Dolce Vita 3*– Atsauksmes

17
Novērtējums 8.010
№2 viesnīcas reitingā Dzelzs osta
7.7 Numurs
8.0 apkalpošana
8.0 Tīrība
7.9 Uzturs
8.4 Infrastruktūra
Komplekss atrodas Melnās jūras piekrastē modernā Zhelezny Port kūrorta rajonā, Hersonas reģionā, uz biosfēras rezervāta robežas. No numuriem paveras skats uz jūru. Šī ir jauna moderna četrstāvu ēka ar stiklotiem bēniņiem, no kuras logiem paveras lielisks skats uz atklātu jūru.Vairāk →
аватар nga150
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lielisks, ā trs problē mas risinā jums, brī niš ķ ī ga administratoru attieksme: Timurs, Aleksandrs Sergejevič s, Jevgeņ ijs, Mihails! Liels paldies par jū su taktiku, pacietī bu un profesionalitā ti! Lielisks ē diens, komforta atmosfē … Tomēr ▾ Lielisks, ā trs problē mas risinā jums, brī niš ķ ī ga administratoru attieksme: Timurs, Aleksandrs Sergejevič s, Jevgeņ ijs, Mihails! Liels paldies par jū su taktiku, pacietī bu un profesionalitā ti!
Lielisks ē diens, komforta atmosfē ra un laba griba kafejnī cā , pateicoties kafejnī cas darbiniekiem un administratorei Svetlanai! Mū su laikos š ā da attieksme pret cilvē kiem un viņ u darbu ir ļ oti svarī ga ! ! ! Paldies visiem!! !
Noteikti bū sim pastā vī gie klienti!
Lieliski numuriņ i, lielisks baseins, viss ir lieliski! ! !
аватар A.Yastreb
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Tadadadam, jū ra beidzot ir nomainī jusi Kijevu un tā s karantī nu! ! ! Gaidu to š ogad vairā k nekā jebkad agrā k! Un tas nepievī la) Izvē lē jā mies Dolce-Vita, tā pat kā pirms 9 gadiem (tikai tagad atjaunotā sastā vā , ar diviem bē rniem un vecmā miņ u). … Tomēr ▾ Tadadadam, jū ra beidzot ir nomainī jusi Kijevu un tā s karantī nu! ! ! Gaidu to š ogad vairā k nekā jebkad agrā k! Un tas nepievī la) Izvē lē jā mies Dolce-Vita, tā pat kā pirms 9 gadiem (tikai tagad atjaunotā sastā vā , ar diviem bē rniem un vecmā miņ u). Es biju ļ oti apmierinā ta ar jauno ē ku, viss ir pilnī gi jauns un nav nolietots. Ir pat lifts, man tas ir pā rsteigums to redzē t ZhP. Super ē rts ar ratiem un kaudzi ar bē rniem supervajadzī gu atribū tiku))) Izvē lē jā mies divistabu suite ar skatu uz jū ru. Trī s pieauguš ie un divi bē rni lieliski izmitinā ti uz milzī gas gultas un dī vā ngultas + bē rnu gultiņ as. Š ā ds ē rts balkons ar brī niš ķ ī giem krē sliem, vakarā varat sē dē t un atpū sties ar glā zi kvasa))) Tiem, kam patī k sē dē t istabā , ir divi televizori, daudzi kanā li un Wi-Fi visā teritorijā . Lielisks baseins, autostā vvieta, ē damistaba, netā lu no veikala, pludmales, kas vē l nepiecieš ams laimei)
аватар 1988elena
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viesnī ca trī s personā m. 4 stā vā , junior suite, nav lifta, ar bē rnu 4 labā k neiekā rtoties. Virs mums bija spē ļ u zā le, lī dz 00:00 bija stutē š ana un kliegš ana, dzirdamī ba bija ļ oti spē cī ga. Remonts maigi sakot ne pā rā k labs, viss lē ts un jau brū k, vannas istabā pelē juma smaka. … Tomēr ▾ Viesnī ca trī s personā m. 4 stā vā , junior suite, nav lifta, ar bē rnu 4 labā k neiekā rtoties. Virs mums bija spē ļ u zā le, lī dz 00:00 bija stutē š ana un kliegš ana, dzirdamī ba bija ļ oti spē cī ga. Remonts maigi sakot ne pā rā k labs, viss lē ts un jau brū k, vannas istabā pelē juma smaka. Pā rtika ē dnī cā ir pusfabrikā ti. Ē dā m krastmalas kafejnī cā .
Plusi: atraš anā s vieta, baseins, skats pa logu.
аватар unatka
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Dzelzs ostā esam biež i viesi. . . un Dolce Vita mums nav sveš a! Tā pē c nolē mā m vasaras brī vdienas pavadī t mums jau pazī stamā pansionā tā , jo. no tā s viņ i sā ka savu iepazī š anos ar Melno jū ru Dzelzs ostā un pē c tam bija savas pirmā s vasaras sezonas atpū tnieku vidū , tā pē c ir ar ko salī dzinā t un analizē t š ī kompleksa attī stī bu. … Tomēr ▾ Dzelzs ostā esam biež i viesi. . . un Dolce Vita mums nav sveš a! Tā pē c nolē mā m vasaras brī vdienas pavadī t mums jau pazī stamā pansionā tā , jo. no tā s viņ i sā ka savu iepazī š anos ar Melno jū ru Dzelzs ostā un pē c tam bija savas pirmā s vasaras sezonas atpū tnieku vidū , tā pē c ir ar ko salī dzinā t un analizē t š ī kompleksa attī stī bu.
Atraš anā s vieta: ļ oti tuvu jū rai, bet pludmale publiska, tā pē c atpū tnieku ir daudz, sauļ oš anā s krē sli ir maksas.
Teritorija: mū suprā t, tā kļ uvusi mazā k ietilpī ga pabeigto ē ku dē ļ , pa perimetru izvietotā s jaunbū vju sienas rada spiedienu uz iekš pagalma daļ u. Faktiski kompleksa teritorija sastā v no centrā izvietota baseina, sauļ oš anā s krē slu zonas (kas nav paredzē ta reā lajam atpū tnieku skaitam un ietves celiņ a uz izeju no viesnī cas/vā rtiem. Nav vairs atvē rts rotaļ u laukums. . . bē rni, lieli un mazi, izklaidē jas galvenā s 5 stā vu ē kas augš ē jā stā vā , kas nav ī paš i labvē lī ga vasaras atpū tai, jo gribē tos, lai bē rni vairā k uzturē tos ā rā . Bē rnu klā tbū tne animators protams liels pluss, bet nav kur spē lē t. . . visi apkā rt ar mū ziku lec vienā vietā...
Priecē atseviš ķ a grila zona - tā ir vieta arī trokš ņ ainu kompā niju atpū tai ar alkohola lietoš anu (agrā k tas bija tikai stā voš s grils ar plastmasas mē beļ u komplektu, kas atradā s zem galvenā s ē kas otrā s ieejas nojumes) .
Ē dieni: pē c vē lē š anā s un bez ī paš ā m izmaiņ ā m...ē dienkartē galvenokā rt pusfabrikā ti un putnu gaļ as produkti.
Dzī vojamais komplekss: ekspluatā cijas laika dē ļ jau noguris (jā atjaunina telpu iekš ē jā apdare, santehnika nav pirmajā svaigumā , mē beles joprojā m tā das paš as kā agrā k, gultā m matrač i un spilveni jā nomaina), ti, nolietota par visiem 100 %. Tā pat rezidences kompleksam ir pievienoti reklā mas rakstura papildu pakalpojumi, proti: dū ņ u terapija, sauna un iekš telpu baseins (1 procedū ra iekļ auta cenā ).
Cenu politika: ņ emot vē rā augsto konkurences pieaugumu, izmaksas par uzturē š anos vasaras brī vdienā s Dolce Vita ir pā rā k augstas. . .
Ž ē l, ka iepriekš pozicionē tais "komplekss" kopumā ir zaudē jis savu pievilcī bu un kļ uvis lī dzī gs visiem "Ž eleznoportas formā ta pagalmiem". Galvenais iemesls ir skaidrs...maksimā lais gultu skaits un minimā lie nosacī jumi ilgstoš ai komfortablai uzturē š anā s laikam. Es jau ieteiktu Dolce Vita ne vairs vasaras atpū tai ar bē rniem, bet vienkā rš i kā "nedē ļ as nogales tū ri"!
аватар yulya.naydenova1
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Dolce Vita mums ļ oti patika, ī paš i tas, ka viesnī ca atrodas pirmajā lī nijā jū ras krastā , lī dz tai jā iet divi soļ i. mums bija skats uz jū ru no mū su istabas balkona, vakarā tas ir vienkā rš i neticami skaistums. administrā cija draudzī ga, teritorija maza, kopta, skaista, liels baseins. … Tomēr ▾ Dolce Vita mums ļ oti patika, ī paš i tas, ka viesnī ca atrodas pirmajā lī nijā jū ras krastā , lī dz tai jā iet divi soļ i. mums bija skats uz jū ru no mū su istabas balkona, vakarā tas ir vienkā rš i neticami skaistums. administrā cija draudzī ga, teritorija maza, kopta, skaista, liels baseins. ieteiktu!
аватар natasha3414
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š ogad atpū tusies viesnī cā Dolce Vita. No 7.07 - 14.07. Mums ar mazdē lu ir 8 gadi. Ne pā rā k paveicā s ar laikapstā kļ iem, bet bija ko darī t. Blakus ir akvaparks, daudz jautrī bas, netā lu, krastmalā . Liela kafejnī cu izvē le daž ā dā m gaumē m, un nauda, ​ ​ š ū poles un kū kas bē rniem, saldē jums un gardumi, no kuriem izvē lē ties. … Tomēr ▾ Š ogad atpū tusies viesnī cā Dolce Vita. No 7.07 - 14.07. Mums ar mazdē lu ir 8 gadi. Ne pā rā k paveicā s ar laikapstā kļ iem, bet bija ko darī t. Blakus ir akvaparks, daudz jautrī bas, netā lu, krastmalā . Liela kafejnī cu izvē le daž ā dā m gaumē m, un nauda, ​ ​ š ū poles un kū kas bē rniem, saldē jums un gardumi, no kuriem izvē lē ties. Sala jū ras vidū ir ļ oti forš a. Vienī gais trū kums ir mū zika, kas neapstā jas no vakara lī dz rī tam, tā ir ļ oti kaitinoš a. Ī paš s paldies animatoram Dimijam. Bē rni skrē ja uz viesnī cu, lai nenokavē tu nodarbī bas. Mū zika, dejas, spē les, kvesti - trī s reizes dienā , iekš telpā s, bē rni rosī jā s un vecā ki varē ja atpū sties. Un tas Dolce Vita atpū tniekiem ir bez maksas. Dima - tu esi labā kais! Liels paldies. Varbū t vē l tiksimies.
аватар lemen2105
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Man ļ oti patika Dolce Vita viesnī ca. Noņ emts vienas dienas laikā . Palagi un dvieļ i mainī ti trī s reizes. Ir sauna, masā ž as telpa, peldbaseins un dū ņ u terapija. Apkalpojoš ais personā ls ir draudzī gs un atbildī gs. Mū su istaba bija junior suite, lai arī ne liela, bet mā jī ga. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika Dolce Vita viesnī ca. Noņ emts vienas dienas laikā . Palagi un dvieļ i mainī ti trī s reizes. Ir sauna, masā ž as telpa, peldbaseins un dū ņ u terapija. Apkalpojoš ais personā ls ir draudzī gs un atbildī gs. Mū su istaba bija junior suite, lai arī ne liela, bet mā jī ga. Visas mē beles ir jaunas. No loga paveras skats uz jū ru un baseinu. Tuvumā ir daudz daž ā du kafejnī cu un veikalu. Jū s varat arī ē st viesnī cā . Pastaigas attā lumā atrodas skaista smilš u pludmale. Pā rē jo nesabojā ja pat medū zas, kuru, diemž ē l, tajā laikā bija daudz. Mē s lieliski pavadī jā m laiku un ļ oti ieteiktu š o viesnī cu ikvienam.
аватар yulya.naydenova
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Man ļ oti patika Dolce Vita. atpū tā mies junior suite, cena diezgan adekvā ta mū su realitā tei, un pilnī bā atbilst kvalitā tei. Mē beles istabā s ir jaunas. ļ oti pieklā jī gs personā ls. ir animators. ļ oti iesaku ģ imenes atpū tai. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika Dolce Vita. atpū tā mies junior suite, cena diezgan adekvā ta mū su realitā tei, un pilnī bā atbilst kvalitā tei. Mē beles istabā s ir jaunas. ļ oti pieklā jī gs personā ls. ir animators. ļ oti iesaku ģ imenes atpū tai
аватар malbara-broskin
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Mē s ieradā mies š ajā viesnī cā.2017. gada jū nijā uz 6 dienā m. Bijā m ļ oti neapmierinā ti ar telpas uzkopš anu, kuras patiesī bā nemaz nebija. Pē c "tī rī š anas" paklā js, jo bija klā ts ar netī rumiem un matiem, palika tā ds pats. … Tomēr ▾ Mē s ieradā mies š ajā viesnī cā.2017. gada jū nijā uz 6 dienā m. Bijā m ļ oti neapmierinā ti ar telpas uzkopš anu, kuras patiesī bā nemaz nebija. Pē c "tī rī š anas" paklā js, jo bija klā ts ar netī rumiem un matiem, palika tā ds pats. Kā arī grī da gaitenī un vannasistabā - tā kā bija netī ra un palika. Es jau klusē ju par nenolietoto spoguli, stikla statī vu un televizoru, kas jau no pirmā s dienas bija putekļ i un traipi. Vairā k š eit nenā ksim un citiem neiesakā m.
аватар svminko2
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Paldies Dolce-Vita par burvī go atpū tu! Mē s maija beigā s palikā m junior suite numurā . Plaš s numurs ar svaigu remontu, balkons, jaunas un, galvenais, kvalitatī vas mē beles, laba gulta ar ortopē disko matraci. Moderns TV, ledusskapis, kondicionieris. … Tomēr ▾ Paldies Dolce-Vita par burvī go atpū tu! Mē s maija beigā s palikā m junior suite numurā . Plaš s numurs ar svaigu remontu, balkons, jaunas un, galvenais, kvalitatī vas mē beles, laba gulta ar ortopē disko matraci. Moderns TV, ledusskapis, kondicionieris. Vannas istaba ar labu santehniku, siltais un aukstais ū dens visu diennakti. Veļ a, dvieļ i, spilveni - viss ideā lā stā voklī .
Papildus skaistajai istabiņ ai mū s priecē ja pansionā ta infrastruktū ra: 2 peldbaseini (ā ra un iekš telpu apsildā mi), izklaides zona 5. stā vā , trenaž ieru zā le, rotaļ u laukums un grila zona un kafejnī ca - tur ir viss labai atpū tai. Sonnijam nebija garlaicī gi ne minū ti, viņ am ļ oti patika peldē ties apsildā majā baseinā , spē lē t gaisa hokeju, galda futbolu un tenisu 5. stā vā .
20 m no pansionā ta ir plaš a pludmale, ar tī rā m baltā m smiltī m, ar ē nainā m nojumē m. Jū ra bija tī ra, dē ls ķ ē ra krabjus un daž ā das zivis tieš i piekrastē . Pludmalē pā rdeva garneles, kukurū zu, interesanti, lē tā k nekā mums Dņ eprā .
Atseviš ķ i es vē los atzī mē t Dolce Vita darbiniekus, ī paš i administratoru Eugene. Vienmē r draudzī gs, izpalī dzī gs, iet uz tikš anos par jebkuru jautā jumu.
Vispā r, kamē r Ukraina tiecas uz Eiropas lī meni, Dolce-Vita to jau ir sasniegusi! Tā turpini!
Море и пляж возле Дольче-Виты.
Parādīt vairāk »


iemiesojums shewchuk.nataly
Cik maksā jūsu istabas?
9 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Faltz-Feins kapenes
Ukraina, Dzelzs osta
Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Комплекс расположен на самом берегу Черного моря в современном районе курорта Железный Порт, Херсонской области, на границе Биосферного заповедника. Из окон номеров открывается вид на море.

Это новое современное четырехэтажное здание с застекленной мансардой , с окон которой открывается великолепный вид на открытое море.

Pludmale
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli
Viesnīcā

Во внутреннем дворике гостиничного комплекса находится бассейн с баром и зоной отдыха вокруг.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • biljards
  • galda teniss
  • sporta zāle
  • animācija
Telpu apraksts

В гостиничном комплексе 70 номеров категории люкс, полулюкс и стандарт.

Istabās

Номера со всеми удобствами (туалет, душ, холодная, горячая вода – круглосуточно). Большинство из них оснащены кондиционером, ТV, холодильником и имеют балконы с видом на море.

Adrese Херсонская обл., Железный Порт, пгт Железный Порт, ул. Школьная 2/69 (Район Золотая Нива)
Tālruņi: +38 (05539) 3-51-24 +38 (097) 040-10-70 +38 (099) 368-66-23
Tīmekļa vietne: Dolce Vita
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. На пляже есть шезлонги (платно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.