Fortetsia Pansionat 2*– Atsauksmes

36
Novērtējums 4.210
№14 viesnīcas reitingā Dzelzs osta
4.2 Numurs
4.4 apkalpošana
3.6 Tīrība
3.8 Uzturs
4.8 Infrastruktūra
Privāts pansionāts "Fortetsya" atrodas kūrortciema Zhelezny Port galvenajā ielā. Netālu atrodas tirgus, veikali un kafejnīcas. Atvēršanas datums - 2006. gads, pēdējās renovācijas datums - 2011. gads. Pansionāts sastāv no divām 2 stāvu ēkām, vienas 3 stāvu ēkas un vienas 4 stāvu ēkas.Vairāk →
аватар belova.yulia0403
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Briesmī ga viesnī ca, par viesnī cu to grū ti nosaukt. Mē s ī rē jā m VIP istabu. Kuri ir ī paš nieki, lai sauktu viņ u par VIP. Tas ir pilnī gs *oops. Numurā nav nekā VIP, tikai cena ir pā rmē rī ga. Higiē nas preč u nav, ir viena tē jkanna uz 3 korpusiem. … Tomēr ▾ Briesmī ga viesnī ca, par viesnī cu to grū ti nosaukt. Mē s ī rē jā m VIP istabu. Kuri ir ī paš nieki, lai sauktu viņ u par VIP. Tas ir pilnī gs *oops. Numurā nav nekā VIP, tikai cena ir pā rmē rī ga. Higiē nas preč u nav, ir viena tē jkanna uz 3 korpusiem. Mē beles saplī suš as, vannasistabā ū dens no duš as tek garā m, paklā ja nav. Pē c peldē š anā s pilna grī da ū dens. Izdega spuldzī te, griezā mies reģ istratū rā , piedā vā ja paš iem nomainī t. Ē damistaba ir atseviš ķ s stā sts - bomž i, vienkā rš i nav sā ls un piparu, nav garš ī gi. Visi ē dieni nav sā ļ i, bet, lai sā lī tu, sā ls jā uzber uz salvetes. Visu nedē ļ u tika pasniegta tē ja - nesaprotamā un hibiska krā sā . Neviena augļ a, smalkmaizī tes, nekā . No jū ras lī dz centrā lajai pludmalei, kur vispā r nav vietas, 15 min. ejiet un lī dz savai pludmalei jums jā iet vai jā iet 40 minū tes. Un tur esi gatavs par visu maksā t, tur maksā sauļ oš anā s krē sli, lietussargs un pat tualete. Un bā rbekjū teritorijā cept par grilu ir jā maksā . Mani š okē ja š ī viesnī cas versija, viņ i ī rē ja un rezervē ja internetā , tā pē c atpakaļ ceļ a nebija, bet jums neieteiktu š eit doties, š ausmas ir pilnī gas.
аватар Oksanakovaly
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Neiesaku š o bomzi atpū tai, pirms 4 dienā m atpū tos pie vī ra, priecā jos pē c iespē jas ā trā k atgriezties mā jā s. Iepriekš rezervē jā m divvietī gu junior suite ar divguļ amo gultu un visā m ē rtī bā m, kas bija norā dī tas numura aprakstā . … Tomēr ▾ Neiesaku š o bomzi atpū tai, pirms 4 dienā m atpū tos pie vī ra, priecā jos pē c iespē jas ā trā k atgriezties mā jā s. Iepriekš rezervē jā m divvietī gu junior suite ar divguļ amo gultu un visā m ē rtī bā m, kas bija norā dī tas numura aprakstā . Rezultā tā , ierodoties vietā , saņ ē mā m istabu ar 2 vienvietī gā m gultā m, istabā nebija galda, nebija galda piederumu, nebija vienreizē jā s lietoš anas č ī bas, nebija higiē nas preč u, par ko administrā cija konstatē ja banā ls attaisnojums, sakot, ka ar visā m ierī cē m nepietiek. Istaba bija netī ra un antisanitā ra. Vannas istabā stā vē ja vecu š ķ idro ziepju burka un atritinā ts papī ra rullis. Un segas vietā bija 2 palagi ar caurumiem 50 cm platumā . Fē ns un cita tehnika ir maksas, tualete viņ u pludmalē ir 10 grivnas, kas ir ļ oti dā rgi. Izbraukš anas dienā mū s lū dza atstā t istabu pulksten 10:00. Lī dz jū rai 20 minū š u gā jiens, lī dz pludmalei, kur cilvē ki ir kā blusas. Ē dnī ca š ausmī ga, viss nesā lī ts, sā ls nekur nav, apkalpoš ana š ausmī ga, tehnika netī ra. Ē diens ir sliktas kvalitā tes un nav svaigs. Administrā cija rupja, neapdomī ga, nepatī kama. Transports lī dz jū rai ir kā lopu maš ī na, kur visus stumj lī dz pat pieturai un saplē š katrs pa 10 grivnā m, kur jā brauc 5 minū tes. Briesmī ga vieta.
аватар anna.rom.1186
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Labdien. Atgriezā mies pē c "atpū tas" š ajā viesnī cā un vē los atstā t godī gu atsauksmi, lai apturē tu gribē tā jus un brī dinā tu š aubī gos! Jau vairā kus gadus pē c kā rtas atpū š amies ZhP, nolē mā m daž ā dot atvaļ inā jumu un mainī jā m pansionā tu. … Tomēr ▾ Labdien. Atgriezā mies pē c "atpū tas" š ajā viesnī cā un vē los atstā t godī gu atsauksmi, lai apturē tu gribē tā jus un brī dinā tu š aubī gos! Jau vairā kus gadus pē c kā rtas atpū š amies ZhP, nolē mā m daž ā dot atvaļ inā jumu un mainī jā m pansionā tu.
Kā rtī bā :
1. Viņ i ā tri iekā rtojā s (atbraucā m 13.30, bet redzē ju cilvē kus, kas gaida no 5-6 no rī ta).
2. Telpa izrā dī jā s ar pelē jumu zem gultas, duš as telpā sē nī te, istabā pastā vī gs mitrums.
3. Mū zika kliedz lī dz 23.00 (ja ar bē rniem, tad nelieciet gulē t).
4.10 dienas istaba ne reizi netika tī rī ta, gultas veļ a un dvieļ i netika nomainī ti.
5. Teritorijā arī uzkopš ana ir slikta.
6. Pie baseina akū ti trū kst atpū tas krē slu.
7. Pie istabas atradā s apavi, nozagtas bē rnu sandales
8. Virtuve ir kā deserts uz kū kas - bē rni teica, ka pat skolas kafejnī cā ē d garš ī gā k. Trauku piegā de vē lu, ne pā rā k tī ra tehnika, maigi izsakoties neē dama - gumijas kotletes, dā rzeņ u sautē jums - puscepts, gratī ns - gratī ns nemaz, kā postu salā ti var bū t vakar.
Diemž ē l par pā rtiku samaksā jā m uzreiz pē c reģ istrē š anā s. Rezultā tā devā mies ē st citur.
Administrā cija atteicā s atdot naudu, ignorē ja jautā jumus par uzkopš anu.
Noteikti neiesaku reģ istrē ties, ja vē lies labi atpū sties
аватар nvsmoa
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s nejauš i devā mies uz š o viesnī cu, internetā parā dī jā s sludinā jums. Viņ i to nenož ē loja. Ieradā s agri, samierinā jā s ar papildus samaksu. maksa. Skaitlis dabiski dots ar trū kumu. Domā ju, ja sā kotnē ji neizvirzī si prasī bas, tad tā s nokā rtosies daudz sliktā k. … Tomēr ▾ Mē s nejauš i devā mies uz š o viesnī cu, internetā parā dī jā s sludinā jums. Viņ i to nenož ē loja.
Ieradā s agri, samierinā jā s ar papildus samaksu. maksa. Skaitlis dabiski dots ar trū kumu. Domā ju, ja sā kotnē ji neizvirzī si prasī bas, tad tā s nokā rtosies daudz sliktā k. Tas ir visur! Tā pē c es biju tam gatavs. Mums pavē rā s nomā coš s skats no loga, Wi-Fi telpā netika uztverts, un augš ē jais apgaismojums bija ļ oti vā jš . Es jautā ju vienu, divas reizes. Atbilde bija: ej izdomā , neuztraucies. Man bija jā uzstā j, un mani pā rcē la uz citu istabu. Viss perfekti. Ar santehniku, ledusskapi, TV, viss bija ok, vesels, darbojas, istabiņ a maza, bet glī ta.
Man patika apvidus. Lapenes, koki, bē rnu zona, baseins. Man patika, ka visu laiku skanē ja mū zika. Skaļ ā k vakarā . Tā tad, ja jū s gatavojaties meditē t par cildeno, jū s š eit neesat), man nemitī gā kustī ba radī ja noskaņ ojumu! Tā pē c es nesaprotu daž u vaidē š anu par mū ziku, kas neļ auj aizmigt. Dodieties uz citā m viesnī cā m, tur ir daudz klusu, kas netraucē ar izklaidi.
Tas, kas man š eit nepatika, ir ē diens. Par laimi es nepaņ ē mu ē st, bet vienreiz paē du viesnī cā . Teikš u tā : kā š ie "pavā ri" vē l nav pā rspē ti? Kur viņ i tos dabū ja? Ī sā k sakot, es neiesaku jums ē st viesnī cā , jo vainojiet sevi)
Vispā r man ir labs iespaids! Es nā kš u vē lreiz)
аватар axioma1985
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Mū zika - disko ballī tes - visu diennakti, vairā k nekā.70 decibeli. Pē c pusnakts - karaoke, piedzē ruš ies kliedzieni, dū mi un paklā jiņ š . Un baseina skaņ a, kurā regulā ri kā ds ž agas. Sarunas ar administratoriem un "draudzī gajiem saimniekiem" 2 naktis pē c kā rtas beidzā s ar izsaukumu policijai. … Tomēr ▾ Mū zika - disko ballī tes - visu diennakti, vairā k nekā.70 decibeli. Pē c pusnakts - karaoke, piedzē ruš ies kliedzieni, dū mi un paklā jiņ š . Un baseina skaņ a, kurā regulā ri kā ds ž agas.
Sarunas ar administratoriem un "draudzī gajiem saimniekiem" 2 naktis pē c kā rtas beidzā s ar izsaukumu policijai. Bija draudi, un mā tes, un palaida vaļ ā . Bet tikai pē c tam, kad policijas komanda izslē dza mū ziku. Stulbi neadekvā ti cilvē ki.
Ja vē laties uzpū sties un nav vienalga, kur gulē t - š ī ir jū su viesnī ca.
Ar bē rniem, BRĪ VDIENĀ - neiesaku.
аватар gor_ua
Es saprotu, ka to sauc par pansionā tu, jo viesnī cā m ir jā pieš ķ ir zvaigznes, un ī paš nieki vē las izvairī ties no š ā das katastrofas. Kad ieradā mies, mū s pie ieejas sagaidī ja apsargs Hryhoriy. Radā s iespaids, ka š is ir gandrī z vienī gais, kurš bija ieinteresē ts, lai svē tki mums bū tu pē c iespē jas labā ki, Gregorijs vienmē r bija draudzī gs un pē c iespē jas pieklā jī gā ks. … Tomēr ▾ Es saprotu, ka to sauc par pansionā tu, jo viesnī cā m ir jā pieš ķ ir zvaigznes, un ī paš nieki vē las izvairī ties no š ā das katastrofas.
Kad ieradā mies, mū s pie ieejas sagaidī ja apsargs Hryhoriy. Radā s iespaids, ka š is ir gandrī z vienī gais, kurš bija ieinteresē ts, lai svē tki mums bū tu pē c iespē jas labā ki, Gregorijs vienmē r bija draudzī gs un pē c iespē jas pieklā jī gā ks.
Personā ls. Izņ emot Hryhoriy miesassargu, mums kopumā radā s iespaids, ka darbiniekiem nebija ne jausmas, ka mums jā ierodas, lai gan mē s rezervē jā mies iepriekš un kavē jā mies divas stundas, ieradā mies pulksten astoņ os, nevis seš os. Uz reģ istrē š anos gaidī jā m kā du pusstundu.
Administrators teica, ka tā nav viņ a problē ma, ka istaba nav gatava un viņ i nezina, kā dai jā bū t gultai, istabene mums teica, ka iztī rī t istabu, iznest atkritumus visu mū su uzturē š anā s laiku nebū s (tikai par maksu ), un tikai š eit pirms ieraš anā s un svaigus dvieļ us vismaz dienu mē s nevaram redzē t. Likā s, ka personā lam ir vienalga, vai tiekam vaļ ā un kā ds iespaids par pansionā tu mums paliek.
Teritorija. Sadalī ts divā s zonā s: "skaļ i" ap baseinu - sauļ oš anā s krē sli, ē damistabas zona, bā rs un vairā kas istabas. Un salī dzinoš i "kluss", kurā arī pē c 22:00 bija labi dzirdē t "mū ziku", piedzē ruš os kliedzieni, kliedzieni, bē rnu virš us un tas viss ilga lī dz pusnaktij. Vienai no ē kā m augš ē jo stā vu izbū ve tiek veikta laikā , kad cilvē ki dzī vo vienā ē kā ! ! ! ! ! Teritorijā nav drenā ž as sistē mas un pē c lietus ir pamatī gs baseins. Kopumā apkā rtne ir diezgan patī kama.
IR Ī PAŠ A AUTOstā vvieta, diezgan liela, kas patieš ā m priecē ja.
Numurs. apmē ram 9-10 kvadrā tmetri. m + vannas istaba 2 kv. m gulta "dubultā " 140x200, kondicionieris, neliels ledusskapis, TV (kas sā kotnē ji nedarbojā s) un rā dī ja apmē ram 5-6 kanā lus, lai gan tika paziņ ots par 24 ciparu. Vannas istabā ir duš a, tualete un izlietne, bet NAV TIKAI TŪ LĪ TĀ JA. Vannas paklā jiņ i otrajā uzturē š anā s dienā pā rvē rtā s par purvu.
Ē diens. Trī s reizes tas mums izmaksā ja 225 UAH dienā vienai personai. Parastā mā jas diē ta, zupa, borš č s, olu kultenis, kastrolis, putra, kartupeļ i + desa, kotlete, kompots, tē ja, salā ti. Neaizmirstiet paņ emt lī dzi virtuvē sā li un piparus, jo ē dieni bija nesā lī ti. Visi ē dieni bija garš ī gi. Pā rliecinieties, vai jū su galda piederumi ir tī ri.
Transfē rs uz pansijas pludmali bija SOLITS tū res aģ ents, BET VIŅ Š NEBIJA. "MĒ S NAV IEINTERESĒ TI JUMS DIVUS VEST UZ PLUDMU" - mums teica direktors.
Jū ra. Tuvā kā pludmale atrodas 15 minū š u pastaigas attā lumā.
Labā k doties uz pansionā ta pludmali, jo tas aizņ em apmē ram 45 minū tes.
аватар snejanaos
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pat ar koronavī rusa ierobež ojumiem darbinieki dara lielisku darbu. Viesnī ca kopumā ir ļ oti laba. Ē rts numurs, draudzī gs personā ls, tī rs baseins. Ir viss nepiecieš amais. Ē diens pieklā jī gs, arī bē rnam garš oja, kas ir svarī gi. … Tomēr ▾ Pat ar koronavī rusa ierobež ojumiem darbinieki dara lielisku darbu. Viesnī ca kopumā ir ļ oti laba. Ē rts numurs, draudzī gs personā ls, tī rs baseins. Ir viss nepiecieš amais. Ē diens pieklā jī gs, arī bē rnam garš oja, kas ir svarī gi. Neliels mī nuss ir tikai Wi-Fi, kas karā jā s. Kopumā viss ir kā rtī bā , iesaku.
аватар tatyana2458
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Atpū tā mies pansionā tā ar bē rniem un mazbē rniem, bijā m ļ oti apmierinā ti. Jū su viesu namu mums ieteica kaimiņ i. Viņ i mū s iekā rtoja pē c mū su lū guma nedaudz agrā k, jo mums ir mazi bē rni. Darbinieki ir draudzī gi un atsaucī gi uz visiem mū su pieprasī jumiem. … Tomēr ▾ Atpū tā mies pansionā tā ar bē rniem un mazbē rniem, bijā m ļ oti apmierinā ti. Jū su viesu namu mums ieteica kaimiņ i. Viņ i mū s iekā rtoja pē c mū su lū guma nedaudz agrā k, jo mums ir mazi bē rni. Darbinieki ir draudzī gi un atsaucī gi uz visiem mū su pieprasī jumiem. Istabas visas bija tī ras, ar jaunā m gultā m, vannasistabā normā la santehnika, visu laiku bija karsts ū dens. Plaš ā teritorijā ir daudz apstā dī jumu, liels tī rs baseins, no kura nav iespē jams izvilkt bē rnus. Bē rniem š ū poles, labirints, rotaļ u laukums. Pieauguš ie var dziedā t karaoke bā rā un spē lē t biljardu. Automaš ī nā m paredzē ta stā vvieta. Ē diens normā ls, bet bē rniem ē dienkartē var pievienot ko garš ī gu. Pie pansijas atrodas veikali un tirgus. Pludmale ir tī ra ar savu baseinu. Vienī gais mī nuss bija vā jais Wi-Fi un paš attī rī š anā s aprī kojuma trū kums telpā (jo mums ir mazi bē rni). Lieliski atpū tā mies, Fortecia tiksim vē l!
аватар _-273903
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pirmo reizi atpū tos Fortecia. Mani pā rsteidza apkalpoš anas kvalitā te, izrā dā s, ka mums ir serviss Ukrainā . Ir viss labai atpū tai: ļ oti plaš s un tī rs peldbaseins, teritorija neliela, bet sakopta un skaista, kas sadalī ta zonā s. Rotaļ u laukums ļ oti patī kams, ar bē rniem strā dā animatori. … Tomēr ▾ Pirmo reizi atpū tos Fortecia. Mani pā rsteidza apkalpoš anas kvalitā te, izrā dā s, ka mums ir serviss Ukrainā . Ir viss labai atpū tai: ļ oti plaš s un tī rs peldbaseins, teritorija neliela, bet sakopta un skaista, kas sadalī ta zonā s. Rotaļ u laukums ļ oti patī kams, ar bē rniem strā dā animatori. Ar virtuvi problē mu nebija. Sarež ģ ī tas pusdienas patika, diezgan garš ī gas un lē tas, gribē jā s vairā k salā tu. Numuri ir tī ri, gaiš i un ē rti. Viss ir ē rti un ē rti.

Paldies pansionā ta Fortetsya ī paš niekiem par brī niš ķ ī gajā m brī vdienā m. Gribē tos atgriezties pie jums un atpū sties, ļ oti priecā jos, ka nonā cā m š eit un nā kamreiz, tikai š eit.
аватар idaskova88
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cā ieradā mies pē c draugu ieteikuma. Ierodoties mū s sagaidī ja viesmī lī gs saimnieks un draudzī gs personā ls, ā tri un bez problē mā m nokā rtoja mū s. Mū su istabai bija balkons ar skatu uz krā š ņ o baseinu. … Tomēr ▾ Viesnī cā ieradā mies pē c draugu ieteikuma. Ierodoties mū s sagaidī ja viesmī lī gs saimnieks un draudzī gs personā ls, ā tri un bez problē mā m nokā rtoja mū s. Mū su istabai bija balkons ar skatu uz krā š ņ o baseinu. Numuri ir tikko izremontē ti ar jaunā m mē belē m. Vannas istabā jauna santehnika, siltais ū dens. Viesnī cas teritorija ir plaš a, zaļ umu un ziedu ieskauta.
Ī paš u uzmanī bu ir pelnī jusi bē rnu atpū tas organizē š ana - rotaļ u laukums, labirints, galda futbols un š ū poles. Animā cija strā dā ar bē rniem, rī ko konkursus. Pieauguš ajiem - bā rs, karaoke, biljards. Ir autostā vvieta un grila zona. Pa ceļ am uz pludmali atrodas tirgus, veikali, aptieka un suvenī ru veikali. Ir tī ra pludmale. Ē diens ir labs, bet es vē los, lai ē dienkarte bū tu daudzveidī gā ka.
Viens neliels mī nuss ir trauku trū kums istabā s. Visi pā rē jie bija apmierinā ti. Paldies Cietoksnim par lieliskajā m brī vdienā m!
Parādīt vairāk »


iemiesojums naseha
Pagājušogad atpūtāmies.Jūlijā gribam rezervēt 1. istabiņu.Dzīves apstākļi tādi paši, bet bez ēšanas !!!!!!!!!!!!!!
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Faltz-Feins kapenes
Ukraina, Dzelzs osta
Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Частный пансионат «Фортеця» расположен на центральной улице курортного поселка Железный Порт. Рядом находятся рынок, магазины и кафе. Дата открытия — 2006 год, дата последнего ремонта — 2011 год. Пансионат состоит из двух 2-х этажных зданий, одного 3-х этажного здания и одного 4-х этажного здания.

Atrašanās vieta 90 км от г. Херсон.
Pludmales apraksts В 450 метрах от отеля.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Бассейн 17 х 8 м глубиной 1,65-1,85 м, бесплатные шезлонги у бассейна, сейф на ресепшн.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
Bērniem Детская горка.
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports Настольный футбол (платно), батут-джампер, караоке.
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Стандартные двухместные 20 м², люксы 28 м², Vip 45 м² с гостиной.

Istabās

Кондиционер, телевизор со спутниковыми каналами, мини-бар(платно), холодильник, ванная комната с душем, бесплатный Wi-fi, балкон (не во всех номерах), ежедневная уборка, смена постельного белья — 2 раза в неделю.

Adrese ул. Школьная 12-б, Железный Порт, Херсонская обл., Украина.
Tālruņi: Тел.: +38 05539 35691
Факс: +38 05524 21173
Tīmekļa vietne: Fortetsia Pansionat
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.