Golubaia volna 3*– Atsauksmes

50
Novērtējums 8.410
№5 viesnīcas reitingā Alušta
8.7 Numurs
8.8 apkalpošana
9.0 Tīrība
8.4 Uzturs
8.4 Infrastruktūra
Sanatorija "Blue Wave" atrodas vienā no gleznainākajiem Aluštas nostūriem - parka zonā, kas sastāv no daudzgadīgiem skujkoku stādījumiem. Pastaigas attālumā no sanatorijas atrodas "Primorsky Park" un "Centrālā" krastmala. Attālums līdz jūrai - 300 m (5 minūšu gājiens pa pazemes gājēju tuneli).Vairāk →
аватар Irinasu
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Labdien Vē los atstā t iespaidu par savu uzturē š anos sanatorijā "Blue Wave" pē c adreses: Aluš ta, st. Perekopskaya, 7 (1. un 2. korpuss). Es ceru, ka mans pā rskats palī dzē s jums orientē ties atpū tas / ā rstē š anas vietu izvē lē . … Tomēr ▾ Labdien
Vē los atstā t iespaidu par savu uzturē š anos sanatorijā "Blue Wave" pē c adreses: Aluš ta, st. Perekopskaya, 7 (1. un 2. korpuss). Es ceru, ka mans pā rskats palī dzē s jums orientē ties atpū tas / ā rstē š anas vietu izvē lē . Man tika piedā vā tas vairā kas vietas sociā lajā tī klā . vauč eru un bija jā uzrauga visi piedā vā tie kū rorti.
Uz klientu orientē ts sanatorijas personā ls (ikdienas komunikā cijas procesā izceļ u saskarsmes kultū ru ar pacientiem/klientiem), labi koordinē ta komanda, ar sapratni izturas pret lū gumiem.
Uzturē jā s: 2023.  gada februā ra beigā s – marta sā kumā
Pirms brauciena bija baž as par istabu, pā rtiku, atpū tu. Man (mans viedoklis sakrita ar visiem, ar kuriem runā ju procedū ru, baseina apmeklē jumu, ē damistabas un ekskursiju laikā ) - tas bija svarī gi, jo es pirmo reizi devos uz sociā lo paketi un gribē ju saprast: kā ir citā s vietā s) .
Ē rta sanatorijas atraš anā s vieta (visas trī s tā s ē kas) - pastaigas attā lumā no krastmalas.
Istabas ir tī ras, istabene uzkopj katru dienu. Manas uzturē š anā s laikā.3p. nomainī ts dvieļ u komplekts (4 gab. ); gultasveļ a. Pieejams: Wi-Fi; TV; gaisa kondicionieris; matu ž ā vē tā js istabā ; ledusskapis; balkons; duš a/tualete. Stā vos ir foajē ar mī kstajā m mē belē m, dzesē tā ji ar karsto/auksto ū deni.
Labs medus. bā ze; spa ā rstē š ana pē c ā rsta receptes (procedū ru ir diezgan daudz; arī pē c vē lē š anā s var veikt arī maksas).
Ir 3 baseini (tostarp 2 ā ra) ar komfortablu temperatū ru. Tai ir arī sava oļ u pludmale (ģ ē rbtuves, sauļ oš anā s krē sli utt. )
Noteikti garš ī gs, daudzveidī gs ē diens. Ē dinā š ana pē c "bufetes" sistē mas (izcila un liela izvē le). Tas ļ auj patstā vī gi izvē lē ties pamatē dienu, kā arī otro ē dienu ar piedevu, salā tiem utt.
Ja piespiedī si sevi)), "bufete" nekļ ū s par š ķ ē rsli un vienmē r varē si atrast sakritī bu starp kvantitā ti un kvalitā ti; nekrī tiet galē jī bā s ar konditorejas izstrā dā jumiem un pankū kā m). Izsaku pateicī bu ē damzā les administratoriem un visiem darbiniekiem.
Pā rdomā ta atpū ta: bē rnu stū rī tis; teniss, biljards (krievu un amerikā ņ u); filmas kinozā lē (turklā t mū sdienu filmas); koncerti; bibliotē ka (ieskaitot daudz klasikas - Ļ eskovs, Gogolis, Ļ ermontovs utt. ). Var pieteikties ekskursijā m (7/7).
Atseviš ķ i jū s varat pievienot ī paš u gaisu, mū ž zaļ o augu skaistumu, pastaigas gar krastu.
Es labprā t nā ktu vē lreiz.
аватар Irina-3005
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Apbrī nojama vieta - sanatorija ir atpazī stami redzama pat no attā luma. Teritorija labiekā rtota, labiekā rtota. Atpū tas zonas ir skaisti noformē tas. Vasaras baseini, sauļ oš anā s krē sli un interjers atgā dina vasaru arī ziemā . Personā ls ir ļ oti pretimnā koš s. … Tomēr ▾ Apbrī nojama vieta - sanatorija ir atpazī stami redzama pat no attā luma. Teritorija labiekā rtota, labiekā rtota. Atpū tas zonas ir skaisti noformē tas. Vasaras baseini, sauļ oš anā s krē sli un interjers atgā dina vasaru arī ziemā . Personā ls ir ļ oti pretimnā koš s. Numuri ir tī ri un ē rti. Personā ls un procedū ras ir visaugstā kajā lī menī . Sanatorijas pē rle ir neparasti skaists un mā jī gs peldbaseins un skats uz kalniem, pilsē tu un jū ru. Atpū ta ir daudzveidī ga. Ī paš i dziesmas ar akordeona pavadī jumu, diskotē ka un filmas. Ir bē rnu zona ar rotaļ lietā m un multfilmā m. Bufetes tipa ē dieni ir daudzveidī gi un garš ī gi. Gribē tos š eit ierasties vē l un vē l.
Наружный ( летний) бассейн. Фото февраля. Вид из окна
аватар 9639946030
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Izlasot virkni negatī vu atsauksmju, es biju apņ ē mies, ka mums bū s vai nu jā atgriež as mā jā s, vai arī jā panā k labi apstā kļ i ar cī ņ u))) Mē s ieradā mies vē lu, jo ceļ ojā m paš i. Kupons no Maskavas pilsē tas tū res. … Tomēr ▾ Izlasot virkni negatī vu atsauksmju, es biju apņ ē mies, ka mums bū s vai nu jā atgriež as mā jā s, vai arī jā panā k labi apstā kļ i ar cī ņ u)))
Mē s ieradā mies vē lu, jo ceļ ojā m paš i.
Kupons no Maskavas pilsē tas tū res. Viņ i mū s lieliski satika, pat vakariņ as gatavoja, lai mē s nepaliktu izsalkuš i. Numuri bija lieliski, pirmajā ē kā , 9. stā vā ar skatu uz kalniem un pilsē tu.
Istabā s ir viss un ziepes un zobu birstes un dvieļ i ar peldmē teļ iem un č ī bā m.
Viņ i iedeva bē rnam gultiņ u un podiņ u.
Visi ir pieklā jī gi un pretimnā koš i.
Godī gi sakot, es nebiju gatavs to redzē t, pat bez maksas. . .
Es nesaprotu, kurš rakstī ja visas š ī s sliktā s atsauksmes.
Ē damzā lē ir bufete, ē dieni daudzveidī gi, vienī gais, es vispā r neē du salā tus, jo tie man nemaz negā ja. Un tā pē c jebkurā gadī jumā varat izvē lē ties kaut ko pē c savas gaumes, augļ us, dā rzeņ us, garš augus, vā rī tus, ceptus, tvaicē tus, katrai gaumei.
Animā cija pieauguš ajiem un bē rniem no 9-22 katru dienu.
Numurā ir vannas istaba, kas ir ļ oti svarī ga vecā kiem ar bē rniem.
Ja mums kā dreiz iedos talonus uz Krimu, es tos aizvedī š u uz š o sanatoriju.
Iesaku visiem, runā ju arī ar meitenē m, kuras iedeva 3. korpusā , arī jū lijā , visas ir traki priecī gas.
аватар 512023
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Laba atraš anā s vieta Aluš tas centrā , vidē ji numuri, ē dnī cas ē dieni, maizī tes vakariņ ā m. Servisa nav, procedū ras kā uz konveijera. Ja tev pietrū kst padomju dienesta, tev tur patiks. … Tomēr ▾ Laba atraš anā s vieta Aluš tas centrā , vidē ji numuri, ē dnī cas ē dieni, maizī tes vakariņ ā m. Servisa nav, procedū ras kā uz konveijera. Ja tev pietrū kst padomju dienesta, tev tur patiks.
аватар dragontreiderv
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š eit atpū ties vienatnē . Ir ļ oti ē rti, ka vietnē jū s varat iepriekš rezervē t sev tī kamu istabu tā m dienā m, kurā s plā nots ceļ ojums. Tas novē rš visa veida neē rtas situā cijas. Diezgan augsti kvalificē ts medicī nas personā ls, kurš saprot, kura programma klientam jā izvē las, lai sasniegtu labā ko rezultā tu. … Tomēr ▾ Š eit atpū ties vienatnē . Ir ļ oti ē rti, ka vietnē jū s varat iepriekš rezervē t sev tī kamu istabu tā m dienā m, kurā s plā nots ceļ ojums. Tas novē rš visa veida neē rtas situā cijas. Diezgan augsti kvalificē ts medicī nas personā ls, kurš saprot, kura programma klientam jā izvē las, lai sasniegtu labā ko rezultā tu. Ir iespē ja peldē ties gan jū rā , gan apsildā majā baseinā . Viesnī cai ir sava pludmale. Ir pirts un trenaž ieru zā le, visvairā k atvaļ inā jumā , lai lī dz atvaļ inā juma beigā m varē tu nodzī t taukus un neuzpū sties. Ē diens arī diezgan garš ī gs, pieklā jī ga ē dienu daž ā dī ba.
аватар kubarewa.oksana
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pirmo reizi apmeklē ju Krimu. Sanatorija Golubaya Volna patī kami iepriecinā ta no pirmā acu uzmetiena, viss ir ļ oti tī rs un ē rts, acs priecā jas. Uzreiz iedeva labu istabiņ u treš ajā korpusā , ļ oti plaš a ar visā m ē rtī bā m. … Tomēr ▾ Pirmo reizi apmeklē ju Krimu. Sanatorija Golubaya Volna patī kami iepriecinā ta no pirmā acu uzmetiena, viss ir ļ oti tī rs un ē rts, acs priecā jas. Uzreiz iedeva labu istabiņ u treš ajā korpusā , ļ oti plaš a ar visā m ē rtī bā m. Apkalpoš ana lieliska, pret visiem darbiniekiem izturas ar cieņ u. Par ē dienu jautā jumu nebija, ē damzā le ir lieliski sakā rtota, viss ir svaigs un garš ī gs. Arbū zi un melones bija gandrī z katru dienu, vakariņ ā s cepā s apbrī nojami gardas smalkmaizī tes. Teritorija nav liela, bet labi kopta ar daudziem augiem un kokiem, tā pē c gaiss ir tī rs un aromā ti ir pā rsteidzoš i. Ļ oti jauks ā ra baseins starp augiem. Lī dz jū rai apmē ram 10 minū tes pa tuneli. Pludmale ir oļ u, kas man ir pluss, jo man nepatī k smiltis. Pirms tam viņ i tikai atpū tuš ies ā rzemē s, tač u tikpat labi laiku pavadī juš i arī š eit.
аватар kovalevaliza248
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pagā juš ajā gadā es atpū tos Krimā . Pē c draudzenes ieteikuma devos uz š o sanatoriju: tik labi par to runā ju, un tā pē c arī nolē mu doties š eit atpū sties. Nu ko lai saka: par pā rē jo man palika vislabā kais iespaids. … Tomēr ▾ Pagā juš ajā gadā es atpū tos Krimā . Pē c draudzenes ieteikuma devos uz š o sanatoriju: tik labi par to runā ju, un tā pē c arī nolē mu doties š eit atpū sties. Nu ko lai saka: par pā rē jo man palika vislabā kais iespaids. Jū ra no sanatorijas ir viegli aizsniedzama, pludmale š eit ir aprī kota, tā pē c noteikti ir kur paslē pties no svelmes saules. Runā jot par paš u viesnī cu, arī š eit viss ir kā rtī bā . Personā ls draudzī gs, viss tī rs un kā rtī gs, ē diens garš ī gs. Tā pē c man pat nav nopietnu komentā ru, es domā ju, ka š ogad bū tu jauki atbraukt uz š ejieni atkal š ovasar.
аватар a0541
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Krimā pirmo reizi. Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz ieteikumiem un atsauksmē m. Pati viesnī ca parasta, paņ ē ma superior istabiņ u ar balkonu. Nesaprotu, kā pē c par š o kū rortu ir tik daudz labu atsauksmju. No teritorijas plusiem - wi-fi, sava pludmale. … Tomēr ▾ Krimā pirmo reizi. Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz ieteikumiem un atsauksmē m. Pati viesnī ca parasta, paņ ē ma superior istabiņ u ar balkonu. Nesaprotu, kā pē c par š o kū rortu ir tik daudz labu atsauksmju. No teritorijas plusiem - wi-fi, sava pludmale. Te plusi beidzas. Serviss pretī gs! 10 dienas dvieļ i tika mainī ti tikai 8. dienā , un tad pē c tam, kad mē s to teicā m trī s reizes. Lai gan dvieļ i tiek mainī ti ik pē c 3 dienā m. Gultas veļ a vispā r netika mainī ta. No ē diena vairā k vai mazā k brokastis. Pusdienas un vakariņ as ir sajaukums. Pusdienas un vakariņ as ē dā m citur. Sanatorijas ā rstē š anai ir arī tā ds pats nosaukums. Cena neatbilst kvalitā tei. Pirmo dienu vispā r darbiniekiem iegrū da pagrabā un no kompensā cijas uztaisī ja atlaidi 25% dienā un viss! Tā das rupjī bas nekur nebiju sastapis, lai gan daudz kur esmu viesojies. Un man patika pati Krima. Nu, sanatoriju Blue Wave droš i vien var padarī t labā ku, ja maina administrā ciju.
аватар dicciplakova69
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s š ajā kū rortā palikā m 10 dienas kā ģ imene. Pirmkā rt, es gribu teikt par gaisu, pateicoties parka zonai un skujkoku stā dī jumiem, š eit tas ir vienkā rš i maģ isks. Ir privā ta pludmale ar ē rtiem sauļ oš anā s krē sliem, saulessargiem un daudz ko citu. … Tomēr ▾ Mē s š ajā kū rortā palikā m 10 dienas kā ģ imene. Pirmkā rt, es gribu teikt par gaisu, pateicoties parka zonai un skujkoku stā dī jumiem, š eit tas ir vienkā rš i maģ isks. Ir privā ta pludmale ar ē rtiem sauļ oš anā s krē sliem, saulessargiem un daudz ko citu. Atpū tā mies ar diviem bē rniem, labi paē dā m. Ja mū su dē ls nav ī paš i izvē lī gs ē dienā , tad meita visu pē c kā rtas neē dī s, bet te viņ a burtiski visu ē da abiem vaigiem. Papildus tam mū s priecē ja bē rnu baseins un rotaļ u laukums, principā mū su bē rni ar prieku pavadī ja lielā ko daļ u sava laika. Viesnī cas personā ls ir uzmanī gs, ierodas pie pirmā zvana un cenš as palī dzē t jebkurā jautā jumā . Mē beles tieš ā m nav tā s jaunā kā s istabā , bet viss kā rtī bā , nekur nekas nekrī t nost. Š ogad plā nojam te atkal izlauzties vismaz uz nedē ļ u.
аватар _565913
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
10 dienas atpū tā mies ar visu ģ imeni (es, vī rs un mū su divi bē rni) š ajā sanatorijā . Teritorija š eit, protams, ir ļ oti skaista, gaiss nereā li tī rs, mums pat patika vienkā rš i pastaigā ties un pastaigā ties. Man patika, ka ir autostā vvieta, un mums vienkā rš i bija savs auto. … Tomēr ▾ 10 dienas atpū tā mies ar visu ģ imeni (es, vī rs un mū su divi bē rni) š ajā sanatorijā . Teritorija š eit, protams, ir ļ oti skaista, gaiss nereā li tī rs, mums pat patika vienkā rš i pastaigā ties un pastaigā ties. Man patika, ka ir autostā vvieta, un mums vienkā rš i bija savs auto. Pludmale ir liela un plaš a. Istabas arī normā las, plaš as, gultas diezgan ē rtas, visas mē beles istabā ir darba kā rtī bā , nekas neč ī kst un neslī d. Personā ls ir draudzī gs, sazinā jā s vairā kas reizes, atnā ca uzreiz, palī dzē ja, pamudinā ja un atnesa visu, kas bija nepiecieš ams. Ē diens ir diezgan daudzveidī gs. Ir gan augļ i, gan piens, gan gaļ a utt. Viņ i gatavo ļ oti garš ī gi un apmierinoš i. Kopumā labi atpū tā mies. Ja mums bū s iespē ja, mē s atgriezī simies.
Parādīt vairāk »


iemiesojums agarkova1
dzīves dārdzība un pārtika! "junior suite" numurs (parasts)
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums L-E-N-A
Mēs tur atpūtāmies pirms 10 gadiem, nebija slikti, un cenas bija pieņemamas, jau iepriekš paldies par atbildēm
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Aluštas akvārijs
Novērtējums 9.2
Krima, Alušta
Izklaide
Delfinārija akvarelis
Novērtējums 9.7
Krima, Alušta
Daba, Izklaide
marmora ala
Novērtējums 10.0
Krima, Alušta
Daba

Санаторий «Голубая волна» расположен в одном из самых живописных уголков Алушты – в парковой зоне, состоящей из многолетних хвойных насаждений. В пешей доступности от санатория находится «Приморский парк» и «Центральная» набережная. Расстояние до моря – 300 м (5 минут пешей ходьбы через подземный пешеходный тоннель).

Pludmales apraksts Собственный мелкогалечный пляж, оборудован теневыми навесами, лежаками, кабинками для переодевания, душами. На пляже имеются медпункт с дежурной медсестрой, пост спасателя.
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli
  • lietussargi
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
  • nesmēķētāju numuri
  • bankomāts
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
  • sauna/vanna/hammam
  • biljards
  • galda teniss
  • sporta zāle
  • aerobika
  • disko klubs
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

Двух-, трехместные номера «1-комнатный улучшенный»:

Площадь – 18-25 кв. м; кровати, тумбочки, стол, стулья, шкаф для белья и одежды, спутниковое ТВ и холодильник, мини-сейф; совмещенный санузел – туалет, умывальник, душ/ванная; балкон не во всех номерах.

Четырехместные 2-комнатные номера «люкс»:

Общая площадь – 30-40 кв. м; мягкий уголок, кровать, тумбочки, столы, стулья, шкаф для белья и одежды, шкаф для посуды, электрочайник, мини-сейф, спутниковое ТВ и холодильник, телефон, кондиционер; совмещенный санузел – туалет, умывальник, душ/ванная; балкон не во всех номерах.

Adrese Крым, Алушта, ул. Перекопская, 7
Tālruņi: + 7 (978) 833 00 01
+ 7 (978) 833 00 90
Tīmekļa vietne: Golubaia volna
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный галечный пляж. На пляже есть шезлонги (платно), зонтики (бесплатно). Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).