Laba viesnīca, bet ļoti tālu no Eiropas!

Rakstīts: 28 augusts 2018
Ceļošanas laiks: 26 augusts — 5 septembris 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 3.0
Infrastruktūra: 8.0
1. Izvē le krita uz š o viesnī cu, sakarā ar to, ka viesnī ca celta 2018. gadā , vilinoš as fotogrā fijas. Reģ istrē š anā s bija tā , kā norā dī ts mā jaslapā ap 13:00 pat agrā k. Konsjerž s nepiedā vā ja palī dzē t aiznest abā m meitenē m smagā s somas.
2. Man ļ oti patika istaba, plaš a, tī ra, pilnī gi jaunas mē beles un sadzī ves tehnika. Kvalitatī vi tekstilizstrā dā jumi. Uz balkona ir ledusskapis, tē jkanna, skapis, galds, naktsgaldiņ i, galds un krē sli. Viesnī cas teritorija ļ oti tī ra, koptas puķ u dobes, peldbaseina klā tbū tne, sauļ oš anā s krē sli un saulessargi, pie baseina tiek nodroš inā ti pludmales dvieļ i. Viesnī ca atrodas pirmajā piekrastē ar slē gtu aizsargā jamo zonu.
3. No viesnī cas trū kumiem vē los izcelt:

- Pilsē tas pludmalē (ļ oti netī ra, gobijas un somas) nesmē ķ ē tā ju zona, smē ķ ē jiet jebkur un cik vien vē laties. Viesnī cas pludmalē nav bezmaksas sauļ oš anā s krē slu un saulessargu. Leapolis Lux pozicionē sevi kā Eiropas lī meņ a viesnī cu, bet tajā paš ā laikā sauļ oš anā s krē sls maksā.30-40 UAH, un viņ i vispā r nepiedā vā lietussargu.
- Viesnī ca nolī ga ļ oti labu fotogrā fu, kurš ļ oti maldinā ja ar baseina fotogrā fijā m, baseins ir 3x mazā ks nekā bildē , dziļ ums vairā k kā bē rnam, jo ​ ​ dziļ ums ir tuvu viduklim, pā rā k hlorē ts ū dens sit deguns.
- Ē diens nesasniedz viesnī cā deklarē to lī meni, Restorā ns - patiesī bā viens nosaukums - kafejnī ca ar ļ oti augstā m cenā m, nedraudzī gs personā ls, ilgs pasniegš anas laiks (auzu pā rslu biezputra ar pienu 20-25 minū tes). Vakarā viņ i neuzmanī jā s, lai pasū tī tu makaronus ar "gliemenē m", patiesī bā viņ i saņ ē ma makaronu porciju (400 gr) par 150 UAH, gliemenes izrā dī jā s tukš as; nebija iespē jas atrisinā t š o situā ciju, atnā ca š efpavā rs ā rā un atvainojā s un piedā vā ja pasū tī t citu ē dienu, pica bija lieliska. Auzu pā rslu putra ar "augļ iem" pienā tika atš ķ aidī ta ar ū deni, un auglis ir puse persika š ķ ē les, sagriezta mazos kubiņ os, putras raž a ir ļ oti ļ oti maza, kā no bē rnu ē dienkartes, bez sā ls un cukura. Kompleksā s maltī tes ir dā rgā kas nekā visā s kaimiņ u viesnī cā s, nav skaidrs, kā dē ļ , rezervē jot nosauca vienu cenu, un ierodoties cena izrā dī jā s cita.
No nelieliem trū kumiem - spoguļ a trū kums istabā , nepā rdomā tas rozetes (tē jkannu var ieslē gt tikai pie gultas uz grī das). Odu milzī gs skaits, bet fumigatoru nav iespē jams ieslē gt, jo 3-vietī gai istabai ir ļ oti maz kontaktligzdas. Uz balkona ir tikai 2 krē sli, un atgā dinu 3 cilvē ku istabiņ u, vannasistabā arī.2 ā ķ i. Gandrī z aizmirsu! ! DIVGULTA izrā dī jā s divas vienguļ amā s gultas, kas sabī dī tas uz aizmuguri un, pie mazā kā s kustī bas, atdalī jā s. Meitenes uzkopj istabu, ļ oti draudzī gas, uzkopa pē c pieprasī juma, bet ļ oti sarū gtinā ja, ka slapjie, nesvaigie dvieļ i netika nomainī ti pē c 3 dienā m no ieraš anā s brī ž a. Istabā nav veļ as un dvieļ u ž ā vē tā ja, tie ir spiesti ž ā vē t uz balkona margā m, no kurienes pastā vī gi izlido uz ielas. Nav minimā lo piederumu.

Rezultā ts. Ja viesnī ca atrisinā tu problē mu ar pludmali, nevis kvalificē tu personā lu un pā rtiku, mē s š eit atgrieztos vairā k nekā vienu reizi.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu