Porto Mare 4*– Atsauksmes

103
Novērtējums 8.810
№2 viesnīcas reitingā Alušta
9.0 Numurs
9.0 apkalpošana
9.2 Tīrība
9.1 Uzturs
8.9 Infrastruktūra
Park-hotel "Porto Mare" ir viens no labākajiem viesnīcu kompleksiem Krimas piekrastē, kas atrodas dienvidu krastā, gleznainajā kūrortpilsētas Aluštas rajonā. Tas tika izveidots vairāku sezonu ģimenes brīvdienām, atpūtai visu vecumu bērniem, kā arī jebkura formāta un līmeņa korporatīvo pasākumu organizēšanai: konferences, semināri, apmācības, prezentācijas, biznesa tikšanās un svētki. Viesnīca popularizē ģimenes vērtības un rūpējas par drošu un veselīgu atpūtu. Ir daudz pakalpojumu ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар rtmar
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ī nav pirmā reize, kad mū su ģ imene savā m brī vdienā m izvē las viesnī cu Porto Mare, tā ir ē rta viesnī ca ar augstu servisu un draudzī gu atmosfē ru, kurā vē laties atgriezties un pavadī t laiku kopā ar ģ imeni. … Tomēr ▾ Š ī nav pirmā reize, kad mū su ģ imene savā m brī vdienā m izvē las viesnī cu Porto Mare, tā ir ē rta viesnī ca ar augstu servisu un draudzī gu atmosfē ru, kurā vē laties atgriezties un pavadī t laiku kopā ar ģ imeni. Labs ē diens, daudz animā ciju gan bē rniem, gan pieauguš ajiem. Viss atpū tai ar bē rniem no 0+. Ir viss nepiecieš amais, ieskaitot bē rnu pieskatī š anu un bē rnudā rzu. Mē s noteikti š eit atgriezī simies vē l.
аватар msturkina
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Iesaku atpū tu pā riem ar bē rniem, par bē rniem viss ir padomā ts lī dz sī kumiem... Ā tra reģ istrā cija tieš saistē , ir bē rnu pā rtika, visi bē rnu sī krī ki ir uz vietas bez maksas. Iespē ja ē rti uzturē ties kopā ar bē rniem. … Tomēr ▾ Iesaku atpū tu pā riem ar bē rniem, par bē rniem viss ir padomā ts lī dz sī kumiem...
Ā tra reģ istrā cija tieš saistē , ir bē rnu pā rtika, visi bē rnu sī krī ki ir uz vietas bez maksas. Iespē ja ē rti uzturē ties kopā ar bē rniem...Pē c baseina uzreiz var doties uz pirti sildī ties, ļ oti ē rti, ī paš i vē sā laikā pats baseins tiek apsildī ts. Lielisks bē rnudā rzs bē rniem, kamē r bē rni guļ , ir programmas vecā kiem, izklaides bē rniem vakarā , multfilmas, un vecā ki var baudī t vakariņ as + programmas pieauguš ajiem.
аватар Ilyashenkova
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Tieš ā m apstiprinu - lieliska viesnī ca ģ imenē m ar bē rniem, ļ oti draudzī gs personā ls, viss ir pozitī vi pret viesiem! Teritorija nav milzī ga, bet vietu un aktivitā š u ir daudz! Kvalitatī va pā rtika, atseviš ķ as lī nijas bē rniem, alerģ ijas slimniekiem un diē tu ievē rotā jiem. … Tomēr ▾ Tieš ā m apstiprinu - lieliska viesnī ca ģ imenē m ar bē rniem, ļ oti draudzī gs personā ls, viss ir pozitī vi pret viesiem! Teritorija nav milzī ga, bet vietu un aktivitā š u ir daudz! Kvalitatī va pā rtika, atseviš ķ as lī nijas bē rniem, alerģ ijas slimniekiem un diē tu ievē rotā jiem. Saldumi, saldē jums - bez ierobež ojumiem! Bē rni vienkā rš i priecā jas! Mums ļ oti patika, nā kamgad noteikti atgriezī simies! Labā kā viesnī ca ģ imenē m ar bē rniem??
Pirmajā tikš anā s reizē izstā stī s visas iespē jas, ej, neesi slinks, lietu ir daudz un netē rē laiku, lai visu atrastu un noskaidrotu!
Ļ oti forš a sistē ma - portomarics, tā ir tā da iekš ē ja valū ta, tev un bē rniem dod par visu - dalī bu konkursos, aktivitā ti! Un svē tku beigā s uz tiem var iegā dā ties suvenī rus! Bē rni priecī gi, cenš as nopelnī t no rī ta lī dz vakaram??? ? ir nodarbī bas, kas gatavojas skolai - tā tad, ja esat pasniedzis stundas vasarai - tas nav svarī gi, š ī slodze no jums tiks noņ emta!
Angļ u valoda, dejas, futbols, lā zertags, teniss un daudz kas cits! Kopumā visiem vecumiem un gaumē m! Plkst
аватар tanjabarmina
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
BRĪ VDIENAS PORTOMĀ RĀ Tagad atpū š amies viesnī cā . No 15. augusta. Viesnī ca ir ļ oti draudzī ga bē rniem. Bē rni š eit ir mī lē ti, viņ i ir ļ oti laipni un gā dī gi. Pati viesnī ca ir ļ oti skaista. Daudz vietu skaistā m fotogrā fijā m. … Tomēr ▾ BRĪ VDIENAS PORTOMĀ RĀ
Tagad atpū š amies viesnī cā . No 15. augusta. Viesnī ca ir ļ oti draudzī ga bē rniem. Bē rni š eit ir mī lē ti, viņ i ir ļ oti laipni un gā dī gi. Pati viesnī ca ir ļ oti skaista. Daudz vietu skaistā m fotogrā fijā m. 3 baseini. Silts bē rniem. Sporta silts 30 grā di. Un vē l baseins ar vē su ū deni. Uz vietas ir pieejami a la carte restorā ni. Š ā dā restorā nā varat aizstā t zviedru lī niju vakariņ ā m. Tā pat teritorijā ir pieejama diennakts velosipē du, balansa velosipē du, skrejriteņ u noma. Ir arī batuti, segveji, elektriskie skrejriteņ i, elektromobiļ i bez laika ierobež ojuma. Galvenā restorā na ē dienkarte ir lieliska. Tuvā k diē tai. Mā jas. Viss ir ļ oti garš ī gi. Bē rni ē d ar prieku. Teritorijā atrodas arī bē rnudā rzs, kas iekļ auts ekskursijas cenā . Pat mū su mazulis, kurš vē l neiet bē rnudā rzā , jautā ja sev. Un mierī gi spē lē ja un trenē jā s 1.5h.
Visiem bē rniem ir daudz aktivitā š u, kuras stimulē naudas pelnī š ana, vietē jā valū ta - Portomariki. Tos var iemainī t pret suvenī riem. . Istaba ļ oti skaista, stilī ga, ikdienas uzkopš ana, kā arī ikdienas kosmē tikas papildinā š ana istabā . Esam ļ oti apmierinā ti ar savu izvē li! Un ļ oti patī kami pā rsteigts par š ā du servisu viesnī cā Krievijā .
аватар Pokupok100
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ā tri iekā rtojā s. Palī dzē ja nest koferus. Mū s ļ oti laipni uzņ ē ma (kā ģ imene). Man patika, ka viņ i novā ca no kokiem lā pstiņ u, kas tos saspieda un sabojā ja visu skatu. Tik brī niš ķ ī gs parks ir jā aizsargā . … Tomēr ▾ Ā tri iekā rtojā s. Palī dzē ja nest koferus. Mū s ļ oti laipni uzņ ē ma (kā ģ imene).
Man patika, ka viņ i novā ca no kokiem lā pstiņ u, kas tos saspieda un sabojā ja visu skatu. Tik brī niš ķ ī gs parks ir jā aizsargā .
Parā dī jā s bē rnu atrakcijas - liels pluss. Tagad jums nav jā dodas uz krastmalu, lai izklaidē tu bē rnu. Un tagad jums nav jā tē rē nauda.
Ē diens garš ī gs kā vienmē r.
Pakalpojums "Miegs pie jū ras" kļ uvis ē rtā ks, pateicoties platajā m gultā m un gultasveļ ai.
Animatori - vienkā rš i brī niš ķ ī gi! Ļ oti laipni gaidī ti! Paldies visiem! ))
аватар Irina_sv
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Brī niš ķ ī ga viesnī ca, kas liek jums atgriezties. Pilnī bā atbilst tā s koncepcijai: "Atpū ta ar bē rniem - jū s atpū š aties. " Lieliski animatori, garš ī gs ē diens, kvalitatī va telpu uzkopš ana. Liela, skaista un galvenais sakopta, tī ra teritorija. … Tomēr ▾ Brī niš ķ ī ga viesnī ca, kas liek jums atgriezties. Pilnī bā atbilst tā s koncepcijai: "Atpū ta ar bē rniem - jū s atpū š aties. " Lieliski animatori, garš ī gs ē diens, kvalitatī va telpu uzkopš ana. Liela, skaista un galvenais sakopta, tī ra teritorija. Daudz izklaides bē rniem: elektromobiļ i, velosipē di, batuti, skrejriteņ i. Bē rniem lī dz 7 gadu vecumam lielisks bē rnu centrs ar modernā m izglī tojoš ā m rotaļ lietā m un gā dī giem skolotā jiem. Visvairā k aprī kots pludmales komplekss Aluš tas pilsē tas austrumu krastmalas teritorijā . Porto mare patieš ā m ir labā kā ģ imenes viesnī ca.
аватар edik0564
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lieliska viesnī ca ar lielisku animā ciju bē rniem. Mana meita vairā kas dienas strā dā ja ar animatoriem, nopelnot vietē jo valū tu, ko pē c tam apmainī ja pret balvas jenotu. Saņ emta autovadī tā ja apliecī ba un darba grā matiņ a ar 10 apgū tā m profesijā m. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca ar lielisku animā ciju bē rniem. Mana meita vairā kas dienas strā dā ja ar animatoriem, nopelnot vietē jo valū tu, ko pē c tam apmainī ja pret balvas jenotu. Saņ emta autovadī tā ja apliecī ba un darba grā matiņ a ar 10 apgū tā m profesijā m. Ē rts apsildā ms baseins. Labiekā rtota pludmale ar iespē ju gulē t pie jū ras, bezmaksas tē ju bē rniem un karstvī nu pieauguš ajiem.
Laikapstā kļ i mū s nedaudz pievī la, bet pat oktobrī var peldē ties jū rā . Plaš a izklaides programma ne tikai bē rniem, bet arī pieauguš ajiem. Pieauguš ajiem vakariņ ā s bezmaksas vī ns un karstvī ns. Lieliska viesnī ca ģ imenē m ar bē rniem. Mē s ļ oti iesakā m. Mē s gatavojamies nā kt vē lreiz.
аватар Sandr1204
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca man patika jau no pirmā s saskarsmes. Ē rts, ē rts plaš s numurs. Dzī vojā m daudzdzī vokļ u mā jā A114. Mē s ar sievu, bē rniem 10 gadi un jaunā kajam - pusotrs gads. Š eit ir viss bē rniem: augstie krē sli, rati, gultiņ a, pods, video mazuļ a monitors, tualetes ir aprī kotas ar pā rtinamo galdiņ iem, ko mana sieva novē rtē ja. … Tomēr ▾ Viesnī ca man patika jau no pirmā s saskarsmes. Ē rts, ē rts plaš s numurs. Dzī vojā m daudzdzī vokļ u mā jā A114. Mē s ar sievu, bē rniem 10 gadi un jaunā kajam - pusotrs gads. Š eit ir viss bē rniem: augstie krē sli, rati, gultiņ a, pods, video mazuļ a monitors, tualetes ir aprī kotas ar pā rtinamo galdiņ iem, ko mana sieva novē rtē ja. Pludmalē ir mā tes un bē rna istaba. Un tas viss ir bez maksas! Mū su sirdis ir iekarotas jau no pirmā s dienas. Ļ oti skaista sakopta teritorija, tī rā kais gaiss. Relikviju parka teritorijā ar unikā lu veģ etā ciju.
Š eit mē s atradā m savas aktivitā tes visiem ģ imenes locekļ iem, sā kot no vectē va lī dz mazmeitai)) Tiesa, ir ko darī t, mums pat nebija laika izmē ģ inā t pusi no tā . Daudzā s sacensī bas, spē les, jautrī ba un meistarklases neļ ā va mums garlaikoties. Spilgtā kais notikums mums bija dalī ba pī rā ga gatavoš anas meistarklasē . Mē s kļ uvā m par uzvarē tā jiem un pacienā jā m visus ar mū su š edevru)) Mana sieva apmeklē ja stepa aerobiku kopā ar Slivku. Viņ a atgriezā s ļ oti satraukta. Vecā kais dē ls pastā vī gi pavadī ja laiku Portomarines nometnē . Paldies auklī tei Arinai par vē rī bu un rū pē m par mū su mazo. Mē s viņ u redzē jā m tikai vakariņ ā s. Izdabū t viņ u no nometnes vismaz kaut kur pie mums nebija iespē jams.
Liels paldies š efpavā ram Vladimiram par gardā kajā m vakariņ ā m)) Un konditoram Vladam par š okolā des strū klaku vestibila bā rā , tas ir kaut kas neiedomā jams! ) Vē lamies atzī mē t, ka visaugstā ko punktu skaitu ieguva viesnī cas darbinieki! Draudzī gi patī kami, ļ oti sabiedriski atvē rti darbinieki)) Tas drī zā k ir lielā kais pluss no visiem daudzajiem viesnī cas plusiem! Mē s jutā mies kā mā jā s. Ar visu ģ imeni pieņ ē mā m vienprā tī gu lē mumu – nā kt vē lreiz! PORTO MARE, tā turpinā t! No trū kumiem - droš i vien bū tu ē rtā k, ja spa bū tu blakus, lai gan tur brauc elektromobilis.
аватар elenochka010780
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
"Vē los izteikt lielu pateicī bu visam Porto Mare viesnī cas personā lam par brī niš ķ ī go mū su svē tku organizē š anu! Mums viss ļ oti patika. Pirmkā rt, viss sā kā s ar rezervā ciju nodaļ u Oksanu Aļ eņ ikovu, viņ a ir ļ oti gudra. … Tomēr ▾ "Vē los izteikt lielu pateicī bu visam Porto Mare viesnī cas personā lam par brī niš ķ ī go mū su svē tku organizē š anu! Mums viss ļ oti patika. Pirmkā rt, viss sā kā s ar rezervā ciju nodaļ u Oksanu Aļ eņ ikovu, viņ a ir ļ oti gudra. Viņ a paņ ē ma un piestā dī ja mums istabas pē c izbraukš anas. Visu atradu, kā gribē jā m, pē c visā m mū su vē lmē m. Recepcijā ir ļ oti brī niš ķ ī gas meitenes, mums ļ oti patika Katja, vienmē r runā jā m ar viņ u, draudzī gi , smaidī gs, laipns. Vestibila bā rā arī izcils personā ls. Viss personā ls kopumā ļ oti atsaucī gs, uzmanī gs, draudzī gs. Istabenes lieliskas, izpildī ja jebkā dus lū gumus, viss ko vajadzē ja. Gulta sniegbalta, perfekti tī ra iekš ā . numuriņ i, kas ir ļ oti svarī gi ģ imenē m ar bē rniem. Neizjutā m ne mazā ko diskomfortu. Zviedru lī nija ļ oti garš ī ga. Bijā m arī restorā nos, grilbā rā , suš i bā rā , lobby bā rā . Ē dā m neē dā m pludmale, pasū tī jā m tikai kokteiļ us, viss bija ļ oti garš ī gi. Teritorija milzī ga, skaista, kopta. Nebija laika pamē ģ ini sapņ ot par tevi? jū ra”, nolē mā m nā kamreiz)) Noteikti nā ksim, jau izvē lamies datumus. Turklā t mums tika pieš ķ irts jauks bonusa sertifikā ts par bezmaksas izmitinā š anu))"
аватар Leer.irina
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tā mies ar ģ imeni un diviem bē rniem, viss bija vienkā rš i lieliski, paš i bē rni atpū tā s, mē s paš i. Iesaku visiem aiziet uz Laimī gā s ģ imenes akadē mijas pasā kumiem, izrā dā s ir tieš raide, vienmē r skatī š os. … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar ģ imeni un diviem bē rniem, viss bija vienkā rš i lieliski, paš i bē rni atpū tā s, mē s paš i. Iesaku visiem aiziet uz Laimī gā s ģ imenes akadē mijas pasā kumiem, izrā dā s ir tieš raide, vienmē r skatī š os. Svē tki bija 100% izdevuš ies. Noteikti atgriezī simies veselī bas sezonā , kopā ar vecā kiem.
Parādīt vairāk »


iemiesojums vetosergo
Vai varat man pateikt, cik tālu jāiet līdz pludmalei, izmantojot fotogrāfijas no viesnīcas?
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
iemiesojums ovsyannikov6
Vēlos dabūt darbu viesnīcā. Vecums 60 gadi, izglītība augstākā fiziskā kultūra. [email protected]
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums tatjana_kiselev
atbildēt uz e-pasta adresi [email protected]
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums f-katerina
Mēs ļoti vēlamies ierasties jūsu viesnīcā jaunajā gadā.
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
iemiesojums Elena_0108
Animācija tikai bērniem vai pieaugušajiem tas pats?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Aluštas akvārijs
Novērtējums 9.2
Krima, Alušta
Izklaide
Delfinārija akvarelis
Novērtējums 9.7
Krima, Alušta
Daba, Izklaide
marmora ala
Novērtējums 10.0
Krima, Alušta
Daba

Парк-отель «Porto Mare» - один из лучших гостиничных комплексов на побережье Крыма, расположенный на Южном берегу в живописной зоне курортного города Алушта. Он создан для мультисезонного семейного отдыха, оздоровления детей всех возрастов, а также организации корпоративных мероприятий любого формата и уровня: конференций, семинаров, тренингов, презентаций, деловых встреч и празднеств. Отель популяризирует семейные ценности и заботится о безопасном и здоровом отдыхе. Есть множество услуг для отдыха с детьми.

Atrašanās vieta Парковая зона восточной части Алушты, 250 м от моря, 400 м от центральной Набережной, 150 м от городского парка Алушты.
Pludmales apraksts Собственный, галечный, охраняемый, оборудованный (теневые навесы, лежаки, раздевалки, душевые, медпункт, детская зона (песочница), бар, пункт проката. 250-300 метров от корпусов, проход через подземный тоннель. Предоставление услуги «Сон у моря»!
  • privātā pludmale
  • oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Комплекс открытых бассейнов (спортивный 25-ти метровый, большой разноуровневый и детский), ресторан с большими летними террасами, круглосуточно работающий лобби-бар, фреш-бар, суши-бар, аква-бар и гриль-бар.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Mini Club (для детей старше 4 лет) и Nanо Club (для детей от 0 до 4 лет) с игровыми комнатами и оборудованной детской площадкой, комнатами для сна и учёбы. Аниматоры и няни. Ясли и детский сад. Детский бассейн с аквагоркой, прокат детских колясок, велосипедов и приставок. Дети в возрасте до 3 лет размещаются бесплатно, дети с 3 до 12 лет размещаются по специальному тарифу для детей.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
  • aukle
Izklaide un sports Мини-футбольное поле с искусственным покрытием, теннисные корты (hard и грунт), площадки для бадминтона, пляжного футбола и волейбола, мини гольфа и боччи.
  • biljards
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • volejbols
  • futbola laukums
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • jogas nodarbības  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

83 апартамента и 76 гостиничных номеров различной категории от "стандарта" до "суперлюкса".

Istabās

Гардеробный шкаф, двуспальная кровать (или две односпальные кровати), прикроватные тумбочки, письменный стол, стулья, полка для багажа, TV (спутниковое телевидение), кондиционер, минибар, минисейф, фен, комплект банных полотенец, сушилка для белья. Каждый номер имеет ротанговую балконную мебель. Номера категорий «стандартный улучшенный» и категорий класса «люкс» имеют дополнительную мягкую мебель - диваны. Горячая вода подается круглосуточно.

Adrese г. Алушта, ул. Перекопская, 20/2
Tālruņi: 88002221932
Tīmekļa vietne: Porto Mare
FAQ
Какой пляж у отеля?
У отеля собственный галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис, теннис, волейбол, футбол. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.