Uiutnyi 3*– Atsauksmes

3
Novērtējums 8.710
10.0 Numurs
10.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
10.0 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Ērta atrašanās vieta. Cenas un kvalitātes attiecība.Vairāk →
аватар merel
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Internetā izvē loties naktsmā jas romantiskam ceļ ojumam, ļ oti iepatikā s Ujutnijas mini pansionā ts, kaut kā iedegos un citus variantus neskatī jos, atzvanī ju saimniecei, viņ a teica, ka ir divas vietas. Es uzreiz neizlē mu rezervē t (un pē kš ņ i man tas nepatika, lai nerastos pikanta situā cija). … Tomēr ▾ Internetā izvē loties naktsmā jas romantiskam ceļ ojumam, ļ oti iepatikā s Ujutnijas mini pansionā ts, kaut kā iedegos un citus variantus neskatī jos, atzvanī ju saimniecei, viņ a teica, ka ir divas vietas. Es uzreiz neizlē mu rezervē t (un pē kš ņ i man tas nepatika, lai nerastos pikanta situā cija). Nolē mu, ka brauksim tur bez atrunā m, redzē sim paš i. Es nolē mu, jo mans vī rs smagi strā dā un nolē ma š ajā jautā jumā paļ auties uz mani. Tā nu, vakar ieradusies Aluš tā , uzreiz no autoostas ar vī ru devā s apmesties. Bija ļ oti agrs 5 no rī ta, transports sā k strā dā t Aluš tā no 6 rī tā , bagā ž as glabā tuve no 8 rī tā (kas mū s ļ oti sarū gtinā ja), pa pilsē tu gā jā m kā jā m, interesanti jo gribam redzē t jū ru, tiklī dz iespē jams, un nekavē ties stacijā.2 stundas. Es izlaiž u mocī bas par ī stā s adreses atraš anu (tur bija karte), mē s uzkā pā m uz pansionā tu no Naberž najas un aizrā vā mies, tā ds stā vs kā pums, lieli pakā pieni, divi kā pumi (neskatoties uz to, ka mums abiem patī k staigā t), mans vī rs visu ceļ u murminā ja, citā di viņ š - tad nesa. Mē s atradā m pareizo adresi, mans vī rs kategoriski atteicā s tur dzī vot, un vietu nebija vispā r.
Pansionā tā apskatī ties nebija iespē jams, jo. augsti ž ogi, mā ja izskatā s smuki, tikai vā rti nobruž ā ti. Veikalu tuvumā nav, uz tirgu un centru jā brauc ar trolejbusu. Aizbraucā m ar neko, bet ne daudz un gribē jā m, pē c stundas klejoš anas pa Aluš u, piezvanī ja mā kleram Miš a (autoostā iedeva vizī tkarti) apmetā s burvī gā istabiņ ā (tikai tiem, kam ir medusmē nesis) g. "penthauss" tajā paš ā ielā tikai Krasnoflotskaya ielas paš ā sā kumā , netā lu no Krastmalas. (bet tas ir atseviš ķ s ieraksts). Es rakstu tik detalizē ti, jo Svē tku organizē š anā ļ oti svarī gi ir sī kumi, un man paš ai tā du sī kumu pietrū ka.
аватар Julia081298
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Katru gadu es un mana vecmā miņ a jū lijā dodamies uz Aluš u, un tas ir š ajā pansijā Uyutny. Tante Sveta un onkulis Tolja ir lieliski vadī tā ji. Katru gadu ar nepacietī bu gaidu š o ceļ ojumu. Ujutnoje atpū š amies jau astoto gadu, un mums ar vecmā miņ u ļ oti patī k. … Tomēr ▾ Katru gadu es un mana vecmā miņ a jū lijā dodamies uz Aluš u, un tas ir š ajā pansijā Uyutny. Tante Sveta un onkulis Tolja ir lieliski vadī tā ji. Katru gadu ar nepacietī bu gaidu š o ceļ ojumu. Ujutnoje atpū š amies jau astoto gadu, un mums ar vecmā miņ u ļ oti patī k. Pirmkā rt, es iepazī stu jaunus puiš us un komunicē ju ar viņ iem turpmā k! Otrkā rt, virtuve ir ļ oti laba, tante Gaļ a un tante Nataš a gatavo ļ oti garš ī gus ē dienus. Un Paki un Sveta ir ļ oti forš as administratores. Pludmale ir atseviš ķ i, atpakaļ.12:45.13:00 un 18:00 brauc autobuss uz Friendship, tad nedaudz jā nobrauc no kalna un esi viesnī cā . Kopumā liels paldies par brī niš ķ ī go atvaļ inā jumu!
С бабушкой и хозяйкой! С хозяйкой! На кругу! На море!
аватар kr2009
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pē c vairā ku gadu atpū tas iemī ļ otajā Gasprā , š ogad viņ i nolē ma uz brī di mainī t atpū tas vietu, lai paplaš inā tu redzesloku. Izmantojot internetu, viņ i paņ ē ma mini-viesnī cu "Cozy" Aluš tā . … Tomēr ▾ Pē c vairā ku gadu atpū tas iemī ļ otajā Gasprā , š ogad viņ i nolē ma uz brī di mainī t atpū tas vietu, lai paplaš inā tu redzesloku. Izmantojot internetu, viņ i paņ ē ma mini-viesnī cu "Cozy" Aluš tā . Par š o viesnī cu bija tikai viena atsauksme, tā pē c, uzticoties informā cijai vietnē un personī gi sarunā joties ar saimnieci Svetlanu, ļ oti jauku un draudzī gu sievieti, mē s devā mies ilgi gaidī tā atvaļ inā jumā uz Ujutniju. Mū s sagaidī ja Aluš tas autoostā , atveda uz Ujutniju (bez maksas), reģ istrē š anā s aizņ ē ma daž as minū tes. Pē c reģ istrē š anā s paē dinā jā m garš ī gas pusdienas, visiem parā dī jā m, izstā stī jā m, izsniedzā m caurlaidi uz pludmali (tā ir arī caurlaide mikroautobusam, kas ved cilvē kus no pludmales) un sā kā s mū su atvaļ inā jums.
Cozy ir neliela teritorija, ieejas tajā ir slē gtas (kombinē tas slē dzenes), tā pē c tur nav sveš inieku, izņ emot atpū tniekus. Ē nā ir mazs bē rnu stū rī tis, liels sporta laukums. Mū su dē ls visu laiku pavadī ja uz ielas ar bē rniem no kaimiņ u istabā m, kamē r mē s bijā m mierī gi, ka viņ š nekur ā rpus teritorijas nedosies. Ē dinā š anu organizē uz ielas, tā da minikafejnī ca. Ē diens ir ļ oti garš ī gs un mā jā s gatavots. Brokastis ir iekļ autas cenā , un mē s pasū tī jā m pusdienas un vakariņ as. Liels paldies par gardumu š efpavā riem Gaļ ai un Nataš ai. Vē los pateikties arī saimniekam Anatolijam par gardajiem kebabiem, ko viņ š gatavo pē c pasū tī juma saviem viesiem.
Dzī vojā m standarta istabiņ ā.3. stā vā ar daļ ē ju skatu uz jū ru. Istaba liela, divguļ amā gulta, dē lam saliekamais krē sls, skapis, TV, kondicionieris, ventilators, seifs, siltais ū dens pastā vī gi un protams auksts. Istaba tī ra, uz balkona ir sauļ oš anā s krē sls. Kopumā Uyutny tī mekļ a vietnē esoš ā s fotogrā fijas ir patiesas.
Gar Akvaparku uz pludmali ved stā vas kā pnes, pa to nobrauciens apmē ram 5 min. . Grū ti uzkā pt, bet uzkā pā m 3 reizes. Kartes tiek izsniegtas uz pansionā ta Druž ba pludmali, kas atrodas tieš i virs Cozy. Pludmale jauka, ir divi solā riji (viens no tiem ir ē nains). Pludmale ir tī ra, smē ķ ē t var tikai tam paredzē tā s vietā s. Pludmalē atpū š as cilvē ki no Druž bas, Ujutnijas un Paradī zes pansionā ta, kas atrodas tieš i pretī pludmalei. Tirgotā ji ar pakhvalu, kukurū zu, garnelē m u. c. nav ielaistas pludmalē . Viņ i staigā pa krastmalu un pā rdod tur savas preces. Netā lu no pludmales atrodas teltis ar ū deni, alu, saldē jumu, suvenī riem. 5 minū š u gā jienā lī dz tirgum Prof. stū rī , kur var iegā dā ties augļ us un dā rzeņ us. Savā di, bet pilsē tā praktiski nav nevienas bodes ar augļ iem un dā rzeņ iem, tikai tirgos. Tas nebija ē rti. Tā pē c reizi 2-3 dienā s gā jā m uz tirgu, vairā kas dienas uzreiz vā cā m to, ko gribē jā m, lai katru dienu karstumā nestopē tu uz tirgu.
Atseviš ķ i es vē lē tos jums pastā stī t par Uyutny saimnieci un darbiniekiem. Cilvē ki, kuri ļ oti cenš as izpatikt un nodroš inā t viesiem patī kamu uzturē š anos. Saimniece Svetlana turpat atrisina visus jautā jumus, kas rodas. Viņ ai paš ai interesē , kā viņ a atpū š as, vai viss viņ ai piestā v, visiem labs vā rds un vienmē r sirsnī gs smaids sejā . Turklā t viņ a ir arī tū risma biroja saimniece, tā pē c, ja vē laties, varat rezervē t ekskursijas, neizejot no Cozy, ko izmantojā m. Un Svetlanai palī dz tikt galā administratores Paki un Svetlana, kuras ļ oti atbildī gi izturas pret savu darbu + ar viņ iem abā m ļ oti viegli komunicē t, ar humora izjū tu. LIELS PALDIES PAR JŪ SU DARBU!!! !
Saņ ē mu ļ oti mī ļ u atsauksmi par Ujutniju, bet tā mē s tur jutā mies. Mū su dē ls tur atrada jaunus draugus, un arī mē s tagad sazinā simies. Bija sajū ta, ka esam ieraduš ies Ujutnijā apciemot radus, lai gan, kā jau rakstī ju, š o viesnī cu atradā m nejauš i un devā mies uz turieni “nejauš i”. Es ļ oti ceru, ka mē s atgriezī simies Ujutnijā .
Ar cieņ u Geraš č enko ģ imene


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Aluštas akvārijs
Novērtējums 9.2
Krima, Alušta
Izklaide
Delfinārija akvarelis
Novērtējums 9.7
Krima, Alušta
Daba, Izklaide
marmora ala
Novērtējums 10.0
Krima, Alušta
Daba

Удобное расположение. Соотношение цена-качество.

FAQ