Morskoi (Mindalnaia roshcha) 3*– Atsauksmes

3
Novērtējums 8.710
8.3 Numurs
9.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
9.3 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Šī ir viesnīcu kompleksa KRK "Almond Grove" otrā ēka. Viesnīcā ir 45 numuri 4 kategorijās ar skatu uz jūru un parku.Vairāk →
аватар ealla1980
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
ceļ oja ar 6 gadus vecu bē rnu. š ī viesnī ca ir sajaukta ar jū ras viesnī cu septiņ os pagalmos, kā kļ ū das dē ļ aprakstī ts zemā k. viesnī ca atrodas alushtā krastmalā . foto viņ u mā jaslapā atbilst. Viesnī cā ir labs remonts, mē beles jaunas, iekā rtotas oranž i zaļ ā stilā , visos numuros ir balkons, fē ns, ledusskapis, TV, pludmales dvieļ i. … Tomēr ▾ ceļ oja ar 6 gadus vecu bē rnu. š ī viesnī ca ir sajaukta ar jū ras viesnī cu septiņ os pagalmos, kā kļ ū das dē ļ aprakstī ts zemā k. viesnī ca atrodas alushtā krastmalā . foto viņ u mā jaslapā atbilst. Viesnī cā ir labs remonts, mē beles jaunas, iekā rtotas oranž i zaļ ā stilā , visos numuros ir balkons, fē ns, ledusskapis, TV, pludmales dvieļ i. Tī ra, kopta katru dienu, dvieļ us mainī t katru dienu . Visi darbinieki ir jauni un draudzī gi. ņ ē mā m tikai brokastis, domā ju, ka viņ i baro garš ī gus svaigus dā rzeņ us, augļ us, salā tus, graudaugus, piedevas, desu, sieru, jogurtus. pankū kas ir normā las, nav caurspī dī gas kā citā s viesnī cā s.
milzī gs pluss - bezmaksas piekļ uve akvaparkam - 3-5 min. staigā t - viņ i izsniedz plastikā ta kartes un apmeklē tik daudz, cik vē laties. bet lietus laikā nestrā dā . Pludmale privā ta, jū ra skaidra, sauļ oš anā s krē sli bez maksas(pludmale pretī akvaparkam). Pa promenā di ir veikali un kafejnī cas.
lī dz centrā lajai promenā dei 15 min. kā jā m vai ar elektromobili. netā lu no centra. krastmala, st. rū gts (š ķ ietami) - delfinā rijs (interesants priekš nesums), vē tras kinoteā tris, akvā rijs un nedaudz tā lā k multiparks (netē rē jiet tam naudu - skumjš parks)
Paē st var arī kafejnī cā s un ē dnī cā s - visur tā s ir daudz.
Ekskursijas var iegā dā ties arī ik uz soļ a un viesnī cā ir informā cija par ekskursijā m.
mums ir ar ko salī dzinā t, viesnī ca laba.
mī nuss - nav teritorijas un rotaļ u laukuma.
аватар burgua50
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pansionā ts Morskoy atrodas 10 km no Aluš tas virzienā uz Sudaku aizsargā jamā slē gtā teritorijā , tā pē c sveš inieku praktiski nav. Izmitinā š ana 5 minū š u laikā . Autostā vvieta ir bezmaksas. Istaba ir standarta bez greznī bas, bet viss nepiecieš amais ir duš a, kondicionieris, ledusskapis, tē jkanna, TV, balkons ar mē belē m. … Tomēr ▾ Pansionā ts Morskoy atrodas 10 km no Aluš tas virzienā uz Sudaku aizsargā jamā slē gtā teritorijā , tā pē c sveš inieku praktiski nav. Izmitinā š ana 5 minū š u laikā . Autostā vvieta ir bezmaksas. Istaba ir standarta bez greznī bas, bet viss nepiecieš amais ir duš a, kondicionieris, ledusskapis, tē jkanna, TV, balkons ar mē belē m. Svī tas laikam labā kas (neredzē ju). Lī dz jū rai - no 10 lī dz 100m, atkarī bā no ē kas. Ē dinā š ana - brokastis, pusdienas - bufete, milzī ga ē dienu izvē le, kvalitā te: gandrī z mā jā s gatavots ē diens, ir ī paš ie ē dieni, pusdienā s vī ns (labā k dzert balto). Pludmalē ā ra baseins ar jū ras ū deni, sauļ oš anā s krē sli, matrač i, rotaļ lietas bē rniem u. c. ir bez maksas. Septembrī cilvē ku nav daudz, pludmalē vienmē r ir brī vas vietas. Lieli oļ i (labā k ir č ī bas peldē š anai). Kluss, mierī gs, lai gan bē rnu ir daudz. No izklaidē m ir vairā kas kafejnī cas un veikali krastmalā un pastaiga pansionā ta Semidvorie parkā . Citā m izklaidē m – Aluš tā . Ar automaš ī nu 20 minū tes, un jū s esat pilsē tā starp trokš ņ iem, trokš ņ iem, netī rumiem un tū ristu pū ļ iem. Aluš tā labā k ir uzkrā t augļ us. alkohols (arī alus) un daž ā di kū rorta nieciņ i un suvenī ri, jo pansionā tā viss bū s daudz dā rgā k un izvē les nav. Netā lu no Dž imerdž i kalna var doties uz spoku ieleju, izjā t ar zirgu (iesaku), netā lu ir Dzhur-dzhur ū denskritums, akmens sē nes utt. , ja ir apnicis gulē t pludmalē un pildī t vē deru. ē damistabā - ar maš ī nu un aiziet. Tiem kas atbrauca bez auto uz Aluš ta ir taksometrs un mikroautobuss, par cenu nezinu (kaut kas ap 50g) Mums paveicā s ar laikapstā kļ iem 2 dienas bija vē trains, pā rē jā s dienas tā bija saulains un ļ oti komfortabla temperatū ra bija 25-27C, ū dens 24-26C. Personā ls ir pieklā jī gs un gandrī z neredzams. Pā rē jie bija apmierinā ti. Iesaku ikvienam, kurš meklē atpū tu klusumā , vienotī bā ar dabu, bet komfortablos apstā kļ os.
Вид с бассейна на пансионат бассейн
аватар losknadezhda
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pirmo reizi atpū ties Krimā . Viesnī cu atradu nejauš i, pa logu pavē rā s krā š ņ s skats. Ir oficiā la vietne, ir daudz fotoattē lu un viss ir patiess! Standarta numurs ar skatu uz jū ru. Ļ oti ē rta, grī da ar paklā ju, patī kami staigā t basā m kā jā m. … Tomēr ▾ Pirmo reizi atpū ties Krimā . Viesnī cu atradu nejauš i, pa logu pavē rā s krā š ņ s skats. Ir oficiā la vietne, ir daudz fotoattē lu un viss ir patiess! Standarta numurs ar skatu uz jū ru. Ļ oti ē rta, grī da ar paklā ju, patī kami staigā t basā m kā jā m. Papildgulta bē rnam ir ļ oti plaš a un ē rta, pa nakti vecā ku gultiņ ā nemaz nevar satikties, gaisma iedegas 3 vietā s: pie ieejas istabā un pie katras gultas, ir arī gaisma uz balkona, divi š iki krē sli, galds uz riteņ iem, logi uz grī du un no rī ta, atverot acis, redzē si dzirkstoš o jū ru! Zem logiem ir ceļ š , bet tas nekā di netraucē ja, logiem laba skaņ as izolā cija, pē c 22:00 maš ī nas brauc ļ oti reti. Vannas istaba ir ļ oti liela, tajā ir pieejams dvieļ u komplekts: sejai, vannai, kā jā m un pludmalei. Ir š ū š anas komplekti, duš as cepures, š ampū ns, viss tiek mainī ts katru dienu, gulta ir ik pē c trim dienā m, bet istabeni neredzē si, varbū t tikai nejauš i gaitenī . Sī kums: pē c istabas uzkopš anas viņ a vienmē r ieslē dza kondicionieri, kaķ is. Man bija bail atstā t to ieslē gtu, jū s nā kat no karstuma, un telpā ir patī kama tī rī ba un vē sums. . . Un tā du sī kumu bija daudz. Ē damistabā ir desmit galdi, bet vieta vienmē r atradā s, ē dinā ja daudzveidī gi un bagā tī gi: divi pieniņ i, trī s veidu olas, pankū kas, kartupeļ i, makaroni, putras, svaigi un sautē ti dā rzeņ i, dzē rieni - vispā r pē c tā diem. brokastis, jū s nevarat pusdienot. Personā ls ļ oti draudzī gs! Katrs pieprasī jums tiek izpildī ts 3-5 minū tē s. Dodieties uz savu pludmali apmē ram piecas minū tes (ieeja atrodas pretī viesnī cai "Akvaparks") garā m stendiem, sauļ oš anā s krē sli, saulessargi vienmē r ir, tos laipni uzstā dī s glā bē ji. Netā lu atrodas milzī gs skaits kafejnī cu, ē damzā le "Visi mā jā s", kurā ē diens patieš ā m garš ī gs un daudzveidī gs, acis iet platas, pusdienas trim: zupa, gaļ a (zivis), garnī rs, salā ti (katra), mums ir alus, sula bē rnam, tas viss ir ap 100 gr. Izvē le ir bagā ta, zupas ir tikai 6-7 veidi, desertus nemē ģ inā jā m, nevarē jā m! Netā lu no akvaparka, bet mē s tur nebijā m, nebija iespē jams atrauties no jū ras: ū dens tī rs, oļ i mazi. . . Ekskursijas tiek piedā vā tas jebkurā vietā ik uz soļ a. Mums ļ oti patika, jau ar nepacietī bu gaidā m nā kamo vasaru, lai tur atgrieztos. Un vē lam labklā jī bu un veiksmi visiem viesnī cas darbiniekiem, esam ļ oti pateicī gi viņ iem par mū su š ikajā m brī vdienā m! Tikko apmeklē ju paradī zi: gan daba, gan cilvē ki. . .


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Aluštas akvārijs
Novērtējums 9.2
Krima, Alušta
Izklaide
Delfinārija akvarelis
Novērtējums 9.7
Krima, Alušta
Daba, Izklaide
marmora ala
Novērtējums 10.0
Krima, Alušta
Daba

Это второй корпус гостиничного комплекса КРК «Миндальная роща». Отель включает в себя 45 номеров 4-х категорий с видом на море и парк.

Atrašanās vieta Отель «Морской» расположен в 150 метрах от отеля «Аквапарк» ближе к Профессорскому уголку, в 10 метрах от моря.
Viesnīcā

Подземный паркинг.

Telpu apraksts

Каждый номер имеет просторный балкон.

Istabās

Центральное кондиционирование, санузел, спутниковое телевидение, мини-бар, телефон.

Tālruņi: +38 (06560) 2-59-71
+38 (06560) 2-60-35
+38 (06560) 2-59-74
+38 (06560) 2-59-80
Tīmekļa vietne: Morskoi (Mindalnaia roshcha)
FAQ