Es šeit nāku katru gadu....

Rakstīts: 19 marta 2011
Ceļošanas laiks: 25 jūlijā — 5 augusts 2010
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem
Sveiki, mani sauc Dmitrijs, es esmu no Kremenč ugas pilsē tas. Atpū š os Okuņ evkā kopš.1996. gada, man patī k š ī vieta, jo jū ra š eit ir ļ oti tī ra, cilvē ku maz, atpū š aties no pilsē tas burzmas. Paš ā ciematā pludmale ir akmeņ aina, bet vietas ir kur ieeja jū rā ir ļ oti ē rta, tā sastā v no akmens plā ksnē m, klā tā m smiltī m. Ir arī smilš ainas pludmales, bet lī dz tā m braucam kā dus 10 kilometrus, bet ir tā vē rts, it ī paš i ja ir mazi bē rni, Gromovo ciems tuvā k, smiltis nelī p pie kā jā m, š im Gromovo uzvar citu ciematu Beljausa, bet Beļ ausa ir arī savā ziņ ā interesanta vieta, tā ir 2-3 kilometrus tā lā k no ciemata, plus, tas ir tas, ka ir veikals, kur var nopirkt saldē jumu, alu, ū deni...
Nesen ir atvē rta laba Okunevka Tour bā ze, kas atrodas pirmajā ielā pie jū ras (ja brauc no Oļ eņ evkas, tad pirmais pagrieziens pa labi un tu ieskrisi š ajā bā zē ) ir labi apstā kļ i, trī s ē dienreizes dienā , omulī gas istabiņ as, pagalmā lapenes, pagalms viss zaļ š un gaumī gi darī ts. . . Tā pat bā zes teritorijā ir galda teniss un biljards, ko var spē lē t par papildus, nominā lu samaksu. Vē l ļ oti labi, ka teritorijā ir auto stā vvietas. . . par sava auto droš ī bu nebū s jā uztraucas. . .
Š eit ir ī ss kopsavilkums par to, ko es gribē ju jums pastā stī t par Okunevku un Okunevkas ekskursiju bā zi. Novē lu jums patī kamu uzturē š anos un domā ju, ka mans pā rskats jums noderē s, izvē loties atpū tas vietu) Drī z tuvojas vasara! )
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu