Pasakains

Rakstīts: 14 augusts 2019
Ceļošanas laiks: 6 — 15 augusts 2019
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Atpū tā mies 7 cilvē ku kompā nijā viesnī cu kompleksā "27 Pē rles" laika posmā no 08.06. 2019 lī dz 15.08. 2019. Mū su svē tki bija labiem iespaidiem bagā ti.
Tā tad, secī bā :
Pē c garā ceļ a no Baltkrievijas ā tri vien tikā m iekā rtojuš ies ā trā k par norā dī to laiku uz pusotru stundu š ikā s, tī rā s, plaš ā s istabā s. Izvē lē jā mies 2 divistabu apartamentus ar skatu uz jū ru - numuriņ š bija pilnī bā apmierinā ts. Mū su logi pavē rā s uz jū ru un kafejnī cas Favorit atvē rto terasi. Š ie skaitļ i nederē s klusu brī vdienu cienī tā jiem, jo ​ ​ pirmā piekraste dzied un dejo lī dz pat trijiem trī sdesmit č etriem rī tā . Lai gan bijā m kopā ar bē rniem, tas mū s neapturē ja. Biju patī kami pā rsteigta par telpu tī rī bu. Draudzī gā istabene vienmē r domā ja, vai istaba ir jā tī ra, jā iznes miskaste vai kas cits. Gultas veļ a un dvieļ i tika mainī ti divas reizes 9 dienu laikā . Gultas veļ a tī ra, jauna, dvieļ i nav mazgā ti, kristā lbalti. Pī tā s mē beles gardai kafijai un cigaretē m uz balkona.

Ejam uz baseinu. Baseins tiek tī rī ts katru dienu no rī ta. Baseins ir liels, tī rs, sadalī ts divos lī meņ os: dziļ ajā un bē rnu. Dvieļ i un sauļ oš anā s krē sli ir bez maksas. Baseina dvieļ i tiek nodroš inā ti reģ istratū rā .
Uzturs. Viesnī ca neuzspiež savu ē dienu. Ir liela segta terase ar mī kstā m vietā m ū denspī pei un kafijai. No bā ra daļ as paveras skats uz baseinu. Virtuve visaugstā kajā lī menī . No piedā vā tā s izvē lnes mē s izmē ģ inā jā m gandrī z visu. Pavā ri ir lieliski, prot un mī l savu darbu, vienmē r pajautā s, vai tev viss patika, varbū t kaut kas nebija kā rtī bā . Ē dienā netika atrasts neviens mī nuss. BRAVO! Balvu par labā ko borš č u visā piekrastē pamatoti pieš ķ iram š efpavā riem Jekaterinai un Aleksandram, kā arī ē dieniem uz grila, brokastī m (Scramble with lasi - lido prom! ) Un par visu pā rē jo ē dienkartē piedā vā to. Paldies par bē rnu ē dienkarti.
Garš ī gs ē diens ir saskaņ ots ar izcilu apkalpoš anu: bā rmenis Sergejs un viesmī le Alja ir lieliski. Lai gan ē diens ir nedaudz dā rgā ks nekā krastmalā , ē diena un apkalpoš anas kvalitā te kompensē š o nelielo atš ķ irī bu. Viss kompleksa personā ls vienmē r ir draudzī gs un pretimnā koš s.
Jū ra trī s minū tē s rā po, pē c minū tes lē nā tempā . Dzelzs ostas krastmala ir 33 prieki. Ir izklaide katrai gaumei un budž etam. Jū ra bija silta, tikai medū zas neļ ā va atpū sties. Nu jau tradicionā li kā dam bija jā ceļ as 7.30, lai izliktu vietu zem saules. Pludmale diezgan tī ra, ir atkritumu tvertnes, maksas sauļ oš anā s krē sli, bungalo, vietas ar savu lietussargu utt. Ū dens aktivitā tes nav slavē jamas. Pludmalē viņ i uzzinā ja visus dziedā jumus, ubagotā jus, rieš anas par garš ī go kukurū zu, karsto samsu, Melnā s jū ras garnelē m un citiem piekrastes priekiem. Cenas pludmalē atš ķ iras no cenā m ciematā .

Ar atpū tu Dzelzs ostā esam pilnī bā apmierinā ti. Visiem draugiem reklamē sim viesnī cu kompleksu "27 Pē rles". Lai visiem jaukas brī vdienas.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu