Mājīgs atpūtas centrs, kā maza mājiņa.

Rakstīts: 7 septembris 2018
Ceļošanas laiks: 25 augusts — 2 septembris 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 9.0
Vē lamies izteikt sirsnī gu pateicī bu par darbinieku draudzī gumu un lielisko atvaļ inā jumu, ko, kā vienmē r, pavadī jā m mū su dzimtajā Edelweiss atpū tas centrā . Jau sesto reizi atpū š oties Ē delveisa bā zē , pastā vī gi novē rojā m pozitī vas izmaiņ as, ko bā zes direktors kā gā dī gs saimnieks ik gadu veica visos atpū tnieku dzī ves aspektos: telpu labiekā rtoš anā , sanitā ri higiē niskajos dzī ves un atpū tas apstā kļ os, uzņ emš anā . apstā kļ i, pā rtikas daudzveidī ba un kvalitā te, ainavu un ainavu veidoš ana un daudz kas cits. cits. Ikvienā sī kumā , vai dzī vē , vai teritorijā , vai pakalpojumos, ir jū tama lī dera uzmanī ba, pā rdomā tī ba un tā lredzī ba, kas izmanto modernas iekā rtas un tehnoloģ ijas, sasniedzot maksimā li iespē jamo un pat neiespē jamo mū su sarež ģ ī tajos ekonomiskajos dzī ves apstā kļ os. Mē s visi "Ē delveiss" raksturojam kā ģ imenes kotedž u, kurā ir patī kami un ē rti atpū sties visos aspektos.
Liels paldies direktoram Viktoram Vasiļ jevič am Gavriļ enko, administratorei Olgai Viktorovnai, ē dinā š anas dienesta vadī tā jai un darbiniekiem Nadež dai Gavriļ enko, Oksanai Meisterei, Tamā rai Masikai, visam draudzī gajam un vē rī gajam Ē delveisa bā zes personā lam un novē lam visiem veselī bu, spē ku, ilgu mū ž u. visu ideju un apņ emš anos ī stenoš anai.
Ar cieņ u

Khait ģ imene, Odesa. 2.09. 2018
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu