Ja Krima - tad Okuņevka, ja Okuņevka - tad tikai Okunevka - Tūre !!!

Rakstīts: 23 jūlijā 2011
Ceļošanas laiks: 12 — 22 jūlijā 2011
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Laba diena visiem!
Pirms daž ā m stundā m mē s ar sievu un bē rnu atgriezā mies no 10 dienu atvaļ inā juma. Pē c nelielas atpū tas no ceļ a es nolē mu uzrakstī t š o atsauksmi, kamē r manas emocijas vē l bija svaigas.
Pirmo reizi atpū tos Krimā nevis dienvidu krastā , un, godī gi sakot, mani pā rsteidza pludmaļ u tī rī ba, ū dens caurspī dī gums. Numuru es rezervē ju iepriekš viesnī cā Okunevka-Tour, kas atrodas tā da paš a nosaukuma Okunevkas ciematā (starp citu, viesnī cu atradu tī klā ). Kad ieradā mies, bijā m ne tikai vī luš ies, bet drī zā k patī kami pā rsteigti. Pirmkā rt, viesnī cas teritorija ir skaisti iekā rtota un tē laini nolaizī ta. Personā ls draudzī gs, atsaucī gs. Nu, protams, nevar nepieminē t cilvē ku, kurš to visu pā rvalda - menedž eri Valentī nu Ivanovnu! Zelta dvē seles cilvē ks) Atrisina visus jautā jumus tikai vienā virzienā - atpū tnieka virzienā !

Numuri ir piemē roti 2-3-4 personā m. Ē diens cietam 5! Pludmale pie viesnī cas atrodas 50 metri, oļ i. Principā plakano pē du profilaksei visvairā k to! Taisnī ba 150m pa kreisi - smiltis. Katru dienu no viesnī cas tiek organizē ti braucieni uz Atlesh, Chernomorskoye, Belyaus (bombardē tā pludmale) utt. utt. Vakaros bā rā uz vietas ir iespē ja nogarš ot bā rbekjū (es tikko iemī lē jos viņ u š aš liku, tikai dievam garš o labā k))), grilē tas zivis, visā di salā ti, picas (daudz kas, es netiks uzskaitī ts).
Uzreiz jā saka, ka ciematā nav izklaides a la Disnejlenda. Kā arī visa veida bulkotryasov, atraugas un tamlī dzī gi atkritumi, ko mī l mū sdienu jaunieš i. Ir veikali un kafejnī cas. Bet, novē rtē jot bā ru uz vietas, jū s vairs nevē lē sities doties nekur citur, es jums apliecinu. Vai tu spē lē biljardu, galda tenisu, badmintonu, š autriņ as, dambreti? Tas viss ir viesnī cā .
Kopumā.10 dienas pavadī jā m lieliski, ar atvaļ inā jumu bijā m diezgan apmierinā ti. IESAKU VISIEM!
Draudi. Un pē dē jais. Neesmu radinieks nevienam no augstā k minē tā s viesnī cas vadī tā jiem/ī paš niekiem, naudu par reklā mu nesaņ ē mu, vienkā rš i cilvē ki ieliek darbā savu dvē seli un to nevar ignorē t!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu