Okunevka Tur 1*– Atsauksmes

3
Novērtējums 10.010
9.7 Numurs
10.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
10.0 Uzturs
9.3 Infrastruktūra
Pansionāts ir slēgts. Ekoloģiski tīra teritorija.Vairāk →
аватар 75437
Izvē lē jā s nejauš i. Nauda tiek ņ emta uzreiz par visu periodu. Ja pē kš ņ i vajadzē s doties prom agrā k, nauda netiks atgriezta. 19 istabā s ir divas sabiedriskā s tualetes un divas duš as. TV ē damistabā . Maltī tes laikā : ) TV pā rraides ukraiņ u valodā . … Tomēr ▾ Izvē lē jā s nejauš i. Nauda tiek ņ emta uzreiz par visu periodu. Ja pē kš ņ i vajadzē s doties prom agrā k, nauda netiks atgriezta. 19 istabā s ir divas sabiedriskā s tualetes un divas duš as. TV ē damistabā . Maltī tes laikā : ) TV pā rraides ukraiņ u valodā . Kad tiek prasī ts pā rslē gties, atbilde ir: kā da tev atš ķ irī ba, paskaties, ko viņ i dod. Ē diens ir pretī gs. Jū ra, protams, ir brī niš ķ ī ga, bet viss pā rē jais ir briesmī gs.
Ī paš nieki ir nicinoš i. Es vairs neieš u. Š o Okunevka-Tour neiesaku nevienam.
аватар _922769
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū ta Krimā . Okuņ evka. 2016.  gada jū lijs Okuņ evka man š ovasar ir kļ uvusi par ja ne Visuma centru, tad Krimas centru noteikti! Okunevka ir ciems (vai ciems) Č ernomorskas reģ ionā , stepē , Tarkhankut ragā . Nav granī ta kā pņ u, kas ved uz jū ru, ir betona, bet vietē jie iedzī votā ji un apmeklē tā ji joprojā m dod priekš roku tautas takai; tur nav restorā nu un nakts diskotē ku, bet plaš i atvē rti vā rti uz pagalmu bez izkā rtnē m un nosaukumiem, bet, ja kā dam pajautā si, kur var iekost, tad saņ emsi pilnī gi izsmeļ oš u atbildi: “Pie Katjas tantes! ” Lieliska tatā ru virtuve! Kur var uzkost ar vienu č ebureku, bet paē st ar diviem vai trim! Un ja vē l ir medus pakhvala. … Tomēr ▾ Atpū ta Krimā . Okuņ evka. 2016.  gada jū lijs
Okuņ evka man š ovasar ir kļ uvusi par ja ne Visuma centru, tad Krimas centru noteikti! Okunevka ir ciems (vai ciems) Č ernomorskas reģ ionā , stepē , Tarkhankut ragā .
Nav granī ta kā pņ u, kas ved uz jū ru, ir betona, bet vietē jie iedzī votā ji un apmeklē tā ji joprojā m dod priekš roku tautas takai; tur nav restorā nu un nakts diskotē ku, bet plaš i atvē rti vā rti uz pagalmu bez izkā rtnē m un nosaukumiem, bet, ja kā dam pajautā si, kur var iekost, tad saņ emsi pilnī gi izsmeļ oš u atbildi: “Pie Katjas tantes! ” Lieliska tatā ru virtuve! Kur var uzkost ar vienu č ebureku, bet paē st ar diviem vai trim! Un ja vē l ir medus pakhvala. . . ? ! Starp citu, cenas NAV MASKAVAS! Tā tad pastē tes ar gaļ u vai sieru maksā.30-40 rubļ us. Vakarā var pasū tī t sauso vī nu, ir arī vī ns! Un dzē rienu veikalos nekā nav! Ne vī na, ne degvī na, ne brendija! Vai arī var pasū tī t no Grisha (Vaļ a piezvanī s un viņ š vadī s degustā ciju), izvē lē ties no 5-8 š ķ irnē m, bet Griš as č ač a ir jā izmē ģ ina! Garantē ju, ka galva nesā pē s! Pā rbaudī ts!
Rī tausmā jū s modinā s putnu č ivinā š ana, suņ u rejas ciema otrā galā , kaimiņ u gailis un saule pa logu. Bet galu galā daudzi pat iedomā ties nevar, ka ir iespē jams š ā di pamosties! Tas nav maš ī nu troksnis aiz loga.
Bet Okunevkā ir pirmatnē ja bezgalī ga stepe! Ekskursiju laikā cilvē ki gribot negribot atcerē jā s kaut ko tautisku, piemē ram, STEPES JĀ STEPES APKĀ RT...vai AK, TU ESI PLAŠ S STEPES...Tas viss ir par Okuņ evku! Stepē saule lec un riet, kas mani nedaudz sarū gtinā ja - gribē jā s nofotografē t droš ki uz ū dens, kā dienvidu krastā . Bet ir izeja! Dodieties lejup pa to paš u tautas taku, kas sā kas tieš i pie OKUNYOVKA-TOUR otrajiem vā rtiem, lī dz jū rai un 500 metrus labajā pusē redzē siet baltu jahtu ar skaisto nosaukumu MILANA, sarunā jieties ar kapteini Igoru (ļ oti krā sainu figū ru pilsē tā ). visu cieņ u! ) un SEPTIŅ AS PĒ DAS ZEM Ķ Ī Ļ A! Vai esat kā dreiz burā jis? Ja nē , tad - Igoram! Tā mē s satikā m vienu no rī tausmā m 8 jū dzes no krasta. Starp citu, viņ š mums rā dī ja, izstā stī ja visu par Mazo un Lielo Atleš u, un lī cī , kur tika filmē ti XX GADSIMTU PIRĀ TI, mē s no klints ielē cā m kristā ldzidrā ū denī ! Eholode rā dī ja 8 m, bet caur smaragdzaļ o ū deni bija redzamas smiltis! Un cenas viņ am nav vienkā rš i demokrā tiskas, bet vispā r - bezmaksas! Tie. viņ š (Igors) nepelna naudu uz tū ristiem! Un vē l viena lieta: Igors ir brī niš ķ ī gs stā stnieks! Uz jebkuru jautā jumu jū s saņ emsiet izsmeļ oš u atbildi.
Tā tad! Tas bija tikai ievads, un tagad par galveno! Par OKUNYOVKA-TOUR.
Epigrā fs š im ziņ ojumam mierī gi varē tu bū t frā ze DZIMUSI PSRS IR VELTĪ TA! Vai PIONEER CAMP OKUNYOVKA-TOUR!
Š ī atkal ir privā tā pensija ar Ļ OTI pieņ emamā m cenā m. Tā tad izmitinā š anas diena ar trī s ē dienreizē m man izmaksā ja tikai 950 rubļ us, nepilnu tū kstoti! Un uzreiz par uzturu: ē diens ir paš u gatavotā kais! Š eit nebū s ne omā ru, ne mī diju, piedā vā s putru paš u (! ) Piens un sviests, bet es personī gi neko garš ī gā ku neesmu ē dusi! Pankū kas ar gaļ u un biezpienu, boutique un tē ja (kafija, kompots). Š ī s ir brokastis. No galda pametī si ar noapaļ otu vē deru! Pē c 3 dienā m pusdienā s atteicos no salā tiem un maizes, vakariņ ā s - atdevu savu bulciņ u kaimiņ am, bet TIK NEKLĀ PU! ! ! Starp citu, par omā riem. . . Bē rni peldoties jū rā ķ ē ra krabjus, mazos un palū dza tieš i š ī s pionieru nometnes saimniecei gatavot un. . . lū dzu! Vaļ a (viņ a ir Valentī na Ivanovna, viņ a ir nometnes vadī tā ja! ) un Taņ a taisī s jums krabjus un omā rus! Viņ i ir patiesi eksperti savā jomā ! Tai paš ai tantei Katjai bija tikai vienu reizi, un tad cilvē ciskā s ziņ kā rī bas dē ļ es ļ oti gribē ju paskatī ties uz tatā ru pagalmu. Un naš ķ oš anā s nav - ē stu savu! Bet var sē dē t nevienam netraucē jot un dzert vī nu-tē ju, jā ! Jo kaut kā nedē ļ as nogalē mē s sē dē jā m un dzē rā m, un pē c tam nelielā tonī parunā jā mies. . . un pat peldē jā mies naksnī gajā jū rā...No rī ta mums izstā stī ja visu, ko par mums domā . Daž i ekstrē mi sportisti (kurus pā rstā vē ja jauns pā ris-studenti) vispā r atteicā s ē st - taupī ja uz visu - maksā ja tikai par izmitinā š anu! Precī zu summu var apskatī t viņ u (OKUNYOVKA-TOUR) tī mekļ a vietnē . Es domā ju, ka peldē š anas sezonas pī ķ a laikā.200-250 rubļ i.
Un, pats labā kais, lai kur arī tu peldē tu, neviens tev nelē ks pā ri galvai!
Komforts. Oļ eņ evkā un Č ernomorskoje noteikti ir daudz ē rtu viesnī cu, bet! Visi iet uz turieni! Dabiski, ka jū ra tur bū s saputota pat mierī gā , netī rā piekrastē no sadzī ves atkritumiem; jū s varat izvē lē ties numurus ar gaisa kondicionē tā ju, privā tā m tualetē m un duš ā m...Bet vai jū s neatgriezī sities š ajā komfortā pē c...dienā m? Nā c mā jā s un - lū dzu! Un š eit. . ! Tā ir daba! Romantika! Es domā ju, ka vismaz vienu reizi dzī vē jums tas ir jā piedzī vo paš am un tad jā pastā sta saviem bē rniem. Okuņ evkā piekrastes josla ir netī ra arī pē c spē cī gajiem viļ ņ iem, kad sā rņ i nosē dā s uz aļ ģ u izskaloš anas krastā . Pabraucis garā m š ai dubļ ainajai, 5-10 metrus platajai un lī dz jostasvietai dziļ ajai joslai, atkal atrodies tī rā jū rā un, atgriež oties mā jā s, varē si to nomazgā t duš ā . Nav problē mu! Vē l viens neliels mī nuss ir š aurā pusotra metra piekraste, un tā du ir vē l mazā k, t. i. praktiski tu guli pie ū dens. Un atkā rtoju vē lreiz – mē s grā bjam vietas visiem un visur. Nepiecieš ama plaš a pludmale? Ielec maš ī nā un uz Belyaus vai Gromovo! Neaizmirstiet savas spuras, masku un snorkeli! Noteikti caurule ar vā rstu! Un peldi, peldi, peldi! Tur var nokļ ū t arī bez maš ī nas, kā es! Uzkrī t kā dam uz astes! Vai arī beigā s pajautā Saš ai. Ja palū dziet, lai Valja jums sagriež boutiques un, ejot garā m melonē m un persikiem, paņ em pudeli ar savu ū deni un paķ er tos, tad varat pacelties uz visu dienu!
. . . Ja Vaļ a ir mū su pionieru nometnes vadī tā js, tad Saš u (Valjas vī ru) var viegli saukt par LĪ DERI! Viņ š arī uztur tī ru teritoriju (es personī gi visas divas nedē ļ as staigā ju basā m kā jā m un nekad nedurš u un netraumē ju kā ju), viņ am veiksies ekskursijā s un pastā stī s visu, ko zina (cenas viņ u mā jas lapā - ierakstiet OKUNYOVKA-TOUR), un vakarā jū s bū siet kompā nija, ja vien tas, protams, nebū s pilnī bā nomocī ts, uz biljarda, galda tenisa (starp citu, brī niš ķ ī gs galds! ) Un badmintonā .
Liriska atkā pe. Kā pē c es atcerē jos PSRS? Jā , jo ī paš nieki ir ukraiņ i! Pie viņ iem un draugi ar visu ģ imeni ar auto no Ukrainas brauc atpū sties un, vienkā rš i, ciemiņ i, un dzī voja normā li! Mē s sazinā jā mies kā cilvē ki, spē lē jā m vienu un to paš u tenisu un biljardu. . . Neviens nelocī ja pirkstus, vē l jo mazā k lē ca! Viņ i š eit neiet!
Un pionieru nometne. . . Satiekot pirmo rī tausmu savā verandā , tā bija mana pirmā doma! Kā vecajos labajos laikos! Un tualetes (nejaukt ar tualetē m), un duš as, un izlietnes - viss pagalmā ! Un tas mani netraucē un netraucē ! Man tas patī k, jo visu savu apzinā to bē rnī bu pavadī ju tajā s paš ā s nometnē s pie Maskavas.
Un es piebildī š u vē l vienu lietu: maš ī nas, pareizā k sakot, maš ī nu numuri - papildus 82, jū ra ir 97 un 99, ķ ekars 98. Mū su pagalmā bija 46, Samaras ģ imene ceļ oja (starp citu, ū denslī dē ji ) - viņ i sā ka no Okunevkas un atgriezā s š eit pē c nedē ļ as.
Atgriezī simies pie ģ eogrā fijas. Uz austrumiem no Okunevkas sā kas lē zenas smilš u pludmales, ī sts plaš ums bē rniem! Sekla ū dens bez aļ ģ ē m, vieta bē rnu lā pstā m un spaiņ iem! Beljauss sā kas 15 km attā lumā . Ja tur bū tu palmas, tad tā s var viegli sajaukt ar Maldivu salā m vai Havaju salā m - smiltis un tī rā kā jū ra! Pat tī ri teorē tiski viņ am te nav ko smē rē ties! Š ī ir stepe! Bez industriā lajā m zonā m! Nav lielu pilsē tu! Un vispā r š eit Tarkhankurtā notiek konkursi (! ) zemū dens fotogrā fijā ! Viņ i pat izrā dā s!
Otrā virzienā , uz rietumiem, tas pats Atlesh! Pilnī gi cits krasts! Neesiet slinki un ierakstiet meklē tā jā ATLESH un JANGUL. Es nezinu, kā videokamera to uztver, bet kamera...Ak, tā atpū š as! Viņ š nepaņ em visu skaistumu uzreiz! Tikai gabaliņ i. . . Tā pē c filmē š anas starplaikos iesaku pasē dē t uz zā les vai oļ a un apbrī not jū ru, plaš umus, brī numaino skaistumu!
Ideā lā variantā , protams, ir jā brauc š eit ar savu maš ī nu, jā sē ž kur gribi, kad gribi un cik ilgi gribi! Tikai neaizmirstiet brī dinā t Vaļ u vai Saš u, lai viņ i atstā tu jums ē dienu.
Nodzī voju š eit 13 dienas un, kā vienmē r, priekš pē dē jā dienā uzzinā ju, ka vē l neesmu bijusi, tur un tur! Es neredzē ju š o, to un to! Domā ju, ka nā kamvasar atbraukš u uz š ejieni un bū tu lieliski, ja te bū tu mani jaunie draugi no Maskavas, Dņ epropetrovskas un. . . pastā stī š u vē lā k! Neaizmirstiet savu masku, snorkeli un spuras!
Paroli uz tikš anos ar Saš u kafejnī cā AEROEXPRESS paturē š u tā du paš u: esmu baltā vē jjakā ar zilu sporta somu, viņ š ar ž urnā lu MURZILKA 1986. gada martam.
Un no aproces: ja es nebū tu bijis š iks, tad papildus obligā tajiem izdevumiem (lidojums, naktsmī tne) es bū tu iztē rē jis tikai 2-4 tū kstoš us! Ķ irš iem, sulā m, vī nam. . . Ne vairā k! Tā pē c rē ķ iniet un domā jiet: KO TU GRIBI? ! Gaisa kondicionē tā js un elegantas kā pnes vai dabisks skaistums? Personī gi es izvē los otro!
Сразу за калиткой пансионата начинается  море! Море в Окунёвке. В 15 км от Окунёвки совершенно другой берег. Это Беляус. Беляус. Беляус. Вид на мою веранду. Беляус.
аватар safonov1957
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Visiem, kam patī k klusas brī vdienas, bez satraukuma un skaļ as mū zikas, liels sveiks. Mē s ar sievu jau 8 gadus braucam, reizē m ar jau pieauguš iem bē rniem, uz š o paradī zi, mieru un klusumu. Ikvienam, kurš vē las atpū sties, sauļ oties maigajā Melnā s jū ras piekrastē un peldē ties tā s siltajos ū deņ os, es iesaku Krimas rietumu krastu un, protams, mū su iecienī to pansionā tu "Okunevka Tour". … Tomēr ▾ Visiem, kam patī k klusas brī vdienas, bez satraukuma un skaļ as mū zikas, liels sveiks. Mē s ar sievu jau 8 gadus braucam, reizē m ar jau pieauguš iem bē rniem, uz š o paradī zi, mieru un klusumu. Ikvienam, kurš vē las atpū sties, sauļ oties maigajā Melnā s jū ras piekrastē un peldē ties tā s siltajos ū deņ os, es iesaku Krimas rietumu krastu un, protams, mū su iecienī to pansionā tu "Okunevka Tour". Liels paldies saimniecei Valentī nai Ivanovnai, Aleksandram un visam personā lam, liels paldies š efpavā riem, jo ​ ​ visus gadus ē damistabas ē dienkartē nebija nekā garš ī ga. Jā ņ em vē rā arī tas, ka pansionā tā ir trī s ē dienreizes dienā . Valentī na Ivanovna ir milzī gs sveiciens no Sanktpē terburgas. Oļ eg un Olga, mē s ieradī simies kā vienmē r augusta vidū .
аватар Desperation
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Laba diena visiem! Pirms daž ā m stundā m mē s ar sievu un bē rnu atgriezā mies no 10 dienu atvaļ inā juma. Pē c nelielas atpū tas no ceļ a es nolē mu uzrakstī t š o atsauksmi, kamē r manas emocijas vē l bija svaigas. Pirmo reizi atpū tos Krimā nevis dienvidu krastā , un, godī gi sakot, mani pā rsteidza pludmaļ u tī rī ba, ū dens caurspī dī gums. … Tomēr ▾ Laba diena visiem!
Pirms daž ā m stundā m mē s ar sievu un bē rnu atgriezā mies no 10 dienu atvaļ inā juma. Pē c nelielas atpū tas no ceļ a es nolē mu uzrakstī t š o atsauksmi, kamē r manas emocijas vē l bija svaigas.
Pirmo reizi atpū tos Krimā nevis dienvidu krastā , un, godī gi sakot, mani pā rsteidza pludmaļ u tī rī ba, ū dens caurspī dī gums. Numuru es rezervē ju iepriekš viesnī cā Okunevka-Tour, kas atrodas tā da paš a nosaukuma Okunevkas ciematā (starp citu, viesnī cu atradu tī klā ). Kad ieradā mies, bijā m ne tikai vī luš ies, bet drī zā k patī kami pā rsteigti. Pirmkā rt, viesnī cas teritorija ir skaisti iekā rtota un tē laini nolaizī ta. Personā ls draudzī gs, atsaucī gs. Nu, protams, nevar nepieminē t cilvē ku, kurš to visu pā rvalda - menedž eri Valentī nu Ivanovnu! Zelta dvē seles cilvē ks) Atrisina visus jautā jumus tikai vienā virzienā - atpū tnieka virzienā !
Numuri ir piemē roti 2-3-4 personā m. Ē diens cietam 5! Pludmale pie viesnī cas atrodas 50 metri, oļ i. Principā plakano pē du profilaksei visvairā k to! Taisnī ba 150m pa kreisi - smiltis. Katru dienu no viesnī cas tiek organizē ti braucieni uz Atlesh, Chernomorskoye, Belyaus (bombardē tā pludmale) utt. utt. Vakaros bā rā uz vietas ir iespē ja nogarš ot bā rbekjū (es tikko iemī lē jos viņ u š aš liku, tikai dievam garš o labā k))), grilē tas zivis, visā di salā ti, picas (daudz kas, es netiks uzskaitī ts).
Uzreiz jā saka, ka ciematā nav izklaides a la Disnejlenda. Kā arī visa veida bulkotryasov, atraugas un tamlī dzī gi atkritumi, ko mī l mū sdienu jaunieš i. Ir veikali un kafejnī cas. Bet, novē rtē jot bā ru uz vietas, jū s vairs nevē lē sities doties nekur citur, es jums apliecinu. Vai tu spē lē biljardu, galda tenisu, badmintonu, š autriņ as, dambreti? Tas viss ir viesnī cā .
Kopumā.10 dienas pavadī jā m lieliski, ar atvaļ inā jumu bijā m diezgan apmierinā ti. IESAKU VISIEM!
Draudi. Un pē dē jais. Neesmu radinieks nevienam no augstā k minē tā s viesnī cas vadī tā jiem/ī paš niekiem, naudu par reklā mu nesaņ ē mu, vienkā rš i cilvē ki ieliek darbā savu dvē seli un to nevar ignorē t!
аватар dmitriy89
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Sveiki, mani sauc Dmitrijs, es esmu no Kremenč ugas pilsē tas. Atpū š os Okuņ evkā kopš.1996. gada, man patī k š ī vieta, jo jū ra š eit ir ļ oti tī ra, cilvē ku maz, atpū š aties no pilsē tas burzmas. Paš ā ciematā pludmale ir akmeņ aina, bet vietas ir kur ieeja jū rā ir ļ oti ē rta, tā sastā v no akmens plā ksnē m, klā tā m smiltī m. … Tomēr ▾ Sveiki, mani sauc Dmitrijs, es esmu no Kremenč ugas pilsē tas. Atpū š os Okuņ evkā kopš.1996. gada, man patī k š ī vieta, jo jū ra š eit ir ļ oti tī ra, cilvē ku maz, atpū š aties no pilsē tas burzmas. Paš ā ciematā pludmale ir akmeņ aina, bet vietas ir kur ieeja jū rā ir ļ oti ē rta, tā sastā v no akmens plā ksnē m, klā tā m smiltī m. Ir arī smilš ainas pludmales, bet lī dz tā m braucam kā dus 10 kilometrus, bet ir tā vē rts, it ī paš i ja ir mazi bē rni, Gromovo ciems tuvā k, smiltis nelī p pie kā jā m, š im Gromovo uzvar citu ciematu Beljausa, bet Beļ ausa ir arī savā ziņ ā interesanta vieta, tā ir 2-3 kilometrus tā lā k no ciemata, plus, tas ir tas, ka ir veikals, kur var nopirkt saldē jumu, alu, ū deni...
Nesen ir atvē rta laba Okunevka Tour bā ze, kas atrodas pirmajā ielā pie jū ras (ja brauc no Oļ eņ evkas, tad pirmais pagrieziens pa labi un tu ieskrisi š ajā bā zē ) ir labi apstā kļ i, trī s ē dienreizes dienā , omulī gas istabiņ as, pagalmā lapenes, pagalms viss zaļ š un gaumī gi darī ts. . . Tā pat bā zes teritorijā ir galda teniss un biljards, ko var spē lē t par papildus, nominā lu samaksu. Vē l ļ oti labi, ka teritorijā ir auto stā vvietas. . . par sava auto droš ī bu nebū s jā uztraucas. . .
Š eit ir ī ss kopsavilkums par to, ko es gribē ju jums pastā stī t par Okunevku un Okunevkas ekskursiju bā zi. Novē lu jums patī kamu uzturē š anos un domā ju, ka mans pā rskats jums noderē s, izvē loties atpū tas vietu) Drī z tuvojas vasara! )


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Территория пансионата закрыта. Экологически чистый район.

Atrašanās vieta 100 м от центра поселка. Расстояние до пляжа - 50 м.
Viesnīcā

Садовые скамейки, уютные беседки, бильярд, теннис, дартс.

Telpu apraksts

20 номеров с возможностью проживания от 2-х до 4-х человек.

Istabās

Кровати с постельными принадлежностями, прикроватные тумбочки,

стулья, платяной шкаф, зеркало.

Туалеты, умывальники, душевые кабинки с горячей водой расположены на территории пансионата.

Adrese АР Крым, Черноморский р-н, с.Окуневка, ул. Набережная 2А
Tālruņi: +38 (063) 87-10-635
Tīmekļa vietne: Okunevka Tur
FAQ