Kapitolina 3*– Atsauksmes

4
Novērtējums 8.510
9.0 Numurs
9.5 apkalpošana
8.8 Tīrība
9.8 Uzturs
9.3 Infrastruktūra
Privāta mini viesnīca tika uzcelta 2005. gadā un atrodas Beregovoye kūrorta ciematā (Feodosia, Krima).Vairāk →
аватар 9340480
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lieliska vieta relaksē još ā m, relaksē još ā m brī vdienā m. Numuri ir plaš i, ē rti, tī ri, viesnī cas teritoriju ieskauj apstā dī jumi un ziedi, kas ir labi siltumā (ne tik karsts). Jū s varat sē dē t mē belē tajos paviljonos. … Tomēr ▾ Lieliska vieta relaksē još ā m, relaksē još ā m brī vdienā m. Numuri ir plaš i, ē rti, tī ri, viesnī cas teritoriju ieskauj apstā dī jumi un ziedi, kas ir labi siltumā (ne tik karsts). Jū s varat sē dē t mē belē tajos paviljonos. Jū ra ir netā lu, burtiski 5 minū tes. lē nā m un tu esi jū ras krastā . Jū ra ir tī ra, pludmalē ir nojumes, var iznomā t sauļ oš anā s krē slus. Ē diens bija kauš anai, uz 12 atpū tas dienā m aizmirsā m kā "izskatā s" izsalkuma sajū ta, nesanā ca vienkā rš i izsalkt, viss ļ oti garš ī gi un daudzveidī gi (paldies pavā rē m) Ī paš s paldies viesmī lī gs saimnieks Vladimirs Mihailovič s, ļ oti labs cilvē ks, simpā tisks, draudzī gs. Vienmē r var sazinā ties, vienmē r sniegt padomu par pā rē jo. Vienkā rš i trū kumus neatradā m, viss ir super. Ceram uz tikš anos jaunajā sezonā . Veiksmi un labklā jī bu! ! ! Andrejs, Jū lija, Vaņ a
аватар iris1011
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Izcila viesnī ca! Atpū tā mies ar mazmeitu, ē diens super! Vienkā rš s mā jas ē diens bez volā niem. Ļ oti gā dī gi saimnieki, nepā rtraukti prasī ja kā atpū š amies, kā ē diens, mazmeita izvē lī ga ē dienam, tā pē c jautā ja, kā pē c bē rns slikti ē d, varbū t viņ ai pankū kas nav ar krē jumu, bet ar iebiezinā to pienu? utt. … Tomēr ▾ Izcila viesnī ca! Atpū tā mies ar mazmeitu, ē diens super! Vienkā rš s mā jas ē diens bez volā niem. Ļ oti gā dī gi saimnieki, nepā rtraukti prasī ja kā atpū š amies, kā ē diens, mazmeita izvē lī ga ē dienam, tā pē c jautā ja, kā pē c bē rns slikti ē d, varbū t viņ ai pankū kas nav ar krē jumu, bet ar iebiezinā to pienu? utt. Kā š is! Istaba laba, liela(mums ir vienots standarts), 3 min no jū ras, ieeja jū rā nav ī paš i laba, akmeņ i, ejam nedaudz tā lā k. Un mums viss patika. Liels paldies š ī s viesnī cas ī paš nieki!!!!! ! !
аватар yukolavna
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Brī niš ķ ī ga klusa vieta atpū tai tiem, kuri ir noguruš i no pilsē tas kņ adas. Laipni, draudzī gi saimnieki. Izcils ē diens! Paldies š efpavā riem. Numuri ir labi, ir visi apstā kļ i atpū tai. Laiks bija slikts, bija auksts. Neē rtī bas sagā dā ja jū ra: ļ oti smaga akmeņ aina ieeja ū denī . … Tomēr ▾ Brī niš ķ ī ga klusa vieta atpū tai tiem, kuri ir noguruš i no pilsē tas kņ adas. Laipni, draudzī gi saimnieki. Izcils ē diens! Paldies š efpavā riem. Numuri ir labi, ir visi apstā kļ i atpū tai. Laiks bija slikts, bija auksts. Neē rtī bas sagā dā ja jū ra: ļ oti smaga akmeņ aina ieeja ū denī . Bet tie ir sī kumi. Ja iespē jams, š ogad nā ksim vē lreiz.
аватар Innamoramento
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pirmais iespaids pē c ieraš anā s nebija lielisks. Bet ne jau viesnī cas dē ļ , bet gan teritorijas dē ļ . Es mē dzu atpū sties dienvidu krastā , un Feodosijas reģ iona bezkalnu stepes mani š okē ja. Turklā t brauktuve, kas atradā s tieš i blakus pludmalei, bija ļ oti apkaunojoš a. … Tomēr ▾ Pirmais iespaids pē c ieraš anā s nebija lielisks. Bet ne jau viesnī cas dē ļ , bet gan teritorijas dē ļ . Es mē dzu atpū sties dienvidu krastā , un Feodosijas reģ iona bezkalnu stepes mani š okē ja. Turklā t brauktuve, kas atradā s tieš i blakus pludmalei, bija ļ oti apkaunojoš a.
Tač u, tiklī dz iegā jā m viesnī cas teritorijā , noskaņ ojums uzreiz sā ka uzlaboties. Jauka apkā rtne - viss zaļ š . Ir daudz daž ā du paviljonu, kuros, starp citu, tiek pasniegtas sā tī gas un gardas paš taisī tas brokastis, pusdienas un vakariņ as. Vī nogas aug virs galvas, un rozes zied pie kā jā m. Kopumā tas ir brī niš ķ ī gi.
Istaba arī bija ļ oti laba. Divistabu standartā bijā m č etri.
Tī rī š ana nenotika katru dienu. Nedaudz pietrū kst viesnī cā dvieļ u maiņ as un gultas veļ as maiņ as. Tomē r jū s to vē laties - jū s to nevē laties, bet periodiski ienesat istabā pludmales smiltis, kas pret jū su gribu nokļ ū st visur, arī uz gultas. Domā ju, ja mē s nodzī votu ilgā k par nedē ļ u un neņ emtu lī dzi savus dvieļ us papildus viesnī cas dvieļ iem, tad mū s ļ oti kaitinā tu, ka serviss nenodroš ina svaigu veļ u. Tač u domā ju, ka to varē tu viegli atrisinā t ar vienkā rš u lū gumu, jo saimnieki bija ļ oti atsaucī gi un, ticiet man, tieš ā m uztraucā s par savu viesu labsajū tu.
Uzslavas š efpavā ram ir neskaitā mas. Tā tad ilgu laiku nevienā pansionā tā vai sanatorijā viņ i nebaro. Tikai, lai nogalinā tu. Vakariņ ā s viņ i pasniedza alkohola izvē li: vī nu, konjaku, alu. Tas ir papildus tradicionā lajam kompotam.
Kopumā paldies viesnī cas saimniekiem par rū pē m : )


iemiesojums shevelinal
Sveiki.Norādiet cenas brīvdienām no 17.-19.jūlijam UAH divvietīgā istabiņā.Vēlamies atpūsties 8dienas.Un atsevišķi par ēdināšanu.Paldies
12 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums feodhotel
‹ Viesnīca Kapitolina 3*
Atrakcijas

Частная мини-гостиница была построена в 2005 году и расположена в курортном поселке Береговое (Феодосия, Крым).

Atrašanās vieta 7 км до Феодосии. 3 мин пешком до пляжа.
Pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Встреча у поезда и трансфер до гостиницы бесплатно.

  • autostāvvieta  FREE 
Telpu apraksts

12 номеров. 2-х, 3-х и 4-х местные.

Istabās

Водоснабжение горячей и холодной водой, душ, туалет, мебель, телевизор, холодильник, балкон. Дополнительно в люксах: кондиционер, большой балкон, камин.

Adrese 98179, АР Крым, город Феодосия, курортный посёлок «Береговое», Переулок Южный, дом 8.
Tālruņi: +38 (050) 752-55-29
+7 (906) 097-76-23
Tīmekļa vietne: Kapitolina
FAQ
Какой пляж у отеля?
У отеля песчаный пляж.