Pervyi Gostevoi Dom 3*– Atsauksmes

15
Novērtējums 8.410
№6 viesnīcas reitingā Zatoki
8.8 Numurs
8.9 apkalpošana
8.6 Tīrība
8.9 Uzturs
8.9 Infrastruktūra
2 stāvu viesnīca atrodas Zatokas kūrorta centrā, netālu no Melnās jūras piekrastes.Vairāk →
аватар syrkova.ni
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es vē los izteikt dziļ u pateicī bu Gaļ inai Ivanovnai un Jurijam Anatoļ jevič am par rū pē m, uzmanī bu, komfortu un skaistumu, ko viņ i rada atpū tniekiem. Viņ i pirmo reizi atpū tā s. Man viss ļ oti patika. Istaba ir tī ra, ir viss nepiecieš amais atpū tai, istabā nebija odu (ir moskī tu tī kli). … Tomēr ▾ Es vē los izteikt dziļ u pateicī bu Gaļ inai Ivanovnai un Jurijam Anatoļ jevič am par rū pē m, uzmanī bu, komfortu un skaistumu, ko viņ i rada atpū tniekiem. Viņ i pirmo reizi atpū tā s. Man viss ļ oti patika. Istaba ir tī ra, ir viss nepiecieš amais atpū tai, istabā nebija odu (ir moskī tu tī kli). Lī dz jū rai 7-10 minū š u gā jiens. Uzturē š anā s laikā jū ra mū s iepriecinā ja - ū dens tī rs, silts, pludmale liela, vietas pietiek visiem. Un, atgriež oties viesnī cā , jū s atrodaties paradī zes gabalā : pagalms ir kluss, mierī gs, ē rts, ļ oti skaists, daudz zaļ umu un ziedu. Un viņ i barojas - ļ oti garš ī gi, mā jā s (var omulī gā ē nainā lapenē , varat savā istabā vai terasē ). Ī paš s paldies Jurijam Anatoļ jevič am par ļ oti garš ī go bā rbekjū . Š odien ir septī tā diena, kopš atgriezā mies no atvaļ inā juma, un nav bijusi neviena diena, kad mē s neatcerē tos to silto uzņ emš anu, ko saņ ē mā m atvaļ inā juma laikā . Mē s ieradī simies pie jums ar lielu prieku, cik drī z vien iespē jams. Vē lreiz liels paldies Gaļ inai Ivanovnai, Jurijam Anatoļ jevič am, Nataš ai par brī niš ķ ī go atmosfē ru, ko jū s dā vā jat! Lai jums veselī ba un labklā jī ba!! !
Ar pateicī bu Nataš a un Valera.
аватар pavlukovmm
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca tika atrasta tieš saistē . Mē s meklē jā m relaksē još as ģ imenes brī vdienas un bijā m apmierinā ti. Teritorija sakopta, smē ķ ē t tikai tam paredzē tā vietā , uzturē ta labas gribas un komforta atmosfē ra, nakts klusums. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika atrasta tieš saistē . Mē s meklē jā m relaksē još as ģ imenes brī vdienas un bijā m apmierinā ti. Teritorija sakopta, smē ķ ē t tikai tam paredzē tā vietā , uzturē ta labas gribas un komforta atmosfē ra, nakts klusums. Blakus esoš o viesnī cu radī to troksni slā pē uzticami logi. Gaiss ir svaigs ar patī kamiem augu aromā tiem no terases. Apkalpoš ana, ē dinā š ana un ē diena kvalitā te ir pienā cī ga. Atpū tā mies 4. istabā , vienī gais trū kums ir mitrums apvienotajā vannas istabā vakaros, kad vē dinā š anai ir maz laika un uz durvī m nav moskī tu tī kla. Atpū ta, saimnieku uzmanī ba, ekskursijas (uz akvaparku, Belgorodu-Dņ estrovski, paš u Zatoku), peldē š anā s jū rā , vietē jie vī ni - viss ļ oti patika.
Вид с номера крепость в г.Белгород-Днестровском
аватар Viktoriy76
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Liels paldies par burvī go atpū tu!! ! Esmu kā rtī bā : Liels paldies viesnī cas vadī tā jai, viss mierī gi, saprotami uzrakstī ts, atbildē ja uz visiem jautā jumiem. Patī k visu noskaidrot, lai nav pā rpratumu, varu jautā t vē lreiz papildus. … Tomēr ▾ Liels paldies par burvī go atpū tu!! ! Esmu kā rtī bā : Liels paldies viesnī cas vadī tā jai, viss mierī gi, saprotami uzrakstī ts, atbildē ja uz visiem jautā jumiem. Patī k visu noskaidrot, lai nav pā rpratumu, varu jautā t vē lreiz papildus. Uzdodiet jautā jumus nā kamajā dienā , kad man ieš aujas kā da ideja. Paldies!! ! Gaļ ina Ivanovna! Paldies no visas ģ imenes! Skaista teritorija, viss sakopts, kopts, darī ts ar mī lestī bu! Dzī vojā m 11. istabā.4 personas, iesaku. Manam dē lam ļ oti patī k inspektoru programma, mums ļ oti patī k brī vajā laikā ceļ ot un esam bijuš i daudzā s viesnī cā s, ī rē tos dzī vokļ os un viesnī cā s. Viņ am parasti patī k kritizē t kā programmā . Kad viņ š ienā ca istabā , mē s apstā jā mies pie teritorijas, visur valdī ja sajū sma. Nekā das kritikas no viņ a puses nebija, tā ds mums bija tikai ā rzemju braucienos, un tad kontroles trieciens bija garš ī gs ē diens. Pie daudziem ē dieniem viņ š teica: mammu, tu man mā jā s taisi tā du paš u zupu vai gaļ u (man patī k gatavot, un man tas nav slikti). Uztraucā mies tikai par vidukli, viss garš ī gi un porcija paš taisī ta uz š ķ ī vja, kā tu tiktu pie mī ļ otā s vecmā miņ as. Paldies meitenes!! ! Viņ as smaida, visu visu iztī ra, visi jautā jumi ā tri tiek atrisinā ti. Viss tiek darī ts, lai jū s varē tu atpū sties un lieliski atpū sties!
аватар Katya68
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Otro reizi atpū tos ar vī ru un dē lu Pirmajā Viesā un nekad to nenož ē loju! ! Mū s sagaidī ja saimniece Gaļ ina, ļ oti patī kama un uzmanī ga sieviete, kura, tā pat kā pē rn, visu pā rē jo laiku (tieš ā nozī mē ! ) rū pē jā s par mū su komfortu. … Tomēr ▾ Otro reizi atpū tos ar vī ru un dē lu Pirmajā Viesā un nekad to nenož ē loju! !
Mū s sagaidī ja saimniece Gaļ ina, ļ oti patī kama un uzmanī ga sieviete, kura, tā pat kā pē rn, visu pā rē jo laiku (tieš ā nozī mē ! ) rū pē jā s par mū su komfortu.
Ē diens ļ oti kvalitatī vs, porcijas milzī gas! Viss tā pat kā pagā juš ajā gadā , tikai ē dienkartē bija vairā kas reizes lielā ka izvē le.
Mē s dzī vojā m diezgan plaš ā un tī rā istabā . Kā rtē jā tī rī š ana veikta pē c mū su vē lmes, ļ oti rū pī gi. No istabiņ as ir izeja uz terasi, kur brokastojā m un vakariņ ojā m ar skatu uz mā jī go pagalmu. Pusdienā s bija karsts, tā pē c ē dā m telpā ar kondicionē tā ju, bet vē sā kā s dienā s - blakus ē nainā lapenē : )
Ceru, ka š ogad varē š u atpū sties Pirmajā Viesā . Pagā juš ajā gadā nedaudz pagarinā jā m lī dz pē dē jam brī dim, un viss jau bija rezervē ts mums izdevī gajiem datumiem, tā pē c nā cā s mainī t atvaļ inā juma laiku.
Kad ieradā mies, Zatoka bija pā rpildī ta. Tā du cilvē ku pieplū dumu nebiju redzē jis. Pludmalē netī š ā m dzirdē ju stā stus par cilvē kiem, kuri tajā paš ā laika posmā atpū tā s citā s viesnī cā s: sā kumā viņ i rezervē ja istabu un nosū tī ja avansa maksā jumu par vienu cenu, bet ierodoties teica, ka cena ir divreiz augstā ka. . Atteikuma gadī jumā viņ iem tika atgriezts avansa maksā jums un norē ķ inā ties ar tiem citiem pretendentiem par augstā ko cenu, kuras tobrī d bija daudz. Kā rtē jo reizi pā rliecinā jos, ka esam ī stajā vietā un ar apzinī giem cilvē kiem. Pirmajā Viesā viss norunā tais tika izpildī ts, par kā du cenu rezervē jā m, par tā du cenu dzī vojā m.
Mani ļ oti pā rsteidza vieses iepriekš ē jā atsauksme, es nezinu, cikos viņ a atpū tā s (mē s bijā m 2015. gada augustā ), tač u mū su atvaļ inā juma laikā nebija neviena no š ī m negatī vajā m lietā m. Ī paš nieks Jurijs ir ļ oti atsaucī gs cilvē ks, visas tehniskas problē mas tika atrisinā tas ļ oti ā tri, piemē ram, mums nerā dī ja vairā kus kanā lus, un viss tika sakā rtots stundas laikā . Mē s arī prasī jā m papildu segu, un viņ i mums to uzreiz iedeva. Dvieļ i tika mainī ti pē c mū su pieprasī juma ik pē c 2-3 dienā m. Attieksme un apstā kļ i ir visaugstā kajā lī menī , un nepā rprotami 100% cenas / kvalitā tes attiecī ba!
Novē lam Gaļ inai un Jurijam turpmā ku labklā jī bu! Vē lamies jū s apmeklē t arī š ogad! Paldies! !
Katja, Sergejs un Slava.
аватар sophiiia
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Pē c gada devies atpū sties uz Pirmo Viesi, varu konstatē t, ka viss mainā s un ne uz labo pusi. Visā ir pozitī vi aspekti, tā pē c vispirms par labo: 1. viss, kas norā dī ts vietnē , ir, 2. nodroš inā ts lietussargs, 3. brī niš ķ ī gas meitenes - asistentes, 4. … Tomēr ▾ Pē c gada devies atpū sties uz Pirmo Viesi, varu konstatē t, ka viss mainā s un ne uz labo pusi. Visā ir pozitī vi aspekti, tā pē c vispirms par labo: 1. viss, kas norā dī ts vietnē , ir,
2. nodroš inā ts lietussargs, 3. brī niš ķ ī gas meitenes - asistentes, 4. laba atraš anā s vieta.
Un tagad par slikto. 1. Netī rumi, zirnekļ u tī kli un milzī gi zirnekļ i visapkā rt (gandrī z uzkrī t uz galvas, tā pē c bija bail vakarā iziet uz terases), 2. santehnika š ausmī gā stā voklī (sarū sē jis jaucē jkrā ns un duš as š ļ ū tene nav salabota) , 3. dvieļ i netika mainī ti nedē ļ ā (vietnē teikts - reizi trijā s dienā s), 4.2-vietī gā istabā palags pajumtei un sega viens (! ) diviem, 5. ē d. laba kvalitā te, bet pusdienas par 60 UAH. divas reizes mazā k nekā pagā juš ogad, 6. š aš liku kebabs, ko saimnieks gatavo garš ī gs, bet deklarē tā raž a 300 g - kas? Izbraukš anas dienā Gaļ ina Ivanovna piedā vā ja samaksā t par pusdienu (190 UAH). Tas notiek Eiropas lī meņ a viesnī cā s, bet ne First Guest Hotel, kas acī mredzot nesasniedz š o lī meni. Atpū š oties otro gadu pē c kā rtas, š ķ ita, ka Gaļ ina Ivanovna, dzenoties pē c naudas, aizmirsa par tā du jē dzienu kā cilvē ciskais faktors. Secinā jums: Salī dzinot ar pagā juš o gadu, Viesu nama lī menis ir krities.
Паутина при входе в номер Так выглядит душ Смеситель
аватар Ledi-Olga
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
. Cipars nav eiro. Kur atrodas duš as kabī ne? Aizkars kas pielī p. Tualetes pods ar plastmasas mucu, kuru ar pirmo reizi nevar notecinā t. Nokarens dī vā ns, kas tiek iznomā ts kā divas sē dvietas daž ā du dzimumu bē rniem. Ē diens uz 3+, jo negatavo uz vietas, bet tiek transportē ts no kaut kā das ē stuves Belgorod-Dņ estrovska bez sanitā ro standartu ievē roš anas parastā maš ī nā karstumā . … Tomēr ▾ . Cipars nav eiro. Kur atrodas duš as kabī ne? Aizkars kas pielī p. Tualetes pods ar plastmasas mucu, kuru ar pirmo reizi nevar notecinā t. Nokarens dī vā ns, kas tiek iznomā ts kā divas sē dvietas daž ā du dzimumu bē rniem. Ē diens uz 3+, jo negatavo uz vietas, bet tiek transportē ts no kaut kā das ē stuves Belgorod-Dņ estrovska bez sanitā ro standartu ievē roš anas parastā maš ī nā karstumā . . Attā lums lī dz jū rai 600 metri un jā š ķ ē rso š oseja un dzelzceļ a pā rbrauktuve. Pludmale ir parasta- odze. Viesu nams ir labi reklamē ts, bet ne vairā k Vietnē ir daudz pozitī vu atsauksmju no atpū tniekiem pē c saimnieces lū guma.
Паутина Сантехника-эврика Ну как же без паучков))) Канализация вылевается прямо в цветы во дворе. Паук в номере Кабельное)))
аватар sophiiia
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cu atradu internetā (vietne man patika) un nekad nenož ē loju, ka ierados. Saimnieki Gaļ ina Ivanovna un Jurijs Anatoļ jevič s - jauki, inteliģ enti cilvē ki un viņ u neaizstā jamā asistente Alloč ka - rada visus apstā kļ us ē rtai atpū tai. … Tomēr ▾ Viesnī cu atradu internetā (vietne man patika) un nekad nenož ē loju, ka ierados. Saimnieki Gaļ ina Ivanovna un Jurijs Anatoļ jevič s - jauki, inteliģ enti cilvē ki un viņ u neaizstā jamā asistente Alloč ka - rada visus apstā kļ us ē rtai atpū tai. Tuvu jū ra un centrs. Ē diens ir labs. Jurijs Anatoljevič s ir lielisks kulinā rijas speciā lists. Labi padarī ts. Tā turpini. Labklā jī ba viesu namā , un tā iemī tnieki - veselī ba, miers. Paldies. Sofija, Aleksandrs.
аватар Brele
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
"Viesu mā ja" atrodama atsauksmē s internetā . Man ļ oti patika, cik skaidri, detalizē ti un spilgti viss ir uzzī mē ts vietnē - visi jautā jumi pazū d paš i. Tā rezultā tā visiem ģ imenes locekļ iem tas patika. Bē rni bija sajū smā par ē rto rotaļ u vietu ar draugiem, brī vī bu pagalmā (kas ir droš s un plaš s), tuvu jū ru un Limanu. … Tomēr ▾ "Viesu mā ja" atrodama atsauksmē s internetā .
Man ļ oti patika, cik skaidri, detalizē ti un spilgti viss ir uzzī mē ts vietnē - visi jautā jumi pazū d paš i.
Tā rezultā tā visiem ģ imenes locekļ iem tas patika. Bē rni bija sajū smā par ē rto rotaļ u vietu ar draugiem, brī vī bu pagalmā (kas ir droš s un plaš s), tuvu jū ru un Limanu.
Ē diens ir ļ oti garš ī gs, daudzveidī gs un apmierinoš s; mā jī gas telpas, kur nodroš inā ts viss nepiecieš amais; ā tra jebkuru organizatorisko jautā jumu risinā š ana un ļ oti gā dī ga attieksme pret viesiem.
Un vispā r es gribē tu teikt: skaidrs, ka viss tiek darī ts ar mī lestī bu, ar uzmanī bu pret cilvē kiem un ļ oti rū pī gi organizē ts.
Un vē l viena lieta: viss ir labi - jū ra un pludmale, un apskates vietas, un tirgus - viss ir tuvumā , bet tajā paš ā laikā grū stī š anā s un burzma ir kaut kā apieta, un tas ir ļ oti svarī gi ģ imenes brī vdienā m .
аватар Ladybird999
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ī gada augustā (2-11) atpū tā mies Zatokā . Svē tki uz mums atstā ja ļ oti labu iespaidu. Viesu nams atrodas netā lu no jū ras (10 min. gā jiens). Protams, ja kā ds vē las izklaidē ties labos naktsklubos, restorā nos, tad Zatokā tā du iestā ž u nav. … Tomēr ▾ Š ī gada augustā (2-11) atpū tā mies Zatokā . Svē tki uz mums atstā ja ļ oti labu iespaidu. Viesu nams atrodas netā lu no jū ras (10 min. gā jiens). Protams, ja kā ds vē las izklaidē ties labos naktsklubos, restorā nos, tad Zatokā tā du iestā ž u nav. Bet, ja jū s gatavojaties vienkā rš i atpū sties pie jū ras, tad jū s esat tur). Galvenais, ka viesu nama saimnieki Gaļ ina un Jurijs izrā dī jā s ļ oti labi cilvē ki. Viņ i nekad netraucē ja viņ u klā tbū tnei, kā arī citiem atpū tniekiem. Viesnī ca bija pilnī bā noslogota, tač u atpū tnieki ar bē rniem nekad neiejaucā s, jo viesnī cas numuriņ os ir laba skaņ as izolā cija un gaisa kondicionē š ana. Mē s ļ oti labi pavadī jā m laiku. Paldies viesnī cas saimniekiem.
аватар victoria_zugan
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Zatokai ļ oti laba viesnī ca, patika gan pieauguš ajiem, gan bē rniem, ja vē l atpū š amies Zatokā , noteikti iegriezī simies Viesu namā . Tā tā turpinā t! … Tomēr ▾ Zatokai ļ oti laba viesnī ca, patika gan pieauguš ajiem, gan bē rniem, ja vē l atpū š amies Zatokā , noteikti iegriezī simies Viesu namā . Tā tā turpinā t!
Parādīt vairāk »


iemiesojums onimigan
Sveiki, palasīju komentārus par atpūtu Jūsu viesnīcā, ļoti gribētos pie Jums tikt, bet viens "bet". Braucam atvaļinājumā ar suni - mazu čivavu. Mierīgs maigs mazulis. Sakiet, vai ģimenei ar mazu suni ir iespējams atpūsties?
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums sad10
2 bērni (5 un 10 gadi) Paredzamā uzturēšanās augusta otrajā pusē no 15-30!
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Budak spit
Ukraina, Zatoka
Daba, Pludmales

2-этажная гостиница находится в центре курорта Затока, недалеко от берега Черного моря.

Atrašanās vieta 450 метров до пляжа.
Pludmale
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Место для стоянки машин (бесплатно), крытая столовая с печью барбекю (шашлык, уху можно готовить самим либо на заказ), терраса и зеленый газон.

  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
Bērniem
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports
  • sauna/vanna/hammam
  • basketbola laukums
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

14 номеров.

Istabās

Мебель, телевизор, холодильник, кондиционер, туалет, душевая кабина (холодная и горячая вода круглосуточно), терраса.

Adrese Затока, ул. Зарипова
Tālruņi: +38 (097) 6860736
Tīmekļa vietne: Pervyi Gostevoi Dom
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.