Radisson Resort & Spa 4*– Atsauksmes

5
Novērtējums 7.210
№34 viesnīcas reitingā Alušta
9.0 Numurs
6.5 apkalpošana
8.0 Tīrība
6.5 Uzturs
8.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Aluštas pilsētas centrā, Melnās jūras piekrastē. To pārstāv divas ēkas: 4 stāvu klasiskā stila ēka un 10 stāvu ēka ar mūsdienīga dizaina telpām (atvērta 2013. gadā), SPA centra ēka (atvērta 2013. gada vasarā), kuras savieno eja. .Vairāk →
аватар Feduccio
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā.2017. gada maijā . ar ģ imeni un draugiem. Apmetā mies vē sturiskajā ē kā , numuriņ i bija ar skatu uz jū ru. Istaba tī ra, ē rta, gultas veļ as un dvieļ u maiņ a pē c grafika. … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā viesnī cā.2017. gada maijā . ar ģ imeni un draugiem. Apmetā mies vē sturiskajā ē kā , numuriņ i bija ar skatu uz jū ru. Istaba tī ra, ē rta, gultas veļ as un dvieļ u maiņ a pē c grafika. Apkalpoš ana numurā ir lieliska, ja kaut kā pietrū kst, ā tri atved. mums bija tikai brokastis - augļ i, dā rzeņ i, desiņ as, olas, pā rslas, musli, piens, tē ja, kafija, ū dens pudelē s (un tas nav viss brokastu klā sts) - bija garš ī gi. Pasū tī jā m vakariņ as istabā - ē diens bija garš ī gs.
Sava tī rā pludmale. Ja jū ra ir vē traina, baseini vienmē r ir atvē rti. Pa dienu bija animā cija bē rniem, vakarā bija mini diskotē ka, skatī jā s multenes.
Kopumā viesnī ca mums patika.
Вид из номера Номер
аватар evge_s
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viesnī ca tieš ā m laba - ē ka moderna, numuriņ i labi, gaiš i, tī ri, un viss pā rē jais ir labā lī menī . Atraš anā s vieta ir lieliska. BET, izskatā s, ka vadī š ana tika uzticē ta neprofesionā ļ iem. Personā ls kū trums, visu jauc, nav ā trs, nav pieredzē jis (smaida un sveicina tikai reģ istratū rā ). … Tomēr ▾ Viesnī ca tieš ā m laba - ē ka moderna, numuriņ i labi, gaiš i, tī ri, un viss pā rē jais ir labā lī menī . Atraš anā s vieta ir lieliska.
BET, izskatā s, ka vadī š ana tika uzticē ta neprofesionā ļ iem. Personā ls kū trums, visu jauc, nav ā trs, nav pieredzē jis (smaida un sveicina tikai reģ istratū rā ). Ē dienkarte restorā nā ir nabadzī ga, gatavota lē ni. Neskatoties uz to, ka cenas restorā nā nav daudz augstā kas kā pilsē tas restorā nos, tur (pilsē tā ) ir pilna mā ja, un viesnī cas restorā nā sē ž.1-2 cilvē ki, un personā ls saka: jums jā gaida pasū tī jums, mums ir daudz cilvē ku. " Un tā tas ir ar visu.
Viņ i neizturē ja garlaicī bu un ceturtajā dienā aizbē ga uz Palmī ras pili netā lu no Jaltas.
Lai gan, ja neesi izvē lī gs, vari dzī vot.
аватар Victor1967
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca man kopumā patika, serviss labs, istabiņ a un teritorija brī niš ķ ī ga. Bet ļ oti apbē dinā ts sliktais vī nu saraksts. Es gribē ju Krimā dzert labus Krimas vī nus, un mē s varam dzert importa vī nus mā jā s. … Tomēr ▾ Viesnī ca man kopumā patika, serviss labs, istabiņ a un teritorija brī niš ķ ī ga. Bet ļ oti apbē dinā ts sliktais vī nu saraksts. Es gribē ju Krimā dzert labus Krimas vī nus, un mē s varam dzert importa vī nus mā jā s. Kas attiecas uz Krimas vī niem, diemž ē l sortiments bija tā ds, kā du pā rdod katrā lielveikalā un pā rtikas veikalā...Tas ir vē l jo dī vainā k, jo restorā ns atstā ja ļ oti labu iespaidu: ē dieni ar uzsvaru uz vietē jo virtuvi, es pat gribē tu saki ar pretenziju uz gastronomisko virtuvi! Un zem š iem ē dieniem tika piedā vā ts lē ts vī ns no lielveikaliem. Bet mums tū rē stā stī ja, ka Krimā jau parā dī juš ā s tā das mazas vī na darī tavas kā franč u, kas raž o ī stus augstas kvalitā tes vī nus. Bet mē s tos nevarē jā m izmē ģ inā t. . .
аватар my-lowyer
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atpū tā mies pagā juš ajā gadā un atpū š amies arī š obrī d. 2012. gadā tie atradā s vecajā ē kā , tagad par jauno: Turklā t tā ir jauna celtne. Mī nusi: personā ls nav draudzī gs, pat ierodoties jū s nesagaida, š ķ iet, ka esat viņ iem parā dā ); ē diens ir pretī gs; netī ri dvieļ i, netī ri matrač i, bez tī rī š anas pludmalē ; telpu uzkopš ana netiek veikta. … Tomēr ▾ Atpū tā mies pagā juš ajā gadā un atpū š amies arī š obrī d.
2012. gadā tie atradā s vecajā ē kā , tagad par jauno:
Turklā t tā ir jauna celtne.
Mī nusi:
personā ls nav draudzī gs, pat ierodoties jū s nesagaida, š ķ iet, ka esat viņ iem parā dā );
ē diens ir pretī gs;
netī ri dvieļ i, netī ri matrač i, bez tī rī š anas pludmalē ;
telpu uzkopš ana netiek veikta.
Manuprā t, mainot viesnī cas vadī tā ju, jū s joprojā m varat izstiept viesnī cu, kas atrodas tik brī niš ķ ī gā vietā .
аватар agolovenko
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Vā rdu sakot, viesnī ca bija ļ oti patī kama. Mē s atpū tā mies ar bē rnu 4 gadi, tā pē c viss tika novē rtē ts no š ī s pozī cijas. Pirmkā rt, es uzreiz vē los atsijā t tā dus jautā jumus kā "Par naudu labā k . … Tomēr ▾ Vā rdu sakot, viesnī ca bija ļ oti patī kama. Mē s atpū tā mies ar bē rnu 4 gadi, tā pē c viss tika novē rtē ts no š ī s pozī cijas. Pirmkā rt, es uzreiz vē los atsijā t tā dus jautā jumus kā "Par naudu labā k ... "
1. Krimā mē nesi atpū š os ar bē rnu, tieš i ar veselī gu mē rķ i bē rnam. Nedē ļ a ar vī ru Aluš tā , tad pā rceļ amies uz Feodosiju un paliekam divatā ar bē rnu. Lī dz mē neš a beigā m vī rs mū s savā c un dodas prom.
2. Neuzskatu par piemē rotu bē rnu vilkt lidmaš ī nā kaut kur sava personī gā prieka pē c. Kopā ar vī ru varam izkļ ū t uz nedē ļ u jebkur bez bē rna.
3. Braucam uz Krimu ar maš ī nu no Kurskas (950 km), nakš ņ ojam Zaporož je, nesteidzamies, skatā mies dabā , bē rns ē d tikai auto sē deklī tī , atceļ ā nopē rkam augļ us.
4. Krimā eiropid rases cilvē ki runā arī krieviski.
5. Krimā nevar iet uz apš aubā mā m kafejnī cā m un ē dnī cā m, nevar iet uz pilsē tas pludmali, lē kā t pa batutiem tikai vakarā un ar labi pā rbaudī tiem bē rniem : )
Tagad sī kā k par Radisson.

1. Interjeri - viss 20. gadsimta sā kuma burž uā ziskā stilā , marmors, zelts.
2. Durvju sargi, uzņ emš ana, istabenes - visas pieklā jī gas, izpalī dzī gas, ļ oti pieklā jī gas. Neaizmirstiet atstā t dzeramnaudu. Visi runā krieviski.
3. Bē rnam nepiecieš ama dzimš anas apliecī ba.
4. Pirms brauciena sarakstī jos ar viesnī cu, dzī vē viss atbilda aprakstam. Pretenzijas nevar bū t.
5. Istabā s - viss atbilst 5 zvaigznē m, jo ​ ​ ir bikš u prese, bezmaksas komplekts tē jai, kafijai, tē jkanna, vannasistaba, nevis duš a, franč u smarž as labā lī menī , pildspalvas, bloknoti, halā ti, č ī bas (uz cietas zoles! ) , ū dens pudele katru dienu bez maksas vannas istabā , fē ns.
6. Uzstā dī ta bē rnu gultiņ a (bebe comfort) - bez maksas. Bē rniem lī dz 17 gadu vecumam Radisson ir bez maksas. Uzrakstī ju, ka viņ ai ir 4 gadi, mā jā s baž ī jos, ka viņ a tur neiederē sies - SLĒ RU, viņ ai tur bija ļ oti ē rti, kvalitatī va veļ a.
7.
Dvieļ u maiņ a pē c pieprasī juma (dvieļ i jā met uz grī das), veļ as maiņ a katru otro dienu, un arī bē rns - bez maksas.
8. Viesnī ca ir ļ oti daudz aprakstī ta angļ u valodā . yaz (pat score), tā pē c esiet uzmanī gi.
9. Istaba 30 kv. m - standarta. Mums bija nedaudz š aurs, jo queen izmē ra gulta un pat bē rnu gultiņ a bija, bet bija daudz atvilktņ u un naktsgaldiņ u mantā m - viss derē ja, pat apavi! Ar bē rnu no 5 gadu vecuma jums ir nepiecieš ams "superior" klases numurs - tas ir 43 kv. m un ar dī vā nu.
10. Terase ir ļ oti liela - ir galds un krē sli.
11. Rezervē jiet istabu ar skatu uz jū ru - tas ir tā vē rts - laivas kuģ o, parks pie kā jā m, kaijas trokš ņ o. Parks ir ļ oti jauks, lai arī neliels. Magnolija, rozes, lavandas - viss zied, smarž o, viss ir kopts.
12. Ir rotaļ u laukums - ē nā zem priedē m.
13. Brokastis ļ oti labas, sā tī gas, kā gaidī ts (augļ i, konditorejas izstrā dā jumi, graudaugi, musli, siltie ē dieni, rieksti, ž ā vē ti augļ i, sulas utt. ). Viss ē diens ir sezonā ls - tomā ti, gurķ i, dā rzeņ i - viss svaigs, dienvidniecisks, garš ī gs.
No brokastī m paņ ē mā m lī dzi konditorejas izstrā dā jumus un ū deni - lai pabarotu bē rnu pludmalē , neviens neko neteica.
14. Pusdienojā m tajā paš ā vietā - dā rgi un ē dienkarte niecī ga, bet ir bē rnu ē dienkarte, ne ī paš i dā rgi - bē rnam paņ ē mā m salā tus, pirmo un otro un sev no pieauguš o ē dienkartes salā tus un pirmā s divas, labi, klubu sviestmaize daž reiz, tas nav ē dienkartē , bet viņ i to dara. Porcijas lielas, tā pē c mē s trī s paē dā m pietiekami daudz (250-300 UAH). Turklā t mē s noorganizē jā m otrā s brokastis pludmalē (kafija, konditorejas izstrā dā jumi, augļ i, kokteiļ i) (50-80 UAH)
15. Uz pludmali nes kafiju un kokteiļ us - visu atnes normā los trauciņ os un novieto uz galdiņ iem pie sauļ oš anā s krē sla.
16. Pā ris reizes vakariņ oju restorā nā Radisson, jo ē dienkarte ir slikta, bet ir ļ oti patī kami pasē dē t vakarā uz viņ u verandas - ā rā . Bē rns skraida pa parku, viņ am nav garlaicī gi, un vecā ki var nedaudz atpū sties.
17. Bijā m arī uz Argo, itā ļ u picu-makaronu restorā nu - tas viss pie radisona akmens sviediena attā lumā - laba virtuve, var arī pabarot bē rnu.
Pekinā ir arī labs ķ ī nieš u restorā ns, bet tas atrodas krastmalas galā . (350–450 UAH)
16. Pludmale atrodas viesnī cas teritorijā - lieli oļ i, bet viss klā ts ar dē ļ u celiņ iem. Sauļ oš anā s krē sli ar matrač iem, dvieļ i pludmalē tiek izsniegti uz kartē m katru dienu jauni (arī bē rnam).
17. Blakus pludmalei parkā baseins ļ oti tī rs, liels, ar bē rnu sekciju. Tā tad jū s varat brī vi pā rvietoties starp jū ru un baseinu.
18. Cilvē ki no ielas tiek ielaisti pludmalē par naudu. Nezinu, cik tas maksā , bet sanā ca kā rtī gi cilvē ki, tā pē c laikam dā rgi. Sauļ oš anā s krē slu un lietussargu pietiek visiem, bet tikai tad, ja gribas bū t tuvā k jū rai, tad jā iesē ž as pirms 10 no rī ta (agri neko darī t nevajag, vē l pietiks vietas visiem). Pludmale plata un liela, arī zā lienā pie baseina novietoti sauļ oš anā s krē sli, bet ja gribas vietu zem priedē m kā dā klusā stū rī tī , tad arī jā paņ em. Pludmalē bez maksas var izmantot bē rnu apli, dē li utt.
Galvenais nebraukt karstumā - jū nija beigas-jū lija sā kums. Un jū ra ir tī rā ka. Radisson ļ auj pavadī t bē rna atvaļ inā jumu izdevī gi un cienī gi vecā kiem. Kā kultū ras programmu iesaku apmeklē t zoodā rzu Jaltā , dendrā riju un akvā riju Aluš tā .


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums radissonalushta
‹ Viesnīca Radisson Resort & Spa 4*
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Aluštas akvārijs
Novērtējums 9.2
Krima, Alušta
Izklaide
Delfinārija akvarelis
Novērtējums 9.7
Krima, Alušta
Daba, Izklaide
marmora ala
Novērtējums 10.0
Krima, Alušta
Daba

Отель расположен в центре города Алушта, на берегу Чёрного Моря. Представлен двумя корпусами: 4-этажный корпус, выполненный в классическом стиле, и 10-ти этажный корпус с современными дизайнерскими номерами (открыт в 2013 г.), зданием СПА-центра (открытие летом 2013 г), которые соединены переходом между собой.

Atrašanās vieta Железнодорожный вокзал в Симферополе – 45 км. Аэропорт в Симферополе – 60 км. Ялта – 36 км. Севастополь – 118 км.
Pludmale
  • privātā pludmale
  • oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli
Viesnīcā

4-х этажный корпус в классическом стиле, 1-й этаж: бизнес-центр, конференц-зал «Консул», лобби-бар «Lobby Lounge», кафе-кондитерская «Vanille», ресторан «La Veranda». 10-ти этажный корпус современной постройки: 1-й этаж: рецепция, лобби-бар «Mangup», ресторан «The Grill», комната для хранения багажа, конференц-зал; 2-й этаж: 7 залов для переговоров, ресторан «Tavrika». 2 открытых бассейна, 1 закрытый,

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • nesmēķētāju numuri
Bērniem Детская комната, открытая площадка, детский бассейн, детское меню, детские стульчики в ресторанах, услуги врача, детская анимация. Проживание детей до 17 лет в номере с родителями - бесплатно.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports Спа-центр на 2 500 кв.м.: 7 процедурных кабинетов, VIP комната с приватной парной, джакузи и комнатой отдыха, большой бассейн с гидромассажем, термальная зона: две финских сауны, римская парная, турецкий хамам, расул и соляной грот, релаксационная комната, зона отдыха с подогреваемыми шезлонгами, фитнес-зал с видом на море, СПА бар, бильярдная комната.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • biljards
  • sporta zāle
  • animācija
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

4-х этажный корпус в классическом стиле - 63 номера. 10-ти этажный корпус современной постройки - 146 номера. Категории номеров: стандартный, стандартный улучшенный, полулюкс, люкс, люкс улучшенный и президентский.

Istabās

Халат и тапочки, электронный замок, система климат-контроля, мини-бар, интерактивное телевидение, круглосуточный доступ к международной сети Интернет (4-х этажный корпус - проводной, 10-ти этажный корпус Wi-Fi), телефон, цифровой сейф. Система безопасности: система противопожарной безопасности, система контроля и предупреждения несанкционированного доступа в номер, система радиооповещения в случае стихийных бедствий. В каждом номере предусмотрена «тревожная кнопка» - экстренный вызов службы безопасности.

Adrese г. Алушта, 98500, ул. Ленина, 2
Tālruņi: +38 (06560) 26 226
+38 (06560) 26 222
Tīmekļa vietne: Radisson Resort & Spa
FAQ
Какой пляж у отеля?
У отеля собственный галечный пляж. На пляже есть шезлонги (платно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.