Favorit 3*– Atsauksmes

4
Novērtējums 6.310
6.3 Numurs
6.0 apkalpošana
6.0 Tīrība
4.5 Uzturs
7.3 Infrastruktūra
Atpūtas centrs ar ietilpību vairāk nekā 200 cilvēku atrodas 70 metru attālumā no pludmales, kūrorta zonas centrā, blakus izklaides vietām, tirgum, iepirkšanās paviljoniem. Bāzes teritorijā ir lekns apzaļumojums, skaista aleja, bērnu un volejbola laukumi, lapenes ar grila iekārtām.Vairāk →
аватар Lisa_belka
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Teikš u uzreiz, ka mū su ģ imene ir no Odesas. Bet daudzus gadus (10 gadus) nedē ļ as nogales un brī vdienas mē s labprā tā k pavadā m Zatokā viesnī cā Favorit. ī paš i pavasarī un rudenī , kad tū ristu tikpat kā nav. … Tomēr ▾ Teikš u uzreiz, ka mū su ģ imene ir no Odesas. Bet daudzus gadus (10 gadus) nedē ļ as nogales un brī vdienas mē s labprā tā k pavadā m Zatokā viesnī cā Favorit. ī paš i pavasarī un rudenī , kad tū ristu tikpat kā nav. Tas nav labā kais, un tas nav arī lē tā kais. Bet tas, kas mū s tajā piesaista, ir liela atpū tas zona. Kur kopā ar draugiem un uz grila var cept bā rbekjū un vā rī t zivju zupu un spē lē t spē les brī vā dabā . Tajā paš ā laikā bē rni netraucē , jo. ir rotaļ u laukums. Telpas ir labā remontā . Ir ar ē rtī bā m un ir ekonomiskā klase, kur ē rtī bas ir atseviš ķ ā ē kā . Telpas uzkopš anā ir nepilnī bas. Ē st var kā viesnī cā – ir ē damzā le un kafejnī ca. Tā pē c gatavojiet pats. Atpū tas zonā uz grila, vai kopē jā virtuvē atseviš ķ ā koka mā jā . Viesnī ca otrajā lī nijā no jū ras. Bet tas nesabojā pieredzi. Lī dz jū rai - 4 minū tes. Pludmale ir vienkā rš i milzī ga. Kas ir ļ oti labi, ja tū ristu pieplū dums. Pat sezonas vidū pludmale nejū t PSRS pludmali, kad viss ir uz galvas. Satracina viena lieta - pā rdevē ji, kas viens pē c otra staigā pa pludmali un bļ auj uz iemuti - kukurū za, alus, zivis, karstmaizes.
аватар Nataliasokolovsk
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tas ģ imene 2 pieauguš ie un 2 bē rni. Vē los ieteikt š o viesnī cu vecā kiem ar bē rniem. Viss ir labi pā rdomā ts! Bē rnu zona ir grezna. Ir slidkalniņ i un rotaļ lietas. Mums ļ oti paveicā s. Tieš ā m ideā la vieta Zatokā ! Ē rtī bas, tī rī ba, viesmī lī ba - viss augstā kajā lī menī ! Ē dā m bā zē , vienmē r garš ī gi un daudzveidī gi. … Tomēr ▾ Atpū tas ģ imene 2 pieauguš ie un 2 bē rni. Vē los ieteikt š o viesnī cu vecā kiem ar bē rniem. Viss ir labi pā rdomā ts! Bē rnu zona ir grezna. Ir slidkalniņ i un rotaļ lietas. Mums ļ oti paveicā s. Tieš ā m ideā la vieta Zatokā ! Ē rtī bas, tī rī ba, viesmī lī ba - viss augstā kajā lī menī ! Ē dā m bā zē , vienmē r garš ī gi un daudzveidī gi. Personā ls lielisks, ī paš s paldies viņ iem. Istabas lielas un ē rtas. Karstais un aukstais ū dens bez pā rtraukuma. Vē los teikt ī paš u paldies direktorei Svetlanai un administratorei. Ļ oti draudzī gi un pieklā jī gi cilvē ki. Nā kamreiz brauksim tikai Favorit. , mē s bijā m vī luš ies par viņ iem.
аватар lenanos
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atpū tā mies 4 dienas, vietas pasū tī jā m no mū su organizā cijas iepriekš . Mū su istabas bija mū ra ē kā , 2 un 3 vietē jā s, no paš a sā kuma bija problē mas ar iekā rtoš anos, nepietika ar 2 vietē jā m istabā m, tad viss tika nokā rtots, un tad tikai tā pē c, ka daž i piekrita dzī vot kopā . … Tomēr ▾ Atpū tā mies 4 dienas, vietas pasū tī jā m no mū su organizā cijas iepriekš . Mū su istabas bija mū ra ē kā , 2 un 3 vietē jā s, no paš a sā kuma bija problē mas ar iekā rtoš anos, nepietika ar 2 vietē jā m istabā m, tad viss tika nokā rtots, un tad tikai tā pē c, ka daž i piekrita dzī vot kopā . Uz fotogrā fijā m - bā zes sludinā jumi, acī mredzot ir fotogrā fijas no labā kajā m istabā m un mā jā m, kas tur ir. Istabā , tā teikt, nekā lieka - divas gultas, naktsgaldiņ š , pakaramais, ledusskapis un televizors. Un arī balkons. Pirmajā stā vā ir briesmī gs mitrums (pat ja jū s vē dinā t). Tapeš u nav, balinā š ana nedaudz pazū d. Vannasistaba koplietoš anas, tualete tā , ka uz sā niem jā sē ž , duš a kontrastaina, aizkara nav, tā pē c ū dens uz grī das ir kaulam dziļ š . Otrajā dienā nomazgā ties duš ā un iet uz tualeti, kas atrodas uz ielas, tur ir labi, un ū dens visu laiku ir silts. Mā jas mums patika vairā k nekā istabas, tā s ir labā kas. Rezervē ja brī vdienas ar pā rtiku, tā pē c izrā dī jā s lē tā k. Ē dā m bā zes teritorijā esoš ajā ē damzā lē , ē diens normā ls un daudzveidī gs, viesmī les un pavā ri ļ oti patī kami un audzinā ti. Tā pē c esam apmierinā ti ar ē dienu. Vissvarī gā kais ir tuvu jū rai. Ja nā kamreiz braucam labā k uz mā jā m, bet kopumā izvē rtā s lieliska atpū ta!! ! !
аватар baynti-nastik
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
vē lreiz apstiprinā ja, ka jums nav jā tic vietnē esoš ajā m fotogrā fijā m. Mē s rezervē jā m mā ju ar verandu. Atbraucā m, bet mā ja nebija iztī rī ta. pā rcē la gultu un tur ir simtgadī gs zirnekļ u tī kls. … Tomēr ▾ vē lreiz apstiprinā ja, ka jums nav jā tic vietnē esoš ajā m fotogrā fijā m.
Mē s rezervē jā m mā ju ar verandu. Atbraucā m, bet mā ja nebija iztī rī ta. pā rcē la gultu un tur ir simtgadī gs zirnekļ u tī kls. Viņ i teica, ka karstais ū dens bija pieejams visu diennakti, bet 10 dienu laikā , kad mē s tur bijā m, tas bija knapi silts, citā di tas vienkā rš i plū da ledains. Ja mazgā jas vairā ki cilvē ki vienlaicī gi, tad visiem ū dens tek sī kā strū klā . (Visi tā pē c saslimt). Ē damzā lē strā dā bariņ š meiteņ u, kas vecā kas par 15 gadiem (redzē jā m, kā viņ as mazgā traukus, tas ir tikai murgs). Droš ī ba ir aptuveni tā da pati.
Bija pat nozagts š ampū ns, kas tika aizmirsts verandā . Ir vē l tik daudz ko rakstī t par š o putru.
Par cenu tas ir murgs. Bet tā kā bijā m liela un draudzī ga kompā nija, tad centā mies to visu ignorē t.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Budak spit
Ukraina, Zatoka
Daba, Pludmales

База отдыха вместимостью более 200 человек расположена в 70 м от пляжа, в центре курортного района, рядом с увеселительными заведениями, рынком, торговыми павильонами. Территория базы имеет пышное озеленение, прекрасную аллею, детскую и волейбольную площадки, беседки с мангалами.

Pludmales apraksts в 70 м от отеля
Viesnīcā
  • kafejnīca/bārs
Bērniem
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports
  • volejbols  FREE 
Telpu apraksts

Вместимость - 200 человек. 2-этажные каменные корпуса с балконами, номера с полными и частичными удобствами; предлагается проживание в условиях эконом-класса - в летних домиках без удобств.

Adrese Одесская обл. пгт. Затока, ул. Приморская, 106 Затока - Центральный район
Tālruņi: +38 (04849) 360 56
+38 (067) 975 79 06
FAQ
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.