Solnechnaia 3*– Atsauksmes

20
Novērtējums 3.610
№58 viesnīcas reitingā Zatoki
3.5 Numurs
3.5 apkalpošana
3.1 Tīrība
2.9 Uzturs
4.7 Infrastruktūra
Kūrorta komplekss "Solnechnaya" atrodas 60 km attālumā no Odesas, Karolino-Bugaz kāpā.Vairāk →
аватар llenasam86
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Pirmo reizi rakstot atsauksmi – uzvā rī jā s! Atpū tā s ar bē rnu 2019.  gada augustā . 1. Rezervā cija. Rezervē ts trī s nedē ļ as pirms ieraš anā s. Standarta numurs diviem. Bē rnu gultiņ a ir obligā ta. Atbilde ir laba, nekā du problē mu. … Tomēr ▾ Pirmo reizi rakstot atsauksmi – uzvā rī jā s! Atpū tā s ar bē rnu 2019.  gada augustā .
1. Rezervā cija. Rezervē ts trī s nedē ļ as pirms ieraš anā s. Standarta numurs diviem. Bē rnu gultiņ a ir obligā ta. Atbilde ir laba, nekā du problē mu. Dienu pirms ieraš anā s piezvanī ju, atgā dinā ju gultiņ u, jā , protams. Mē s ieradā mies pā ris stundas ā trā k, viņ i teica, lai reģ istrē tos un pastaigā tos. Man atgā dina gultu. Reģ istrē š anā s pulksten 14. Mē s paņ emam atslē gas...administrators saka:
- Cik bē rnam ir gadu?
- 3 gadi
- Ak, tas ir liels, tas nederē s
- un ka gultiņ a nav standarta? Viņ i ir 120 cm, bē rnam ir 100 cm
- Nu, ja viņ a to salauzī s
Nav vā rdu! Pē c skandā la mums teica, ka atvedī s. Viņ i to atnesa pulksten 15, jo kalpones pusdieno
2. Skaitlis. Bildes un realitā te ir pilnī gi atš ķ irī gas. Mē beles ir salauztas, vannas istaba ir briesmī ga. Starp citu, mē s neesam izvē lī gi iedzī votā ji. Bet, kad tu š auj par 1300, tu gaidi ko citu. Pē c skandā la mū s pā rģ ē rba vienā istabā , bet ar nesalauztā m mē belē m
3. Tī rī š ana. 3. dienā mitrā tī rī š ana un dvieļ u maiņ a. 5. dienā - ģ enerā ltī rī š ana. kalpones noteikti ir patī kamas, pē c pieprasī juma dod un dara visu. Bet, pē c 3 tī rī š anas, izlietne un duš as kabī ne palika netī ra, t. i. ne tikai slikti nomazgā ja, bet arī nemazgā ja vispā r. Kā rtē jā saruna ar administratoru.
4. Jū ra, pludmale. Vislabā k š eit ir tas, ka bā ze atrodas pirmajā rindā . Smiltis tī ras, jū ra super. Sauļ oš anā s krē sli. Tie ir, bet ne visiem pietiek. Un viņ i visi ir sapelē juš i. Pilnī bā klā ta ar melniem pelē juma plankumiem
5. Uzturs. Bā zei ir sava ē damistaba. Par maksu. Sortiments ir trū cī gs, bet tas nav tik svarī gi, galvenais ir. Muš as, tā s lido pā ri barī bai, sē ž uz tā s un neviens nedomā viņ us padzī t. Lai gan darbinieku daudz, pie letes 5 cilvē ki, bet muš ā m nepievē rš uzmanī bu. Viņ i nestrī das par gaumē m, tā pē c es nerakstu garš ī gi. Ir restorā ns. Garš ī gi, labi, dā rgi. Bet Zatokā tas nemaz nav lē ti. Brī niš ķ ī ga, patī kama, pieklā jī ga, zinoš a viesmī le Natā lija. Ja reģ istratū rā bū tu tā di cilvē ki kā Natā lija, tad bā zē daudz kas mainī tos.
Vispā r, ja neapč akarē viesnī cu, rupjo administratoru un apstā kļ us, kā to darī jā m mē s, bet izbaudi jū ru, laikapstā kļ us, pludmali....tad pā rē jais izdevā s. Bet mē s neatgriezī simies š ajā viesnī cā . Dodoties uz turieni – esi gatavs visam iepriekš minē tajam, bet labā k izvē lies ko citu.
аватар harchenko_kristina
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Reģ istrē š anā s noritē ja labi, atbilstoš i noliktajam laikam 12.00. 2. istaba vietē ja, mā jī ga, tī ra. Viss strā dā ja, labā stā voklī . Dvieļ u un veļ as maiņ as laikā . Ē damzā lē neē dā m, jo ​ ​ organizā cija ir slikta, pavā rs un apkalpoš ana ir slikta. … Tomēr ▾ Reģ istrē š anā s noritē ja labi, atbilstoš i noliktajam laikam 12.00. 2. istaba vietē ja, mā jī ga, tī ra. Viss strā dā ja, labā stā voklī . Dvieļ u un veļ as maiņ as laikā . Ē damzā lē neē dā m, jo ​ ​ organizā cija ir slikta, pavā rs un apkalpoš ana ir slikta. Teritorija ļ oti iepriecinā ja, patika sauļ oš anā s krē sli, saulessargi, tī ra pludmale un aizsargā jamā teritorija. Esam no Baltkrievijas, ar prieku nā ksim pie jums nā kamgad.
аватар 7unyh7yi
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Radusies problē ma ar viesnī cas vadī bu. Rezervē jā m 3-vietī gu istabiņ u, veicā m priekš apmaksu, ierakstī jā m agrā s reģ istrē š anā s un vē lā s izrakstī š anā s vē lmes. Rezultā tā no rī ta nebija vietas, teica "staigā t" lī dz 14-00. … Tomēr ▾ Radusies problē ma ar viesnī cas vadī bu. Rezervē jā m 3-vietī gu istabiņ u, veicā m priekš apmaksu, ierakstī jā m agrā s reģ istrē š anā s un vē lā s izrakstī š anā s vē lmes. Rezultā tā no rī ta nebija vietas, teica "staigā t" lī dz 14-00. Ok, pastaigā jā mies, lai gan bijā m noguruš i no ceļ a un ar bē rnu. Pulksten 14-00 mums iedeva atslē gas no DUBULTĀ S istabas. Un mē s priekš apmaksā jā m par trī skā rš u. Kad atgriezos reģ istratū rā un paskaidroju, ka mē s trī s nevarē sim gulē t divā s š aurā s gultā s, viņ i man atbildē ja "ko rezervē jā m, to dabū jā m. " Pa pastu uzrā dī ju apstiprinā tu rezervā ciju un priekš apmaksu par trijnieku. Tad man teica, ka es slikti redzu un gultas ir lielas. Ejam kopā apskatī t - jā , tieš i tā , divas š auras gultas, kā ir, kā tas notika? Pirms tam mums teica, ka viesnī cā nav citu brī vu istabu. Un tad bija istaba, trī svietī ga, tukš a un tī ra. No kurienes tas radā s? Droš i vien no kurienes aizgā ja gulta.
Turklā t mū su draugi pasū tī ja dubulto, un pē c mū su izlī guma viņ iem iedeva trī skā rš u.
Atceramies, ka iebraucā m ar piedzī vojumiem, bet vismaz taisī jā m mierī gi izbraukt. . . Atnā cā m atgā dinā t par vē lo izrakstī š anos. administratore stundu bija nevietā , sē dē ju gaidī ju viņ u ar aizmiegoš u bē rnu. Mū su vē lā izrakstī š anā s atkal bija pā rsteigums. Un jā maksā papildus par vē lo izrakstī š anos 500 UAH. Mē s jau daudzus gadus esam atpū tuš ies Solņ eč najā , un mums vienmē r bez maksas ir nodroš inā ta agrā reģ istrē š anā s un vē lā izrakstī š anā s. Nu labi, man nav nekas, es biju gatavs maksā t, ir tā da prakse. . Bet pagaidiet stundu ar aizmigtu bē rnu, lai iedotu naudu? ? Un pat pē c fakapa ar izlī gumu? Pieklā jī gā s viesnī cā s viņ i aizņ em pusi dienas, bet tajā paš ā laikā viņ i atvainojas klientiem par saviem viltojumiem!
Vispā r esmu zinā mā mē rā vī lies Solņ eč najā , kurai mē dzu piedot daudz trū kumu vismaz cilvē ciskajai attieksmei, bet varbū t nā kamreiz paskatī š os uz ko citu.
Jā , un velti slavē ju un ieteicu viesnī cu arī saviem draugiem, velti. .
Un jā . telefoni un wi-fi istabā s vispā r neķ eras.
аватар Lizunchik07888
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz atsauksmē m un fotogrā fijā m. . . Numurs bija ekonomisks par 850 UAH dienā . No pirmā acu uzmetiena pamatne ir skaista, bet tā ir tikai ā rē ji. . . Ieejot istabā , bijā m maigi izsakoties vī luš ies. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz atsauksmē m un fotogrā fijā m. . . Numurs bija ekonomisks par 850 UAH dienā . No pirmā acu uzmetiena pamatne ir skaista, bet tā ir tikai ā rē ji. . . Ieejot istabā , bijā m maigi izsakoties vī luš ies. . . Sega uz gultas nav svaiga, notraipī ta. . . Vannasistaba tik maza, un nav pat brilles vai statī vi zobu birstē m un pastai. . . Santehnika veca, netī ra un sarū sē jusi. . . Uz grī das ir netī rumi. . . Bet pats trakā kais, ka istabā skraida RAUJAS. . . pē c redzē tā gribē ju uzreiz sakravā t mantas un doties prom, bet nauda jau bija samaksā ta. . . Ē kas arī netī ras, zirnekļ u tī kli, putekļ i. . viss ir jā remontē . Strū klaka pagalmā sarū sē jusi, flī ze š ķ eldota. . . Sauļ oš anā s krē sli privā tajā pludmalē MAKSAS, autostā vvieta arī , blē ņ as. . . Viesnī ca nav naudas vē rta. Pirms dodaties š eit, izlasiet atsauksmes, tajā s ir rakstī ta tī ra patiesī ba!
аватар sasha-asta
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Uzturē jā s š eit 6 dienas. Pirmā lieta, ko mē s izdarī jā m, kad iekā rtojā mies, bija gaisa kondicionē š anas filtri, un tie bija pā rsteidzoš i tī ri. Kopumā istaba tika iztī rī ta, es nerā pjos zem gultas ar baltu cimdu, es runā ju par sabiedriskā m vietā m. … Tomēr ▾ Uzturē jā s š eit 6 dienas. Pirmā lieta, ko mē s izdarī jā m, kad iekā rtojā mies, bija gaisa kondicionē š anas filtri, un tie bija pā rsteidzoš i tī ri. Kopumā istaba tika iztī rī ta, es nerā pjos zem gultas ar baltu cimdu, es runā ju par sabiedriskā m vietā m. Personā lam neko sliktu neatradu, 5 mū su uzturē š anā s naktis numurs tika iztī rī ts divas reizes, nomainī tas gultas un dvieļ i. Bē rnu gultiņ a tika nodroš inā ta gandrī z jauna, kas arī iepriecinā ja. Patika arī tonē tie logi, kas pasargā ja gan no saules, gan sveš iem skatieniem.
Wi-Fi istabā patieš ā m praktiski nebija pieejams, un iekš ā mobilais savienojums bija ļ oti vā jš , tā pē c arī.3g nedarbojā s. Un tas, es teiktu, ir vienī gais viesnī cas treknais mī nuss.
Vispā r, kas attiecas uz Zatoku, servisa lī menis, kurā atstā j daudz ko vē lē ties, principā Solnechnaya man noteikti ir virs vidē jā .
аватар SVS
Viesnī cā atpū tā mies tikai piecas dienas, bet ar to pietika, lai saprastu, ka š eit jau atgriezī simies. No Solņ eč najas devā mies pē c draugu ieteikuma, dzī vojā m ģ imenes divistabu apartamentā pirmajā stā vā blakus reģ istratū rai. … Tomēr ▾ Viesnī cā atpū tā mies tikai piecas dienas, bet ar to pietika, lai saprastu, ka š eit jau atgriezī simies. No Solņ eč najas devā mies pē c draugu ieteikuma, dzī vojā m ģ imenes divistabu apartamentā pirmajā stā vā blakus reģ istratū rai. Istaba bija netī ra, likā s, ka tā nemaz nebija sagatavota iekā rtoš anai. Uz ķ ebļ iem ir zirnekļ u tī kli, vannas istabā netī rs jaucē jkrā ns, balts tualetes papī rs, bet nez kā pē c abi ruļ ļ i jau bija 2/3 lietoti. Istabā bija briesmī ga sē nī š u smaka. Interneta nav, pareizā k sakot ir, bet tikai uz ielas pie administrā cijas ē kas, lai gan par internetu noskaidrojā m, tas ir vajadzī gs darbam. Apsardze naktī smejas pa logiem (((! ! No plusiem - teritorija salī dzinoš i tī ra, netā lu jū ra. Ja godī gi, maksas sauļ oš anā s krē sli un saulessargi viesnī cas viesiem bija nedaudz saš utuš i, par tā du cenu par istabiņ as varē ja nodroš inā t bez maksas. Ē damzā lē Bufete lē ta, bet bezgaumī ga ((vispā r pietika ar vienu apmeklē jumu.
аватар nasha77
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Tas ir sava veida murgs. Gulta č ī kst, ar mazu bē rnu negulē jā m nemaz. Ledusskapis netika lietots, jo rū ca un nestrā dā ja. MURGS! Viesnī ca mū s uzpirka tikai ar savu izskatu. Bet zem skaistā iepakojuma izrā dī jā s sapuvis. Par 1100 vienai personai dienā varat dot sauļ oš anā s krē slus lietoš anai, nevis ņ emt 30 UAH. … Tomēr ▾ Tas ir sava veida murgs. Gulta č ī kst, ar mazu bē rnu negulē jā m nemaz. Ledusskapis netika lietots, jo rū ca un nestrā dā ja. MURGS! Viesnī ca mū s uzpirka tikai ar savu izskatu. Bet zem skaistā iepakojuma izrā dī jā s sapuvis. Par 1100 vienai personai dienā varat dot sauļ oš anā s krē slus lietoš anai, nevis ņ emt 30 UAH. Es biju kopā ar trī s gadus vecu bē rnu.
аватар flash_itc_ukr.net
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ļ oti kontrastaina viesnī ca. No vienas puses atraš anā s vieta, peldbaseins, autostā vvieta. Tač u š ķ iet, ka viesnī ca tikko tika gū ta. Nobruž ā ta, pretī ga mā jturī ba, pretī gs personā ls. Es beidzot nogalinā ju pā reju ar griestu augstumu 160 cm. … Tomēr ▾ Ļ oti kontrastaina viesnī ca. No vienas puses atraš anā s vieta, peldbaseins, autostā vvieta. Tač u š ķ iet, ka viesnī ca tikko tika gū ta. Nobruž ā ta, pretī ga mā jturī ba, pretī gs personā ls. Es beidzot nogalinā ju pā reju ar griestu augstumu 160 cm. Š ausmas ir vienkā rš as. Es tur divreiz sasitu galvu. Reiz lī dz asinī m. Trī s reizes prasī ju administratorei uzlī mē t kaut kā du brī dinā jumu vai birokrā tiju, bet neviens neko nedarī ja. Dialogs stilā "muļ ķ is pats, darī sim, uz redzē š anos".
Meklē jiet labā ku viesnī cu, tā nav tā das naudas vē rta
аватар Ya_eto_ya
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Solņ eč najā atpū tā mies piecas reizes. Pirmā s divas reizes bija apmē ram pirms 6 gadiem. Viesnī ca bija lieliska. Katru reizi kļ ū st sliktā k un sliktā k. Kopš viesnī cas uzcelš anas tie vispā r neko nemaina. Š ogad atbraucā m uz 4 dienā m vienkā rš i atpū sties no darba. … Tomēr ▾ Solņ eč najā atpū tā mies piecas reizes.
Pirmā s divas reizes bija apmē ram pirms 6 gadiem. Viesnī ca bija lieliska.
Katru reizi kļ ū st sliktā k un sliktā k.
Kopš viesnī cas uzcelš anas tie vispā r neko nemaina.
Š ogad atbraucā m uz 4 dienā m vienkā rš i atpū sties no darba. Tas bija pē dē jais piliens. Mē s š eit vairs nenā ksim.
Santehnika ir rā pojoš a un biedē još a, spoguļ i sarū sē juš i, mitri un smird. Dzī vokļ i ir manas mammas vecumā un rada lielu troksni.
Strū klaka piesā rņ ota ar sarkano pelē jumu, plī ts uz ielas vietā m sasista.
Vā rdu sakot, par novecojuš ā rekonstrukciju un nomaiņ u nedzirdē ja. Redneck!
Tagad es saprotu, kā pē c skaitļ i bija tikai Solņ eč najā.3 nedē ļ as pirms Konstitū cijas dienas. Jo cenas un telpas attiecī ba nesakrī t.
Saules ! par 1100 UAH jū s varat vismaz vē dinā t telpas pirms sezonas.
Saules restorā nā arī nav tik karsts. Iepriekš viņ i ē da tikai tajā . Š oreiz tā vairs nav. Viņ i gatavo ilgi (vienu rī tu mū s brī dinā ja, ka brokastis jā gaida 30-40 minū tes. Tas ir par olu kulteni un auzu pā rslā m. ), Porcijas kļ uvuš as mazā kas, puse desertu no ē dienkartes ir pazudusi. Viens pozitī vs - viesmī le Nataš a, viņ as veselī ba un pacietī ba. Labi padarī ts. Bet citi. Zē ni bija gausi, visi jauni un zaļ i. Ir skaidrs, ka bez pieredzes tas ir lē tā k))
Tagad sauļ oš anā s krē sli maksā.40 UAH un lietussargs par 20. Un tad pulksten 12:00 jums pateiks, ka matrač i un lietussargi ir beiguš ies. Pē c saš utumiem un psihos taisī t skandā lu viss uzreiz bija noliktavā . Bet pā rā k slinks, lai tur ietu. Vieglā k ir pateikt "Es tevi nepieņ ē mu darbā , nav lietussargu un matrač u. "
Vā rdu sakot, pamatne nolietota, nesakopta, ik uz soļ a redzams darbinieku ietaupī jums un slinkums
аватар atatori1
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Kopumā bā ze ir lieliska. izskatā s pē c rotaļ lietas. Skaists. Patī kami pagulē t pludmalē , pastaigā ties pa pagalmu - tī rs, strū klakas utt. Telpas ir pā rdomā tas: kā daudzu kontaktligzdu klā tbū tne, kluss ledusskapis, ē rta organizā cija vannas istabā . … Tomēr ▾ Kopumā bā ze ir lieliska. izskatā s pē c rotaļ lietas. Skaists. Patī kami pagulē t pludmalē , pastaigā ties pa pagalmu - tī rs, strū klakas utt.
Telpas ir pā rdomā tas: kā daudzu kontaktligzdu klā tbū tne, kluss ledusskapis, ē rta organizā cija vannas istabā .
Bet! Vannas istabā zeļ sē nī te: duš a savienojuma vietā s ir tikai melna. Istabā , kad ievā cā mies, bija pretī gi pieskarties virsmā m (lode taukaina), tas attiecas arī uz durvī m (ieeja un tualete) - neviens tā s nemazgā .
Zirnekļ i! Viņ i dzī vo uz balkona un kā pj istabā . Tajā paš ā laikā raksturī gi, ka nekur nav moskī tu tī klu, pat apartamentos!
Ar grū tī bā m piekā rā m tī klu vienkā rš i uz skotu (un ko lai dara! ) Un pirmā s 2 dienas mocī jos ar sevi, ķ erot iekš ā zirnekļ us. tagad viņ i nav istabā .
Atseviš ķ a tē ma ir pā rtika.
Saules restorā ns ir jauks, bet pā rā k dā rgs. Bā zes ē damzā lē ir sarež ģ ī tas pusdienas. Plusi: tī rs, dī vā ni un labi krē sli (bijuš ā s diskotē kas ē ka), š efpavā rs gatavo garš ī gi. Mī nusi: pē dē jo trī s dienu laikā mē s tikā m pie skā bā m kotletē m (tā s tika aizstā tas ar viesmī lī bu, burtiski "kā pē c tu ņ ē mi kotletes, mums š odien ir brī niš ķ ī gi pildī ti pipari" - vai tas atņ em faktu, ka ē diens ir bojā ts? ), siers- desa baigā kvalitā tē un svaigumā pastā vī gi, vakar bija rū gti (ļ oti rū gti) krekeri zirņ u zupai, aizdomī gs borš č s.
Es neesmu tendē ts uz pretenzijā m, un ē dienreizē s padomju sanatorijā s ar vienkā rš iem graudaugiem, zupā m, cepeš iem - nav jautā jumu. Saglabā jiet to svaigu un pā rbaudī tu.
Tiesa, plus atkal š odien, izsmē luš i nervus par sadedzinā tiem kartupeļ iem, viņ i mums atdeva naudu par pusdienā m.
Un beigš u ar plusiem: dvieļ i tiek mainī ti ik pē c 3 dienā m, atnests balts tualetes papī rs (tas ir retums lī cī , lai ko teiktu), draudzī gs.
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Budak spit
Ukraina, Zatoka
Daba, Pludmales

Курортный комплекс «Солнечная» находится в 60 км от Одессы, на Каролино-Бугазcкой косе.

Pludmales apraksts Пляж с обслуживанием из ресторана.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • lietussargi
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточно охраняемая автостоянка, мини-маркет, крытый бассейн, два ресторана, организация банкетов.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Организация детских мероприятий.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports Мини аква-парк с тремя бассейнами.
  • akvaparks un slidkalniņi
  • sauna/vanna/hammam
  • biljards
  • disko klubs
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

200 номеров

Istabās

Телевизор, кондиционер, телефон, душевая кабина, холодильник с мини-баром. Ежедневная влажная уборка, смена постельного белья.

Adrese Одесская область, Белгород-Днестровский район, курорт Затока, ул. Приморская, 189
Tālruņi: +38 (04849) 71700
+38 (04849) 71800
Tīmekļa vietne: Solnechnaia
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. На пляже есть зонтики (бесплатно). Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд. В отеле есть аквапарк или горки. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями.