Legenda Karpat 2*– Atsauksmes

2
Novērtējums 2.510
5.0 Numurs
1.0 apkalpošana
2.0 Tīrība
1.0 Uzturs
1.0 Infrastruktūra
Pansionāts "Karpatu leģenda" atrodas Lielās Aluštas dienvidaustrumu daļā, klusā mājīgā Malorechenskoe ciematā, netālu no viena no slavenākajiem Krimas ūdenskritumiem - Dzhur-Dzhur. Pansionāts celts pēc labākajām Karpatu nacionālās arhitektūras tradīcijām no videi draudzīgiem materiāliem. Tās ir koka divstāvu mājīgas kotedžas, kurās valda patiesa Karpatu labvēlība un mājīgi silta atmosfēra. Kotedžas pie Melnās jūras nacionālās Karpatu kultūras tradīcijās.Vairāk →
аватар katapylta88
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
istabas labas. visi. ar to pozitī vais beidzas. personā ls nekompetents, attieksme ļ oti slikta (bija iespaids, ka esmu pie kaut kā vainī ga pirms viņ iem), virtuve. . nu kā lai saka. . . visai ģ imenei ir 3 kreua par reģ istrē š anā s traucē jumiem )) pat jautri))) jū ra ir ļ oti netī ra un attiecī gi pludmale. … Tomēr ▾ istabas labas. visi. ar to pozitī vais beidzas. personā ls nekompetents, attieksme ļ oti slikta (bija iespaids, ka esmu pie kaut kā vainī ga pirms viņ iem), virtuve. . nu kā lai saka. . . visai ģ imenei ir 3 kreua par reģ istrē š anā s traucē jumiem )) pat jautri))) jū ra ir ļ oti netī ra un attiecī gi pludmale. Es nevienam neiesaku.
аватар IRINA69
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Sabojā ti svē tki! ! ! Nekas cits kā mā jī ga istaba! Jū ra ir netī rā kā Krimā , virtuve ir BRIESMĪ GA! ! ! … Tomēr ▾ Sabojā ti svē tki! ! ! Nekas cits kā mā jī ga istaba! Jū ra ir netī rā kā Krimā , virtuve ir BRIESMĪ GA! ! !


iemiesojums sheir
internetā nav telefona, ar ko sazināties ar pansionāta administrāciju, lai brīdinātu, ka kavējamies ekskursijā
13 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
iemiesojums 060878
nepieciešama elektrība. Kaste Karpatu leģendas
15 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Aluštas akvārijs
Novērtējums 9.2
Krima, Alušta
Izklaide
Delfinārija akvarelis
Novērtējums 9.7
Krima, Alušta
Daba, Izklaide
marmora ala
Novērtējums 10.0
Krima, Alušta
Daba

Пансионат «Легенда Карпат» расположен в юго-восточной части Большой Алушты, в тихом уютном поселке Малореченское, вблизи одного из самых известных водопадов Крыма – Джур-Джур. Пансионат построен в лучших традициях национальной карпатской архитектуры из экологически чистого материала. Это деревянные двухэтажные уютные коттеджи, где царит истинно карпатская доброжелательность и по-домашнему теплая атмосфера. Коттеджи на берегу Черного моря в традициях национальной карпатской культуры.

Pludmales apraksts Городской, оборудованный.
Telpu apraksts

Деревянные двухэтажные коттеджи.

(в каждом коттедже – 4 номера (2 на первом, 2 на втором этаже), каждый номер с отдельным входом. 2-мест. номер: душ, туалет, умывальник, спутниковое телевидение, холодильник с мини-баром, кондиционер, современная мебель, большая просторная терраса с пляжной мебелью.

Водоснабжение: Холодная и горячая вода – постоянно.

Adrese Украина, АР Крым, Большая Алушта, п. Малореченское, пансионат "Легенда Карпат".
Tālruņi: +380984697353
FAQ