Maldivy 2*– Atsauksmes

4
Novērtējums 1.310
1.0 Numurs
1.0 apkalpošana
1.0 Tīrība
1.0 Uzturs
1.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas pirmajā līnijā no jūras Dzelzs ostā, blakus Melnās jūras biosfēras rezervātam. Uzcelta 2018. gadā. Viesnīca ir piemērota klusām un relaksējošām brīvdienām.Vairāk →
аватар olgashevchishin
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Briesmī ga viesnī ca. Veicā m avansa maksā jumu 3 mē neš us pirms brauciena. Viņ i pulcē jā s, lai uzlabotu 2. grupas invalī da mammas un bē rna veselī bu. Ieradā mies, reģ istrē š anā s no 12, gaidī jā m lī dz 17:00, izsalkuš i un pludmalē š okā . … Tomēr ▾ Briesmī ga viesnī ca. Veicā m avansa maksā jumu 3 mē neš us pirms brauciena. Viņ i pulcē jā s, lai uzlabotu 2. grupas invalī da mammas un bē rna veselī bu. Ieradā mies, reģ istrē š anā s no 12, gaidī jā m lī dz 17:00, izsalkuš i un pludmalē š okā . Tā kā teica, ka vispā r tavas istabas vē l ir aizņ emtas, un mamma slikti staigā , man vajadzē ja istabu 1 stā vā , bet tā das nav, un vispā r ko tu gribi, kuru es tur teikš u un aiziet.
Jau nopriecā jā mies, ka vismaz kaut kur atpū š amies, bet tad saimniece aizgā ja un parā dī jā s pē c 10 minū tē m, kaut kā iespaidā sā ka runā t kaut ko nesaprotamu, esi rupjš , bā zt mammu un bē rnu. Nā cā s zvanī t policijai, jo droš ī bas nauda netika atgriezta. Maksā jot caur privā to, norā dī ju, ka tas ir depozī ts par naktsmā jā m, un caur policiju varē ja naudu atdot.
Tajā dienā bez mā jokļ a mē s nebijā m vieni. Tas bija š oks, nobraucot 700 km, sezonas plaukumā palikt bez pajumtes, tas ir ļ oti, un pat ar bē rnu un mammu invalī dam ar kustī bu traucē jumiem uz rokā m. Saņ ē musi kaudzi apvainojumu, skandā lu, pē c 5 stundu gaidī š anas uz reģ istrē š anos.
Braucot mē s lasī jā m sliktas atsauksmes un domā jā m, ka tie visi ir konkurenti, ak vai, bet nē . Tā ir realitā te, un pirms doš anā s ceļ ā padomā jiet, varbū t iekritī siet š ajā murgā . Es lū dzu jū s, palieciet prom no š ī s vietas.
аватар Tamtour1
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Mē s ar Annu rezervē jā m istabu uz mē nesi. Mē s ieradā mies viesnī cā . Pirmkā rt, daudz mā lu, no kuriem nav iespē jams nokļ ū t pludmalē . Nu puse nepatikš anas. Mē s devā mies uz viesnī cu, un viņ i mums teica, ka nevar izmitinā t, jo nav brī vu istabu. … Tomēr ▾ Mē s ar Annu rezervē jā m istabu uz mē nesi. Mē s ieradā mies viesnī cā . Pirmkā rt, daudz mā lu, no kuriem nav iespē jams nokļ ū t pludmalē . Nu puse nepatikš anas. Mē s devā mies uz viesnī cu, un viņ i mums teica, ka nevar izmitinā t, jo nav brī vu istabu. Anna ir ļ oti rupja. Pagalmā atradā s arī cilvē ki, kuriem arī tika atteikts. Es gribu visus pasargā t no tā diem blē ž iem.
аватар Andrii_Tokar
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Labdien, es vē los dalī ties savā pieredzē par atpū tu tā sauktajā s "Maldivu salā s" 2021.  gada jū lijā . Rezervē jot istabu iepriekš uz daž ā m nedē ļ ā m (2 pieauguš ajiem un bē rnam uz 10 dienā m) - atceļ ot abonementu 2000 UAH. … Tomēr ▾ Labdien, es vē los dalī ties savā pieredzē par atpū tu tā sauktajā s "Maldivu salā s" 2021.  gada jū lijā . Rezervē jot istabu iepriekš uz daž ā m nedē ļ ā m (2 pieauguš ajiem un bē rnam uz 10 dienā m) - atceļ ot abonementu 2000 UAH. Daž as dienas pirms telefona atnā kš anas vai viss ir kā rtī bā - menedž eris, kurš runā ja ar mani teica, lai sazinā s ar ī paš nieku (Ani). Zvanu viņ ai, dzirdu atbildi – zvani nedē ļ as nogalē š odien, rī t. Zvanī š u rī t - rezultā tā saņ ē mu kaut kā du neskaidru ā tru atbildi, ka tiekamies ar ciemiņ iem un visiem patī k zvanī t kad gribi. Pats interesantā kais sā kā s ieraš anā s dienā – viņ i pilnī bā ignorē telefonu vai nomet. Beidzot iekā p taksi un brauc pats - meitenes reģ istratū rā saka, ka nav istabu. Tad izej ā rā ī paš nieks saka, ka es runā ju ar kā du ne no viesnī cas, kad rezervē ju un ka nezvanī ju un t/n. Tad tas birojā aizveras uz 15 minū tē m.
Es gaidu - pā rē jā daļ ā pē c mū su pieprasī juma atgriež avansa summu, kas tika izmesta kartē (viennozī mī gi mani 2000 UAH, nenorā dot, cik maksā ju). Un tikko izbrauc no viesnī cas - rezultā ts, mē s ar bē rnu pē c garā brauciena ar vilcienu + autobusu + taksi no Kijevas lī dz Dzelzs ostai pulksten 19 stā vam uz lauka (kur putekļ u kaudze) ar koferiem, kad š ausmī gi karsts un neticami noguris ...vienkā rš i devos uz viesnī cā m blakus meklē t, kur palikt. No citiem saimniekiem dzirdē ts, ka tikai š odien bijā m ceturtie (ka saimniece Anya, kura izskatā s pē c narkomā nes/alkoholiķ es, vienkā rš i tā izturas pret cilvē kiem un tā ir normā la runa) ā rzemē s tā nedarī ja. Un atstā jot atsauksmi Facebook un Instagram, lai tie tiktu pareizi izdzē sti, bet. . .
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca tikko atvē rta, pavisam jauna. Tā kā viņ i tikko sā kuš i strā dā t, viņ i mā cā s no savā m kļ ū dā m. Tuvu jū rai, labi. Viss ir jauns, lai gan teritorija ir jā remontē . Kaut kā nepietiek galda piederumu, nenā ktu par ļ aunu pirkt vairā k. … Tomēr ▾ Viesnī ca tikko atvē rta, pavisam jauna. Tā kā viņ i tikko sā kuš i strā dā t, viņ i mā cā s no savā m kļ ū dā m. Tuvu jū rai, labi. Viss ir jauns, lai gan teritorija ir jā remontē . Kaut kā nepietiek galda piederumu, nenā ktu par ļ aunu pirkt vairā k. Bet kopumā par cenu, ko viņ i pieprasa apmeklē tā jiem, viss ir kā rtī bā .


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums adminmaldives
‹ Viesnīca Maldivy 2*
Atrakcijas
Faltz-Feins kapenes
Ukraina, Dzelzs osta
Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель расположен на первой линии от моря в Железном порту, рядом с Черноморским биосферным заповедником. Построен в 2018 году. Отель подойдёт для тихого спокойного отдыха.

Atrašanās vieta 50 м от моря.
Pludmale
  • 1. rinda
Viesnīcā

Магазин, столовая, мини-кухня, мангалы, зоны отдыха.

  • restorāns
  • autostāvvieta  FREE 
Bērniem
  • rotaļu laukums
Telpu apraksts

Номерной фонд отеля «Мальдивы» состоит из 2-, 3-, 4-местных номеров со всеми удобствами. В отделке номеров применялись экологически чистые материалы. Стены комнат отделаны вагонкой, установлены натяжные потолки. У каждого номера своя отдельная терраса, на территории – индивидуальная зона отдыха.

Istabās

Кондиционер, холодильник, ЖК телевизор, спутниковое телевидение, тумбочки, необходимая мебель, санузел с душевой кабинкой, раковиной, унитазом, фен, постоянно горячая и холодная вода.

Adrese Херсонская область, Голопристанский р-н, с. Железный Порт, ул. Школьная
Tālruņi: +38 (067) 911-51-78, +38 (096) 515-16-57
Tīmekļa vietne: Maldivy
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.