Bakhitgul 2*– Atsauksmes

6
Novērtējums 9.010
№2 viesnīcas reitingā Bahčisaraja
Viesu nama "Bakhitgul" ("Laimes zieds") ēka celta senā Osmaņu stilā, atrodas klusā vietā.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s nakš ņ ojā m Bakhitgul Hotel 2016. gada martā , un kad aprī lī bija jā atgriež as, tad nemeklē jā m citus variantus. Viesnī ca ir tik laba! viss kolektī vs pieņ em kā savus tuvā kos radiniekus. Š eit ir sirsnī gi un silti. … Tomēr ▾ Mē s nakš ņ ojā m Bakhitgul Hotel 2016. gada martā , un kad aprī lī bija jā atgriež as, tad nemeklē jā m citus variantus. Viesnī ca ir tik laba! viss kolektī vs pieņ em kā savus tuvā kos radiniekus. Š eit ir sirsnī gi un silti. Atrodas vecpilsē tā , un jums vienkā rš i jā iziet ā rpus vā rtiem, lai iegū tu izklaides. Bahč isaraja ir trī s gadsimtu pilsē ta. Un viesnī ca atrodas paš ā vē sturiskā centra centrā . Blakus Chufut-Kale, Debesbraukš anas katedrā le , Hanas pils , un daudz, daudz senlietu apkā rt. Viesnī cas personā ls pievieno spilgtus iespaidus par garš ī go nacionā lo virtuvi, istabu iekā rtojumu, komfortu, komunikā ciju. Negribē jā m aizbraukt. No sirds pateicamies visai komandai un novē lam viņ iem laba un labsajū ta. Kā saka Krimas tatā ru valodā - MASH Allah! (Tulkojumā - tā gribē ja Allah) Mē s noteikti atgriezī simies pie jums!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Uzturē jā s pie mā sā m vienu dienu š ajā viesnī cā . Man ļ oti patika: pieklā jī gs personā ls, lieliska virtuve, ē rti un skaisti numuriņ i. Ī paš i atceros vietē jo garš u it visā , sā kot no telpu dizaina lī dz tatā ru virtuves ē dieniem. … Tomēr ▾ Uzturē jā s pie mā sā m vienu dienu š ajā viesnī cā . Man ļ oti patika: pieklā jī gs personā ls, lieliska virtuve, ē rti un skaisti numuriņ i. Ī paš i atceros vietē jo garš u it visā , sā kot no telpu dizaina lī dz tatā ru virtuves ē dieniem. Uzreiz pamanā ms, ka saimniece ļ oti augstu vē rtē nacionā lā s tradī cijas un tas padara uzturē š anos viesnī cā neaizmirstamu. Liels paldies visiem, kas strā dā š ajā viesnī cā , es noteikti ieteikš u saviem draugiem palikt viesnī cā , apmeklē jot Bakhchisaray.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Biļ etes rezervē jā m caur portā lu http://www. 8h. ru/. Man ļ oti patika Bahitgulā . Personā ls ir draudzī gs, cilvē ki ir draudzī gi. Bija brī niš ķ ī gi pavadī ts laiks ar savu vī ru. Ieteikt. … Tomēr ▾ Biļ etes rezervē jā m caur portā lu http://www. 8h. ru/. Man ļ oti patika Bahitgulā . Personā ls ir draudzī gs, cilvē ki ir draudzī gi. Bija brī niš ķ ī gi pavadī ts laiks ar savu vī ru. Ieteikt.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mā jī gs viesu nams bijuš ā s Krimas Khanā ta galvaspilsē tas centrā . Autentiska arhitektū ra un austrumu interjeri. Jauka atmosfē ra, viesmī lī ga saimniece, lieliska virtuve. … Tomēr ▾ Mā jī gs viesu nams bijuš ā s Krimas Khanā ta galvaspilsē tas centrā . Autentiska arhitektū ra un austrumu interjeri. Jauka atmosfē ra, viesmī lī ga saimniece, lieliska virtuve.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Vē los pateikties viesnī cas Bakhitgul saimniecei par patī kami pavadī to laiku kopā ar viņ u, par lielisko mā jas gatavoš anu, sirsnī go attieksmi un uzmanī bu. Lieliska apkalpoš ana, mā jī ga atmosfē ra, patī kamas atmiņ as. Cieņ a. … Tomēr ▾ Vē los pateikties viesnī cas Bakhitgul saimniecei par patī kami pavadī to laiku kopā ar viņ u, par lielisko mā jas gatavoš anu, sirsnī go attieksmi un uzmanī bu. Lieliska apkalpoš ana, mā jī ga atmosfē ra, patī kamas atmiņ as. Cieņ a.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Laba diena visiem! 2011. gada jū lijā atpū tā s viesnī cā Bakhitgul. Pirms tam trī s reizes biju bijis Krimā gan pansionā tos, gan privā tajā sektorā . Atpū ta Bakhitgul viesnī cā , iespē jams, ir mana labā kā . Lielisks variants tiem, kas vē las klusu atpū tu no pilsē tas steigas un burzmas. … Tomēr ▾ Laba diena visiem! 2011. gada jū lijā atpū tā s viesnī cā Bakhitgul. Pirms tam trī s reizes biju bijis Krimā gan pansionā tos, gan privā tajā sektorā . Atpū ta Bakhitgul viesnī cā , iespē jams, ir mana labā kā . Lielisks variants tiem, kas vē las klusu atpū tu no pilsē tas steigas un burzmas. Pirms rezervā cijas apskatī ju viesnī cas fotogrā fijas internetā , biju patī kami pā rsteigts, ka patiesī bā viesnī ca ir daudz labā ka un ē rtā ka nekā bildē . Antī kais Ā zijas stils lieliski saplū st ar mū sdienu ē rtī bā m. Pat jū lija karstumā istabā s un pagalmā ir vē ss, lai gan kondicionierus neredzē ju. Skats no istabā m un paviljoniem satriec metropoles pamatiedzī votā ju iztē li. Ī paš i vē los atzī mē t viesnī cas saimnieces Bakhitgulas sirsnī go sirsnī bu un viesmī lī bu. Papildus naktsmī tnē iekļ autajā m brokastī m un vakariņ ā m viņ a vienmē r ir gatava piedā vā t tasi svaigi pagatavotas austrumu kafijas vai tē jas ar austrumu saldumiem. Un es nofotografē ju daž us brokastu un vakariņ u ē dienus kā mā kslas darbus! Vispā r pā rē jais izdevā s, bija kur aizbraukt un ko apskatī t, un lī dz jū rai, ja ir vē lē š anā s, 20 minū tes ar taksi. Peldē š anā s baseinā pē c saulrieta bija iespaidī ga: saimniece nesa ū denī lielas sveces un viss izskatī jā s vienkā rš i pasakains! Apvienojot cenu un kvalitā ti, atpū ta 5+!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums cedrillon
‹ Viesnīca Bakhitgul 2*
Līdzīgas viesnīcas

Здание гостевого дома "Бахитгуль" ("Цветок счастья") построено в старом османском стиле, находится в тихом районе.

Atrašanās vieta Расстояние до пляжа "Орловка" - 25 км.
Viesnīcā

Фруктовый сад, чайная беседка с чайханой, кальянный дворик, картинная галерея, небольшой плавательный бассейн, прачечная, парковка на 4 машины, барбекю, камера хранения багажа, круглосуточный отдел регистрации и обслуживания гостей,

  • atklāts baseins
  • autostāvvieta
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • transfērs uz/no lidostas
Izklaide un sports Сауна на дровах,
  • sauna/vanna/hammam
  • velosipēdu noma
  • makšķerēšana
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

6 номеров, 2 из которых класса люкс. 2 номера повышенной комфортности (2+1 чел.), 1 номер на одного человека, отдельная двухместная комната в башне, окна которой выходят на минареты Ханского дворца и бахчисарайских «сфинксов».

Adrese АР Крым, г.Бахчисарай, ул.Краснофлотская 20
Tālruņi: +38 (050) 174 31 67
+38 (06554) 47034
+38 (099) 116 54 69
Tīmekļa vietne: Bakhitgul
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами рыбной ловли. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.