī dz 15 minū tē m. Bet tie visi ir nelieli mī nusi. Saimniece ir ļ oti draudzī ga un ar viņ u var vienkā rš i lieliski sarunā ties. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika tur atpū sties! Jū ra ir burtiski 300 metri, bet attā lums lī dz savvaļ as pludmalei (ļ oti forš s), un ja centrā lā , tad lī dz 15 minū tē m. Bet tie visi ir nelieli mī nusi. Saimniece ir ļ oti draudzī ga un ar viņ u var vienkā rš i lieliski sarunā ties. Ē rtajos numuros katrā ir vannas istaba un tualete, balkons (izņ emot pirmo stā vu). Netā lu atrodas veikals un kafejnī ca "RIO", kur gatavo labus kebabus))) Kopumā pā rē jais bija ļ oti apmierinā ts! Iesaku visiem apmeklē t piedzē ruš os verdzī bu : )
аватар vohmyanin
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Apmetā mies viesnī cā Drunken Flounder Hotel un bijā m ļ oti apmierinā ti. Visiem patika. Viesnī cas numuri ir mazi, bet ē rti; moderns dizains, viss gaumī gs. Numuram ir balkons, vannas istaba ar kvalitatī vu santehniku. Viesnī cā ir arī bezmaksas bezvadu internets. … Tomēr ▾ Apmetā mies viesnī cā Drunken Flounder Hotel un bijā m ļ oti apmierinā ti. Visiem patika.
Viesnī cas numuri ir mazi, bet ē rti; moderns dizains, viss gaumī gs. Numuram ir balkons, vannas istaba ar kvalitatī vu santehniku. Viesnī cā ir arī bezmaksas bezvadu internets. Plaš i balkoni otrajā un treš ajā stā vā . Viesnī cu rotā brī niš ķ ī gs rož u dā rzs.
Netā lu no mež onī gas pludmales, kur nav tik daudz cilvē ku kā pilsē tā . Blakus pā rtikas veikali un kafejnī cas. Saimniece Olga Ivanovna ir patī kama un komunikabla sieviete, ar kuru uzreiz sadraudzē jā mies. Viņ a risina visus jautā jumus par labu atpū tniekiem.
Iesaku visiem atpū sties "Dzē rumā plekste".
аватар Viki55
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Man ļ oti patika viesnī ca. Mazs, mā jī gs, oriģ inā li un gaumī gi uzbū vē ts. Istabu dekors, lai arī pieticī gs, ir labs. Lieliskas koka gultas ar ortopē diskiem matrač iem, Eiropas stila vannas istaba. Mā jī ga ar ziediem apstā dī ta terase, kurā ir patī kami sē dē t vakarā . … Tomēr ▾ Man ļ oti patika viesnī ca. Mazs, mā jī gs, oriģ inā li un gaumī gi uzbū vē ts. Istabu dekors, lai arī pieticī gs, ir labs. Lieliskas koka gultas ar ortopē diskiem matrač iem, Eiropas stila vannas istaba. Mā jī ga ar ziediem apstā dī ta terase, kurā ir patī kami sē dē t vakarā . Ideā ls variants tiem, kam patī k relaksē još a atpū ta prom no trokš ņ ainiem bā riem un diskotē kā m. Netā lu atrodas neliela oļ u pludmale. Saimniece ir brī niš ķ ī ga sieviete, ar kuru nav iespē jams nesadraudzē ties.
аватар rsrrryorrr
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca "Drunk Kambala", kurā atpū tā mies š ovasar, mums ļ oti patika. Jo ī paš i mā jī ga istaba ar privā tā m labierī cī bā m, tuvu jū rai, laba saimniece. … Tomēr ▾ Viesnī ca "Drunk Kambala", kurā atpū tā mies š ovasar, mums ļ oti patika. Jo ī paš i mā jī ga istaba ar privā tā m labierī cī bā m, tuvu jū rai, laba saimniece.
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums Pyanaya_Kambala
‹ Viesnīca Pianaia Kambala 1*

Мини-гостиница 2010 г. постройки.

Pludmales apraksts 600 м до мелкогалечного пляжа, 1.2 км до песчаного.
  • smilšu pludmale
  • oļu pludmale
Viesnīcā

Трансфер, парковочное место.

  • autostāvvieta
Telpu apraksts

8 стандартных двухместных и трехместных номеров.

Istabās

Балкон, санузел.

Adrese Черноморское, угол ул.Тенисистой и ул.Жердева д.32
Tālruņi: +38 (050) 9997040
FAQ
Какой пляж у отеля?
У отеля песчаный, галечный пляж.