Galchonok 2*– Atsauksmes

21
Novērtējums 4.810
pamatā
21 atsaukt
№45 viesnīcas reitingā Zatoki
5.9 Numurs
4.7 apkalpošana
5.3 Tīrība
4.8 Uzturs
5.9 Infrastruktūra
Atpūtas centrs atrodas Zatokā, jūras krastā.Vairāk →
аватар gospodinov.oleg7
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Tikko atgriezos no atvaļ inā juma Zatokā . Nedē ļ u pavadī ju pie draudzenes "Galč onkā ", un biju apmierinā ta. Pati viesnī ca ir maza, bet teritorija ir ē rta un tajā ir viss nepiecieš amais. Sā kumā gan bija pā rpratums, jo mū s gribē ja ievietot standarta istabā , lai gan rezervē jā m junior suite, bet viss ā tri tika atrisinā ts) Pati istaba izrā dī jā s ļ oti liela! Domā ju, ka tajā var ē rti izmitinā t pat č etrus cilvē kus, tā pē c vietas mums diviem pietika. … Tomēr ▾ Tikko atgriezos no atvaļ inā juma Zatokā . Nedē ļ u pavadī ju pie draudzenes "Galč onkā ", un biju apmierinā ta. Pati viesnī ca ir maza, bet teritorija ir ē rta un tajā ir viss nepiecieš amais. Sā kumā gan bija pā rpratums, jo mū s gribē ja ievietot standarta istabā , lai gan rezervē jā m junior suite, bet viss ā tri tika atrisinā ts) Pati istaba izrā dī jā s ļ oti liela! Domā ju, ka tajā var ē rti izmitinā t pat č etrus cilvē kus, tā pē c vietas mums diviem pietika. Gulta, duš a, mē beles - viss jauns un darbojas pareizi. Remonts telpā ir svaigs un kā rtī gs. Ir ā trgaitas internets, kas strā dā stabili. Man ļ oti patika balkona klā tbū tne numurā , kā arī tas, ka jū ra ir pastaigas attā lumā - tā atrodas ne vairā k kā.50 metru attā lumā ) Viesnī cas darbinieki atstā ja patī kamu iespaidu. Pirmkā rt, istaba tika iztī rī ta katru dienu. Un, otrkā rt, darbinieki atbildē ja uz visiem jautā jumiem un palī dzē ja atrisinā t raduš ā s problē mas) Tā pē c esam diezgan apmierinā ti ar apkalpoš anas lī meni viesnī cā un, es ceru, mē s š eit atgriezī simies nā kamgad!
PS. Atvaļ inā jumu rezervē jā m caur viesnī cu Ruta, tā pē c apskatī jā m viesnī cas teritoriju - tur ir lieliski animatori.
Mī nusi: Vienreiz bija problē ma ar durvī m uz balkona, kuras bija iesprū duš as un negribē ja atvē rties, bet pa dienu tika salabots un pē c tam mums te nekā du grū tī bu nebija.
аватар r_lyosha1
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Tikko atgriezos no atvaļ inā juma, atpū tos š ajā viesnī cā ar visu ģ imeni, kopā ar sievas vecā kiem, attiecī gi, rezervē jā m divas istabas. Viesnī cai uzreiz iepatikā s tī rā un sakoptā teritorija. Redzams, ka tam tiek pievē rsta liela uzmanī ba, tā pē c gribu pateikties personā lam - vienmē r ir jauki, kad viss ir tī rs) Kas attiecas uz istabā m, tad iespaidi ir izcili. … Tomēr ▾ Tikko atgriezos no atvaļ inā juma, atpū tos š ajā viesnī cā ar visu ģ imeni, kopā ar sievas vecā kiem, attiecī gi, rezervē jā m divas istabas. Viesnī cai uzreiz iepatikā s tī rā un sakoptā teritorija. Redzams, ka tam tiek pievē rsta liela uzmanī ba, tā pē c gribu pateikties personā lam - vienmē r ir jauki, kad viss ir tī rs) Kas attiecas uz istabā m, tad iespaidi ir izcili. Mē beles visur jaunas, gultas ar labiem matrač iem, vannas istabā bija visi nepiecieš amie aksesuā ri. Bet vissvarī gā kais telpas pluss ir balkons ar mē belē m) Iespē jams, saullē ktu un saulrietu satikš ana uz tā ir viena no mū su atvaļ inā juma labā kajā m daļ ā m. Es arī vē los pateikties draudzī gajam un draudzī gajam personā lam, kas palī dzē ja atrisinā t visas problē mas, kā arī konsultē ja vietē jā s vietas Zatokā , kurā m varat uzticē ties) Darbinieki cenš as padarī t atpū tu pē c iespē jas ē rtā ku un viņ iem tas izdevā s bez problē mā m, tā pē c mē s noteikti nā ksim atkal š eit augusta beigā s!
Par trū kumiem nav daudz ko teikt. Vienu rī tu duš ā nebija tikai karstā ū dens, jo radā s zinā mas grū tī bas, bet vakarā jau viss darbojā s un š ī problē ma mums nopietnu diskomfortu nesagā dā ja.
аватар kileceva
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s ar draugu atpū tai izvē lē jā mies viesnī cu "Galchonok". Istabā ir viss nepiecieš amais: ledusskapis, TV (bet mums nevajadzē ja), duš a, kondicionieris. Duš ā viss ok: karsts ū dens, auksts ū dens, viss kā nā kas. Telpas ir iztī rī tas un teritorija ir tī ra. … Tomēr ▾ Mē s ar draugu atpū tai izvē lē jā mies viesnī cu "Galchonok". Istabā ir viss nepiecieš amais: ledusskapis, TV (bet mums nevajadzē ja), duš a, kondicionieris. Duš ā viss ok: karsts ū dens, auksts ū dens, viss kā nā kas. Telpas ir iztī rī tas un teritorija ir tī ra. Naktī var gulē t, nav trokš ņ a. Ļ oti ē rti, tuvu jū ra! Viņ i piedā vā brī niš ķ ī gas ekskursijas, mē s vienkā rš i bijā m traki par tā m! Mē s ē dā m visur, un kaut ko ienesā m istabā , gan ē damistabā , gan kafejnī cā . Starp citu, ē damistabā ē diens ir ļ oti garš ī gs. Vienī gais, kas traucē ja, bija vienkā rš s remonts, bet tī rī ba visu bloķ ē ja. Kopumā mē s iesakā m!
аватар vhoroshilova
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Mē s meklē jā m viesnī cu tā lā k no trokš ņ ainā s Zatokas Telpas salī dzinoš i jaunas, teritorija tī ra. Istabas nelielas, bet ar skatu uz dabu un pludmali, pagalmā ir puķ u dobe Tika uzņ emti laipni, nedaudz lietiš ķ i. … Tomēr ▾ Mē s meklē jā m viesnī cu tā lā k no trokš ņ ainā s Zatokas
Telpas salī dzinoš i jaunas, teritorija tī ra.
Istabas nelielas, bet ar skatu uz dabu un pludmali, pagalmā ir puķ u dobe
Tika uzņ emti laipni, nedaudz lietiš ķ i.
Ē da citā restorā nā , tk. ē dnī ca vē l nebija atvē rta.
Neliela platī ba, bet pirmajā rindā mē s dzī vojā m jaunā ē kā . Ir viss nepiecieš amais: ledusskapis, TV, duš a. Ū dens ir pieejams visu laiku, karsts un auksts. Ir autostā vvieta. Mē s eksperimentē jā m ar daž ā dā m iespē jā m un pusdienojā m restorā nos. Ļ oti kluss, un uz vietas ir kapela. Piemē rots nelielā m brī vdienā m diviem.
Часовенка на территории отеля
аватар lunaria_l
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Viesnī ca izskatā s labi no ā rpuses. Viss kļ ū st trakā ks, tiklī dz tu iekā p iekš ā . Vecā ka gadagā juma rupja administratore pie letes, brilles - neredz, nedzird, nejū t, nav elementā ras saskarsmes kultū ras. Nekā das uzmanī bas viesiem, atbildot uz jautā jumiem - caur sakostiem zobiem "Nomierinies - uzzinā siet! ". … Tomēr ▾ Viesnī ca izskatā s labi no ā rpuses. Viss kļ ū st trakā ks, tiklī dz tu iekā p iekš ā . Vecā ka gadagā juma rupja administratore pie letes, brilles - neredz, nedzird, nejū t, nav elementā ras saskarsmes kultū ras. Nekā das uzmanī bas viesiem, atbildot uz jautā jumiem - caur sakostiem zobiem "Nomierinies - uzzinā siet! ". Ā rkā rtī gi slikta uzņ emš ana un attieksme.
Kā sanā ks, tā arī turpinā sies.
Man bija liels prieks, ka GALČ ONOK ir vienī gā bā ze Zatokas pirmajā lī nijā , kur viņ i š ā di ir rupji, izdarot labvē lī bu, tiekoties ar atpū tniekiem. Viesi š eit nav gaidī ti, tos vienkā rš i ignorē .
Viesmī lī bas kultū ra ir zemā kajā lī menī .
Citā s bā zē s - Veterokā , Brigantī nē , Afrodī tē - viņ us sagaidī ja ļ oti atklā ti un laipni.
"Galchonok" - zemas apkalpoš anas kultū ras un personā la rupjī bas piemē rs
аватар alina.alianorka
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Apdzī votī ba ir slikta, stundu ļ oti ilgi, ap dubļ iem. Saimniece ir š ķ iņ ķ is, domā tikai par sevi, teritorijā nav apsardzes, par aizsardzī bu klusē ju, viņ as nemaz nav, arī teritorijā nav kameru. Uztura normas, ka jū ra tuvu, viens +! Mū su atvaļ inā juma stundā tika izdarī tas trī s zā dzī bas, un saimniece uz to nereaģ ē ja!. … Tomēr ▾ Apdzī votī ba ir slikta, stundu ļ oti ilgi, ap dubļ iem. Saimniece ir š ķ iņ ķ is, domā tikai par sevi, teritorijā nav apsardzes, par aizsardzī bu klusē ju, viņ as nemaz nav, arī teritorijā nav kameru. Uztura normas, ka jū ra tuvu, viens +! Mū su atvaļ inā juma stundā tika izdarī tas trī s zā dzī bas, un saimniece uz to nereaģ ē ja!
аватар feldij
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
10 dienas atpū tā s ar arodbiedrī bas atļ auju. Pozitī vā puse: istabā bija ledusskapis un kondicionieris, pastā vī gi karsts ū dens, ļ oti tuvu jū ra. Mī nusi vairā k. Mē s iebraucā m neiztī rī tā istabā . Divreiz vē rsā mies pie administratores, lī dz pē c 3 stundā m tikā m pie tī ras gultas veļ as. … Tomēr ▾ 10 dienas atpū tā s ar arodbiedrī bas atļ auju. Pozitī vā puse: istabā bija ledusskapis un kondicionieris, pastā vī gi karsts ū dens, ļ oti tuvu jū ra. Mī nusi vairā k. Mē s iebraucā m neiztī rī tā istabā . Divreiz vē rsā mies pie administratores, lī dz pē c 3 stundā m tikā m pie tī ras gultas veļ as. Viņ i paš i tī rī jā s, bet nespē ja atbrī voties no notekū deņ u smakas. Istaba atradā s ziemeļ u pusē un veļ a ž ā vē ja 2 dienas. Š ajā gadī jumā vē rsā s pie administratores un prasī ja 5 telpas vienam veļ as ž ā vē tā jam, par ko saņ ē ma kategorisku atteikumu rupjā veidā un padomu neslapinā t drē bes, tad nekas nebū s jā ž ā vē . Visi darbinieki ir rupji un nedraudzī gi. Ē damzā lē var uzņ emt filmu par Padomju Savienī bu. Ē diens ir ē dams, bet piektajā š ā das diē tas dienā sā kas briesmī gas grē mas.
аватар Aleksey_Zhitomir
Ar Zhytomyr ceļ ojumu aģ entū ras starpniecī bu mē s atkā rtoti iegā dā jā mies atvaļ inā juma paketes uz Galchonok BO gan budž eta versijā - koka mā jas, gan jaunajā ē kā luksusa numurā . Mā jas no ā rpuses ir parastas, bet iekš ā viss principā omulī gs, bija jaunas tapetes, normā las koka gultas, laba gultas veļ a, ledusskapis, galds, krē sli, naktsgaldiņ i, vispā r viss nepiecieš amais budž eta variantam. … Tomēr ▾ Ar Zhytomyr ceļ ojumu aģ entū ras starpniecī bu mē s atkā rtoti iegā dā jā mies atvaļ inā juma paketes uz Galchonok BO gan budž eta versijā - koka mā jas, gan jaunajā ē kā luksusa numurā . Mā jas no ā rpuses ir parastas, bet iekš ā viss principā omulī gs, bija jaunas tapetes, normā las koka gultas, laba gultas veļ a, ledusskapis, galds, krē sli, naktsgaldiņ i, vispā r viss nepiecieš amais budž eta variantam. Bet apartamentos viss bija daudz labā k. Plaš as istabas, labs remonts, karstais un aukstais ū dens bez pā rtraukuma, kondicionieris, TV, ledusskapis. Nokā rtojā s ā tri, uzreiz pē c ieraš anā s. Pludmale atrodas netā lu no bā zes, pirmā s lī nijas, un tas ir ļ oti patī kami, jo ar maziem bē rniem nebija nepiecieš ams iet 300-500 metrus lī dz jū rai, kā daž ā s bā zē s, kurā s mums iepriekš bija jā atpū š as. Ļ oti apmierinā ts ar wi-fi klā tbū tni. Pludmale ir jauka, plaš a un tī ra. Teritorija ir arī tī ra un skaista. Pamatne ir nostiprinā ta.
Ir rotaļ u laukums. Atseviš ķ i es gribu teikt par ē damistabu. Tas ir liels un tī rs. Ē diens ir garš ī gs un pieejams izvē lei, ti. jū s varat izvē lē ties pirmo un otro, kas ir paredzē ts diapazonā .
Mū su ģ imenei tas patika un atgriezī sies.
аватар Goryelova
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Dzī vojā m kā "svī tā ", kas 10 dienas ne reizi nav tī rī ta. Tualetes papī ru palū gt nav iespē jams. Administrā cija - savdepovskas tantes brillē s, kuras pilnī bā sabojā ja pā rē jo. Zā dzī bas mā jā s, mū su klā tbū tnē aplaupī ja ģ imeni un iznesa visu vē rtī go. … Tomēr ▾ Dzī vojā m kā "svī tā ", kas 10 dienas ne reizi nav tī rī ta. Tualetes papī ru palū gt nav iespē jams. Administrā cija - savdepovskas tantes brillē s, kuras pilnī bā sabojā ja pā rē jo. Zā dzī bas mā jā s, mū su klā tbū tnē aplaupī ja ģ imeni un iznesa visu vē rtī go.
Ū dens istabā vai verdoš s, vai auksts, nebija normā ls, nā cā s mazgā t zem auksta ū dens.
Sliktā kus apstā kļ us nevar iedomā ties. Ī sā k sakot, ja vē laties sabojā t savu atvaļ inā jumu, laipni lū dzam Galč onokā .
аватар yevhen.Hrishyn
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Ja vē laties atpū sties – š is kū rorts nav priekš jums. Ja jums patī k ekstrē ma paš mazohistiska atpū ta - tas ir tas. Savā tī mekļ a vietnē š ī sanatorija nav pozicionē ta kā viesnī cu komplekss ar vismaz 3 zvaigznē m. … Tomēr ▾ Ja vē laties atpū sties – š is kū rorts nav priekš jums. Ja jums patī k ekstrē ma paš mazohistiska atpū ta - tas ir tas.

Savā tī mekļ a vietnē š ī sanatorija nav pozicionē ta kā viesnī cu komplekss ar vismaz 3 zvaigznē m. Faktiski š is ir padomju atpū tas centrs ar vairā ku ē ku slikti atjauninā tu interjeru. ! ! ! ! ! ! Patiesī bā tas tā nav. Veiksmī gi uzņ emtas fotogrā fijas un ne vairā k. Protams, viņ i visu parā dī ja "labā k" labvē lī gā perspektī vā . Lielais vairums mā ju ir vecas, nobruž ā tas, sabrukuš as koka mā jas. Jaunā ē ka izskatā s pē c kopmī tnes. Telpas ir mitras un smirdī gas. Jā , smird. Teritorija – atseviš ķ s stā sts.

Personā ls ir niķ ī gs. Administrators ir tikai DZĪ VNIEKS. Piedodiet, bet citu salī dzinā jumu š ai blē dei un rupjai sievietei neatradu. Sazinoties ar darbiniekiem, es jutos kā Auš vicas koncentrā cijas nometnes apgā dā jamais.
Ja Freimuta iekļ ū tu luksusa istabā s (kā tos sauc sanatorijas direktore), viņ a droš i vien nomirtu.

VIP istabas ir telpas pie vecā s ē kas ar vecā m tapetē m, linoleja grī da, pastā vī gi aizsē rē jusi kanalizā cija pie FUNGI vannas istabas utt. Atš ķ irī ba starp š ī m telpā m no citā m koka mā jā m - tā s atrodas vistuvā k pludmalei.

Sanatorijas apsardze ir jauna kokvilna, kas pastā vī gi atrodas pie ieejas vā rtiem un gandrī z neko nedara, un vecais apsargs, kurš pastā vī gi ir piedzē ries un strī das ar atpū tniekiem. Ierodoties lī cī , viņ i gribē ja visas lietas izkraut no maš ī nas, un palū dza apsargu atvē rt priekš ē jos vā rtus, lai mē s varē tu iekļ ū t teritorijā un izkraut. Jebkurā : "direktors neļ auj" man paš am bija jā nes visas lietas no stā vvietas uz istabu. Viņ u pat nesatricinā ja fakts, ka ar mani bija mana grū tniece.
Cenas un izmaksas: Rezervē jot numurus, mums teica, ka divvietī ga istaba jaunā mā jā maksā.650 grivnas dienā . Tā vietā ierodoties mums teica, ka izmaksas ir palielinā juš ā s par 50 grivnā m, plus tū risma nodoklis. Kā jū s saprotat, es nesaņ ē mu visaptveroš u un skaidru skaidrojumu, kā pē c tas notika.

Infrastruktū ra: NABADZĪ BA

Papildu iespaidi (emocijas):
1. Izejot reģ istratū rā apsū dzē ja mū s par bā rbekjū (ko viņ a paslē pa) un dvieļ a nozagš anu no istabas. Es jums par to pastā stī š u, kā es uzzinā ju vē lā k (jo ī paš i, lasot daudzas atsauksmes par š o kū rortu), š ā da shē ma darbojas kū rortā "Galchonok" ar gandrī z visiem atpū tniekiem.
2. Duš a bija aizsē rē jusi - visu dienu nevarē ju atrast nevienu no personā la, kas to salabotu. Ar pā rē jo, dienas beigā s atnā ca apkopē ja (kura arī ir santehniķ is, dā rznieks utt. ) un stundu ar virzuli mē ģ inā ja iztī rī t cauruļ vadu.
3. Tiek paziņ ots, ka tī rī š ana notiek reizi 4 dienā s.
Citas dzimtenes, kas atpū tā s š ajā kū rortā
Parādīt vairāk »


iemiesojums koko1
vai jūs varat ievietot bērnu gultiņu mājā?
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums sonya22005
Kāds ir viesnīcas Galchonok tālruņa numurs?
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums salegalchonok
‹ Viesnīca Galchonok 2*
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Budak spit
Ukraina, Zatoka
Daba, Pludmales

База отдыха расположена в Затоке, на самом берегу моря.

Pludmales apraksts Песчаный пляж
Viesnīcā

Настольный теннис, бильярд, бар, детская площадка, парковка

Telpu apraksts

Деревянные домики, номера люкс в каменном двухэтажном корпусе, расположенном на берегу моря. Номера рассчитаны на 2-3, а также на 4 человека.

Istabās

В номерах "люкс" есть цветной телевизор, холодильник, кондиционер, туалет, душевая кабинка, горячая вода

Adrese Одесская область, Белгород-Днестровский район, курорт Затока, 1-я курортная зона, база отдыха "Галчонок".
Tālruņi: (04849) 7-15-08, 7-12-06, (048) 787-09-33.
Tīmekļa vietne: Galchonok
FAQ