Veronika 3*– Atsauksmes

49
Novērtējums 5.210
№27 viesnīcas reitingā Zatoki
5.3 Numurs
5.2 apkalpošana
5.0 Tīrība
5.1 Uzturs
6.3 Infrastruktūra
Atpūtas centrs "Veronika" atrodas pašā Melnās jūras krastā, netālu no Odesas pilsētas. Vienā pamatnes pusē ir Melnā jūra, otrā - estuārs. Bāze sāka strādāt 2007.-2009.gadā.Vairāk →
аватар julit
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ļ aujiet man tikai teikt, ka plusi atsver mī nusus. Starp trū kumiem man ir "nogurusi" vannas istaba ar duš u, tas tieš ā m prasī ja laiku un tur jā maina visa santehnika! Runa ir par 5. ē ku, ja tā . Man arī nepatī k nestrā dā još i pulksteņ i, tie ir pie ieejas korpusā . … Tomēr ▾ Ļ aujiet man tikai teikt, ka plusi atsver mī nusus.
Starp trū kumiem man ir "nogurusi" vannas istaba ar duš u, tas tieš ā m prasī ja laiku un tur jā maina visa santehnika! Runa ir par 5. ē ku, ja tā . Man arī nepatī k nestrā dā još i pulksteņ i, tie ir pie ieejas korpusā . Un man nepatika, ka, kad es reģ istrē jos, ledusskapī saldē tavā bija ledus mē telis.
Bā ze atrodas netā lu no dzelzceļ a, pierod, vilcieni nav pā rā k biež i, bet dzirdu, trī s reizes naktī ā trgaitas pieskrien garā m, ai.
Tagad par plusiem: divistabu suite, diezgan pieklā jī gi, gultas labas, matrač i arī , gultas veļ a tī ra un sniegbalta, viss kā rtī bā . Teritorija ir labi kopta un skaista. Daudz platā nu, kas dod ē nu, un smarž ī gas rozes. 4 labi kopti baseini. Viņ i arī uzrauga pludmales tī rī bu. Man patī k, ka visi apsargi ir formastē rpos un personā ls arī pē c profila.
Ē diens ē damistabā , lai arī nepretenciozs, bet viss ir garš ī gs un vienmē r svaigs. Vienmē r ir maza izvē le, porcijas lielas, nemitī gi prasu likt mazā k, vienmē r esam sā tī gi un apmierinā ti š ajā ziņ ā . Personā ls ir ļ oti draudzī gs, un galdi ir tī ri.
Ir animā cija bē rniem un pieauguš ajiem, mans bē rns pastā vī gi strā dā , mē s paš i arī ejam uz ū dens aerobiku)).
Un papildus tam, samta sezonas pozitī vais faktors ir daž i cilvē ki, tī ra (bez medū zā m un aļ ģ ē m) jū ra, tukš i baseini un gandrī z tukš a pludmale))...
Novē lu vadī bai uzlabot apstā kļ us un nepā rtrauktu attī stī bu. Š obrī d ir labi, bet varē tu bū t vē l labā k.
Два бассейна из четырёх.
аватар mandrro1
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Wi-Fi bez interneta. Problē mas ar stā vvietu. Brokastis no 8-30! ! ! !! Lielajā baseinā bē rni nemitī gi drū zmē jas, jo ir trī s bē rnu baseini. Baseinu izmantoš ana no 9-00! !! Ē dams ē diens. Ir lī dzī ba ar animā ciju. Ja jums nav bē rnu, jū s, iespē jams, š eit neesat. … Tomēr ▾ Wi-Fi bez interneta.
Problē mas ar stā vvietu.
Brokastis no 8-30! ! ! !!
Lielajā baseinā bē rni nemitī gi drū zmē jas, jo ir trī s bē rnu baseini.
Baseinu izmantoš ana no 9-00! !!
Ē dams ē diens.
Ir lī dzī ba ar animā ciju.
Ja jums nav bē rnu, jū s, iespē jams, š eit neesat.
аватар gordenia
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Personā ls nav draudzī gs. Ē diens ir vienkā rš i skumjas, ī paš i vā rī tas bietes dā rzeņ u sezonas augstumā . Noturī go urī na smaku tualetē nekas nenoņ ē ma. Teritorijas atraš anā s vieta un veģ etā cija ir vienkā rš i lieliska. … Tomēr ▾ Personā ls nav draudzī gs. Ē diens ir vienkā rš i skumjas, ī paš i vā rī tas bietes dā rzeņ u sezonas augstumā . Noturī go urī na smaku tualetē nekas nenoņ ē ma. Teritorijas atraš anā s vieta un veģ etā cija ir vienkā rš i lieliska. Lē ti un ļ oti kaitinoš i. Pietiek ar 2 naktī m, lai atcerē tos jaunī bu un saprastu, ka mū su vairs nav.
аватар mstechkevych
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cu ieteica draugi. Rezervē ja istabu ziemā . Viņ i š aubī jā s, vai viņ iem tas patiks, jo pirms tam vienmē r pē dē jā stundā atpū tuš ies ā rzemē s, un Odesa palikusi atmiņ ā kopš.2010. gada - lē ti un dusmī gi. … Tomēr ▾ Viesnī cu ieteica draugi. Rezervē ja istabu ziemā . Viņ i š aubī jā s, vai viņ iem tas patiks, jo pirms tam vienmē r pē dē jā stundā atpū tuš ies ā rzemē s, un Odesa palikusi atmiņ ā kopš.2010. gada - lē ti un dusmī gi. Tač u ar mazu bē rnu š ogad baidī jā s doties uz ā rzemē m, tā pē c izvē le krita uz ieteikto Veroniku.
Cena - atvaļ inā jums diviem pieauguš ajiem un bē rnam (lī dz 3 gadiem) ar 3 ē dienreizē m dienā un numuriņ u ar skatu uz jū ru mums izmaksā ja aptuveni 600$! BET uz minū ti bija 14 dienas! Kā nelidot un lidot ar bē rniem uz Turciju h Ē ģ ipte uz 7-10 naktī m - tā nav brī vdiena bē rnam, jo ​ ​ nav slikti teikt, ka bē rniem jā atpū š as vismaz 14 dienas. Š is ir periods, kad bē rnam ir laiks pielā goties un atpū sties un atgū ties. Turcija vai Ē ģ ipte 14 dienas maksā s 1500 USD. Tā tad š eit +!
Atraš anā s vieta: viesnī ca atrodas klusā vietā , tuvumā nav skaļ u klubu vai restorā nu un ir lieliski, atpū ta un relaksā cija garantē ta.
Pati istaba plaš a, gultas ē rtas. Viss ir kā rtī bā . Gultas veļ a un dvieļ i tika mainī ti ik pē c 5 dienā m (pietika, ja nepiecieš ams biež ā k), Tī rī š ana arī ik pē c 5 dienā m (bet bez jautā jumiem var lū gt noslaucī t grī du vai ko citu jebkurā laikā , kad vē laties))))
Droš ī ba: Bā ze tiek apsargā ta visu diennakti. Nekā du problē mu neatstā ja rati pirmajā stā vā pie kotedž as, piepū š amie matrač i un apļ i - viss vienmē r savā s vietā s! Sveš inieku bā zē nebija. Rokassprā dzes ir viegli saprast)))) Arī pludmalē , lai kur paskatī tos - daž i atpū tnieki uz Veronikas - tā tad viss ir lieliski ar droš ī bu.
Sirdsmiers: š ī ir vieta klusā m ģ imenes brī vdienā m. nav iereibuš u atpū tnieku, nav piedzē ruš os sarunu un kliegš anas, viss kluss un mā jī gs.
Ē dinā š ana: ļ oti, ļ oti draudzī gs personā ls virtuvē ! ! ! ! ! ! ! Ī paš s paldies Vitā lija kungam un puiš iem par izplatī š anu. Ē diens ir garš ī gs. Turklā t ir izvē le.
Vienmē r brokastī s: piena putra (ļ oti garš ī ga) un vē l divi sā nu ē dieni, no kuriem izvē lē ties un gaļ as ē dieni. Pusdienā s varat izvē lē ties divas zupas, divus sā nu ē dienus un gaļ u un to paš u vakariņ ā m. Viņ i nekad nebija izsalkuš i. Viss ir ļ oti garš ī gs. Jū s varē tu biež ā k ē st daž us augļ us un jogurtu (bet tas nav problē ma).
Trauki vienmē r tī ri, ē damistabā daudz vietas + ļ oti mā jī ga veranda ar skatu uz jū ru.
Teritorijā ir veikals (alus, ū dens, saldē jums un uzkodas, augļ i, zivis) - cenas ļ oti patī kamas!
Uz vietas ir arī kafejnī ca: lielkokteiļ i! Personā ls ļ oti draudzī gs! Es ē dienkartei pievienotu interesantā kus ē dienus (suš i, wok nū deles, vairā k zivju) - kokteiļ iem tieš i tā ).
Baseini vienmē r ir tī ri, ir daudz bezmaksas sauļ oš anā s krē slu. Bē rni un pieauguš ie, š ī ir laba alternatī va pludmalei (teiksim pusdienā s).
Teritorijā ir š ū poles, slidkalniņ i bē rniem + š ū poles un batuts pludmalē - ļ oti, ļ oti ē rti.
Uzlā dē katru rī tu un pē c tam ū dens aerobika.
Ir teniss, biljards, ja nepiecieš ams)
Animā cija: mū su bē rnam joprojā m nepietiek, bet pieteikums bija lielisks! Visu dienu ar bē rniem, kas nodarbojas ar: uzlā di, spē lē m pludmalē , baseinā , apltsikai, mafiju un citā m spē lē m, kvestiem, katru vakaru tematisku diskotē ku ar flash mobiem - bē rni kļ uva traki))))

Esam ļ oti gandarī ti! Viss pie rokas, tā da relaksā cija atpū ta)))

Lī dz tirgum, bā riem utt. - 15 minū tes ar kā jā m. Tur jau ir saules stacija un ir troksnis un kņ ada.
Jū s nokļ ū stat tur un atrodaties parastajā Odesā kā pirms 10 gadiem))) netī rumi, kliedzieni, cita mū zika uz katra soļ a, kabī nes.
Jū s atgriež aties Veronikā un jū taties droš i, kā mā jā s!

No mī nusiem? ...tie nav. te katrs cenš as darī t savu darbu ar mī lestī bu, te mī lē t savus klientus. 2019)

Paldies, ka padarī jā t mū su vasaru tik gaiš u! Mē s mī lam

Ļ vova 2018
Сніданок
аватар tanyaezik11_11
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Veronijā bijā m 5 dienas. Sen neesmu atpū ties pie jū ras Ukrainā . Nolē mu atcerē ties jaunī bu! Š ī s gaidas lidostā s un lidojumos ir ļ oti nogurdinoš as. Mums ieteica Veronikas draudzene, nu, cena ir apmē ram puse no Ē ģ iptes (brauciens mums izmaksā ja 600 USD) un tur arī š ķ iet, ka viss ir un baseins, jū ra un trī s ē dienreizes dienā . … Tomēr ▾ Veronijā bijā m 5 dienas. Sen neesmu atpū ties pie jū ras Ukrainā . Nolē mu atcerē ties jaunī bu! Š ī s gaidas lidostā s un lidojumos ir ļ oti nogurdinoš as. Mums ieteica Veronikas draudzene, nu, cena ir apmē ram puse no Ē ģ iptes (brauciens mums izmaksā ja 600 USD) un tur arī š ķ iet, ka viss ir un baseins, jū ra un trī s ē dienreizes dienā . Bet! Nepatika: 1. Rezervē jot prasī ju divas istabas pilnī gi daž ā dā s ē kā s un tieš ā m prasī ju, lai istabiņ a bū tu bā zes klusā kajā vietā . Galu galā . Viņ i apmetā s vienā ē kā , paldies, ka atradā s daž ā dos stā vos un iedeva istabu ē kā pie baseina, kur visu dienu zumē ja bē rni un vienkā rš i bija nereā li pa dienu aizmigt. Uz jautā jumu kā pē c, jo rezervē ju mē nesi iepriekš , atbildē ja, ka nevar garantē t, kur bū s istabiņ a. Dī vaini gan. 2. Pat nezinu kā raksturot istabas))) Netī rs paklā js (kā pē c jū rā nesaprata), aizkari un tills neredzē ja mazgā š anos, laikam no viesnī cas atvē rš anas ieejas durvis č ī kstē ja veselu atvaļ inā jumu. Nu, es pat nevaru aprakstī t, kā tas viss izskatā s. Nu, tas ir vienkā rš i neē rti. Lē ti un jautri. Es saprotu, ka jū ra ir galvenā jū ra, bet naktī jū s joprojā m esat istabā . 3. Wi-fi mū su istabā ķ ē rā s tikai pie ā rdurvī m, visu atvaļ inā jumu nevarē ja nogulē t gultā ar portatī vo datoru, nā cā s tupē t pie ā rdurvī m. Uzturs. Principā normā li izņ emot salā tus, visas piecas dienas bija tikai viens salā ti trī s reizes dienā - gurķ i un tomā ti))) un bietes divas reizes dienā . Un mē s ī sti nebijā m izsalkuš i. Patika baseini. Ļ oti tī rs!! ! Tai ir sava pludmale ar sauļ oš anā s krē sliem. Tos maksā , ja paņ emat matrač us. Pludmale tī ra, jū ra kā Melnajā (augustā aļ ģ es un nedaudz medū zu). Visi viesnī cas viesi ir pā ri ar bē rniem. Vakaros bē rniem ir daž as izklaides. Vakarā pē c 22.00 viesnī cā valda klusums. Nu kā jau viss. Secinā jums ir š ā ds. Viesnī cu var ieteikt cilvē kiem, kuri meklē budž eta brī vdienas ar "viss iekļ auts" pakalpojumiem (izņ emot alkoholu). Tie cilvē ki, kuriem nerū p komforts istabā s. Un, protams, cilvē ki, kuri nav redzē juš i Sarkano jū ru. Man personī gi š is brauciens kā rtē jo reizi pierā dī ja, ka labā k ir maksā t vairā k un labā k atpū sties. Un, protams, Melnā jū ra jums nav Sarkanā jū ra !! ! Izlemiet paš i, kurp doties))).
аватар LadyFrisk
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Izvē lies pē c tū roperatora ieteikuma. Reģ istrē joties, raduš ā s pretenzijas tika novē rstas pareizi un ā tri. Istaba ē rta, aprī kota ar visu nepiecieš amo, uzkopš ana pē c pieprasī juma, teritorija patī kama, kopta. Ē diens garš ī gs un daudzveidī gs. … Tomēr ▾ Izvē lies pē c tū roperatora ieteikuma. Reģ istrē joties, raduš ā s pretenzijas tika novē rstas pareizi un ā tri. Istaba ē rta, aprī kota ar visu nepiecieš amo, uzkopš ana pē c pieprasī juma, teritorija patī kama, kopta. Ē diens garš ī gs un daudzveidī gs. Ī paš s paldies ē damzā les administratorei par labo organizā ciju. Laba piekļ uve pilsē tas transportam. Blakus jū ra, bā rs pie ū dens, veikals ar saldē jumu, dzē rieniem un augļ iem par pieņ emamu cenu. Klusa, laba atpū ta, ī paš i ģ imenē m ar bē rniem. Novē lam kolektī vam veselī bu, laimi, panā kumus darbā un atalgojumu.
аватар asha.ua1
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Tikko atgriezos no atpū tas centra "Veronika". Uzreiz gribu pateikt, ka otrreiz atpū tos. Manuprā t, Odesas reģ ionā . Š is ir labā kais variants. Sā kš u ar patī kamo. Bā zes atraš anā s vieta pirmajā lī nijā , teritorijā nav automaš ī nu, tā m ir atseviš ķ a stā vvieta (iekļ auta). … Tomēr ▾ Tikko atgriezos no atpū tas centra "Veronika". Uzreiz gribu pateikt, ka otrreiz atpū tos. Manuprā t, Odesas reģ ionā . Š is ir labā kais variants. Sā kš u ar patī kamo. Bā zes atraš anā s vieta pirmajā lī nijā , teritorijā nav automaš ī nu, tā m ir atseviš ķ a stā vvieta (iekļ auta). Pati bā ze ir liela, kopta, tī ra un klusa, kas ir svarī gi ģ imenē m ar bē rniem. Putni dzied, ziedi, jū s varat staigā t. Teritorija ir aizsargā jama. Pludmale ir sadalī ta divā s daļ ā s: vienā ir sauļ oš anā s krē sli ar saulessargiem (par atseviš ķ u samaksu), otra ir novietota ar segā m. Liels pluss ir tas, ka visiem ir pietiekami daudz vietas un tī ra pludmale. Izbraucot no pludmales ļ oti piemē rotas mazā s dvē selī tes. Ir veikals (cenas normā las) un bā rs. Ir 3 rotaļ u laukumi un batuts. Bē rniem visu dienu ir daudz jautrī bas: uzlā de, quilling, zī mē š ana, pludmales spē les, uzdevumi, vakara animā cija utt. Ī paš s paldies meitenē m Daš ai un Nastjai. Labi padarī ts! ! ! !!
Reģ istratū rā mū s sirsnī gi sagaidī ja, mī ļ ā meitene Valē rija, uzreiz iekā rtojā mies (10.00) numuriņ ā , kuru lū dzā m rezervē jot (paldies). Tī ra istaba.
Bet tie, kas atpū š as ar bē rniem, mani sapratī s, ka ar tī rī š anu reizi 10 dienā s ir par maz! ! ! ! ! Vismaz reizi 3 dienā s. Protams, ja vajag, var rakstī t ž urnā lā un prasī t meitenes, bet nomainī t gultu un dvieļ us, tikai 6. dienā . Telpā m ir nepiecieš ams remonts, ī paš i vannas istabā s. Ļ oti piemē rota ir "mini istaba" ar dī vā nu. Bē rnam bija atseviš ķ a istaba. Baseini: viens liels un mazs: ū dens ir tī rs, bet katru gadu pazū d manā ma sē ne un flī zes.
аватар Tor_ri
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Laba diena. Pirmo reizi atpū tā mies bā zē . Kopumā bijā m ļ oti apmierinā ti. Pirms brauciena lasī ju daudz atsauksmes par š ausmī gu ē dienu un nedraudzī gā m meitenē m administrā cijā . Protams, es nezinu, kur š ie cilvē ki, kas raksta atsauksmes par sliktu pā rtiku un administrā cijas pieklā jī bas trū kumu, ir pieraduš i atpū sties, un kā da brī numa dē ļ jū s toreiz nokļ uvā t Zatokā ? )) Kā pē c gan nevip kū rortus pā ri kalnam, kur jū su 5. … Tomēr ▾ Laba diena. Pirmo reizi atpū tā mies bā zē . Kopumā bijā m ļ oti apmierinā ti. Pirms brauciena lasī ju daudz atsauksmes par š ausmī gu ē dienu un nedraudzī gā m meitenē m administrā cijā . Protams, es nezinu, kur š ie cilvē ki, kas raksta atsauksmes par sliktu pā rtiku un administrā cijas pieklā jī bas trū kumu, ir pieraduš i atpū sties, un kā da brī numa dē ļ jū s toreiz nokļ uvā t Zatokā ? )) Kā pē c gan nevip kū rortus pā ri kalnam, kur jū su 5. punktu nē sā visur . Vī rieš iem, kuriem patī k ē st, ņ emiet papildu ē diena porciju vienai personai, jū s nezaudē sit)) Pludmale ir tī ra, plaš a, neviens neguļ uz galvas. Bē rnu animā cija ar blī kš ķ i, programma bē rniem paredzē ta visas dienas garumā . Vilcienu radī tais troksnis mū s nemaz netraucē ja. Teritorija ir iekopta, rotaļ u laukumi, š ū poles, karuseļ i, batuti, trenaž ieri, galda teniss, biljards (par papildus samaksu) kopumā katrai gaumei.
No mī nusiem š ī ir tī rī š ana, liels mī nuss ! ! ! Manuprā t, zirnekļ u tī klu kaudzi aiz dī vā na atzveltnes protams varē tu noņ emt, grī das ir baigi netī ras. Gultas veļ a, matracis un spilveni mū su istabā bija normā li, bet diemž ē l grī da bija pilna ar netī rumiem. Ceru, ka nā kamgad situā cija bū s labā ka. Un telpas stā voklis, protams, ir trī s ar mī nusu. Mē beles un TV mums bija normā li, bet pā rē jais jau ir ļ oti noguris un vajadzī gs remonts, vismaz kosmē tiskais. Ļ oti ē rti, ka pirmajā stā vā ir dzesē tā js ar karsto un auksto ū deni. Pludmalē ir sulas, ū dens, alus, augļ u, saldē juma veikals, cenas ļ oti pieņ emamas. Nā kamgad brauksim atkal. Š ķ iet, ka viss ir))
Paldies Veronika!
аватар alen75
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca tika izvē lē ta, koncentrē joties uz bē rnu. Viņ i bija patī kami pā rsteigti. Ļ oti laba viesnī ca ģ imenē m ar bē rniem. Liela tī ra un labi kopta teritorija. 2 nelieli rotaļ u laukumi uz vietas un 1 pludmalē . Viss ir iegremdē ts zaļ umos un ziedos. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta, koncentrē joties uz bē rnu. Viņ i bija patī kami pā rsteigti. Ļ oti laba viesnī ca ģ imenē m ar bē rniem. Liela tī ra un labi kopta teritorija. 2 nelieli rotaļ u laukumi uz vietas un 1 pludmalē . Viss ir iegremdē ts zaļ umos un ziedos. Ļ oti draudzī gs personā ls. Standarta numurs ir plaš s, ar lielu gultu, TV, kondicionieri, ledusskapi un dī vā ngultu, kas atradā s "otrajā " istabā . Skapī ir pietiekami daudz mē teļ u pakaramo. Vannas istabā ir 2 mazi un 2 lieli dvieļ i, tualetes papī rs, minimā lais ziepju piederumu komplekts. Uz logiem ir moskī tu tī kli, bet viens logs neaizvē rā s, lai to noregulē tu, bija jā sazinā s ar galveno istabeni (parasta istabene š o jautā jumu nevarē ja atrisinā t), tad gaidī t strā dnieci. Kopumā viņ i nesazinā jā s. Ē kas pirmajā stā vā atradā s gludinā mais dē lis un diezgan pieklā jī gs gludeklis, kā arī ū dens dzesē tā js. Veļ as mazgā tavas pakalpojumi tiek apmaksā ti (30 grivnas). No rī ta somu ar mantā m iedod istabenei, pē cpusdienā jau stā v ar izž uvuš ā m lietā m istabā , lai gan gludini pats. Tī rī š anas problē mas. Tikai 1 reizi 5 dienā s. Un tikai ar obligā tu ierakstu istabenes ž urnā lā . Ē dinā š ana 3 reizes dienā . Kopumā nav slikti. Es nevaru pateikt. kā das mazas porcijas. Gluž i pretē ji, viņ a lū dza, lai viņ i liek mazā k, jo viņ i vienkā rš i neē da. Gaļ as ē dieni bija pastā vī gi. Piedevu izvē le vienmē r ir no 2-3. Zupas vienmē r ir 2 (viena no tā m ir vista ar nū delē m, otrā katru dienu savā dā ka, bet ļ oti garš ī ga). No rī ta un vakarā vienmē r svaigi un garš ī gi konditorejas izstrā dā jumi. Gribē tos vairā k augļ u. Bija reti. Un zivju gandrī z nebija. Tē ja, kafija, kompoti neierobež otā daudzumā . Ē damistabas vadī tā js (vai cik pareizi izklausā s viņ a pozī cija, es nezinu) ir ļ oti atbildī gs. Viņ š pastā vī gi atradā s uz vietas, pā rbaudī ja, vadī ja personā lu, pamudinā ja, viņ š pats varē ja palī dzē t atnest traukus utt. Ē damistaba vienmē r bija tī ra. Bē rnu animā cija apmierinā ta. Animatores meitenes ir gudras. Visu dienu notika daž as aktivitā tes, izklaides, un vakarā diskotē ka bē rniem. Baseini ir tī ri, ap baseinu un pludmalē vienmē r bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. Pludmale ir tī ra, neskatoties uz to, ka daudzi atpū tnieki nebija no viesnī cas.
Tagad par skumjo. Viesnī ca atrodas netā lu no dzelzceļ a. Braucā m ar autobusu no Odesas un liels bija pā rsteigums, kad mū s ar koferiem izsē dinā ja uz š osejas un bija jā iet 300-400 metri pā ri dzelzceļ am pa ne pā rā k labu ceļ u lī dz viesnī cai. Kad jau atgriezā mies mā jā s, sarež ģ ī tos posmus mums palī dzē ja pā rvarē t viesnī cas gids Jevgeņ ijs. Domā ju, ka viesnī cu ī paš niekiem ir jā domā par palī dzī bu tū ristiem š ajā jautā jumā .
Tomē r viesnī ca man patika. Varbū t ne viss izdodas, bet skaidrs, ka darbinieki cenš as, neviens no viņ iem nefuka un nebolī ja acis uz lū gumiem. Ieteikš u viesnī cu un gadī jumā , ja man bū s jā atgriež as Zatokā , izvē lē š os to vē lreiz.
аватар Marry-Z
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mē s ar bē rnu atpū tā mies 2017. gada augustā panorā mas istabā ar skatu uz jū ru. Bā zes "Veronika" nenoliedzama priekš rocī ba ir tā s atraš anā s vieta. Skats no balkona ir brī niš ķ ī gs, no rī ta putni č ivina! Teritorija ir sakopta, un pludmale ir mā jī ga un tī ra, salī dzinot ar citā m Zatokas pludmalē m - š ī , mū suprā t, ir labā kā vieta. … Tomēr ▾ Mē s ar bē rnu atpū tā mies 2017. gada augustā panorā mas istabā ar skatu uz jū ru.
Bā zes "Veronika" nenoliedzama priekš rocī ba ir tā s atraš anā s vieta. Skats no balkona ir brī niš ķ ī gs, no rī ta putni č ivina! Teritorija ir sakopta, un pludmale ir mā jī ga un tī ra, salī dzinot ar citā m Zatokas pludmalē m - š ī , mū suprā t, ir labā kā vieta. Ejot gar krastu, jū s par to pā rliecinā sities.
Baseini ir plaš i, notika pat ū dens aerobika.
Animā cija ir vidē ja, mazie bija ļ oti apmierinā ti ar vakara diskotē kā m.
Mū s ī paš i neinteresē ja internets, bet kam tas interesē , Wi-Fi ir izveidots pat istabā s.
Dzelzceļ a transportu nemanī ja, netraucē ja ne dienu, ne nakti.
Vakaros uzbrū k odi, bet nav kur iet, tas ir estuā ra dē ļ un attiecas uz visu Zatoku. Moskī tu tī kls glā bj, ja atrodaties istabā , un vakarā uz ielas odu rokassprā dzes bija ļ oti parocī gas.
Pā ris reizes bija strā vas padeves pā rtraukumi, bet principā tas nav kritiski.
Jā , jū s nevarat pieš ķ irt nozī mi flegmatiskajai drū majai administrā cijai (meitenes, jums ir vismaz jā dod viesim sajū ta, ka viņ š ir gaidī ts).
Runā jot par ī paš ajiem trū kumiem, tas ir, ir viens milzī gs trū kums, kas izsvī tro cienī gus plusus - tas ir ē diens vai drī zā k tā trū kums, jo. To pat nevar nosaukt par ē dienu! Vienmuļ i un neē dami! Man par lielu vilš anos Zodiac bā rs arī gatavo slikti. Tā ir liela necieņ a ne tikai pret klientu, bet arī pret savu biznesu. Tā pē c viņ i ņ ē ma tikai svaigas sulas, kafiju, piena kokteiļ us, bet ar to diemž ē l nepietiek. Ar cenā iekļ autajā m "ē dienreizē m" nā cā s pusdienot "Chaika" kafejnī cā (ļ oti pieklā jī gi) vai otrajā stā vā tai pretī esoš ajā restorā nā (diezgan garš ī gi, bet pa dienu strā dā ju katru otro reizi, nevis pē c saskaņ ā ar noteikto grafiku). Un tajā paš ā laikā ceļ š vienā virzienā aizņ ē ma kā das 15 minū tes, un likā s, ka visas 30, pa putekļ ainu ceļ u, saulē pa vē trainu ielu (jo uz daž ā m blakus esoš ā m daļ ē ji pamestā m, bet joprojā m aktī vā m spontā nā m bā zē m, pie ceļ a ir tualete ar tvertni).
Kā ds var bū t kopē jais iespaids pē c š ī visa?
Atpū tniekiem nevajadzē tu bē gt no bā zes pā rtikas meklē jumos, galu galā ir vē rts lolot klientu, kurš ir gatavs maksā t par komfortablu uzturē š anos un uztic savu atvaļ inā jumu jums! ! !
Parādīt vairāk »


iemiesojums zaid.j
Vēlos uzzināt vai istabās ir fēni
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums vvv_rrsryorr
Labdien! Vēlos uzzināt par dzīves dārdzību, gribam braukt ar vīru un diviem bērniem. Paldies.
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
iemiesojums pauldokt
Veicot rezervāciju, varat atstāt vēlmes. Lūdzu, pastāstiet man, kuru māju izvēlēties? Plānojam istabu ar balkonu standarta 2.stāvā!!!
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Budak spit
Ukraina, Zatoka
Daba, Pludmales

База отдыха «Вероника» находится на самом берегу Черного моря, недалеко от города Одесса. С одной стороны от базы расположено Черное море, с другой лиман. База начала работать в 2007-2009 годах.

Pludmales apraksts Пляж с белым песком, зонтиками и шезлонгами, а также летней площадкой.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • lietussargi
Viesnīcā
  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • ārsts
  • izmitināšana ar dzīvniekiem  FREE 
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem На территории курорта есть две детские площадки, батут, детская анимация.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu ēdienkarte restorānā  FREE 
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
  • biljards
  • galda teniss
  • disko klubs
  • animācija
Adrese ул. Лазурная 9, ст. Дружба, пгт. Затока, Одесская область, 67772, Украина
Tālruņi: +38(050)490-90-98, +38(067)517-17-35
Tīmekļa vietne: Veronika
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. На пляже есть зонтики (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).