Moncastro Hotel 3*– Atsauksmes

4
Novērtējums 7.510
7.8 Numurs
7.0 apkalpošana
7.0 Tīrība
9.3 Uzturs
8.3 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas tieši blakus Zatokas pludmalei. Tajā ir āra baseins ar terasi, restorāns-bārs un ātrās ēdināšanas kafejnīca. No viesnīcas logiem un teritorijas paveras skaists skats uz jūru.Vairāk →
аватар Dmitry_Lebedev
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Divas dienas atpū tos viesnī cā.2019. gada augusta beigā s. Ejot pa Zatokas krastmalu, garā m Monkastro ir grū ti tikt: tā izceļ as starp pirmā s rindas viesnī cā m gan ar arhitektū ru, gan piekrastes infrastruktū ru. Mē s ieradā mies lielā grupā . … Tomēr ▾ Divas dienas atpū tos viesnī cā.2019. gada augusta beigā s.

Ejot pa Zatokas krastmalu, garā m Monkastro ir grū ti tikt: tā izceļ as starp pirmā s rindas viesnī cā m gan ar arhitektū ru, gan piekrastes infrastruktū ru.

Mē s ieradā mies lielā grupā . Tā kā numuriņ i bija rezervē ti iepriekš , reģ istrē š anā s noritē ja ā tri.

Pie reģ istrā cijas galda uz rokas tiek uzlikta rokassprā dze, kas nodroš ina iespē ju izmantot viesnī cas infrastruktū ru.
Turklā t tiek izsniegtas divas kartes: viena ir istabas atslē ga, otrā ir elektrī bas ieslē gš ana. Tas ir ē rti, jo, izejot no telpas, jū s varat atstā t elektroierī ces uz maksas.

Videoklips viesnī cas tī mekļ a vietnes galvenajā lapā ir patiess: numuri, baseini un restorā ni izskatā s kā parā dī ti.

Mana istaba ir standarta treš ajā stā vā ar sā nu skatu uz jū ru.

Mā jī gi, tī ri, ē rti.

Skaņ as izolā cija ir pieņ emama.

Matracis un spilveni ir ē rti.
Visas elektroierī ces strā dā ja, bija vairā k nekā trī s kontaktligzdas.

Skapī ir 4 drē bju pakaramie.

Kondicionieris atrodas virs ā rdurvī m, tā pē c atdzesē tā gaisa plū sma iet garā m gultai, kas, manuprā t, ir pareizi. Tas darbojas gandrī z klusi, ieslē dzas tikai tad, kad balkona durvis ir pilnī bā aizvē rtas.

TV ar 32 collu diagonā li ar labu galvenokā rt Ukrainas kanā lu komplektu. Neskatoties uz instrukciju klā tbū tni, bija grū ti to uzstā dī t, nā cā s pat izmantot personā la palī dzī bu, bet pē c tam izdevā s labi.

Wi-Fi istabā un teritorijā ir ā trs un stabils, pludmalē - ar pā rtraukumiem.

Ir elektriskā tē jkanna (papildus tē jas, kafijas un cukura maisiņ i ir bez maksas), neliels seifs (neizmantoju) un ledusskapis ar bezalkoholisko dzē rienu komplektu un pā ris š okolā des tā felī tē m (par maksu ).
Mani pā rsteidza pudelē s pildī tā ū dens trū kums, ko parasti š ā da lī meņ a viesnī cā s viesiem piedā vā kā komplimentu.

Izeju uz balkonu aizsargā moskī tu tī kls: jū s varat baudī t jū ras gaisu un bū t pilnī bā aizsargā tam no odiem.
Balkonā - galds, divi krē sli, veļ as ž ā vē tā js.

Vannas istaba ar duš u. Virs lielā spoguļ a ir papildu lampa, kas ir ē rta skū š anā s laikā.

No kosmē tikas piederumiem - ziepes, š ampū ns, duš as ž eleja.
Ir peldmē teļ i, vienreizē jā s č ī bas, trī s dvieļ i vienai personai un viens papildus kā jā m.

Santehnika bija laba un darbojā s labi.

Ir fē ns.

No mī nusiem - asa, nepatī kama smaka, ieslē dzot ū deni duš ā , un š ī ū dens temperatū ra ir labi silta, bet ne karsta.

Septī tā stā va baseins ir brī niš ķ ī gs, kompakts, ar skaistu skatu uz jū ru.

Ū dens temperatū ra ir 23-24 grā di.

Blakus baseinam ir zona ar ē rtiem sauļ oš anā s krē sliem.
Ir lietussargi, ko paslē pt no tieš iem saules stariem, un vairā ki galdi.

Bā rs pie baseina gatavo gardus kokteiļ us, tostarp bezalkoholiskos.

Pie izejas ir tualete.

Otrajā stā vā esoš ais baseins ir lielā ks. Bet ū dens arī aukstā ks. Pē c manā m sajū tā m bija ne vairā k par 22 grā diem.

Bet ir dž akuzi zona ar komfortablu ū dens temperatū ru un patī kamiem burbuļ iem, tač u tā gandrī z vienmē r ir aizņ emta.

Blakus baseinam ir izvietoti ē rti sauļ oš anā s krē sli un galdi.

Sauļ oš anā s krē slos vienmē r bija tukš as vietas gan otrajā , gan septī tajā stā vā.

Otrajā stā vā pie restorā na atrodas rotaļ u istaba bē rniem.

Brokastis ir iekļ autas numura cenā.

Abas brokastis, kuras es apmeklē ju, bija daudzveidī gas, tač u daudz neatš ķ ī rā s viena no otras.
Vā rī ti kartupeļ i, rī si ar dā rzeņ iem, ziedkā posti, grilē ti cukini, vā rī tas desas un kū pinā tas desiņ as, olu kultenis, olu kultenis, vā rī tas olas, pankū kas, piena putras: rī si un griķ i, 5-6 veidu desu un š ķ iņ ķ a grieš ana un 4-5 siera veidi (arī ar pelē jumu), sā lī tas zivis, svaigi gurķ i, tomā ti, paprika, zaļ ā s un zilā s olī vas, biezpiens, sviests, ievā rī jumi, konservi, medus, 3-4 konditorejas izstrā dā jumi, musli, rozī nes, ž ā vē tas aprikozes, rieksti , arbū zi , melones, plū mes, bumbieri, vī nogas.

No dzē rieniem - piens, kefī rs, raudzē ts cepts piens, kefī rs, sulas, kafija, tē ja.

Viss bija svaigs un garš ī gs!

Arī pusdienas un vakariņ as pasū tī jā m restorā nā un arī bijā m apmierinā ti.

Pie izejas no viesnī cas uz pludmali ir izveidota ī paš a zona, kurā atrodas viesnī cai piederoš ie sauļ oš anā s krē sli, gultas un teltis.

Š o infrastruktū ru par noteiktu cenu var izmantot ikviens, un Monkastro viesi saņ em 25% atlaidi (cenas redzamas fotoattē lā ).

Mū su gadī jumā sauļ oš anā s krē sli jau bija iekļ auti svē tku cenā.
Uz tiem bija ē rti atpū sties, un lietussargi labi pasargā ja no saules.

Smiltis pludmalē ir rupjas un tumš as. Teritorija starp sauļ oš anā s krē sliem un jū ru bija netī ra: somas, pā rtikas atliekas, izsmē ķ i.

Ieeja jū rā ir gluda, maiga.

Pa dienu jū rā bija viļ ņ i, tā pē c ū dens ir ar smilš u suspensiju, bet silts, un no rī ta mierī gs, caurspī dī gs, bet auksts (sajū ta kā.18 grā di).

Milzī gs viesnī cas pluss ir sniegtais pakalpojums pludmales dvieļ u izsniegš anai un nomaiņ ai. Tos var iegū t un mainī t gan pludmalē , gan pie jebkura no baseiniem, un to darī t vairā kas reizes dienā . Tas ir ļ oti ē rti, jo nav nepiecieš ams ž ā vē t dvieli istabā vai uz balkona. Dvieļ i ir lieli un kvalitatī vi.

Viesnī ca piedā vā arī ū dens inventā ra nomu. Nomas punkts atrodas netā lu no izejas uz pludmali.

Netā lu no nomas punkta atrodas kafejnī ca, kur var uzkost un iedzert aukstos alkoholiskos un bezalkoholiskos dzē rienus.
Tač u esiet piesardzī gs: daž iem ledusskapjiem nav cenu zī mju, un, ja jū s pirms pirkš anas neprasā t cenu, bet paļ aujaties uz bā rmeņ a pieklā jī bu, viņ i var krā pties. Tā tad vienam mū su uzņ ē mumam tika pā rdota PEPSI 0.5 litru pudele par 25 grivnā m, bet citam tā da pati pudele par 40 grivnā m.

Vē l viena viesnī cas ī patnī ba – cena norā dī ta par divā m personā m istabā . Un, ja jū s nolemjat atpū sties vienatnē , tad maksā jiet par diviem.

Kopumā š ajā viesnī cā ir daudz vairā k plusu nekā mī nusu un, manuprā t, Moncastro ir viena no labā kajā m un varbū t arī labā kajā m viesnī cā m Zatokā
Электрочайник, пакетики  с кофе, чаем,сахаром, холодильник, сейф Стол и стулья на балконе Вид из номера. Внизу - джакузи Шезлонги, кровати и шатры на пляже Цены на пользование инфраструктурой Вид на отель с пляжа Терраса с бассейном на втором этаже Бассейн на втором этаже
аватар kodaruslan1989
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
1. Norē ķ ins Kas tevi iepriecinā ja? - Tā tad tas ir tā ds, ka neskatoties uz to, ka viesnī cā reģ istrē jā mies no 13:00, ieradā mies 10:00, administrā cija piedā vā ja reģ istrē ties un uzreiz izsniedza baltas rokassprā dzes un mē s jau varē jā m izmantot viesnī cas baseinus un sauļ oš anā s krē slus. … Tomēr ▾ 1. Norē ķ ins
Kas tevi iepriecinā ja? - Tā tad tas ir tā ds, ka neskatoties uz to, ka viesnī cā reģ istrē jā mies no 13:00, ieradā mies 10:00, administrā cija piedā vā ja reģ istrē ties un uzreiz izsniedza baltas rokassprā dzes un mē s jau varē jā m izmantot viesnī cas baseinus un sauļ oš anā s krē slus. pludmale, labajā pusē viesnī cas viesi.
No patī kamā viedokļ a mums ļ ā va atstā t savas mantas “noliktavas telpā ” un aizbraukt ar maš ī nu uz stā vvietu, lai saproti, noliktavas telpa ir tikai skapis zem kā pnē m, kas ir aizslē gts, tur vai tur nav plauktu, nekas, tu vienkā rš i stulbi nomet somas uz grī das un viss.
Kas tev nepatika? Viņ i mū s aizveda uz istabu tikai 13:10, jo iepriekš ē jie viesi aizgā ja nelaikā , un istabenei nebija laika iztī rī t istabu un viņ a to darī ja š ausmī gā steigā . Istaba tika iztī rī ta ļ oti slikti: putekļ i zem gultas un mati visur, ī paš i uz grī das, bija pat mati uz tī ra dvieļ a, bet ar to varē ja paciest, bet ne ar ē diena vai konfekš u paliekā m uz balta. palags. Un mē s lū dzā m administrā ciju piedā vā t mums citu istabu, un mums piedā vā ja vienu stā vu zemā k un istaba izrā dī jā s tī ra un nebija par ko sū dzē ties. Bet vienī gais, ko pamanī ju, bija ļ oti netī rā s ventilā cijas restes vannas istabā abā s istabā s.
2. Autostā vvieta
Reklā mas cenā sola bezmaksas apsargā tu autostā vvietu, bet nebrī dina, ka tā nav pie viesnī cas, bet 500m attā lumā . no tā s uz pavisam citu atpū tas centru "Azū ra krasts". Un jū s kā du laiku nevarat novietot automaš ī nu zem viesnī cas, jo nav pietiekami daudz vietas stā vē š anai un apsardze pastā vī gi urbjas smadzenē s, ka jū s nevarat piebraukt lī dz viesnī cai ar savu automaš ī nu, un jums ir tikai tiesī bas izkraut vai iekraut koferus, un tas arī viss. Aizmirstiet par stā vvietu.
Apsargā ta stā vvieta, tas ir tad, kad es paņ ē mu maš ī nu, kad gribē ju un neviens man netuvojā s no apsargiem, tas ir, automaš ī nas zā dzī ba ir diezgan iespē jama.
3. Par istabu
Lai ko jū s saprastu, š ī ir jauna viesnī ca, kas kopš atvē rš anas darbojas 3 vai 4 mē neš us.
- Gultas matracis č ī kstē ja, tā pē c, ja kā ds naktī celsies, piemē ram, lai aizietu uz tualeti, tad viņ š bū s blakus guļ oš ā matrač a č ī kstulis.
- Karstais ū dens, es saprotu, ka viesnī cai ir saules kolektori uz jumta un karstais ū dens ir bez maksas, jā ir karsts, bet tikai pa dienu, un naktī ir vienkā rš i silts un viss.
- Vannas istaba. Pluss ir tas, ka ir stacionā rs matu ž ā vē tā js ar smieklī gu nosaukumu "Valera +". Mī nuss ir tas, ka nav ventilatora, bet ir tikai netī rs ventilā cijas restes, un, mazgā joties duš ā , tas kļ ū st ļ oti smacī gs.
Poda vā ks nav labi nostiprinā ts, tā pē c, sē ž ot uz poda, atvainojiet, tas sagrozā s un jū s varat nokrist no poda.
Izlietne. Jaucē jkrā ns ir nepareizi izvē lē ts, tā pē c ir ļ oti neē rti mazgā t rokas, jū s atpū š aties pret izlietnes sienu.
- Elektrī ba
Telpā ir gaisma, kamē r magnē tiskā karte ir ievietota speciā lā slotā , tač u š ī karte ir telpas atslē ga, tā pē c nevar atstā t ieslē gtu gaisa kondicionē tā ju un atstā t pē c karstuma nā kt uz vē su telpu. , istabā ir smacī gs. Tikai viena problē ma bija saš utumu, tas ir, kad gaisa kondicionieris darbojas, jū s atverat balkona durvis un gaisa kondicionieris izslē dzas, lī dz aizverat balkona durvis.
Patika visur LED apgaismojums, istaba ir ļ oti gaiš a un istabā var izslē gt gaismu neizkā pjot no gultas, ir caurstaigā jami slē dž i.
- Televī zija
Man prieks, ka televizora diagonā le jau ir vismaz 32, nevis 15 kā portatī vajiem datoriem, bet TV skatī š anā s ir realizē ta Smart TV, caur "Peers TV" aplikā ciju, un tā ir tik cieš a un vienmē r buggy. Un kā pē c bloķ ē t televizora iestatī š anas izvē lnes pogu, es gribu padarī t ekrā nu blā vā ku, jo tas naktī spī d spilgti, bet es nevaru, jo izvē lnes poga nedarbojas. Pē dē jais rī ts viesnī cā nestrā dā ja, nestrā dā ja arī internets un, protams, TV.
- Bezvadu internets. Nav jautā jumu. Pā rklā jums ir labs visā viesnī cā . Ā trums labs. Tač u pē dē jā uzturē š anā s dienā interneta nebija.
Mani ļ oti iepriecinā ja ikdienas uzkopš ana istabā , ar dvieļ u nomaiņ u, un tā di ir 8. diviem. Katru dienu vannasistabā atstā ja jaunus tualetes piederumus, nu, ir ziepes, š ampū ns un duš as ž eleja. Bet viesnī cas solī tā s č ī bas neredzē jā m 3 dienas.
Man ļ oti patika skaņ as izolā cija istabā , nebija nevienas skaņ as no kaimiņ iem.
4. Iespaids par viesnī cu
- Brokastis. Viss bija ļ oti garš ī gi, milzī ga produktu izvē le, katru dienu varē ja apē st kaut ko jaunu sev. Viesmī ļ i lieliski, laicī gi iztī rī ja tukš os traukus un ļ oti ā tri reaģ ē ja uz viesu lū gumiem un vē lmē m.
- Baseini. Es saprotu, ka ir sezonas beigas un jū s nevarat mē ģ inā t uzturē t tī rī bu. Bet puiš i, baseini ir jā tī ra, tas ir, gan atkritumi baseinam virsū , gan izsū kt tā dibenu. 2. stā va baseina apakš ā ir visā di atkritumi un tas nav patī kami.
Baseina ū dens bija ļ oti auksts gan 2. stā vā , gan 7. stā vā .
- dž akuzi. Cienī jamā administrā cija! Es saprotu, ka bē rnu baseinā ū dens ir auksts, bet tas nenozī mē , ka bē rniem visu dienu jā velkas dž akuzi, labi, vienkā rš i pasē diet un sildieties, starp citu, ū dens dž akuzi nav karsts pietiekami, tā pē c viņ i lec, plunč ā jas ū denī , droš i vien dž akuzi ir bū vē ti pieauguš ajiem ? Jā , un dž akuzi dibens ir pilns ar smiltī m, un tu sē di nevis uz flī zē m, bet uz smiltī m. Nav nepiecieš ams noņ emt.
- Restorā ns. Viss ir garš ī gi, bet puse no ē dienkartē esoš ajiem ē dieniem nav pieejami. Vilš anos sagā dā ja tas, ka rē ķ inā ir iekļ auti 10% par apkalpoš anu, varbū t nevajag ņ emt š os 10% no viesnī cas viesiem, viņ i atstā j daudz naudas par jū su uzturē š anos.
- Pludmale. Plusi: 1 minū tes gā jiena attā lumā no viesnī cas. Mī nuss ir tas, ka smiltis ir netī ras, pē c nakts vē tras, daudz atkritumu krastā pie sauļ oš anā s krē sliem. Sauļ oš anā s krē sli ir ļ oti forš i, tie ir mī ksti un patī kami gulē t. Patī kami, ka istabā bija speciā li pludmalei paredzē ti dvieļ i.
Sauļ oš anā s krē sli pastā vī gi atrodas smiltī s, vispirms ir jā izkrata smiltis un tikai tad jā iemet dvielī .
Kopumā mums patika. Paaugstinā t sniegto pakalpojumu kvalitā ti, jo mū su aprakstī tā s piezī mes noliedz visas pozitī vā s emocijas no pā rē jiem.
аватар olga.korolyova77
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Monkastro ir civilizā cijas, komforta un relaksā cijas sala Zatokā . Galvenais neiet ā rpus viesnī cas (un ja iet ā rā , tad vē lams pa dienu un tikai gar jū rmalu : )). Viesnī ca jauna, iesā kumam ļ oti laba, manuprā t: labiekā rtota pludmale, baseini ar skaistiem skatiem, komfortabli numuriņ i ar skaistu skatu uz jū ru, kvalitatī vs ē diens. … Tomēr ▾ Monkastro ir civilizā cijas, komforta un relaksā cijas sala Zatokā . Galvenais neiet ā rpus viesnī cas (un ja iet ā rā , tad vē lams pa dienu un tikai gar jū rmalu : )). Viesnī ca jauna, iesā kumam ļ oti laba, manuprā t: labiekā rtota pludmale, baseini ar skaistiem skatiem, komfortabli numuriņ i ar skaistu skatu uz jū ru, kvalitatī vs ē diens. Atseviš ķ s jautā jums ir restorā ns. Cenas ir augstas (kā dā rgā lielpilsē tas restorā nā ), bet ē dieni ir neslavē jami. Viss, ko esmu mē ģ inā jis, ir bijis vienkā rš i ideā ls. Ī paš i iespaidī gi bija deserti. Liela cieņ a š efpavā ram. Par kafejnī cu neko nevaru pateikt, jo septembrī tā nestrā dā ja. Gribē tos, lai nā kamgad bū tu neliela istabu uzkopš ana (jo minikosmē tikas uzkopš ana un atjaunoš ana nebija katru dienu), pludmales uzkopš ana (no rī ta un vakarā pastaiga un pudeļ u, papī ru, izsmē ķ u, izsistu stiklu izņ emš ana). nav grū ti. Un kā š ampanieš a pudele gulē ja netā lu no celiņ a, kad mē s ieradā mies, tā pē c tā atrodas tur). Bufete var bū t nedaudz daž ā da, vismaz piedevas. Ceru, ka viesnī ca turpmā k nepasliktinā sies, bet tieš i otrā di, administrā cija ņ ems vē rā viesu vē lmes, lai padarī tu to vē l labā ku.
аватар o.horbatiuk
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s devā mies atvaļ inā jumā ar bē rniem. Bijā m patī kami pā rsteigti par personā la komforta un aprū pes lī meni. Man bija liels prieks, ka viss bija padomā ts par bē rniem: kafejnī cā ir augstie krē sli (nav jā skrien pē c jaunā kā dē la pa istabu ar putru); ir bē rnu istaba ar daž ā dā m galda spē lē m bē rniem, puzlē m, krā sojamā m grā matā m (solī to animatoru gan tur nesatikā m, bet mē rķ tiecī gi viņ u nemeklē jā m). … Tomēr ▾ Mē s devā mies atvaļ inā jumā ar bē rniem. Bijā m patī kami pā rsteigti par personā la komforta un aprū pes lī meni. Man bija liels prieks, ka viss bija padomā ts par bē rniem: kafejnī cā ir augstie krē sli (nav jā skrien pē c jaunā kā dē la pa istabu ar putru); ir bē rnu istaba ar daž ā dā m galda spē lē m bē rniem, puzlē m, krā sojamā m grā matā m (solī to animatoru gan tur nesatikā m, bet mē rķ tiecī gi viņ u nemeklē jā m). Tā kā jū ra vē l bija ļ oti auksta, mū s glā ba baseini (2 pieauguš ie, bē rnu ar piepū š amā m rotaļ lietā m) un silta dž akuzi : ) Tiesa, atvaļ inā juma beigā s kaut kas notika ar viņ u ū dens attī rī š anas sistē mu un ū deni iekš ā . dž akuzi jau bija tikpat skaidrs kā sā kumā .
Brokastis š ikas, grē ks sū dzē ties - liela izvē le + pā rslas bē rniem katrai gaumei.
Numuri ir tī ri, ē rti; mainī t gultas veļ u ik pē c 3 dienā m, uzkopt katru dienu. Istabā ir dvieļ i, halā ti, č ī bas, kosmē tika, fē ns, tē jkanna, tē ja, minibā rs - viss kā nā kas.
Pludmale atrodas tieš i zem viesnī cas, to atdala tikai gā jē ju celiņ š . Pludmale labiekā rtota: daudz sauļ oš anā s krē slu, duš as, ģ ē rbtuves, apsardze : ) Pludmalē viss ir par papildus lī dzekļ iem, un sauļ oš anā s krē sli un baseini pie viesnī cas ir iekļ auti cenā .
Skats no visā m istabā m uz jū ru un baseiniem : )
Viesnī ca tika atvē rta nesen, tikai pirms mē neš a, un ir skaidrs, ka puiš i cenš as. Es ceru, ka tas tā bū s arī turpmā k.
номер номер санузел санузел бассейн на крыше джакузи бассейн, вид с окна номера


VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums moncastro
‹ Viesnīca Moncastro Hotel 3*
Atrakcijas
Budak spit
Ukraina, Zatoka
Daba, Pludmales

Отель расположен прямо рядом с пляжем в городе Затока. К услугам гостей открытый бассейн с террасой, ресторан-бар и кафе быстрого питания. Из окон и территории отеля открывается красивый вид на море.

Atrašanās vieta 44 км от международного аэропорта Одессы.
Pludmale
  • 1. rinda
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, места для курения, доставка еды и напитков в номер.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
Bērniem
Izklaide un sports
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Номера Standart, Superior, Suite и Luxe.

Istabās

Кондиционер, телевизор, холодильник, сейф, Wi-Fi, кухня (в некоторых номерах).

Adrese ул. Приморская, 65, пгт. Затока
Tālruņi: (073) 544 - 00 - 44, (068) 544 - 00 - 44, (095) 544 - 00 - 44
Tīmekļa vietne: Moncastro Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.