2015. gadā bija apmierināti ar pārējo, bet 2016. gadā:

Rakstīts: 6 septembris 2016
Ceļošanas laiks: 27 augusts — 3 septembris 2016
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 7.0
2016. gada aprī lī iegā dā jā mies 4 kuponus nakš ņ oš anai LEV viesnī cā uz 8 dienā m / 7 naktī m (4 divvietī gi numuriņ i), Zatoka, Limanskaya st. telefonus (nodroš ina saraksti SMS).
Maija mē nesī atzvanī ju tieš i uz viesnī cu un noskaidroju, vai ir mū su samaksa par "Pirkumu" un ieraš anā s datums ar izbraukš anu; Mani pā rliecinā ja, ka viss ir kā rtī bā , mū su rezervā cija ir spē kā , varam nā kt.
Divas nedē ļ as pirms brauciena (un mums bija reģ istrē š anā s sestdien, 27. augustā ) atzvanī ja viesnī cas saimniece Marina un teica, ka nevar mū s izmitinā t 27. datumā , jo baltkrievi viņ u nav pametuš i, un viņ a. no pirmdienas varē ja mū s izmitinā t tikai no 29. augusta. Rezultā tā vienojā mies, ka mē s visi kopā (8 cilvē ki) tiksim izmitinā ti uz 2 naktī m vienā trī s un vienā č etrvietī gā istabiņ ā .

Ierodoties Zatokā , tikā m izmitinā ti solī tajā s 2 istabiņ ā s, tač u naudu par 2 istabā m atteicā s atdot, piedā vā jot pē c kupona derī guma termiņ a beigā m palikt papildus nakti 2 pā riem. tie. izbraukt nevis 3. , bet 4. septembrī . Tas mums derē ja, jo vienam pā rim bija jā dodas ceļ ā.1. septembrī , bet otram pā rim bija vilciena biļ etes uz 3. septembri.
Vē lā k izrā dī jā s, ka mums nav brokastis (lai gan uz taloniem skaidri norā dī ts, ka brokastis ir iekļ autas cenā , es dodu kuponus); mums nav atļ auts ieiet kopē jā virtuvē ; maksas autostā vvieta - 20 UAH (tas arī nebija iekļ auts kuponā ); Nedē ļ u istaba netika iztī rī ta un gulta netika mainī ta.
29. augustā bijā m iekā rtojuš ies 4 istabā s un atvaļ inā juma nedē ļ a paskrē ja nemanot. Bet tas vē l nav viss, Marina ceturtdien, 1. septembrī , teica, ka nevar mums kompensā cijā iedot vē l divas istabiņ as uz vienu nakti, jo brī vu numuriņ u nav, bet vienu piecvietī gu istabu iedos un mums č etriem. tajā varē tu pavadī t nakti. Un mē s atkal piekritā m viņ u noteikumiem.
Sestdien, 3. septembrī , "priecā jā mies", ka mums ir jā atbrī vo telpas pirms 12:00 un neviens mums neko nekompensē s. Ja vē laties palikt, maksā jiet 370 UAH par pā ri un dzī vojiet.
Rezultā tā mums izdevā s atpū sties viesnī cā "LEV" ar sekojoš iem rezultā tiem:
1. Samaksā ts par izmitinā š anu (4 istabas) - 10400 UAH;
2. Brokastis (25 UAH vienai personai dienā * 2 cilvē ki istabā * 8 dienas * 4 istabas) - 1600 UAH pakalpojums netiek nodroš inā ts;
3. Autostā vvieta 3 automaš ī nā m * 7 dienas * UAH 20 - UAH 420 bez brī dinā juma;

4. Neiztī rī tas telpas (nav arī dvieļ u), 1 bateriju pā ris 2 gaisa kondicionē š anas pultī m un televizoram, atbildī bas nodoš ana "Pokupon" un stā sti, ka viņ u sadarbī ba ir beigusies (bet tajā paš ā laikā "Pokupon" " joprojā m pā rdod daļ u š ajā viesnī cā ), neizpildī ti solī jumi un aizieš ana pilnī gā negatī vismā .
P. S. LIELS PALDIES VISIEM PAR "BRĪ NIŠ Ķ IEM" SVĒ TKIEM, KURU VĒ LĒ JĀ TIES VAIRĀ K NEKĀ.4 MĒ NEŠ US! ! !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu