Lev 3*– Atsauksmes

45
Novērtējums 8.310
№2 viesnīcas reitingā Zatoki
8.4 Numurs
9.0 apkalpošana
8.1 Tīrība
8.3 Uzturs
8.4 Infrastruktūra
Viesnīca Lev atrodas Zatokā. Netālu no viesnīcas atrodas kafejnīcas, bāri un restorāni. Ir arī naktsklubi un atrakciju parks. Viesnīca ir lieliski piemērota pludmales brīvdienām ar ģimeni.Vairāk →
аватар veronika210788
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lev Hotel ir laba vieta, kur palikt. Teritorijā ir daudz apstā dī jumu, puķ u, vī na dā rzs, ir arī liels forš s baseins. Istabas gaiš as, tī ras, ē rtas, ir viss nepiecieš amais, duš a, tualete, ledusskapis, kondicionieris, TV, wi-fi. … Tomēr ▾ Lev Hotel ir laba vieta, kur palikt. Teritorijā ir daudz apstā dī jumu, puķ u, vī na dā rzs, ir arī liels forš s baseins. Istabas gaiš as, tī ras, ē rtas, ir viss nepiecieš amais, duš a, tualete, ledusskapis, kondicionieris, TV, wi-fi. Karsts ū dens visu diennakti. Ē dienkarte ļ oti daudzveidī ga, viss svaigs, garš ī gs, gatavots porcijā s pē c pasū tī juma. Liels paldies visam personā lam par viesmī lī bu, labo gribu, viss ir tikai augstā kajā lī menī . Ī paš u pateicī bu vē los izteikt mī ļ ajai viesnī cas saimniecei Marinai par tik mazas paradī zes izveidi, no kuras negribas doties prom! ! !
аватар aniska772
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā s 12 cilvē ku grupā . Telpas tika rezervē tas iepriekš . Ierodoties mū s sagaidī ja, 8.00 bijā m viesnī cā s. Viena no istabā m bija gatava reģ istrā cijai, pā rē jā s vakariņ ā m (vienojā mies ar saimnieci). … Tomēr ▾ Atpū tā s 12 cilvē ku grupā . Telpas tika rezervē tas iepriekš . Ierodoties mū s sagaidī ja, 8.00 bijā m viesnī cā s. Viena no istabā m bija gatava reģ istrā cijai, pā rē jā s vakariņ ā m (vienojā mies ar saimnieci). Ir kur atstā t mantas, pā rģ ē rbties un doties uz jū ru.
Istabas tī ras, veļ a tī ra, viss kā rtī bā . Divguļ amā gulta un dī vā ngulta. (Mū s iekā rtoja 4-vietī gā istabā.8). BET pē c nakš ņ oš anas pirmajā naktī viņ i atrada caurumu, caurumu, iegremdē š anu dī vā nā ))) dī vā ns ā rē ji neizskatā s slikti, bet tas ir salikts no lī stē m un kokš ķ iedru plā tnē m, kas pā rklā tas ar audumu. Mani pā rsteidza administratores Svetlanas reakcija: - Tev ir bē rns, viņ š lē ca, tu staigā ji viņ am virsū ar kā jā m utt. Mē s centā mies nelamā ties un nesabojā t attiecī bas. brī vdienu, un tika nolemts uzlikt matraci uz dī vā na. Otrā nakts, rezultā ts tā ds pats. Sveta savā garā : "nav pareizi tev gulē t uz dī vā na"! Un tad mani nervi neizturē ja, dari ko gribi, bet sagā dā mums tā s ē rtī bas, par kurā m maksā jā m! ! ! Izsaku cieņ u saimniecei, viņ a piedā vā ja pā rvā kties uz citu istabu (2. izrā dī jā s daudz labā ka, ietilpī ga un ar divā m divguļ amajā m gultā m). Saimniece sabiedriska un atstā jusi labu iespaidu, ieliku +, administratore -.
Viesnī cas personā ls ļ oti labs, viss tī rs, ē diens ā tri pasniegts, tī ri labi. Ē diens viesnī cā ir diezgan garš ī gs, bet ē dienkarte ir 2 blu un porcijas kā bē rnam))) Bet sakarā ar to, ka viesnī ca atrodas diezgan tā lu no tirgus, kafejnī cā m un ē dnī cā m, mē s biež i ē dā m viesnī cā .
Jū ra š ogad izrā dī jā s netī ra (((bet diezgan silta)).
Ļ oti iesaku š o viesnī cu, labprā t atgrieztos. Man ļ oti patika divvietī gie numuriņ i 3 stā vu ē kā pretī virtuvei. Istabas ir apdarinā tas ar apš uvumu, gulta un matrač i ir ē rti. Joprojā m nav slikti numuriņ i ē kā pretī galvenajai ieejai, bet 4-vietī gā m istabā m ir ļ oti mazas vannas istabas. mezgli. Mū su pirmā istaba (8. ) Es nevienam neieteiktu, ja vien mē beles un matracis uz gultas nav atjauninā tas. Tas ir diezgan vecs, un iekš ā visi gredzeni un dā rdo)))
аватар acmilan5939
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atvaļ inā jumā ar vī ru. Bā zē ieradā mies 9:00. Svetlana satikā s ar administratoru un nekavē joties apmetā s. Lai gan pē c noteikumiem tam vajadzē tu notikt pē c 12.00. Pē c tam mū s sirsnī gi sagaidī ja un izmitinā š anu iekā rtoja viesnī cas saimniece Marina. … Tomēr ▾ Atvaļ inā jumā ar vī ru. Bā zē ieradā mies 9:00. Svetlana satikā s ar administratoru un nekavē joties apmetā s. Lai gan pē c noteikumiem tam vajadzē tu notikt pē c 12.00. Pē c tam mū s sirsnī gi sagaidī ja un izmitinā š anu iekā rtoja viesnī cas saimniece Marina. Mums uzreiz piedā vā ja izvē lē ties brokastis. Numurs un pati bā ze absolū ti precī zi atbilst fotoattē lam un aprakstam interneta tī klu vietnē s. Istaba ir ē rta, ī paš i plaš a vannas istaba, kurai kā bonuss ir mansarda logs ar skatu uz estuā ru. Balkoni pie pamatnes ir izvietoti tā , lai saule uz tiem nokļ ū tu tikai agrā rī tā .
Pamatne ir piesā tinā ta ar veģ etā ciju (ziedi, vī nogas, dekoratī vie koki). Virtuve ir pelnī jusi ī paš u pateicī bu. Vienmē r ir izvē le. Pirmie ē dieni ir š edevri! ! ! Vakariņ ā s - aptuveni 30 ē dienu izvē le. VISS IR Ļ OTI GARŠ Ī GI! Administratore Svetlana un viesmī le Elja nodroš ina ā tru un kvalitatī vu apkalpoš anu, radot mā jī gu un draudzī gu atmosfē ru. Atš ķ irī bā no visiem pulvervī niem, kas tiek pā rdoti katrā Zatokas stū rī , manam vī ram ļ oti patika bā zē piedā vā tais paš taisī tais dabī gais vī ns par tā du paš u cenu. Ir telpa, kur var paglaudī t bez maksas, ja vajag nomazgā ties - tas ir par 30 UAH. Uz š o bā zi jā ņ em katli vai elektriskā s tē jkannas. Ē damistabā.24 stundas diennaktī bez maksas var paņ emt verdoš u ū deni (tikai atveriet elektriskā termosa jaucē jkrā nu). Pludmale ir trī s minū š u gā jiena attā lumā . Ieteicama bā ze relaksē još ā m ģ imenes brī vdienā m.
аватар tanyarepko74
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tā mies mini viesnī cā "Lev" 2020. gada jū lijā . Viņ i bija ļ oti apmierinā ti. Sakopta teritorija, istabā s viss nepiecieš amais: TV, kondicionieris, ledusskapis, vannas istaba. Lī dz jū rai - 5 min. lē ns temps. Ī paš s paldies virtuves darbiniekiem: ē diens svaigs, garš ī gs, porcijas lielas. … Tomēr ▾ Atpū tā mies mini viesnī cā "Lev" 2020. gada jū lijā . Viņ i bija ļ oti apmierinā ti. Sakopta teritorija, istabā s viss nepiecieš amais: TV, kondicionieris, ledusskapis, vannas istaba. Lī dz jū rai - 5 min. lē ns temps. Ī paš s paldies virtuves darbiniekiem: ē diens svaigs, garš ī gs, porcijas lielas. Kopumā no mū su ģ imenes - milzī gs paldies, Marina un visa tava komanda!
Uz drī zu redzē š anos!
аватар dgek
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Nedē ļ u atpū tā s trī svietī gā istabā . Viesnī cas ī paš niece Marina ir slikts cilvē ks, vispirms reģ istrē joties un pirms samaksas par numuru smejas kā skaista meitene, uzreiz pē c tam, kad viņ i septiņ as naktis izš ķ ī rā s par istabu. … Tomēr ▾ Nedē ļ u atpū tā s trī svietī gā istabā . Viesnī cas ī paš niece Marina ir slikts cilvē ks, vispirms reģ istrē joties un pirms samaksas par numuru smejas kā skaista meitene, uzreiz pē c tam, kad viņ i septiņ as naktis izš ķ ī rā s par istabu. viņ a pā rstā ja bū t tik laipna, nedē ļ as laikā nekad neatvadī jā s (jums ir jā bū t ī paš niecei). Istabā un viesnī cas teritorijā nav virtuves, viņ i ir spiesti ē st. Istabā nav trauku. Vai vē laties dzert kafiju un tē ju no rī ta par 10 UAH. š ķ ī stoš ā kafija, jo istabā nav tē jkannas (tur to ieslē gt aizliegts).
Istabā ir tā saucamā ļ oti mazā plazma 22 collas, daudzi TV kanā li, bet visi rā da slikti. Dzī ves nedē ļ ā wifi parā dī jā s reizi pusē dienā , visu laiku izmantojot mobilo internetu. Karstais ū dens istabā ir tikai pē c 18.
00 pazū d ū dens spiediens, jā mazgā auksti.
Pē c 24.00 viesnī cas teritorija ir slē gta, ja sē di bā rā vai atpū š as kaut kur ilgā k par 24.00 teritorijā neiekļ ū si (zvani Marinas ī paš niecei, viņ a neatbild, jā kā pj pā ri ž ogam.
Nevienam neiesaku turp doties, par š o naudu var atrast labā ko variantu.
P. S. Marina neesi tā da krā pniece. Nemaldiniet cilvē kus, kuri jums samaksā s par jū su atvaļ inā jumu.
аватар 7016127
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atvaļ inā jumā ar dē lu. Lev Hotel tika ieteikts Cactus Tour Minsk. Reģ istrē jies agrā k nekā solī ts 10:30. Man ļ oti patika viesnī ca. Viss ziedos, ļ oti tī rs, mierī gs, istabu nevar aizvē rt, negaidī ti brī niš ķ ī ga virtuve (porcijas ne tikai garš ī gas, bet arī lielas), strā dī gs un izpalī dzī gs personā ls (vienmē r smaidī ga un draudzī ga saimniece Marina, ļ oti pacietī ga un strā dī ga administratore Svetlana) . … Tomēr ▾ Atvaļ inā jumā ar dē lu. Lev Hotel tika ieteikts Cactus Tour Minsk. Reģ istrē jies agrā k nekā solī ts 10:30. Man ļ oti patika viesnī ca. Viss ziedos, ļ oti tī rs, mierī gs, istabu nevar aizvē rt, negaidī ti brī niš ķ ī ga virtuve (porcijas ne tikai garš ī gas, bet arī lielas), strā dī gs un izpalī dzī gs personā ls (vienmē r smaidī ga un draudzī ga saimniece Marina, ļ oti pacietī ga un strā dī ga administratore Svetlana) . 3-vietī gs numurs (dzī voju 20. istabā ) ir ē rts, tī rs, viss darbojas, wi-fi ir pastā vī gi, karsts ū dens un gaisma visu diennakti, nav karsts. Par virtuvi var rakstī t bezgalī gi – tas ir tikai š edevrs. Iesakā m visiem, nenož ē losiet, noteikti atbrauksim vē l. Paldies visam personā lam par brī niš ķ ī go uzturē š anos! ! !
аватар rostyslavnils
Jau otro gadu atpū š amies ar bē rniem. Saimniece Marina ir zelta cilvē ks, personī ga pieeja katram klientam. Administratore Svetlana ir simpā tiska, pozitī va, viesmī lī ga persona, vienmē r gatava palī dzē t. Very Green Hotel, komfortabli numuri ar kondicionieri, ledusskapis, sat. … Tomēr ▾ Jau otro gadu atpū š amies ar bē rniem. Saimniece Marina ir zelta cilvē ks, personī ga pieeja katram klientam. Administratore Svetlana ir simpā tiska, pozitī va, viesmī lī ga persona, vienmē r gatava palī dzē t. Very Green Hotel, komfortabli numuri ar kondicionieri, ledusskapis, sat. tv, gaisma nepazū d, karsts-auksts ū dens 24h, WiFi - bet diezgan vā jš , autostā vvieta - maksas, bē rnu rotaļ u laukums, virtuve patieš ā m ir paš taisī ta ar iepriekš ē ju pasū tī jumu pē c kā izvē lē ties (ļ oti garš ī gi gatavo - tieš ā m) , ir minibā rs (alum pievienotu sortimentu - č ipsi, krekeri, uzkodas utt. ), cenas ē rtas. Ceļ ojums uz jū ru aizņ ems ne vairā k kā.3-5 minū tes, pludmales platums ir 50-70 metri. Pā rgā jiens lī dz tirgum - 500 metri. Iesaku visiem lieliski pavadī t brī vdienas jū rā .
аватар _381799
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Patī kamu pā rsteigumu sagā dā ja viesnī cas "Lev" plā nojums - sava veida kompakta pils, iegremdē ta vī na dā rzu zaļ umos un visdaž ā dā kajā s petū nijā s! Saimniece Marina ir visjaukā kā draudzī gā sieviete. … Tomēr ▾ Patī kamu pā rsteigumu sagā dā ja viesnī cas "Lev" plā nojums - sava veida kompakta pils, iegremdē ta vī na dā rzu zaļ umos un visdaž ā dā kajā s petū nijā s! Saimniece Marina ir visjaukā kā draudzī gā sieviete. Viņ a uzņ em ciemiņ us kā visu mū ž u pazī st un gaida! Tas ir ļ oti jauki. Reģ istrē ties var visu diennakti, ir maksas autostā vvieta - 20 grivnas dienā . Istabā s ir visas ē rtī bas, tī ras un sakoptas. Katram numuram ir terase. Ir vairā ki numuri ar skatu uz Dņ estras estuā ru. Izmitinā š anas cenas ir zemā kas nekā citā s viesnī cā s. Ē dienus var pasū tī t viesnī cā vai doties uz kafejnī cu pē c savas izvē les. Lī dz jū rai 5 minū š u gā jiens, viesnī ca atrodas otrajā lī nijā . Krā š ņ a smilš u pludmale 70 metru platumā – vietas pietiks visiem! No trū kumiem, iespē jams, viesnī cas atraš anā s vieta, starp automaģ istrā li un dzelzceļ a lī niju. Ausu aizbā ž ņ i mani izglā ba, un daudzi pieraduš i un vispā r nedzirdē ja ne maš ī nas, ne vilcienus. Viesnī cā ir wi-fi, lai gan ne vienmē r ir iespē jams to noķ ert. Iesaku viesnī cu "Lev" visiem relaksē još as atpū tas cienī tā jiem!!! ! Mē s te vē l nā ksim! ! !
Номера с видом на лиман.
аватар sveta.moroz.79
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es nevaru nedalī ties pozitī vajā s emocijā s, kas mani š odien nepamet. . . Tikko atgriezos no atvaļ inā juma un jau gribu atgriezties. Kā pē c cilvē ki dodas atvaļ inā jumā ar bē rniem: parasti jū rā . Tā tad jū ra, jū ra atrodas ļ oti tuvu. … Tomēr ▾ Es nevaru nedalī ties pozitī vajā s emocijā s, kas mani š odien nepamet. . .
Tikko atgriezos no atvaļ inā juma un jau gribu atgriezties.
Kā pē c cilvē ki dodas atvaļ inā jumā ar bē rniem: parasti jū rā . Tā tad jū ra, jū ra atrodas ļ oti tuvu. Ar klusu soli, apmē ram trī s minū tes ejot.
Turklā t ē diens VIENMĒ R ir SVAIGS, daudzveidī gs un, kas ir ļ oti svarī gi, produkti netiek atkā rtoti izmantoti ē diena gatavoš anā .
Darbinieki – VISI SAVA BIZNESA PROFESIONĀ LI. Viņ i atradī s pieeju ikvienam atpū tniekam, vienmē r piekā psies, RUNĀ S, DZIRDĒ S un darī s visu labā ko atpū tnieku labā .
LIELS PALDIES PAR PAcietī bu UN IZPRATNI! ! ! (darbs ar cilvē kiem ir dā rgs)
LIELS CILVĒ KU PALDIES - š ī s viesnī cas ī paš niekam. Kā viņ a strā dā ar KATRU atpū tnieku - tas jā iemā cā s lielā kajai daļ ai (profesionā li tuvojas VISIEM, atrod izeju no JEBKURAS aktuā lā s situā cijas).
Nu, protams, kā gan lai aizmirstu par dzī ves apstā kļ iem: ir daž ā das istabas (2-x, 3-x, 4-vietī gas; suites - kurā s ir: kondicionieris, ledusskapis, duš a, TV......viss nepiecieš amais 10 atpū tas dienu pavadī š anai.
P. S. Strā dā jot ar cilvē kiem, mani ir grū ti ar kaut ko pā rsteigt. Tu to izdarī ji.
Vē los pateikt LIELU PALDIES par lieliskajā m brī vdienā m. Strā dā jiet, pilnveidojieties, neapstā jieties pie tā , jū su komanda ir lieliska DAUDZĒ JI: viss bū s visaugstā kajā lī menī!! !
Atpū ta no 23.08. 2017. lī dz 09.03. 2017 lieli sveicieni no Vitebskas. Gaidī sim jū s atkal ciemos... .
аватар victoria_rud
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Vē los padalī ties ar patī kamu iespaidu par viesnī cu "Lev". Dzī vojā m kaimiņ os, bet biež i nā cā m pasū tī t vakariņ as. Man ļ oti patika pati viesnī cas atmosfē ra, ļ oti ē rta, draudzī ga saimniece, laipns personā ls un virtuve augstā lī menī . … Tomēr ▾ Vē los padalī ties ar patī kamu iespaidu par viesnī cu "Lev". Dzī vojā m kaimiņ os, bet biež i nā cā m pasū tī t vakariņ as. Man ļ oti patika pati viesnī cas atmosfē ra, ļ oti ē rta, draudzī ga saimniece, laipns personā ls un virtuve augstā lī menī . Paldies!
Parādīt vairāk »


iemiesojums anma-tur
Labdien, jūs uztrauc tūrisma kompānija Anma-tour no Minskas. Interesē sadarboties ar Jums Vai ir iespējams?Lūdzu precizēt cenas jūnijam, jūlijam, augustam. Ar cieņu AnMa-tour
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Budak spit
Ukraina, Zatoka
Daba, Pludmales

Отель «Лев» находится в поселке Затока. Недалеко от отеля расположены кафе, бары, рестораны. Также есть ночные клубы и лунапарк. Отель прекрасно подойдет для пляжного отдыха с семьей.

Atrašanās vieta Город Белгород-Днестровский находится в 30 км. Одесский железнодорожный вокзал расположен в 50 км от отеля, а международный аэропорт Одессы – в 51 км.
Pludmale
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Гости могут посещать ресторан отеля и пользоваться принадлежностями для барбекю на территории. Общая кухня находится на территории. Предоставляются услуги по глаженью одежды. Размещение домашних животных допускается по предварительному запросу. Оборудованы места для курения.

  • restorāns
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports Библиотека
  • sauna/vanna/hammam
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

27 комнат, обставлены мягкой мебелью. Имеются двухкомнатные номера с блочной системой санузла.

Istabās

Кондиционер, холодильник, спутниковое ТВ, шкаф, санузел (умывальник, душ, туалет, фен), круглосуточно горячая вода, бесплатный Wi-Fi.

Adrese 67772, Одесская обл., Б.-Днестровский район, курорт Затока, ст. Лиманская, 337
Tālruņi: +38 048 706 16 37 +38 067 369 52 57
Tīmekļa vietne: Lev
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями.