Vodolei 2*– Atsauksmes

3
Novērtējums 6.010
7.0 Numurs
7.7 apkalpošana
8.3 Tīrība
7.7 Uzturs
8.3 Infrastruktūra
Viesnīcas un restorānu komplekss "Vodoley" atrodas Aluštas pilsētas krastmalā.Vairāk →
аватар olya.bredihina
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es vē los dalī ties ar jums savos iespaidos par viesnī cu kompleksu "Vodoley", kur mē s ar draugu atpū tā mies 2013. gada jū nijā . Emocijas masu un tikai pozitī vas! Š iks rajons ar daudzā m cipresē m, Krimas eglē m un ziedoš u augu masu. … Tomēr ▾ Es vē los dalī ties ar jums savos iespaidos par viesnī cu kompleksu "Vodoley", kur mē s ar draugu atpū tā mies 2013. gada jū nijā . Emocijas masu un tikai pozitī vas! Š iks rajons ar daudzā m cipresē m, Krimas eglē m un ziedoš u augu masu. Kopumā viss, kas attiecas uz kompleksa ā rē jo izskatu, ir bravo! (Mē s darī jā m visu iespē jamo). Liela uzmanī ba pievē rsta visdaž ā dā kajā m dekoratī vajā m detaļ ā m, pat urnas izskatā s tā , ka roka neceļ as tur mest atkritumus. Braucot cauri kompleksa teritorijai blakus š ikai pilij un nelielā m koka ē kā m, kas izskatā s ļ oti harmoniski, neviļ us rodas "muzeja" sajū ta, ja tā var teikt, tā pē c tur
jauki. Pastaiga pa nelielu teritoriju notiek skaistas, mierī gas, ne skaļ as mū zikas pavadī bā . Nebiju domā jusi, ka Aluš tā ir tā da paradī ze ar nosaukumu "Ū densvī rs", jo no ceļ a viss š is skaistums ī paš i nav redzams. Ļ oti delikā ta personā la attieksme pret viesiem. Istabā s ir mū sdienī gas mē beles un sterila tī rī ba, gultas veļ a un dvieļ i ir sniegbalti un smarž ī gi, kas tiek mainī ti ik pē c 3 dienā m. Man patika arī rī ta vingroš ana, ko sauc par brokastī m. Viss ir vienkā rš i brī niš ķ ī gi, draudzī gi, labi apmā cī ti viesmī ļ i + garš ī gas, sā tī gas un veselī gas brokastis š ikā interjerā ar skatu uz jū ru, un pie mū zikas : ))) Paldies visiem!! !
Pludmale atrodas netā lu, 20 metru attā lumā , Ū densvī ra viesiem ieeja bez maksas. Esmu ļ oti priecī ga, ka izdevā s apmeklē t š o brī niš ķ ī go vietu, nā kamgad noteikti braukš u! Iesaki!
аватар autosunstar
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Internetā izvē lē jā mies Ū densvī ru Aluš tā , samaksā jā m avansu, ieradā mies 2012. gada 6. augustā . Dzī ves dā rdzī ba š ajā laikā ir 900 grivnas dienā , tā tiek uzskatī ta par karsto sezonu. Viesnī ca neatbilst nevienam vē rtē š anas kritē rijam. … Tomēr ▾ Internetā izvē lē jā mies Ū densvī ru Aluš tā , samaksā jā m avansu, ieradā mies 2012. gada 6. augustā . Dzī ves dā rdzī ba š ajā laikā ir 900 grivnas dienā , tā tiek uzskatī ta par karsto sezonu. Viesnī ca neatbilst nevienam vē rtē š anas kritē rijam. Nepiekrī tu nevienai no pozitī vajā m atsauksmē m par š o viesnī cu un ne par kā du naudu es nepiekritī š u atkā rtoti izvē lē ties š o viesnī cu. Es sā kš u no jauna. Autostā vvieta: mū su ieraš anā s brī dī apsargā tajā stā vvietā aiz viesnī cas atradā s 5-6 automaš ī nas, pā rē jie atpū tnieki, kuriem pieder automaš ī nas, novieto savas automaš ī nas turpat aiz viesnī cas atklā tā teritorijā (visticamā k, nā kotnes papildu viesnī cas ē kas bū vniecī ba), kas pat nav bruģ ē ta un atrodas brī vā dabā . Tas nozī mē , ka, ja ā rā ir skaidrs un saulains laiks, un jū s neesat parū pē jies par to, lai nosegtu automaš ī nu, automaš ī nas salons lē nā m sā k kust zem vasaras saules, ja pē kš ņ i lī st lietus, jū s tiksiet pie automaš ī nas lī dz plkst. lē kā jot no akmens uz akmeni, citā di netī rumi salonā . Starp citu, uz 6 aprī kotā m vietā m ar bruģ akmens plā ksnē m un zem koku vainagiem pretī atrodas 3 dž ipi ar krievu numuriem un blakus kā da no viesnī cas vadī bas maš ī nas. Autostā vvietu kultū ras trū kums Krievijā nav nekas jauns. Brokastis: Brokastis sauc par piena putras š ķ ī vi un VIENU! ! ! empanada, dievs, viena pankū ka uz š ķ ī vja vienkā rš i izskatā s kā joks. Pludmale: Cienī jamie Ū densvī ra ī paš nieki! Tas jums var š ķ ist dī vaini, tač u cilvē ki patiesī bā dodas atpū sties jū rā tieš i pludmales dē ļ . Ū densvī ram nav savas pludmales, lai gan viesnī cas piedā vā jumā ir minē tas kaut kā das caurlaides uz pludmali. Ū densvī rs ī rē pludmali no netā lu esoš ā s sanatorijas, tač u ne viesnī cas ģ enerā lmenedž eris, ne Aquarius viesi nezina, kur tieš i ir zinā ma pludmales nomā tā platī ba, kurā var ē rti apmesties. Vispā r pludmalē , tā pat kā paš ā jū rā , ne ā bolam, bet pat sē klai no ā bola nav kur nokrist. Vai kā ds ir braucis mikroautobusā sastrē gumstundā - apmē ram tā pat pa pludmali, kur jums piedā vā s atpū sties, ja bū siet "viesmī lī gā " Ū densvī ra viesis. Ī sā k sakot, mū su pacietī bas pietika tieš i divā m dienā m, pē c kurā m mē s ar ģ imeni laimī gi un, starp citu, bez lielā m grū tī bā m atradā m vietu, kur normā li pavadī t atvaļ inā jumu un atvadī jā mies no Ū densvī ra, ceru, ka uz visiem laikiem ! ! ! Ū densvī rs Aluš tā nevienam neiesaku! ! !
аватар svet1977_11
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Internetā viesnī ca mums iepatikā s, ieradā mies stacijā , paņ ē mā m taksi un devā mies taisnā ceļ ā uz kompleksa adresi. Kopumā viss atbilst fotoattē lam no vietnes, bet patiesī bā kaut kā viss izrā dī jā s "pā rpildī ts". … Tomēr ▾ Internetā viesnī ca mums iepatikā s, ieradā mies stacijā , paņ ē mā m taksi un devā mies taisnā ceļ ā uz kompleksa adresi. Kopumā viss atbilst fotoattē lam no vietnes, bet patiesī bā kaut kā viss izrā dī jā s "pā rpildī ts". No "sea view" istabas izrā dī jā s lielisks skats uz apakš ē jā s mā jas jumtu, istabas cena neattaisnojas. Par mazā ku naudu atradā m daudz labā ku istabiņ u citā viesnī cā . Kas grib klusumu - neiesaku - lejā ir restorā ns, kur nā k daudz cilvē ku. Atseviš ķ i par restorā nu gribu teikt - tik garš ī gus ē dienus vē l neesmu mē ģ inā jis, gā jā m tikai vakariņ ā s, š efpavā riem uzlikā m 5+.
1 апреля 2012 год


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Aluštas akvārijs
Novērtējums 9.2
Krima, Alušta
Izklaide
Delfinārija akvarelis
Novērtējums 9.7
Krima, Alušta
Daba, Izklaide
marmora ala
Novērtējums 10.0
Krima, Alušta
Daba

Гостинично-ресторанный комплекс «Водолей» находится на набережной г. Алушта.

Pludmales apraksts Пропуск на пляж включен в стоимость проживания.
Viesnīcā

Ресторан, летняя площадка, летний банкетный зал на 40 человек, банкетный зал на 70 человек, каминный зал на 30 человек.

  • restorāns
  • autostāvvieta  FREE 
Bērniem Детская комната в летний сезон.
  • bērnu klubs
Izklaide un sports Дровяная сауна на 4 человек.
  • sauna/vanna/hammam
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

Одно и двухкомнатные номера.

Istabās

Кабельное телевидение, кондиционер, холодильник, мини-сейф.

Adrese Крым, г. Алушта, ул.Набережная 2б
Tālruņi: +38 (099) 530-68-68
+38 (06560) 2-57-98
Tīmekļa vietne: Vodolei
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.