Troika 3*– Atsauksmes

15
Novērtējums 8.010
№3 viesnīcas reitingā Dzelzs osta
7.9 Numurs
7.8 apkalpošana
7.9 Tīrība
6.9 Uzturs
8.8 Infrastruktūra
Viesnīcas komplekss "Troika" atrodas pirmajā joslā no jūras un tam ir sava pieeja pludmalei. Sastāv no trim ēkām. Teritorijas kopējā platība ir 2,2 hektāri. Komplekss tiek apsargāts visu diennakti, ieeja piekļuves aproces.Vairāk →
аватар omela_n
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pirmo reizi trijotnē iekļ uvā m nejauš i. Meridiā na ī paš nieks pā rdeva mū su rezervā ciju tā lā k un nebija kur iet, un Troikā bija istabiņ a trim. Tas bija 2008. gads. Mums patika, un mē s atgriezā mies pē c gada un atkal tieš i tagad. … Tomēr ▾ Pirmo reizi trijotnē iekļ uvā m nejauš i. Meridiā na ī paš nieks pā rdeva mū su rezervā ciju tā lā k un nebija kur iet, un Troikā bija istabiņ a trim. Tas bija 2008. gads. Mums patika, un mē s atgriezā mies pē c gada un atkal tieš i tagad. Salī dzinot ar iepriekš ē jiem gadiem, trijotne ir panā kusi milzī gu progresu visur un visā . Teritorija skaista, virsū labiekā rtota. Visur ir skulptū ras, lapenes, dā rza š ū poles, brī niš ķ ī gas, iekoptas puķ u dobes, plaš a bē rnu zona, rotaļ u laukums. Animatori strā dā ar bē rniem. Divi peldbaseini, tī ri un silti, viens ar bē rnu zonu un otrs ar viegli nolaiž amu dibenu. Istabas tī ras, mē beles jaunas, gulta laba. Personā ls patī kams un izpalī dzī gs. Ē dnī ca pirmajā ē kā tagad ir ļ oti mainī jusies. Neskatoties uz nepatī kamajiem komentā riem, paņ ē mā m bufeti un bijā m apmierinā ti.
Krastmalā esoš ais restorā ns Troika ir arī ļ oti patī kama vieta ar izsmalcinā tu ē dienkarti. Laba grila ē dienkarte kafejnī cā pie baseina. Vienī gi porcijas ir milzī gas, ar to jā rē ķ inā s. Pasū tot 4 kebabus, saņ emsiet 1.5 kg gaļ as : ) Pa kreisi no vā rtiem, kas ved uz pludmali, kokteiļ i un suš i rullī š i ir lieliski pagatavoti, un cena ir zemā ka nekā jebkur citur krastmalā . Turpat netā lu pā rdod gardu saldē jumu! Kopumā viesnī ca ir brī niš ķ ī ga un arī pā rē jais tajā . Vienī gā s neē rtī bas atpū tnieku vidū ir daudz kazu, kuras jā mierina administratoriem. Un tad š is pieliktais "tagils" mē tā jas pa visu internetu, lai sū dī tu labu atpū tas vietu. Viesnī ca Troika ir lieliska vieta, kur apmesties, ja esat kā rtī gs cilvē ks un ierodaties atpū sties, nevis spē lē t trikus.
аватар alesya.kolesnik.85
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Pasū tī jā m vietas vē l februā rī , zvanī jā m, lai precizē tu, ka viss bū s kā rtī bā , jo braucā m no tā lienes un ar maziem bē rniem! Redzē tais mū s š okē ja! Telpas tika pasū tī tas ar skatu uz baseinu, bet mums iedeva istabiņ as ar skatu uz pagalmu un no otras puses – skatu uz poligonu! Istabā zem gultā m bija daudz atkritumu, lai gan mū s brī dinā ja, ka it kā jau ir veikuš i tī rī š anu un varam ievā kties, tualete vispā r nedarbojā s! Un par meitenē m, kuras mū s satika, ir vispā r nav vā rdu! Kad sā kā m noskaidrot skaitļ us, bijā m rupji, rupji, nesamulsinā jā mies, ka tuvumā ir bē rni! Un Svetlana, ar kuru mē s sazinā jā mies, vispā r ir vienkā rš i rupja. … Tomēr ▾ Pasū tī jā m vietas vē l februā rī , zvanī jā m, lai precizē tu, ka viss bū s kā rtī bā , jo braucā m no tā lienes un ar maziem bē rniem! Redzē tais mū s š okē ja! Telpas tika pasū tī tas ar skatu uz baseinu, bet mums iedeva istabiņ as ar skatu uz pagalmu un no otras puses – skatu uz poligonu! Istabā zem gultā m bija daudz atkritumu, lai gan mū s brī dinā ja, ka it kā jau ir veikuš i tī rī š anu un varam ievā kties, tualete vispā r nedarbojā s! Un par meitenē m, kuras mū s satika, ir vispā r nav vā rdu! Kad sā kā m noskaidrot skaitļ us, bijā m rupji, rupji, nesamulsinā jā mies, ka tuvumā ir bē rni! Un Svetlana, ar kuru mē s sazinā jā mies, vispā r ir vienkā rš i rupja. Mē s nepalikā m viesnī cā ! Es neiesaku iet uz š o sū du!
аватар djess1980
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Labdien visiem) Troikā atpū tā mies ne pirmo reizi, atgriež amies, jo. Man patī k vieta, viesnī ca un apkalpoš ana. Pirmajā vizī tē viņ i pasū tī ja bufeti, otrajā apmeklē jumā izmantoja restorā na (kafejnī cas) pakalpojumus uz vietas. … Tomēr ▾ Labdien visiem) Troikā atpū tā mies ne pirmo reizi, atgriež amies, jo. Man patī k vieta, viesnī ca un apkalpoš ana. Pirmajā vizī tē viņ i pasū tī ja bufeti, otrajā apmeklē jumā izmantoja restorā na (kafejnī cas) pakalpojumus uz vietas. Gan mē s, gan bē rns bijā m apmierinā ti ar ē diena kvalitā ti un tā s variā cijā m. Katru dienu bija cita ē dienkarte.
Man ļ oti patī k tas, ka kafejnī cā pie baseiniem gandrī z jebkurā laikā var nopirkt saldumus bē rniem, bet pieauguš ie var palutinā t sevi ar alu vai kokteiļ iem.
Ir grila zona, ļ oti ē rta. Viss komplekss ir zaļ š un mā jī gs.
Liels paldies, labprā t atgrieztos vē l un vē l! )
ar uv. Jevgē nija
аватар Katofey
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cā pavadī ju 4 dienas, man patika. Protams, ir trū kumi: aizsprostojuš ā s istabas durvis, baseinos peldē ja lapas, VIENA no baseiniem teritorijā nav saulessargu. Kopumā : apmetā s lielā , jaunā un skaistā ē kā . Teritorijā ir trī s tī ri peldbaseini. … Tomēr ▾ Viesnī cā pavadī ju 4 dienas, man patika. Protams, ir trū kumi: aizsprostojuš ā s istabas durvis, baseinos peldē ja lapas, VIENA no baseiniem teritorijā nav saulessargu.
Kopumā : apmetā s lielā , jaunā un skaistā ē kā . Teritorijā ir trī s tī ri peldbaseini. Visur stā dī jumi, puķ es, krū mi, zā liens. Teritorija ir apsargā ta un ieeja tikai ar rokassprā dzē m.
Pieprasī jums: novietojiet suni pie autostā vvietas bļ odas.
Cietie č etri.
Бассейн
аватар v.trofimov
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Labdien, izlasot daž ā das atsauksmes gan š eit, gan citos portā los, mē s (divi pieauguš ie un divi bē rni) nolē mā m doties uz Dzelzs ostu un Troiku. Pirms tam visu laiku viņ i atpū tā s tikai Krimā . ko lai saka, tikai pateicoties vietai, kur dzī vojā m, ar atvaļ inā jumu pamatā bijā m apmierinā ti. … Tomēr ▾ Labdien, izlasot daž ā das atsauksmes gan š eit, gan citos portā los, mē s (divi pieauguš ie un divi bē rni) nolē mā m doties uz Dzelzs ostu un Troiku. Pirms tam visu laiku viņ i atpū tā s tikai Krimā . ko lai saka, tikai pateicoties vietai, kur dzī vojā m, ar atvaļ inā jumu pamatā bijā m apmierinā ti. Kā rtī bā dzī vojā m treš ajā korpusā , 4-vietī gā istabiņ ā , parasta laba istabiņ a, nekas lieks, viss bija un viss darbojā s (varē ja bū t gaiš ā k, bet nemazgā jā mies). Blakus istabai ir liels veļ as ž ā vē tā js. Istabene pastā vī gi bija redzeslokā , visi pieprasī jumi tika nekavē joties atrisinā ti. Tī rī š ana un veļ as maiņ a notika 5 dienu laikā .
Ē dinā š ana: sakarā ar to, ka mū su bē rni ir ļ oti "kaitī gi un izvē lī gi" ē dienam, mē s neņ ē mā m bufeti, bet ē dā m paš i, bet pē c citu atpū tnieku domā m, ē diens ir labs, bet sortiments ir mazā ks nekā pagā juš ajā gads (neapstiprinā t, nenoliedzu es nevaru). Gandrī z dienu vē lā k pasū tī jā m vakariņ as kafejnī cā pie baseina - lai tikai pirksti, paldies pavā ram un jauktam. . . cenas nedaudz augstā kas kā krastmalā , bet, sē di mierā un klusumā , un viss tiek darī ts visaugstā kajā lī menī un noteiktajā laikā . Izmē ģ inā jā m visu bā rbekjū ē dienkarti - viss ļ oti garš ī gs, ž ē l, ka salā tu varianti bija maz, bet arī bija lieliski, frī un lauku (bē rniem) porcijas ir milzī gas. Brokastis ē du 2 reizes. Olu kultenis ir garš ī gs, bet pankū kas visdrī zā k bija uzsildī tas, bet arī garš ī gas. Ja pusdienas bū tu nevis no 14.00, bet 12.00, tad visticamā k tur bū tu pusdienojuš i, bet krastmalā bū tu ē duš i kompleksā s maltī tes (interesantiem kafejnī ca Ekvators 45 UAH - liela izvē le no ē dieniem, no kuriem izvē lē ties - pirmais, otrais salā ti un kompots)) .
Animatori: mani bē rni nekad neskrē ja kopā ar meitenē m animatoriem, lai gan es redzē ju, ka daudzi bē rni pastā vī gi kaut ko dara. . . bet ar Denisu bija futbols, ū denspolo un citas spē les. Bē rni ir laimī gi
Teritorijā ir vairā ki simulatori un horizontā lie stieņ i. liels rotaļ u laukums (PILNĪ BĀ ē nā ). volejbola un futbola laukums. Turklā t ir arī cepeš krā sns (lai gan mazai ģ imenei tas ir smuks, no viņ iem ir vieglā k pasū tī t un mierī gi ē st).
Kad ieradā mies un ieraudzī jā m, ka Stambulas klubs stā v mū su viesnī cas ž ogā , sā kumā bijā m ļ oti sarū gtinā ti, domā jā m, ka visu nakti bū s troksnis....un tā tad nekā ds troksnis nav dzirdams.
Visa teritorija sakopta, milzī gi koki, ar ē nu, autostā vvieta, liela teritorija ar zā lieniem un strautu, un protams divi milzī gi baseini (kad bija slikts laiks, netī ra jū ra vai MILZĪ GI medū zu bē rni no tā kā pa ā rā tur)
Starp citu, tieš i pie izejas uz pludmali, pa labi no ž oga, ir kiosks ar saldē jumu un limonā di (visticamā k arī kaut kā saistī ts ar Troiku), tā pē c paldies abā m mā sā m pā rdevē jā m, kas mū s tur apkalpoja un jau mū s atpazina pē c skata un zinā ja, kas mums vajadzī gs ( Starp citu, saldē jums un limonā de tur bija lē tā ki nekā pa krastmalu).
Kad mē s staigā jā m un staigā jā m pa krastmalu, mē s redzē jā m citas viesnī cas, kas atrodas 1. lī nijā , un to izmaksas bija apmē ram tā das paš as kā mums, tač u tur nebija nekā , izņ emot ē ku, tā pē c vē lreiz paldies trijotnei par paveikto. ē rti brī vdienā s. mē s viņ u jau esam ieteikuš i radiem, un viņ i atbrauks pie jums augusta beigā s.
аватар 999iii
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Tas ir murgs par neadekvā ti augstu cenu (Turcija un Ē ģ ipte ir labā k un lē tā k). Kā jums var patikt š ī viesnī ca? Pozitī vas atsauksmes ir nepā rprotami izgatavotas pē c pasū tī juma vai paš a personā la rakstī tas!! ! 24. … Tomēr ▾ Tas ir murgs par neadekvā ti augstu cenu (Turcija un Ē ģ ipte ir labā k un lē tā k). Kā jums var patikt š ī viesnī ca? Pozitī vas atsauksmes ir nepā rprotami izgatavotas pē c pasū tī juma vai paš a personā la rakstī tas!! !
24. jū nijā ap plkst. 20.00-21.00 izgā jā m no 3. stā va telpas un atradā m gaitenī bezsamaņ ā guļ oš u jaunieti (40g. v. ) un pie viņ as vairā kus atpū tniekus. Vī rietis gulē ja viņ ai blakus un kliedza "Palī dzi, Jū lija ieelpo, izsauc ā tro palī dzī bu un tā tā lā k. " Sieviete bija kopā ar savu mazo meitu, kura raudā ja un kā ds viņ u ar varu iegrū da istabā un lika neiet ā rā un gaidī t. Sieviete neelpoja, nekustē jā s un sā ka kļ ū t zila. Nekavē joties tika izsaukta ā trā palī dzī ba, bet izrā dī jā s, ka brī vdienu laikā š ajā ciematā ā rstu nav un tuvā kais ir kaut kur 25 km attā lumā . Ā rsts tika gaidī ts 40 minū tes, vairā kkā rt sauca ā tro palī dzī bu, bet viņ i mums pat skaidri neatbildē ja, cik daudz gaidī t. Visas 40 minū tes atpū tnieki centā s viņ ai palī dzē t, veica sirds masā ž u, mā kslī go elpinā š anu, mē rī ja sirdspukstus (norā dī jumus telefoniski sniedza viena atpū tnieka draugs - ā trā s palī dzī bas ā rsts), vē dinā ja ar dvieļ iem (tas bija neticami koridorā karsts un smacī gs). Sirds vairā kas reizes apstā jā s, bet tika iedarbinā ta. Atbrauca ā rsti un pē c 10 minū tē m konstatē ja viņ a nā vi.
Saš utusi, tad visu š o laiku neviens no viesnī cas darbiniekiem pat nenā ca klā t, sieviete tika triekti atstā ta nomirt koridora vidū . Administratori slē pā s pirmajā stā vā un nepiedalī jā s, tuviniekiem nepalī dzē ja, atpū tniekus nemierinā ja. Pē c ā trā s palī dzī bas ieraš anā s koridorā gulē ja miris, pat neaizsegts. Daž i atpū tnieki pē c š oka baidī jā s vē lā k iet pa koridoru, pat bē rni to redzē ja.
Apkalpoš ana pretī ga, attieksme pret atpū tniekiem buka, sajū ta, ka esi viņ iem kaut ko parā dā , nevis maksā naudu !!! !
Mē s tur atpū tā mies gandrī z trī s nedē ļ as 2016. gada jū nijā . Tikai pē dē jā s trī s dienā s vakarā varē jā m iziet pastaigā ties (bez pā rspī lē juma). Teritorijā tik daudz odu un muš u, ka pat pa dienu pie baseina nebija iespē jams nosē dē t. Uz sū dzī bu administratoriem un prasī bu apstrā dā t teritoriju administratore Svetlana kliedza !! ! ka viņ i neko nevarot darī t, viņ us arī sakoda. Apstrā dā ts tikai mū su "atpū tas" pē dē jā s pā ris dienā s. Tas ir sanitā ro standartu pā rkā pums, par ko neviens š eit nav dzirdē jis.
Pē c reģ istrā cijas mums iedeva lē tā kas, briesmī gas, nobruž ā tas istabiņ as. Mē s prasī jā m dā rgā kas telpas ar uzlabotu plā nojumu. Tie paš i administratori atteicā s mū s tajā s izmitinā t, motivē jot telpu nodarbinā tī bu. Bijā m jau domā juš i par pā rcelš anos uz citu viesnī cu, bet tomē r mums iedeva istabiņ u bē niņ u stā vā . Katru dienu speciā li skatī jā mies brī vo numuriņ u skaitu, vismaz 4 numuriņ i vienmē r bija brī vi!!!!! ! ! Pē dē jā dienā vē lē jā mies par maksu pagarinā t istabu lī dz 15.00 (jo viņ i izrakstā s 10.00), uz ko dzirdē jā m burtiski no administratores Svetlanas "Protams, ka nē , numuriņ i jau ir rezervē ti. " Domā ju, ka iemesls ir tas, ka mē s, neskatoties uz visiem trū kumiem, mē ģ inā jā m sazinā ties ar viņ iem, jo ​ ​ bijā m pieraduš i pie citiem atpū tas apstā kļ iem un cita veida apkalpoš anas. Mē s izgā jā m ceturtā s sā kumā un devā mies augš ā apskatī t istabas, mū su istaba un vē l piecas istabas bija brī vas!
Tī rī š ana jā veic ik pē c 5 dienā m, bet 17 dienu laikā mē s tikā m iztī rī ti tikai 2 reizes! Bez tualetes papī ra, bez atkritumu maisiem.
Uzturs ir atseviš ķ s jautā jums. Milzī gai viesnī cai ir 8 pā rtikas stendi, tā pē c ir milzī gas rindas un nepietiek pā rtikas. Maltī te ilgst 1 stundu, atnā c pusstundu pirms beigā m, tad gandrī z nav ko piebilst, saka, ka beidzies. Tu ierodies laicī gi, stā vi rindā.15-20 minū tes, cilvē ki atnā ca pē c pusstundas un iestā jā s rindā . Nedē ļ as nogalei nepietika galdu un trauku (vienmē r netī ri un taukaini). Cilvē ki stā vē ja un gaidī ja, kad kā ds pabeigs maltī ti, un paš i iztī rī ja netī ros traukus. Par tā diem apstā kļ iem sū dzē jā mies, uz ko administratore Andž elika mū s aizsū tī ja paē st kaut kur krastmalā .
Ap baseinu nemitī gi sē ž trokš ņ ainas iereibuš as kompā nijas un dzer alkoholu, un tas ir dienas laikā , kad tur peldas daudzi bē rni. Cilvē ki bez viesnī cas aprocē m staigā pa teritoriju, kur neizprotami skatā s administratori un apsardze.
Kvī ts vai cits maksā juma dokuments mums netika izsniegts, es jau nosū tī ju sū dzī bu fiskā lajam dienestam!
Tur nevar atpū sties. Š eit par lielu naudu tiks nodroš inā tas rupjī bas, rupjī bas, nepiemē roti apstā kļ i un serviss jau no kausa laika.
Ja saimnieki nenomainī s kadrus un neko nemainī s, tad pā rstā s pie viņ iem iet.
аватар olechka82
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Labdien! Mums bija ģ imenes brī vdienas Troikā no 2015. gada 10. -20. augustam - divi pieauguš ie un bē rns 5.5 gadi. Teikt, ka esam vī luš ies, ir par zemu. Mū su viedoklis - neadekvā ta "cenas un kvalitā tes" attiecī ba. Par to paš u naudu atpū tā mies Ukrainā (Truskavecā ) - saņ emtais serviss un emocijas daudzkā rt lielā kas! Vai esat kā dreiz skaitī jis dienas lī dz doš anā s atvaļ inā jumā ? Teritorija un atraš anā s vieta. … Tomēr ▾ Labdien!
Mums bija ģ imenes brī vdienas Troikā no 2015. gada 10. -20. augustam - divi pieauguš ie un bē rns 5.5 gadi.
Teikt, ka esam vī luš ies, ir par zemu. Mū su viedoklis - neadekvā ta "cenas un kvalitā tes" attiecī ba. Par to paš u naudu atpū tā mies Ukrainā (Truskavecā ) - saņ emtais serviss un emocijas daudzkā rt lielā kas! Vai esat kā dreiz skaitī jis dienas lī dz doš anā s atvaļ inā jumā ?
Teritorija un atraš anā s vieta. Priekš rocī ba ir pirmā lī nija no jū ras un liela teritorija. Ņ emot vē rā to, ka ZhP ir ciems un vienkā rš i nav kur pastaigā ties, teritorija š ajā gadī jumā ir nenovē rtē jama priekš rocī ba. Bet š eit bija nianses. Atpū tā mies rotaļ u laukumā , kas pieguļ baseinam ar bē rnu zonu. Tā tad š ī rotaļ u laukuma teritorija pirmā s 5 dienas bija diezgan netī ra - somas, glā zes, salvetes utt. Mū su klā tbū tnē tika iztī rī ta tikai vienu reizi. Darbinieki stā stī ja, ka par pienā kumu nepildī š anu atbildī gā persona atlaista un tagad slodze sadalī ta starp palikuš ajiem. Neviens nesakā rto sauļ oš anā s krē slus, neviens nemazgā , tie ir vienkā rš i netī ri.
Izī rē jā m istabu galvenajā ē kā mansarda stā vā . Tas ir viens no labā kajiem. Tač u bija nianses: istabā nav trauku; gaismas zonē jums nav paredzē ts (tas ir, ja kā ds vē las gulē t, bet kā ds cits vē las lasī t grā matu, tas nav iespē jams; gaisma iedegas tikai vienā vietā un 3 spuldzes vienlaikus). Istabu uzkopš ana ik pē c 5 dienā m! ! ! Viesiem, kurus sauc par "brī vdienā m", jā iznes atkritumi un jā izslauka, jā nomazgā grī da utt. Pē c 5 dienā m uz durvī m parā dī jā s zī mī te ar lū gumu atstā t atslē gu reģ istratū rā plā notajai tī rī š anai pē c pulksten 14.00. Tā kā bē rnam ir dienas miegs, laiks ir neē rts. Kopumā tī rī š anu neievē roju. . . Gultai nav gultas pā rklā ja. Santehnika ir veca un brū k. Mē s, lai nesazinā tos ar dā mā m reģ istratū rā , paš i nopirkā m daž as nobiruš as detaļ as un lū dzā m nomainī t darbinieku.
Ē damistaba ir viesnī cas stā sts. Lasu entuziasma pilnus komentā rus un nesaprotu, kas tos rakstī ja. Varbū t man nepaveicā s un man bija "nepareizā maiņ a". Bet, godī gi sakot, š aubos, vai viss ir konsekventi. Ieraš anā s dienā pusdienot ieradā mies 14.20, tas ir, 20 minū tes pē c pusdienu sā kuma. Nekā nebija. No gaļ as - vistas pā rpalikumi (tie ir pā rpalikumi, nevis gabaliņ i), pā rceptas aknu kotletes. Salā tu nebija, bija tomā ta atliekas (5 gab. ), kas vienas paš as peldē ja ū denī , kas sajaukts ar tomā tu sulu. Un tas ir Hersonas reģ ionā - tomā tu reģ ionā . Nolē mā m sagaidī t vakariņ as un ierasties laicī gi. Ē dienu dabū jā m vairā k, bet bija negarš ī gi - piededzis kā posts, nesaprotamas kvalitā tes pelmeņ i, krē mveida tomā ti ar melnu serdi utt. . Vā rdu sakot, atteicā mies no ē diena, mums atdeva naudu ar neapmierinā tā m izteicieniem “Nu nē . zini, visiem patī k. . . » Manuprā t, nav sevi cienoš i medī t pā rtiku un galu galā ē st sliktu ē dienu no netī riem traukiem. Par to paš u naudu varē tu lieliski paē st brokastis, pusdienas un vakariņ as uz Izlases terases un justies kā cilvē ks.
Pludmale, iespē jams, nav aprakstā ma. Netī rumi, pū ļ i, savus pakalpojumus reklamē još i rupori, bī stamā s motorlaivas turpat blakus peldoš iem tū ristiem, pā rceptu virtuļ u/pastes smaka, skaļ a mū zika, kas liek ieslī gt transā...Peldē ties jū rā varē ja tikai no 7.30 lī dz 9.00.
Kopumā , es atkā rtoju, tas ir neadekvā ts pakalpojums par pieprasī to naudu. Es nevienam neiesaku doties uz š o vietu. Un viņ a zvē rē ja pati. Lai gan ž ē l, ka dzimtajā Hersonas apgabalā nav kur atpū sties? .
Olga.
Kijeva.
аватар krasnuhka
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ī nav pirmā reize, kad dodamies uz Dzelzs ostu. Pē dē jo reizi apstā jā mies pie Troikas. Mā jī gas un tī ras istabiņ as, smukas lielai teritorijai, draudzī gs personā ls. Jū ra blakus. Ja jū ra auksta, divi tī ri, labi baseini. … Tomēr ▾ Š ī nav pirmā reize, kad dodamies uz Dzelzs ostu. Pē dē jo reizi apstā jā mies pie Troikas. Mā jī gas un tī ras istabiņ as, smukas lielai teritorijai, draudzī gs personā ls. Jū ra blakus. Ja jū ra auksta, divi tī ri, labi baseini. Vakarā labs restorā ns.
Ī paš i prieks par animā ciju bē rniem.
Š ogad mē s tur braucam. Ceram uz labu atpū tu)))
аватар admin3
‹ Viesnīca Troika 3*
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Viss ir gatavs viesu uzņ emš anai! Strā dā jam no 01.05. 14! … Tomēr ▾ Viss ir gatavs viesu uzņ emš anai! Strā dā jam no 01.05. 14!
аватар rabochuy
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Istabas ne vienmē r tiek iztī rī tas labi, vai drī zā k, tikai vienu reizi uzturē š anā s laikā . Ap baseiniem ir daudz netī rumu, pretī gi pē c atpū tniekiem, bet tas arī jā uzrauga. Meitenes bā rā nosaka savas cenas, vakarā ī paš i maldina atpū tniekus, ir nekulturā las un nesakoptas. … Tomēr ▾ Istabas ne vienmē r tiek iztī rī tas labi, vai drī zā k, tikai vienu reizi uzturē š anā s laikā . Ap baseiniem ir daudz netī rumu, pretī gi pē c atpū tniekiem, bet tas arī jā uzrauga. Meitenes bā rā nosaka savas cenas, vakarā ī paš i maldina atpū tniekus, ir nekulturā las un nesakoptas. Galvenā piebilde ir "bufete" - atpū tnieku kauns un pazemojums, kuri, samaksā juš i naudu, vispirms kā bars gaida atļ auju iekļ ū t zā lē , tad ar izstieptu š ķ ī vi staigā kā ubagi un saņ em savu porciju. Ļ oti nepatī kami. Kā da sieviete taukainā cepurī tē visiem pierā da, ka nav labi iegū t daudz pā rtikas un pā rē sties, un viņ a pati kā suns kaut ko iemet š ķ ī vī . Reizē m saimnieks pats stā v blakus un lū dz, saka neņ em daudz, ar acī m vē ro, kā cilvē ki ņ em š os izdales materiā lus.
Parādīt vairāk »


iemiesojums mariciry86
Добрый день. Есть ли еще свободные 4х местные номера на первом этаже,в период с 19,07 по 03,08? и есть ли возможность забронировать не по телефону? Спасибо!
7 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 8 atbildes
iemiesojums shid-zahid
Vai ir iespējams palikt kopā ar mazu suni (Jorkšīras terjers)? Paldies.
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums Janetden
Sveiki, mēs ar ģimeni (es, vīrs, bērni: 3 un 7 gadi) dosimies augustā. Uzrakstiet nakšņošanas nosacījumus un cenas. PALDIES!
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums arabika2
?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums al-72
Sveiki, vēlos nākt pie jums ar 3 gadīgu bērnu no 15.07 uz 30-40 dienām, cik tas maksās? Vai ir iespējams apmesties vienvietīgā istabā? Vai ir iespējams norēķināties ar magnētisko karti (viesnīcā, restorānā, veikalā)? Vai ir iespējams ņemt līdzi čivavas suni?
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Faltz-Feins kapenes
Ukraina, Dzelzs osta
Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Гостиничный комплекс «Тройка» находится в первой полосе от моря и имеет свой выход на пляж. Состоит из трех корпусов. Общая площадь территории - 2.2 га. Комплекс охраняется круглосуточно, вход по пропускным браслетам.

Atrašanās vieta 100 м до городской набережной.
Pludmales apraksts Комплекс «Тройка» находится в первой полосе от моря и имеет свой выход на пляж.
Viesnīcā

Бар, 8м х 16м двухуровневый и каркасный детский бассейны, гриль-бар с летней площадкой у бассейна, парковая зона, конференц-зал на 200 мест, охраняемая автомобильная стоянка.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • bezmaksas wi-fi
Bērniem Детская площадка с качелями, лазалками и горками.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports Волейбольная площадка, столы для настольного тенниса, спортивный тренажер.
  • galda teniss
  • volejbols
Telpu apraksts

Номерной фонд гостиничного комплекса "Тройка" состоит из 2-х, 3-х и 4-х местных номеров, стандартной или улучшенной планировки и повышенной комфортности, а также из 2-х комнатных номеров для семьи из 4-5 человек.

Istabās

Отдельный санузел с душевой кабиной (горячая вода круглосуточно), металлопластиковые окна, необходимая мебель, телевизор (спутниковое телевидение), холодильник, индивидуальное кондиционирование воздуха в номере. Возле номера - комплект пластиковой мебели.

Adrese Херсонская обл., п. Железный Порт, ул. Морская 3-б
Tālruņi: +38 (093) 062-40-79
+38 (066) 416-34-49
+38 (095) 946-87-72
+38 (067) 551-86-56
Tīmekļa vietne: Troika
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, волейбол.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями.