Golden Family Resort 3*– Atsauksmes

165
Novērtējums 7.810
№6 viesnīcas reitingā Alušta
8.1 Numurs
8.5 apkalpošana
8.7 Tīrība
8.4 Uzturs
8.4 Infrastruktūra
Golden Family Resort atrodas Aluštas dienvidaustrumu daļā netālu no jūras. Komplekss piedāvā pilnvērtīgu atpūtu visai ģimenei All Inclusive formātā, cenā ir iekļauta arī labsajūtas programma. Golden Family Resort ir ģimenes kūrorts, kurā bērni līdz 7 gadu vecumam uzturas bez maksas! Komplekss ir atvērts visu gadu. Viesiem tiek nodrošināti komfortabli dažādu kategoriju numuri, lieliska virtuve ar trīs bufetes tipa ēdienreizēm dienā, privāta pludmale, bagātīga animācija bērniem un pieaugušajiem, āra un iekštelpu peldbaseini, trenažieru zāle, sauna, romiešu termālā pirts, sporta laukumi, virvju parks, gleznains parks ar relikviju augiem un daudz kas cits ērtai un labai atpūtai.Vairāk →
аватар _173080
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Sanatorijā piestā jā m 2019. gada 30. oktobrī ģ imenes istabā (3. korpuss, 3. stā vs). Reģ istratū rā viss š ķ ita ļ oti pieklā jī gi un cienī gi. Uzreiz iepatikā s ļ oti iekoptā teritorija. Un tad nokļ uvā m istabā. … Tomēr ▾ Sanatorijā piestā jā m 2019. gada 30. oktobrī ģ imenes istabā (3. korpuss, 3. stā vs). Reģ istratū rā viss š ķ ita ļ oti pieklā jī gi un cienī gi. Uzreiz iepatikā s ļ oti iekoptā teritorija. Un tad nokļ uvā m istabā...Sen nebiju redzē jis tā du skopu: lē tā kā s lietotas mē beles, gultas pā rklā ji, š ķ iet, ka no padomju pagā tnes mū s piebeidza nolietots, notraipī ts netī rs paklā js. Tad viss bija vē l trakā k: nestrā dā još a televizora pults, izsists logs. Duš as telpa izrā dī jā s vē l bē dī gā ka: lē tā kā novecojusi santehnika, nevī ž ī gas flī zes, nestrā dā još a spole, pilnī gs duš as piederumu trū kums. Tika nodroš inā tas tikai vienreizē jā s ziepes un dvieļ i - nekas cits (bez š ampū na, bez ž elejas, bez otā m, bez č ī bā m)!!! !
Mani pā rņ ē ma saš utums. Sā ku izmisī gi meklē t citas atpū tas iespē jas citā s viesnī cā s, prasī ju atmaksā t naudu. Administrā cija bija satraukta. . . Rezultā tā viņ i sā ka mū s pierunā t palikt un par to paš u naudu iekā rtoja mū s 1. korpusā augstā kā s klases istabā . Bija nedaudz labā k, bet nebija arī duš as (un vai š ī ir 3 zvaigž ņ u viesnī ca? ! ). Vispā r mē s palikā m.
Cits stā sts ir bufete. Jā , tieš ā m zviedru valoda. Bet! Ē diens kā skolas ē dnī cā : nav daž ā dī bas, viss vienā ds, negarš ī gs, bezgarš ī gs, vista tiek nemitī gi gatavota. Uzturoties tur, 5 dienas viņ i deva liellopu gaļ u un cū kgaļ u. Vistas, vistas, vistas. Tagad kā du mē nesi nevarē š u ē st vistu. Galds nabadzī gs. Ja neieradā ties uz maltī tes sā kumu, tad pē c stundas nebū s pat kartupeļ u biezeni ! ! ! Mums bū s jā ē d griķ i un makaroni. Bē rnu ē dienkarte sastā v no viena ē diena! No sulā m - tikai ā bols. Daž i kompoti!
Tagad par baseinu. Mū su atvaļ inā juma treš ajā dienā notika kaut kas š ausmī gs. Daž i ķ ē ms sū di baseinā . Tas notika tieš i mū su vizī tes laikā . Labi, ka mums nebija laika peldē ties! Viņ i piezvanī ja darbiniecei, viņ a mierī gi izmakš ķ erē ja š o no baseina...un teica, ka tagad informē s vadī bu. Un kā tu domā ? Runā ja, ka rī t baseins bū s kristā ldzidrs. Es jautā ju, kā tas notiks, ja jū s nemainī sit ū deni? Man teica, ka ū dens tiks filtrē ts pa nakti! Protams, bijā m saš utuš i un draudē jā m, ja nemainī s ū deni, izsauksim VVD. Rezultā tā baseins tika slē gts uz 1 dienu apkopes dē ļ . Bet ū deni neviens nemainī ja! Dienas laikā mē s gā jā m garā m baseinam un periodiski skatī jā mies logos, gaisma bija izslē gta, neviens tur nestrā dā ja, un ū dens stā vē ja kā stā vē ja. Nā kamajā dienā baseins atkal tika atvē rts. Tas viss ir pilnī ga necieņ a pret viesiem. Mums nospļ auties par mū su paš u naudu!
Vienī gais, kas man patika, bija animā cija. Bē rniem bija ko darī t, ļ oti patika virvju parks! Animatori - labi darī ts! Pieauguš ajiem padomā ts arī par atpū tu. Ū dens aerobika, ZUMBA fitness, trenaž ieru zā le. Tas ir jauki, un treneris ir labs. Ā rstē š ana arī š ķ iet laba.
Un vē l viena lieta: konferenč u zā les un paviljoni tiek pastā vī gi iznomā ti konferenč u vai bē rnu sacensī bu rī koš anai. Rezultā tā ē damistabā un teritorijā atrodas desmitiem sveš inieku, satrakojuš os bē rnu pū ļ i, kuri uzvedas neglī ti, bļ auj, ē damzā lē iekā rtots trako nams. Svē tki sagā dā ja vilš anos. Es domā ju, ka mē s tur vairs nebrauksim. Zelts apkauno mū su Krimu. Ļ oti neapmierinoš a.
аватар 89024797134
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s ar vī ru daudz ceļ ojā m, apmeklē jā m daž ā das viesnī cas, bet š ī viesnī ca ir viena no forš ā kajā m !!! ! ! Pirmkā rt, teritorija ir ļ oti skaista un tī ra, pieklā jī gs un draudzī gs personā ls, Ļ OTI GARDS un daudzveidī gs ē diens (dod ļ oti garš ī gus augļ us un ķ irš us, tai skaitā ), piektdienā s nacionā lā virtuve, svaigi produkti, kristā ldzidri baseini (tas ir retums, jo uz dienvidiem bijā m citā s sanatorijā s, kur ū dens nav tik labi attī rī ts). … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru daudz ceļ ojā m, apmeklē jā m daž ā das viesnī cas, bet š ī viesnī ca ir viena no forš ā kajā m !!! ! ! Pirmkā rt, teritorija ir ļ oti skaista un tī ra, pieklā jī gs un draudzī gs personā ls, Ļ OTI GARDS un daudzveidī gs ē diens (dod ļ oti garš ī gus augļ us un ķ irš us, tai skaitā ), piektdienā s nacionā lā virtuve, svaigi produkti, kristā ldzidri baseini (tas ir retums, jo uz dienvidiem bijā m citā s sanatorijā s, kur ū dens nav tik labi attī rī ts).... un š ī zā ļ u tē ja, kuru bā rā dod par brī vu......tā ir ļ oooti garš ī ga ! ! ! ! ! ! Programmas viesnī cā , animā cijas, mafijas spē lē š ana vakaros....), un brī vdienā s personā ls izdomā ko ī paš u....lelles, dā vanas, neparasti koncerti ! ! ! visi ir ļ oti draudzī gi, atmosfē riski un dzī vespriecī gi! Mē s visiem konsultē jam ?????????????????????? ? ?
Прозрачная вода, пляж хорошо чистят , 10 минут от отеля Лежаки , полотенца ! Шикарный вид из окна Зелень , кипарисы, цветы, Фонтаны , сосны на территории!))) Красивая рецепция, с удобными диванами, баром , вкусным чаем ))) Бармены работают на 5 с +
аватар Leer.irina
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ļ oti laba atraš anā s vieta, pastaigas attā lumā . Ir daudz lietu bē rniem, bagā tī ga animā cijas programma. Vienmē r ir ko darī t, ne tikai baudī t jū ru un sauli. Lielisks spa un taju masā ž a, ļ oti relaksē još a. … Tomēr ▾ Ļ oti laba atraš anā s vieta, pastaigas attā lumā . Ir daudz lietu bē rniem, bagā tī ga animā cijas programma. Vienmē r ir ko darī t, ne tikai baudī t jū ru un sauli. Lielisks spa un taju masā ž a, ļ oti relaksē još a.
Noteikti nā kš u vē lreiz!
батуты, веревочный парк, городок вежливый персонал на территории милые животные кругом разные цветы и зелень оболденная анимация супер активная ресторан с разнообразным меню зеленая территория бассейн
аватар tanya-shev
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Sagadī jā s tā , ka pē dē jo reizi biju Krimā , Partenī tā pirms 20 gadiem, un vairs nesapņ oju par atgrieš anos š ajā s vietā s. Tač u radā s laimī ga iespē ja, un es jau vairā kas dienas esmu š eit, Zelta sanatorijā . … Tomēr ▾ Sagadī jā s tā , ka pē dē jo reizi biju Krimā , Partenī tā pirms 20 gadiem, un vairs nesapņ oju par atgrieš anos š ajā s vietā s. Tač u radā s laimī ga iespē ja, un es jau vairā kas dienas esmu š eit, Zelta sanatorijā . Nav jē gas atzī mē t pakalpojumu atseviš ķ i, jo visi bez izņ ē muma strā dā visaugstā kajā lī menī! ! ! Š odien saņ ē mu neticamu prieku no pilsē tas apskates, kuru vadī ja Vitā lijs Nikolajevič s! Š is vī rietis ir pelnī jis ī paš u uzmanī bu tikai tā pē c, ka viņ am lī dzī gus, iespē jams, vairs nevar atrast. Ar kā du mī lestī bu, ar kā diem pā rsteidzoš iem stā stiem viņ š mū s izvadā ja pa pilsē tu un rā dī ja tā s apskates vietas. Kā viņ š lasī ja Aluš tai un Krimai veltī tus dzejoļ us!! !
Vē los izteikt pateicī bu visai komandai un vadī bai. Vienmē r ar siltumu atcerē š os Jū su sanatorijā pavadī to laiku!! !
Š evč enko Tatjana Anatoļ jevna, Sanktpē terburga, 2018. gada februā ris
Приятный сюрприз в столовой - день национальной кухни! Замечательная экскурсия по территории санатория и по городу!
аватар Elzaraeldar
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Istabas, apkalpoš ana, ē diens - viss bija lieliski! Atseviš ķ i es vē lē tos izcelt animā ciju. Puiš i dod visu to labā ko??? ? . ! Ē st ar bē rniem? , varat tos droš i atstā t spē ļ u istabā uz pā ris stundā m. Katra diena saplā nota pa stundā m, lai nebū tu garlaicī gi, spē les bē rniem un pieauguš ajiem, sauna, hammam somu pirts??????????? ? Man ļ oti patika viesnī cas teritorija . … Tomēr ▾ Istabas, apkalpoš ana, ē diens - viss bija lieliski! Atseviš ķ i es vē lē tos izcelt animā ciju. Puiš i dod visu to labā ko??? ? . ! Ē st ar bē rniem? , varat tos droš i atstā t spē ļ u istabā uz pā ris stundā m. Katra diena saplā nota pa stundā m, lai nebū tu garlaicī gi, spē les bē rniem un pieauguš ajiem, sauna, hammam somu pirts??????????? ? Man ļ oti patika viesnī cas teritorija ...smarž o pē c skujā m un magnolijas ...labs sapnis??? ? garantē ta. Ī paš s paldies??? ? F&B direktoram Vahram Artemovič am Arakelianam par sirsnī go uzņ emš anu un garš ī gu ē dienu. Eldars un Elvis.
аватар Annapa79
4 zvaigznes tikai pludmales dē ļ . Un tagad kā rtī bā.....februā rī nopirku vauč erus, saskaņ ā ar akciju agrā rezervā cija vecmā miņ ai un mazmeitai uz 4 gadiem. Istabas augstā kā s klases standarts. Kad nopirku lidmaš ī nas biļ etes, bez problē mā m mainī ja ieraš anā s datumu un pā rrē ķ inā ja paš izmaksu. … Tomēr ▾ 4 zvaigznes tikai pludmales dē ļ . Un tagad kā rtī bā.....februā rī nopirku vauč erus, saskaņ ā ar akciju agrā rezervā cija vecmā miņ ai un mazmeitai uz 4 gadiem. Istabas augstā kā s klases standarts. Kad nopirku lidmaš ī nas biļ etes, bez problē mā m mainī ja ieraš anā s datumu un pā rrē ķ inā ja paš izmaksu. Reģ istratū ras darbinieki ir atsaucī gi un atbild uz visiem jautā jumiem. Mani interesē ja:
1. slē gta vai ne teritorija - slē gta, skaista, kopta,
2. pā rtika, pē c pagā juš ā gada apskatiem, bija problē mas ar pā rtiku - administratori skaidroja, ka š ogad mainī ja pā rtikas sistē mu, agrā k bija lī gums ar firmu, bet tagad paš i paņ ē muš i. Beigā s manē jie bija laimī gi. Bē rns, izvē lī gs ē dienā , var pabarot un pat garš ī gi, smalkmaizī tes izcilas.
3. Procedū ras - jauns aprī kojums, laikā , pediatrs ir kompetents. Ieceltā s ENT procedū ras. Un pat adenoī dus ā rstē ja, ceru uz labumu.
4. Bē rnu animā cija - superrrr. Labi. Bē rns ir sajū smā . Vienmē r ar kaut ko aizņ emts....
5. Pludmale - bet š eit ir problē ma. Pludmale nav piepildī ta ar smiltī m, kā citos kū rortos vai viesnī cā s. Oļ i, lieli, degoš i. Labi, ka noliku lī dzi pludmales č ī bas, visi bija greizsirdī gi. Var samierinā ties ar oļ iem, bet te ir ieeja jū rā , tas ir š ausmas, laukakmeņ i, milzī gi akmeņ i, kā jas var lauzt. Pieauguš ajiem ir peldoš s mols, bet bē rniem nav vietas, kur plunč ā ties. Un pludmalē viss ir apmaksā ts, es runā ju par ē dieniem un dzē rieniem. Vecmā miņ a neizturē ja un izteica piezī mi administratoriem. un uzreiz bija saldē jums.
Rezultā tā : pā rē jais man patika, izņ emot pludmali.
Aicinu vadī bu pievē rst uzmanī bu pludmalei, cilvē ki brauc uz jū ru, bet komforta nav.
аватар el.korsh
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tieties septembra beigā s! Man ļ oti patika! Viesnī ca - kultū ra! Personā ls ir ļ oti uzmanī gs, gā dī gs, vienmē r pievē rsī s uzmanī bu, lai kur jū s atrastos - labrī t, labvakar, labvakar, jauki atpū tieties, esiet veseli, un vai vē laties mums pievienoties utt. … Tomēr ▾ Atpū tieties septembra beigā s! Man ļ oti patika! Viesnī ca - kultū ra! Personā ls ir ļ oti uzmanī gs, gā dī gs, vienmē r pievē rsī s uzmanī bu, lai kur jū s atrastos - labrī t, labvakar, labvakar, jauki atpū tieties, esiet veseli, un vai vē laties mums pievienoties utt.
Istaba tika tī rī ta katru dienu. Laicī gi mainī ti dvieļ i un gultas veļ a. Istabā visu laiku dzeramais ū dens.
Ē dieni restorā nā tiek pasniegti bufetes stilā un daudzveidī gi. Konditorejas izstrā dā jumi, augļ i - vienmē r gaidī ti un daž ā di!
Viesnī cas teritorija ir kopta, koki, puķ es, fantanč iki, soliņ i, š ū poles, lapenes. Tiesa, baseinā (tuvā k 2. korpusam) lido bites, kas nes diskomfortu.
Tiek organizē ts transfē rs uz jū ru, ē rti mikroautobusi ar kondicionieri. Viesnī cas jū ras pludmale ir jauka un tī ra. Sauļ oš anā s krē sli, saulessargi, dvieļ i, dzeramais ū dens, limonā de - Viss jau ir iekļ auts ekskursijas cenā . Par papildus samaksu iespē jams iznomā t piepū š amos apļ us. Pludmales jū ras gultne ir slikta, jo ir akmeņ i, bruģ akmeņ i un ieeja jū rā ir ļ oti stā va. Lai iekļ ū tu jū rā , ir uzstā dī ts pontons ar kā pnē m. Kas prot peldē t, tas ir ļ oti ē rti, bet bē rni jū rā peldē t nevar.
Ā rstē š ana tiek nozī mē ta tikai pē c ā rsta receptes un kū rorta kartes klā tbū tnē . Ā rsts uzklausa pacienta vē lmes. Man patika visas noteiktā s procedū ras un tā das, kā das vē lē jos, atbilstoš i manā m iespē jā m.
Iesaku apmesties š ajā viesnī cā , jo ī paš i tā pē c, ka š ai viesnī cai ir lojalitā tes programma privā tajiem klientiem. Atlaiž u karte tiek uzrā dī ta izrakstoties no viesnī cas vai pa pastu (kā viņ i man solī ja). Jū s varat rezervē t numuru tieš i viesnī cā , apmeklē jot tā s oficiā lo vietni. Jums nekavē joties atbildē s, lū gs atstā t tā lruņ a numuru un nekavē joties ar jums sazinā sies.
Kas vē las apvienot brī niš ķ ī gu klimatu, jū ru un ā rstē š anu, varat droš i doties un baudī t brī niš ķ ī gu atpū tu!
Liels paldies visai SCC "Golden" komandai par lielisko mū su svē tku organizē š anu!
аватар v4298ly5
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Septembrī atpū tā mies Zelta ausī ! Viesnī cas teritorija ir ļ oti sakopta un skaista, viesnī cas personā ls ļ oti pretimnā koš s un draudzī gs, ko ā rzemē s neatradī siet! Visiem ļ oti patika! Ī paš i gribu pieminē t darbiniekus reģ istratū rā , Svetlanu, kura mums neatteica istabas izvē li, kā arī durvju sargu Oļ egu, kurš pa ceļ am uz istabu lieliski paskaidroja, kur un kas! Vē los pieminē t arī bā rmeni Lenoč ku, kura vienmē r atbildē ja uz mū su lū gumiem ar smaidu un laipnī bu! ! ! Kopumā man viesnī cā patika viss, izņ emot pludmali! Vajag kaut ko darī t ar jū ras dibenu, lieliem akmeņ iem un aļ ģ ē m! Kā jas var lauzt! Un pati pludmale (sauļ oš anā s krē sli, saulessargi, dzē rieni, dvieļ i) ir diezgan ē rta un tī ra! Un pā rsū tī š ana nepavisam nebija neē rta. … Tomēr ▾ Septembrī atpū tā mies Zelta ausī ! Viesnī cas teritorija ir ļ oti sakopta un skaista, viesnī cas personā ls ļ oti pretimnā koš s un draudzī gs, ko ā rzemē s neatradī siet! Visiem ļ oti patika! Ī paš i gribu pieminē t darbiniekus reģ istratū rā , Svetlanu, kura mums neatteica istabas izvē li, kā arī durvju sargu Oļ egu, kurš pa ceļ am uz istabu lieliski paskaidroja, kur un kas! Vē los pieminē t arī bā rmeni Lenoč ku, kura vienmē r atbildē ja uz mū su lū gumiem ar smaidu un laipnī bu! ! ! Kopumā man viesnī cā patika viss, izņ emot pludmali! Vajag kaut ko darī t ar jū ras dibenu, lieliem akmeņ iem un aļ ģ ē m! Kā jas var lauzt! Un pati pludmale (sauļ oš anā s krē sli, saulessargi, dzē rieni, dvieļ i) ir diezgan ē rta un tī ra! Un pā rsū tī š ana nepavisam nebija neē rta.
аватар KRUGER1
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s ieradā mies š ajā viesnī cā augusta beigā s. Bija ar bē rnu 1 gads 9 mē neš i. Transfē rs tika pasū tī ts no viesnī cas. Gaidot bagā ž u lidostā , piezvanī ja š oferis, pastā stī ja, kur stā v. … Tomēr ▾ Mē s ieradā mies š ajā viesnī cā augusta beigā s. Bija ar bē rnu 1 gads 9 mē neš i. Transfē rs tika pasū tī ts no viesnī cas. Gaidot bagā ž u lidostā , piezvanī ja š oferis, pastā stī ja, kur stā v. Piegā dā ts lieliski.
Teritorija ļ oti laba, liela, tī ra, skaista.
Pludmale ir smaga, akmeņ i ir lieli, ir neē rti peldē ties. Ū dens lielā ko daļ u laika ir tī rs.
Nav animā cijas bē rniem lī dz 3 gadu vecumam. Tie, kas ir vecā ki, ir pilnī bā apmierinā ti.
Ā rstē š anas programma ir lieliska. Mums bija antistress. Psihoterapeits ir lielisks puisis.
Ē diens izcils, diē tisks, tuvu mā jā m.
Pā rē jie bija apmierinā ti.
Paldies viesnī cai.
аватар Marta2014
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Izvē lieties viesnī cu, pamatojoties uz atsauksmē m. Nepareizi. Vienī gā labā lieta š ajā viesnī cā ir teritorija. Pludmale slikta, nav piemē rota bē rniem! Ceļ š uz pludmali nedē ļ as nogalē var aizņ emt apmē ram 30 minū tes. … Tomēr ▾ Izvē lieties viesnī cu, pamatojoties uz atsauksmē m. Nepareizi. Vienī gā labā lieta š ajā viesnī cā ir teritorija. Pludmale slikta, nav piemē rota bē rniem! Ceļ š uz pludmali nedē ļ as nogalē var aizņ emt apmē ram 30 minū tes. Tas nebū t nav labsajū tas komplekss, tur piedā vā tā s procedū ras var doties arī uz klī nikā m bez maksas. Masā ž a 7 minū tes, 5 seansi. Ē diens nav slikts, ar augļ iem, protams, grū ti. Netā lu ir tirgus, kur viņ i nopirka augļ us. Mē s dzī vojā m apartamentos, tas nav naudas vē rts ! ! !
Parādīt vairāk »


iemiesojums saaksenov
2014. gadā pie jums strādāja ārsts (tatārs) par psihiatru, psihologu vai neiropatologu, lūdzu uzrakstiet viņa pilnu vārdu, es viņu slavēju saviem draugiem, bet es aizmirsu viņa uzvārdu, lūdzu
6 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
iemiesojums saaksenov
Sveiki, mēs ar vīru atpūtāmies Goldenā 2014. gadā, esam no Poltavas Ukrainas. Vai jūs tagad pieņemat ukraiņus? Vai mums nebūtu bīstami doties pie jums? Kā ar mašīnu? 2014. gadā jūs strādājāt
6 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
iemiesojums zubko_latipova
Lēti, pusaudžiem 10+ 1 skolotājs bez maksas, bez ārstēšanas
9 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 1 atbildi
iemiesojums Yana_Ekat
Sveiki. Vai Aiders Muzaffarovičs strādās maijā?
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
iemiesojums Obruhno
Pavasarī atpūtās Šajanā, līdzīga līmeņa sanatorijā. Mums neprasīja kartes.
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums golden-kolos
‹ Viesnīca Golden Family Resort 3*
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Aluštas akvārijs
Novērtējums 9.2
Krima, Alušta
Izklaide
Delfinārija akvarelis
Novērtējums 9.7
Krima, Alušta
Daba, Izklaide
marmora ala
Novērtējums 10.0
Krima, Alušta
Daba

Golden Family Resort находится в юго-восточной части г. Алушта недалеко от моря. Комплекс предлагает полезный отдых для всей семьи по формату «All Inclusive», программа оздоровления также входит в стоимость. Golden Family Resort является семейным санаторием, где дети до 7-ми лет отдыхают бесплатно! Время работы комплекса — круглый год. Для гостей предоставляются комфортные номера различных категорий, отличная кухня с трёхразовым питанием по системе «шведский стол», собственный пляж, насыщенная анимация для детей и взрослых, открытые и крытый бассейны, тренажерный зал, сауна, римская терма, спортивные площадки, веревочный парк, живописный парк с реликтовыми растениями и многое другое для комфортного и полноценного отдыха.

Atrašanās vieta Расположен в 60 км. от международного аэропорта «Симферополь».
Pludmales apraksts Собственный мелкогалечный пляж оборудован теневыми навесами, раздевалками, шезлонгами. На пляже осуществляется выдача пляжных полотенец, напитки, сладкие угощения для детей, катание на мини-технике. Расстояние от санатория до пляжа — 1200 метров. Трансфер на пляж осуществляется на комфортабельных автобусах бесплатно. Время поездки до пляжа около 5-7 минут.
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Ресторан Golden (трехразовое питание по системе «шведский стол»), лобби-бар Golden (травяной чай, напитки, выпечка собственного приготовления — бесплатно), бар у бассейна Сuba, 1 крытый бассейн (бесплатно), большой открытый бассейн с подогревом (разноуровневый: 25-метровый спортивный, с детской зоной, и с зоной для занятий по аквааэробике), 5 оборудованных конференц-залов вместимостью от 30 до 450 человек, большой VIP-зал, парк с реликтовыми растениями, услуги по стирке и глажке одежды (платно), услуги ТИРА (платно).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins  FREE 
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
Bērniem Бесплатно — услуги детской комнаты (от 4 лет разрешено пребывание без родителей не более двух часов), анимация для детей, мини-диско, игровая площадка, веревочный парк (посещение только в закрытой обуви, в теплый период), батуты и лабиринт, сеансы мультфильмов и кино в кинозале, детская кроватка в номер и детский стульчик для питания в зале ресторана, детские программы восстановления здоровья. Мини-бассейн для детей. Дети до 7 лет проживают — бесплатно.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs  FREE 
  • bērnu ēdienkarte restorānā  FREE 
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Современный медицинский центр, Welness-центр, сауна и римская терма (бесплатно), массаж, занятия по фитнессу, калланетике, стрейч-йоге. Две спортивные площадки (для игры в волейбол, теннис, бадминтон или мини-футбол), занятия по аквааэробике и водное поло в открытом бассейне, кинозал. Санаторно-курортный комплекс Golden Family Resort специализируется на лечении заболеваний по направлениям: педиатрия, неврология, общая терапия, восстановление, пульмонология, гинекология. Задействованы лучшие мировые лечебные методики. Также имеется собственная клиническая лаборатория, качественная функциональная диагностика, кардиовизор 3D портрет сердца, спирография, ультразвуковая диагностика, физиотерапевтические процедуры, сакская грязь, озокеритолечение, гидротерапия, спелеотерапия, бальнеотерапия. В стоимость путевки входит оздоровительная программа, подобранная с учетом ваших индивидуальных особенностей.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • volejbols
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • jogas nodarbības  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

Три жилых корпуса на 500 комфортабельных мест (всего 252 номера).

Корпус № 1 (12 этажей, лифт):

84 — 2-х местных номера Standart A (общая площадь номера: 12-16 м2). Есть балкон с видом на парк. Расположение номеров: со 2-го по 12-й этажи. Дополнительное место — еврораскладушка.

24 — 2-х местных номера Comfort (общая площадь: 16 м2). Есть сейф и балкон с видом на море. Расположение: с 6-го по 12-й этажи. Дополнительное место — еврораскладушка.

6 — 3-х местных стандартных номеров Family (общая площадь: 18 м2). Без балкона. Вид на парк. Расположение: 1-й этаж. Дополнительное место не предусмотрено.

9 — 2-х комнатных 2-х местных люксов Suite (общая площадь: 30 м2). Спальня (двуспальная кровать), гостиная (раскладной диван и 2 кресла), два санузла (ванна, туалет; умывальник, туалет), телевизор, холодильник, телефон, фен, халан и тапочки, набор парфюмерии, Wi-Fi, кондиционер, мини-сейф, просторный балкон с панорамным видом на море и парк. Расположение: с 5-го по 12-й этажи. Размещение: до 4 человек. Дополнительное место — диван.

Корпус № 2 (4 этажа):

30 — одноместных номеров Single (общая площадь: 9 м2). Без балкона, вид на парк. Расположение: со 2-го по 4-й этажи. Дополнительное место не предусмотрено.

24 — 2-х местных Twin (общая площадь: 11 м2). Без балкона, вид на парк. Расположение: со 2-го по 4-й этажи. Дополнительное место — не предусмотрено.

15 — 2-х местных номеров Standart B (общая площадь: 12-16 м2). Без балкона, вид на парк. Расположение: 1-й этаж. Дополнительное место — еврораскладушка.

4 — 2-х местных полулюкса Junior Suite (общая площадь: 20 м2). Номер визуально разделен на зону гостиной и зону спальни. В номере: спальня (двуспальная кровать), гостинная (диван и кресла), санузел (туалет, умывальник, душ), телевизор (в двухкомнатных — 2 телевизора), холодильник, телефон, фен, халат и тапочки, набор парфюмерии, Wi-Fi, кондиционер, электрочайник, мини-сейф, без балкона, из каждого номера выход на терассу. Расположение: со 2-го по 4-й этажи. Дополнительное место - раскладной диван.

Корпус № 3 (3 этажа):

12 — 2-х местных номеров Twin (общая площадь: 11 м2). Без балкона, вид на парк. Расположение: 2-3-й этажи. Дополнительное место - еврораскладушка.

35 — 2-х местных номеров Standart A (общая площадь: 12-16 м2). Общий балкон с видом на парк. Расположение: 2-3-й этажи. Дополнительное место — еврораскладушка.

6 — 3-х местных стандартных номеров Family (общая площадь: 18 м2). Общий балкон с видом на парк. Расположение: 2-3-й этажи. Дополнительное место — еврораскладушка.

3 — 2-х комнатных 2-х местных люкса Suite (общая площадь: 30 м2). В номере: спальня (двуспальная кровать), гостиная (раскладной диван и 2 кресла), санузел (ванна, умывальник, туалет), телевизор, холодильник, телефон, фен, халат и тапочки, набор парфюмерии, Wi-Fi, кондиционер, электрочайник, мини-сейф, балкон с видом на парк. Расположение: 2-3-й этажи. Дополнительное место — раскладной диван.

Istabās

Кондиционер, санузел (туалет, умывальник, душ/ванна), фен, халан и тапочки и набор парфюмерии (в Suite, Junior Suite), телевизор, телефон, Wi-Fi (бесплатно), сейф (в Comfort, Suite, Junior Suite), холодильник, балкон (не во всех номерах).

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • ledusskapis
  • balkons/terase (ne visās istabās)
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • droši (ne visās istabās)
Adrese АР Крым, г. Алушта, ул. Красноармейская, 9
Tālruņi: +7 (495) 204-14-08
+7 (978) 740-55-58
Tīmekļa vietne: Golden Family Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, теннис, волейбол, футбол. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.