Pliazhnyi Park-otel Robinzon 3*– Atsauksmes

20
Novērtējums 6.510
№18 viesnīcas reitingā Zatoki
6.8 Numurs
6.4 apkalpošana
7.0 Tīrība
7.1 Uzturs
5.8 Infrastruktūra
Beach Park Hotel Robinson ir ideāla vieta tiem, kam patīk dzidra jūra, zelta smiltis un jūras gaiss ar stepju garšaugu aromātu.Vairāk →
аватар Helgi
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Uzreiz jā saka, ka š eit es izsaku tikai savu subjektī vo viedokli. Nu tā di ir mani iespaidi. Saistī bā ar karantī nu, noguruš i no darba, pē c draugu ieteikuma izvē lē jā mies š o viesnī cu (lai gan vairā k kā atpū tas centrs: vienstā vu ē kas ar verandā m). … Tomēr ▾ Uzreiz jā saka, ka š eit es izsaku tikai savu subjektī vo viedokli. Nu tā di ir mani iespaidi. Saistī bā ar karantī nu, noguruš i no darba, pē c draugu ieteikuma izvē lē jā mies š o viesnī cu (lai gan vairā k kā atpū tas centrs: vienstā vu ē kas ar verandā m).
No plusiem:
• Pirmā lī nija. Lī dz jū rai burtiski 200-250 metri.
• Plaš a pludmale. Smiltis ir diezgan tī ras, lai gan mū sē jie tā s ā tri izlabo.
• Laba tī ra jū ra. Ieieš ana jū rā nav maiga un nav stā va. Nepaies ilgs laiks, lai iekļ ū tu. Zem krasta ir maz zā les, bet š ī ir Melnā jū ra. Medū zu ir maz, ja tā das ir.
• Nakš ņ oš ana tikai pirmajā stā vā (nav jā steidzas pa kā pnē m ar koferi uz kaut kur stā vā ).
• Verandas klā tbū tne katrā istabā . Verandas platī ba ir standarta, lai gan ir numuri (piemē ram, Nr. 25.26), kur tā ir nedaudz lielā ka un var izmitinā t lielu uzņ ē mumu.
• Vannas istaba katrā numurā . Karstais un aukstais ū dens visu diennakti (lai gan ir reizes, kad ū dens spiediens vā jinā s vai ū dens pazū d, bet tas bija reti un tikai pī ķ a stundā s).
• Fumigatora klā tbū tne un 2 š ķ ī vju izsniegš ana tam katru dienu.
• Istabas uzkopš ana un dvieļ u maiņ a katru dienu.
• Ļ oti labs Wi-Fi. Noķ er pat pludmalē .
• Cenā iekļ autas brokastis. Pagatavoš anas KVALITĀ TE bez sū dzī bā m.
• Viesmī ļ i ē damzā lē ir jauni puiš i, 15-17 gadi, č akli.
• Pludmalē BEZMAKSAS airē š anas un vindsē rfinga nodarbī bas (pagaidā m izmantojiet bez maksas).
• Liela teritorija. Ir rotaļ u laukums (tiem, kam ir mazi bē rni - ņ emiet istabas ar skatu uz pagalmu).
• Salī dzinoš i tuvu veikaliem.
• Tuvumā nav trokš ņ ainu diskotē ku. Tuvumā tieš ā m ir restorā ns ar dzī vo mū ziku, bet lī dz 23-00 ir trokš ņ ains un ne pā rā k skaļ š .
• Istabas ar skatu uz jū ru, pē cpusdienā ē nā .
• Visus darbī bas traucē jumus, klientu vē lmes vai komentā rus darbinieki ā tri izlabo.
• Teritorijā daudz bā rbekjū . Malka un ogles tiek pā rdotas visos veikalos, stendos un vienkā rš i uz katra stū ra. Gaļ a veikalos un lielveikalos (Tavria V, Kopeyka).
No mī nusiem:
• Bū tu jauki, ja viesnī cā bū tu telpa/bloks, kurā cilvē ki, kas ierodas pirms reģ istrē š anā s laika vai izbrauc vakarā (un izrakstī š anā s laiks ir 12-00), cilvē ki varē tu atstā t savas mantas, doties uz tualeti, ej duš ā , pā rģ ē rbies. Tas bū tu ē rti, ī paš i tiem, kas ieradā s agri no rī ta.
• Nakš ņ oš ana pludmalē zem vienas nojumes nav ī paš i ē rta. Es saprotu, ka visi cilvē ki ir brā ļ i, bet ne vienā dā mē rā . Kad mē s visi guļ am plecu pie pleca un dzirdam kaimiņ a elpoš anu. Es nerunā ju par koronavī rusu. Un tā lā k. Ja sauļ oš anā s krē sli ar matrač iem ir tikai Robinsona viesiem, tad kā pē c zem nojumē m nā k cilvē ki no ā rpuses? Daudz ē rtā ki individuā lie lietussargi. Bet puiš i pludmalē tos izsniedz par 50 UAH. un dvieļ i par 75.
• Pludmales zonu un dē ļ u “izeju” peldē š anai un vindsē rfingam, es izceltu ar ierobež ojoš ā m lī nijā m ū denī , kā tas ir tajā paš ā Turcijā vai Ē ģ iptē . Un instruktori ir mierī gā ki, un atpū tnieki ir ē rtā ki.
• Uzturs. Kā jau teicu, par KVALITĀ TI sū dzī bu nav. Bet KVANTITATĪ VI es darī tu nedaudz vairā k. No 7 piedā vā tajā m brokastu iespē jā m neviena no tā m nevarē s ieturē t sā tī gas brokastis. Par 100% piepildī si teicienu “Ē d brokastis pats”. Pusdienas un vakariņ as: nedaudz vairā k dā rzeņ u. Nav sezonas augļ u. Kur ir melones, arbū zi, plū mes, persiki? Augļ u salā ti no ā boliem, banā niem, kivi un apelsī niem noteikti rada iespaidu, ka bū tu tropos, bet es gribē tu kaut ko no mū su.
• Ē damzā lē ieviestu izkā rtnes ar telpu numuriem, lai apkalpojot viesmī ļ i neapjuktu.
• Teritorija ir liela un satur 2.5 ha. Bet ievē rojama daļ a nav labi kopta. Un purva dē ļ , aizaugusi ar grī š ļ iem, ka pa ceļ u ir daudz odu.
• No izklaides lī dz futbola laukumam, volejbola laukumam un noguruš ajam horizontā lajam stieņ am pievienotu badmintona laukumu, galda tenisa galdu un modernā ku sporta laukumu.
• Pusdienas un vakariņ as ir sarež ģ ī tas. Acī mredzot tā pē c daž i atpū tnieki paš i gatavo multivarkā s vai ē d ā rpus bā zes.
• Bū tu jauki, ja vakariņ as bū tu iekļ autas cenā .
• Purva vietā gar ž ogu labā k uzcelt jaunu ē ku ar vairā kiem stā viem. Piekraut ē dnī cu un pelnī t naudu bā zes attī stī bai.
Kopumā pludmales viesnī ca "Robinson" atstā j pozitī vu iespaidu. Un, ja izvē laties starp lē tu viesnī cu Turcijā , Ē ģ iptē vai Bulgā rijā , tad labā k ir ierasties š eit. Ceru, ka viesnī cas ī paš nieki turpinā s attī stī t savu biznesu un viņ us neskars stratē ģ ija “tā darī s”.
Mē s iesakā m š o viesnī cu ģ imenē m ar bē rniem no 3 gadu vecuma. Pieauguš ie pā ri. Vecā ka gadagā juma cilvē ki. Jaunieš iem bū s garlaicī gi, bū s jā skrien uz Karolī nas centru.
Вход в номер Номера Территория. Мангалы)) Территория Путь к морю Путь к морю Пляж отеля Номера
аватар dmitriy_sm
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Nesen atgriezā mies no atvaļ inā juma un ko gribu pastā stī t . . Izvē lē jā mies ilgi, jo ceļ ojā m ar mazu bē rnu 2.5 gadi. Galvenais kritē rijs bija atraš anā s pie jū ras, slē gta un zaļ a zona, maz cilvē ku, rotaļ u laukums, ē damzā le teritorijā un valdī ja klusums. … Tomēr ▾ Nesen atgriezā mies no atvaļ inā juma un ko gribu pastā stī t . . Izvē lē jā mies ilgi, jo ceļ ojā m ar mazu bē rnu 2.5 gadi. Galvenais kritē rijs bija atraš anā s pie jū ras, slē gta un zaļ a zona, maz cilvē ku, rotaļ u laukums, ē damzā le teritorijā un valdī ja klusums. Visos š ajos aspektos š ī vieta ir ideā la. Ja š ie kritē riji tev neder un vē lies pā rvā kties, tad meklē uzreiz, kaut kas cits, š ī ir vieta relaksē još ai ģ imenes atpū tai. Mē s apmetā mies divvietī gā s istabiņ ā s (23 un 24) un tas, kas mū s ļ oti iepriecinā ja, bija milzī ga segta veranda, kur vakarā var patī kami pasē dē t pie galda pie vī na glā zes un ne tikai)) Liels pluss ir arī PIRMAIS stā vs, nekur nav jā kā pj un tad jā kā pj lejā , izgā ja ā rā un tu esi uz ielas. Istaba arī liela, kas arī ir pluss, daudz vietas, divguļ amā gulta ar labu matraci, bet manai mugurai tas ī sti nepatika), p. y. ar duš u, ir liels skapis drē bē m, ir televizors,
bet parasts un mazs, un tas ir mī nuss, par š o naudu jau vajadzē tu bū t LCD, ceru, ka ņ emsiet to vē rā nā kotnē . Ī paš i neskatī jā mies, bet gribē tos, jo citur tā jau ir norma. Ļ oti iepriecinā ja arī WiFi pieejamī ba teritorijā un istabā . Telpas tiek tī rī tas katru otro dienu vai varbū t katru dienu, mē s neuzstā jā m. Gulta mainī ta 3 reizes. Starp citu, teritorija tiek arī tī rī ta un laistī ta katru dienu, bet diemž ē l ir daudz nodegusi zā le, tā pē c jā domā par automā tisko laistī š anas sistē mu, jo ir tik daudz zaļ umu, un skats kļ ū s vē l labā ks)) Pagalmā ir kur apgriezties, zem kokiem ir galdiņ i, š aš liki, lapenes, š ū puļ tī kli, rotaļ u laukums ar basketbola grozu, bē rnu laukums ar divā m š ū polē m, bumbā m, velosacensī bā m, maš ī nā m utt. , š ķ ē rš ļ i, kā pnes, nobraucieni un kā pumi, apļ veida krustojumi, š ū puļ krē sli utt. , t. i.
lai padarī tu to vē l jautrā ku maziem bē rniem. Ja ceļ ojat ar bē rniem, iesaku izvē lē ties istabu ar izeju uz pagalmu, lai bē rnu varē tu vē rot no verandas. Papildus ir ikdienas animā cija bē rniem, visā di kvesti, konkursi, zī mē jumi utt. . Uz ē š anas rē ķ ina cenā iekļ autas brokastis, ir iespē ja izvē lē ties 3 ē dienus un dzē rienu, pusdienas un vakariņ as var pasū tī t atseviš ķ i, cena ir 125 UAH visiem, bet š eit ir tā , ka jū s varat iziet ē st citur un par š o naudu, vai pat lē tā k, vai paņ emt lī dzi lē no plī ti un gatavot pats, tur ir pietiekami daudz vietas š im un ir ledusskapis. Katram savs, izsalcis nepaliksi. Netā lu atrodas Kopeyka, Tavria un daudzi citi veikali un ē dinā š anas vietas. Kas te, labi arī , ka bā ze atrodas prom no centra, tā pē c arī kluss, un lī dz centram 5 minū tes ar kā jā m. Netā lu no bā zes atrodas ū dens atrakciju parks Zatoka, lī dz tam mierī gā tempā var viegli aiziet apmē ram 10 minū tes.
Tagad par pludmali. Jū su rī cī bā ir sauļ oš anā s krē sli ar lietussargiem un atseviš ķ a nojume, par to nav jā maksā nauda, ​ ​ var redzē t, ka tas ir iekļ auts dzī ves dā rdzī bā , tas arī ir pluss. Tas, kas man pludmalē nepatika, bija mazais nojumes laukums, un zem tā s visiem nepietika vietas, jā ieņ em vieta no rī ta. Tā pē c ir nepiecieš ams to palielinā t vismaz 2 reizes vai pat 3 reizes, un nenā ktu par ļ aunu periodiski attī rī t smiltis no gliemež vā kiem, kuru ir daudz, es ceru, ka administrā cija ņ ems vē rā š o brī di. Vē l pietrū kst baseina, jo gadā s, ka ū dens jū rā ir auksts vai netī rs vai viļ ņ i vai vienkā rš i slinkums iet, citā di bē rni un pieauguš ie labprā t dotos uz pludmali tā tuvumā , bet. . . viņ i saka, ka vadī ba ir pieņ ē musi lē mumu un gandrī z š oruden sā ks bū vē t pat 3 baseinus. Tā pē c ļ oti ceru, ka nā kamgad bū s baseins. Patiesī bā jau tā ir nepiecieš amī ba, jo cenas kā Turcijā , galvenais
lai cena bū tu pieņ emama.
Nu, tagad nedaudz negatī visma, pie administrā cijas un ē damistabas ir neliels miets, kurā peld bruņ urupuč i un, iespē jams, arī jebkura cita dzī vā radī ba. Viņ a izskats, protams, jau ir bē dī gs, aizaudzis un nesakopts, redzams, ka ar viņ u tagad maz ko darī t, un vē l ļ oti svarī gi ir uztaisī t normā lu ž ogu APKĀ RT un ne tikai no 2 puses. Tomē r ir mazi bē rni, kuri savas ziņ kā rī bas dē ļ var tajā iekrist, kā tas gandrī z notika ar manu bē rnu, jo viņ iem izdevā s to noķ ert, pretē jā gadī jumā viņ i jau grasī jā s iet lejā pie bruņ urupuč iem no neaizsargā tā s puses. . Tā pē c noteikti ņ emiet to vē rā . Turklā t ļ oti gribē tos, lai stā vvieta bū tu nosegta, citā di maš ī nas vienkā rš i stā v klajā laukā un sauļ ojas. Un tomē r, krā jiet odu atbaidī š anas lī dzekļ us, bez tiem nav daudz, jo tuvumā ir niedres. Starp citu, iesaku administrā cijai pie mā jā m stā dī t puķ es, kas atbaida odus.
Piemē ram, Ageratum, Mint, Lavanda, Ceilonas Citronella vai Citronzā le uc Ceru, ka tas viss tiks izdarī ts laika gaitā . Ī paš s paldies administratorei Jeļ enai un Aleksandrai, visam personā lam par smaidiem un labo attieksmi, un tas tagad ir ļ oti svarī gi. Es novē lu jums attī stī bu un labklā jī bu, ceru, ka mē s vē l atgriezī simies pie jums) Katrā ziņ ā lieliski atpū tā mies, mā jā s pā rnā cā m iedeguš i un apmierinā ti, kaut arī paš i esam no Odesas! ) Tā pē c visi mī nusi pā rklā jas ar plusiem, galvenais, lai ir labs pozitī vs noskaņ ojums nevis salī dzinā t ar Turciju vai Ē ģ ipti. Veiksmi visiem jū su izvē lē un labu atpū tu!
Территория Возле номера Комната С.у Веранда Пляж Площадка Площадка
аватар sinenkoolga80
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cu izvē lē jā mies, jo tā ir vispieklā jī gā kā vieta netā lu no ztgames (devā mies uz festivā lu no 24. -27. augustam) istabiņ as ļ oti tī ras, š ķ iet, tikko pē c remonta tī rī ja katru dienu, mē s atbraucā m un viss bija tī rs un salocī ts, tas ir ļ oti jauki, kā ds te rakstī ja, ka Wi-Fi nedarbojas labi, tas nav plkst. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies, jo tā ir vispieklā jī gā kā vieta netā lu no ztgames (devā mies uz festivā lu no 24. -27. augustam)
istabiņ as ļ oti tī ras, š ķ iet, tikko pē c remonta tī rī ja katru dienu, mē s atbraucā m un viss bija tī rs un salocī ts, tas ir ļ oti jauki, kā ds te rakstī ja, ka Wi-Fi nedarbojas labi, tas nav plkst. viss skaidrs, mū su istabā darbojā s bez problē mā m, skatī jos filmas pat pē dē jā vakarā pirms izlidoš anas. Kopumā esam apmierinā ti, bet drī zā k š ī ir viesnī ca nevis jaunieš iem kā mē s, bet gan cilvē kiem ar bē rniem
аватар 0950566546
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cu izvē lē jā mies pē c principa Kas vislabā k bē rniem, izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo š ī ir vienī gā viesnī ca, kurā ir milzī ga teritorija un ļ oti liela zaļ ā zona, kā arī rotaļ u laukuma animators un daudz patī kamu sī kumu bē rniem. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies pē c principa Kas vislabā k bē rniem, izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo š ī ir vienī gā viesnī ca, kurā ir milzī ga teritorija un ļ oti liela zaļ ā zona, kā arī rotaļ u laukuma animators un daudz patī kamu sī kumu bē rniem. bijā m ļ oti apmierinā ti ar brokastī m un pakalpojumiem pludmales kompleksā kopumā ļ oti lielas un plaš as istabiņ as Bet cik zinu, mums palaimē jā s Istabā tikt uzreiz pē c remonta, jo citi tū risti stā stī ja, ka tur ir vecā kas istabas ar vecas mē beles, dzī vojā m istabā ar jaunu vannasistabu ar biezu stikla starpsienu, vispā r viss ir ļ oti skaisti, pati ieeja ī sti nepatika ceļ š ir kas aiz viesnī cas ž oga
аватар kostya.badyan
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca tika izvē lē ta, rezervē jot Istabu fotoattē li ir gandrī z tā di paš i kā patiesī bā . bet pat nedomā ja, ka bū s tik liela teritorija ļ oti forš i uzreiz pat nesapratu, ka viesnī ca ir diezgan pilna cilvē ki ir gandrī z neredzami + ļ oti liels, ka var nā kt ar mā jdzī vniekiem + tiiik garš ī gs un vispā r lē ts ē diens - ne pā rā k labs ceļ š , ja braucat no Melnā s jū ras Bugaz puses. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta, rezervē jot
Istabu fotoattē li ir gandrī z tā di paš i kā patiesī bā .
bet pat nedomā ja, ka bū s tik liela teritorija
ļ oti forš i uzreiz pat nesapratu, ka viesnī ca ir diezgan pilna
cilvē ki ir gandrī z neredzami
+ ļ oti liels, ka var nā kt ar mā jdzī vniekiem
+ tiiik garš ī gs un vispā r lē ts ē diens
- ne pā rā k labs ceļ š , ja braucat no Melnā s jū ras Bugaz puses
аватар Aliastr
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Jau iepriekš bijā m atpū tuš ies uz Robinsona, bet pirms 7 gadiem nolē mā m atbraukt vē lreiz, lai paskatī tos, kas viesnī cā mainā s, protams, numuriņ i tika pilnī bā pā rtaisī ti, izveidojot ļ oti skaistas vannas istabas ar stikla starpsienu. … Tomēr ▾ Jau iepriekš bijā m atpū tuš ies uz Robinsona, bet pirms 7 gadiem nolē mā m atbraukt vē lreiz, lai paskatī tos, kas viesnī cā mainā s, protams, numuriņ i tika pilnī bā pā rtaisī ti, izveidojot ļ oti skaistas vannas istabas ar stikla starpsienu. Izskatī jā s ļ oti jauki. . Tika iestā dī ta ļ oti liela platī ba un daudz jaunu koku. viesnī cā ir daudz bē rnu un viņ i var spē lē ties viens ar otru bija animatori un bezmaksas iekļ autas brokastis numura cenā kas agrā k nebija wi-fi tagad darbojas bez problē mā m visā teritorijā
аватар Mykolabass77
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Izvē lamies š o viesnī cu, jo š eit ir ē rti ierasties ar bē rniem un š eit var dzī vot kopā ar mā jdzī vniekiem. Un, ja runa ir par to, ka mazo suni vajag atstā t pie kā da, tad uzreiz pasliktinā s viss garastā voklis un tā lā kā iespē ja atpū sties. … Tomēr ▾ Izvē lamies š o viesnī cu, jo š eit ir ē rti ierasties ar bē rniem un š eit var dzī vot kopā ar mā jdzī vniekiem.
Un, ja runa ir par to, ka mazo suni vajag atstā t pie kā da, tad uzreiz pasliktinā s viss garastā voklis un tā lā kā iespē ja atpū sties.
No plusiem aukstā ū denī iekrita ļ oti liela teritorija, kvalitatī vas brokastis un vienstā vu mā jas.
Pirmā s 3 dienas saka, ka tas ir sē rū deņ raž a dē ļ , bet š ķ iet, ka tas ir visur pie Melnā s jū ras, tā pē c kopumā mē s lieliski atpū tā mies.
аватар catlogina
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Rest in Robinson ieteiktu, 17 bija brī niš ķ ī ga atpū ta. Ē diens izcils, istabiņ as tī ras un ē rtas, jū ra tuvu, bē rni pa dienu rosī jā s pie jū ras, vakarā izklaidē ja animators. Internets ir pacieš ams, noskatī jos Game of Throne 3 sezonas divā s nedē ļ ā s. … Tomēr ▾ Rest in Robinson ieteiktu, 17 bija brī niš ķ ī ga atpū ta. Ē diens izcils, istabiņ as tī ras un ē rtas, jū ra tuvu, bē rni pa dienu rosī jā s pie jū ras, vakarā izklaidē ja animators. Internets ir pacieš ams, noskatī jos Game of Throne 3 sezonas divā s nedē ļ ā s.
аватар inri_100
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Ievā coties, jums jā iemaksā depozī ts 1000 UAH. (Pē c izrakstī š anā s atdod, ja nu istabā viss kā rtī bā . ) Kopš ieradā mies ar savu auto, samaksā jā m par stā vvietu (125 UAH), iedevā m 200 UAH, jaunajai administratorei naudas nebija, viņ a teica, ka viņ a visu pierakstī tu, tad atdotu. … Tomēr ▾ Ievā coties, jums jā iemaksā depozī ts 1000 UAH. (Pē c izrakstī š anā s atdod, ja nu istabā viss kā rtī bā . ) Kopš ieradā mies ar savu auto, samaksā jā m par stā vvietu (125 UAH), iedevā m 200 UAH, jaunajai administratorei naudas nebija, viņ a teica, ka viņ a visu pierakstī tu, tad atdotu. Kad bija pienā cis laiks izvā kties, viņ a gandrī z neatcerē jā s, ka jā maksā.1000 UAH, bet apmē ram 75 UAH. Vispā r viņ a teica, ka uzreiz tā s atdevusi. Varbū t kā dam tas ir sī kums, bet nogulsnes palika nepatī kamas.
Starp trū kumiem: neē rti spilveni (plā ns kā vates spilventiņ š ), tekoš s ū dens ar briesmī gu smaku (sudrabs pē c duš as kļ ū st dzeltens), daudz zirnekļ u un kukaiņ u.
Plusi: garš ī gs ē diens ē damistabā (paldies š efpavā ram).
Par visu š o "prieku" viņ i iedeva 9600 UAH. Nu, 75 UAH. Es nevē los tur atkal palikt.
аватар Dobrovanmary
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo tā atrodas pirmajā jū ras lī nijā , un vispā r mē s gatavojā mies braukt uz Turciju, bet degoš ā biļ ete izkrita, un mē s negribē jā m dot 1500 USD, nopirkā m Robinson caur Join Up par 1300 UAH, luksusa parks ar brokastī m, pirms tam lasī ja atsauksmes bet tie visi ir tik daž ā di, sā kot no visbriesmī gā kajiem, par to, ka notiesā tie strā dā viesnī cā lī dz protonam kā viss kā rtī bā , galu galā viņ i bija ļ oti apmierinā ti! Kam vajadzē tu pievē rst uzmanī bu 1. … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo tā atrodas pirmajā jū ras lī nijā , un vispā r mē s gatavojā mies braukt uz Turciju, bet degoš ā biļ ete izkrita, un mē s negribē jā m dot 1500 USD, nopirkā m Robinson caur Join Up par 1300 UAH, luksusa parks ar brokastī m, pirms tam lasī ja atsauksmes bet tie visi ir tik daž ā di, sā kot no visbriesmī gā kajiem, par to, ka notiesā tie strā dā viesnī cā lī dz protonam kā viss kā rtī bā , galu galā viņ i bija ļ oti apmierinā ti!
Kam vajadzē tu pievē rst uzmanī bu
1. Viņ i iemaksā viesnī cas depozī tu 1000 UAH un atdod to aizbraukš anas brī dī
2. Saules un odu atbaidī š anas lī dzekli labā k ņ emt lī dzi, š eit par kū rorta cenā m tas ir ļ oti dā rgi
3. Ar savu auto labā k nebraukt, jo ir daudz interesantu ekskursiju
Tas ir kā aiziet uz Shabot vī na darī tavu, pē c degustā cijas, kurā ne tikai jā iet, ))) grū ti aiziet)))
No plusiem ir ļ oti klusa liela teritorija,
Labā k braukt ar bē rniem, ja esi bez bē rniem labā k apmesties pie jū ras,
Dvieļ i, lietussargi un viss, ko nevar paņ emt, viss atrodas viesnī cā
Parādīt vairāk »


iemiesojums 169562
Kur es varu uzzināt viesnīcu cenas?
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Budak spit
Ukraina, Zatoka
Daba, Pludmales

Пляжный Парк Отель Робинзон – идеальное место для тех, кто любит чистое море, золотой песок и морской воздух с ароматом степного разнотравья.

Atrašanās vieta Расположен на песчаной Каролино-Бугазской косе, разделяющей Черное море и Днестровский лиман в 50 км к западу от г.Одессы.
Pludmales apraksts Пляж протяженностью 150 метров. Прокат пляжного инвентаря, гидроциклы, водные парашюты, банан, виндсерфинг, кайтбординг.
Viesnīcā

Холодная вода круглосуточно, горячая вода - по графику. Спортивная и детская площадки, камера хранения.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • autostāvvieta
Bērniem
  • rotaļu laukums
Telpu apraksts

В комплексе 1-этажных каменных коттеджей построенных в 2002 году, расположены 2-местные 1-комнатные номера категорий "морская" и "виноградная", до моря 120 м. Количество койкомест: 110 (52 номера).

Istabās

Лоджия, душ, умывальник, туалет.

Adrese Одесская область, Б.-Днестровский р-н, пгт Затока, ст. Лиманская
Tālruņi: +38 (050) 332-11-55 +38 (063) 932-11-55 +38 (096) 032-11-55
Tīmekļa vietne: Pliazhnyi Park-otel Robinzon
FAQ
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.