Dimanche 3*– Atsauksmes

7
Novērtējums 4.910
№43 viesnīcas reitingā Zatoki
6.2 Numurs
3.2 apkalpošana
3.8 Tīrība
1.8 Uzturs
5.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Zatokas kūrorta pirmajā piekrastē. Blakus atrodas atrakciju parks, daudzas kafejnīcas un restorāni, akvaparks un citas izklaides vietas. No viesnīcas logiem paveras lielisks skats uz vietējo pludmali.Vairāk →
аватар lubovsenator2509
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ī ir praktiski jaunā kā viesnī ca piekrastē ar restorā nu, bā ru, lielisku Wi-Fi un peldbaseinu un atrodas tieš i pludmalē . Septembra beigā s atpū tā mies divistabu dzī voklī , patī kami sajū tot 2-kā rtī gas sezonas atlaides ģ imenes budž etam š armu. … Tomēr ▾ Š ī ir praktiski jaunā kā viesnī ca piekrastē ar restorā nu, bā ru, lielisku Wi-Fi un peldbaseinu un atrodas tieš i pludmalē . Septembra beigā s atpū tā mies divistabu dzī voklī , patī kami sajū tot 2-kā rtī gas sezonas atlaides ģ imenes budž etam š armu. Mū su numurs, tā pat kā pā rē jā viesnī ca, mū s iepriecinā ja ar skaistu dizainu un pozitī vu. Interjers, tapetes, apdare, mē beles, aizkari bē š ā un š okolā des krā sā s uzsver atpū tas un relaksā cijas atmosfē ru. Visi viesnī cas darbinieki no reģ istratū ras lī dz bā ram ir draudzī gi un viesmī lī gi. Bā rā jebkurā laikā varat izdzert tasi aromā tiskas kafijas vai gardu kokteili, uzpī pē t ū denspī pi katrai gaumei. Vē los atzī mē t arī istabenes smalkumu, kuras nekad netraucē s uzkopt istabu bez mū su izliktas zī mes uz durvī m ar attiecī gu lū gumu. Un tieš i no gultas jū s varat apbrī not viļ ņ us un dzirdē t to troksni. Es sapņ oju nā kamgad atkal iegrimt š ajā skaistajā Dimanche Hotel aurā , un mē s nā ksim ar draugiem. Paldies visam kolektī vam, veselī bu, panā kumus nā kamajā sezonā !
аватар aleksandrakralles
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Viesnī cu izvē lē jā mies pē c foto un tā s tuvuma jū rai, visas variā cijas atbilst bildei! Bet, ierodoties viesnī cā , viņ i mū s nelaida teritorijā (auto), jo. pā rē jie viesi neaizbrauca, tā pē c mū su maš ī na stā vē ja lī dz vakaram, un, ja nebū tu trokš ņ a, tā bū tu stā vē jusi tā lā k aiz ž oga pie miskastes. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies pē c foto un tā s tuvuma jū rai, visas variā cijas atbilst bildei! Bet, ierodoties viesnī cā , viņ i mū s nelaida teritorijā (auto), jo. pā rē jie viesi neaizbrauca, tā pē c mū su maš ī na stā vē ja lī dz vakaram, un, ja nebū tu trokš ņ a, tā bū tu stā vē jusi tā lā k aiz ž oga pie miskastes. Viņ iem ir reģ istrē š anā s no 12, tas ir, ja viņ i ieradā s agrā k, viņ i neko nevar palī dzē t...Š ķ iet, ka mē s visu izlē mā m un normā li nakš ņ ojā m.
Nā kamajā dienā nolē mā m pusdienot viesnī cas restorā nā un mums pasniedza hodgepodge ar tā rpiem, pē c lū guma piezvanī t administratoram, viņ u neatrada, izsauca pavā ru, kurš uz jautā jumu, kas tas ir, atbildē ja, ka tas ir. kā purs vai tā rps un piestū ma pie š ķ ī vja malas, un teica (nu piedodiet, tie ir produkti, tā gadā s!! ! ) administratore vai viņ a reģ istratū rā nosauca sevi par direktori, neadekvā ti, nav skaidrs, kurš viņ a bū vē un uz jautā jumu, kā das muļ ķ ī bas zvana direktorei, viņ a kā dam piezvanī ja un lika gaidī t stundu !! !
Pē c š ī s iespē jamā s direktores ieraš anā s mē s viņ u neredzē jā m, viņ a mums teica, ka jū s esat vajadzī gs un meklē jiet viņ u kaut kur teritorijā , mē s nolē mā m paņ emt naudu par izmitinā š anu. kā mē s atbraucā m 3dien, bet viņ a sā ka aizvainot administratorei, ka esam jau dzī vojuš i un varam atgriezties tikai vienu dienu iepriekš . kā tas bija 14:00. Ilgi lamā joties viņ a piekrita, ka visu laiku esam gaidī juš i viņ as un it kā direktores dē ļ , pē c tam gā jā m 10 minū tes savā kt mantas, izgā jā m ā rā paņ emt naudu, viņ a sā ka vā rī t putru, viņ a negribē ja pacelt balsi, viņ a sā ka zvanī t apsardzei un braukt ā rā no viesnī cas.
Pē c tam, kad bijā m š ķ audī juš i ar š o murgu, mē s devā mies pē c auto no stā vvietas, un administrators sā ka zvanī t policijai, stā stot, ka piedzē ruš ies viesi viņ us atstā j un draudē ja, ka viņ i mū s apturē s, ka mums nav tū risma nodokļ a. , nofilmē ja mū s un maš ī nu. Tas ir murgs, sliktā ku viesnī cu neesam redzē juš i!! ! !
Та самая солянка с червяком Гостиница
аватар Katja216547
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ļ oti laba viesnī ca, bijā m apmierinā ti ar visu, viss ir lieliski. Viņ i ir pelnī juš i augstā ko punktu skaitu. Viņ am š ī ir pavisam jauna viesnī ca gadu vai divus. Tikko nonā cā m lī cī , pastaigā jā mies pa pludmali, ieraudzī jā m, nolē mā m pajautā t vai ir brī vas vietas, mums paveicā s, un uzreiz arī iekā rtojā mies. … Tomēr ▾ Ļ oti laba viesnī ca, bijā m apmierinā ti ar visu, viss ir lieliski. Viņ i ir pelnī juš i augstā ko punktu skaitu. Viņ am š ī ir pavisam jauna viesnī ca gadu vai divus. Tikko nonā cā m lī cī , pastaigā jā mies pa pludmali, ieraudzī jā m, nolē mā m pajautā t vai ir brī vas vietas, mums paveicā s, un uzreiz arī iekā rtojā mies. Istabā nebija nekā du defektu, viss bija tī rs, skaists, plaš s. Ir peldbaseins, autostā vvieta, liela teritorija. Ē dinā š ana atseviš ķ i, tu ej uz restorā nu, izvē lies ko gribi un maksā atseviš ķ i. Viesnī cā nebija animā cijas vai š ovu programmu. Viegli iesaku š o vietu tiem, kas vē las pavadī t atvaļ inā jumu Ukrainā ar bē rniem.
аватар atan-tech
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Lai gan viesnī cas ē ka ir diezgan svaiga, ar labu remontu un visā m ē rtī bā m, un principā bildes vietnē ir patiesas, bet ar to visi plusi beidzas. No ieejas teritorijā jū s sagaida smarž ī gas atkritumu tvertnes, no kurā m desmit metru attā lumā atrodas peldbaseins. … Tomēr ▾ Lai gan viesnī cas ē ka ir diezgan svaiga, ar labu remontu un visā m ē rtī bā m, un principā bildes vietnē ir patiesas, bet ar to visi plusi beidzas.
No ieejas teritorijā jū s sagaida smarž ī gas atkritumu tvertnes, no kurā m desmit metru attā lumā atrodas peldbaseins.
Istaba
Mē s dzī vojā m "suite" numurā.5. stā vā par 2300 UAH/nakts. Viesnī cā nav lifta. Tā pē c esiet gatavs nē sā t lī dzi lietas. Starp citu, š ī istaba nemaz nesasniedz vā rdu “luksusa”!
- Maza platī ba - skaits bija divistabu, bet kopē jā dzī vojamā platī ba tur nav lielā ka par 15 kvadrā tmetriem.
– Nav karstā ū dens – likā s, ka ū dens ir 25 grā dus karsts.
- Nav telefona
- Nav peldmē teļ a un č ī bu
- Bez duš as ž elejas/š ampū na
- Istaba nav uzkopta, grī da pilna ar smiltī m
No apartamenta ir tikai 2 plazmas, gaisa kondicionē tā js un Wi-Fi, lai iegū tu paroli, kas jums jā iegū st no 5. stā va uz reģ istratū ru.
Ē diens
Vakariņ ā s tika pasū tī ts bankets, kas tika pasniegts vē lu. Sortimentā :
Grilē ti dā rzeņ i ir auksti.
- salā ti ir negarš inā tas dā rzeņ u kaudzes dī vainā s kombinā cijā s.
- cū kgaļ as kebabs - auksts un necepts lī dz mī kstam.
- kartupeļ i smarž oja pē c zivī m, it kā bū tu cepti vienā eļ ļ ā .
Brokastis nav iekļ autas numura cenā . Omlete ar trim gurķ a š ķ ē lē m, trim ķ irš u tomā tiem, trim š ķ iņ ķ a š ķ ē lē m, salā tiem un 20g pupiņ ā m tev izmaksā s 80 UAH un 40 minū tes gaidī š anas + vispretī gā kā latte manā mū ž ā , kas pat neizskatī jā s pē c lattes , maksā.40 UAH un arī.40 minū tes gaidī š anas . Turklā t ķ irš u tomā ts tika aizstā ts ar trim parasta tomā ta š ķ ē lē m un salā tlapu ar pikantu smilš u kraukš ķ ī gumu uz zobiem. Vienam no viņ u viesiem š efpavā rs pasniedza tomā tus ar matiem.
Personā ls neprot strā dā t apkalpojoš ajā sfē rā , un nemaz nav orientē ts uz klientu, viss tiek darī ts negribī gi, it kā ar milzī gu labvē lī bu.
Noteikti NEIESAKU!
аватар miamerloy
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī cu izvē lē jā mies, jo tā atrodas tuvu jū rai, ar vī ru ieradā mies speciā li septembrī , cerot uz klusu laiku. Dimanche no franč u svē tdienas, svē tdiena te nesmarž o! Pirmā vilš anā s bija apkalpoš anas lī menis! Mē s paņ ē mā m junior suite, ar skatu uz jū ru, istabā nebija ne č ī bu, ne vannas piederumu (š ampū ns un duš as ž eleja), un viņ i to nedeva. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies, jo tā atrodas tuvu jū rai, ar vī ru ieradā mies speciā li septembrī , cerot uz klusu laiku. Dimanche no franč u svē tdienas, svē tdiena te nesmarž o!
Pirmā vilš anā s bija apkalpoš anas lī menis! Mē s paņ ē mā m junior suite, ar skatu uz jū ru, istabā nebija ne č ī bu, ne vannas piederumu (š ampū ns un duš as ž eleja), un viņ i to nedeva.
Ē diens ir pretī gs un negarš ī gs, pelmeņ i izrā dī jā s atsaldē ti pusfabrikā ti, tē ja bija kā slampa uz sē rū deņ raž a ū dens.
Bet visvairā k MAN GARLAICĪ JA NEPAREDZĪ GI DURKOJOŠ Ā MŪ ZIKA vasaras rotaļ u laukumā , jū ras skaņ u apslā pē ja š ausmī gi skaļ a mū zika visas dienas garumā! ! ! Pa dienu nevar gulē t pat ar aizvē rtiem logiem, un vakarā vasaras terases ī rnieks atteicā s to padarī t klusā ku, vispā r vakarā nebija iespē jams klausī ties jū ru.
Viss, kas tika rakstī ts vietnē par servisu, ir pilnī gas muļ ķ ī bas : (( atvaļ inā jums tika sabojā ts!
аватар stanislavo4ka
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
tas ir vienkā rš i š ausmī gi! Nedē ļ as laikā neviens netī ra istabu, nav papī ra (rezervē jot booking. com, norā dī tā tī rī š ana istabā katru dienu) un pat piedzē ries apsargs pie ieejas bū s bonuss !! ! Jā , puiš i, salī dzinot ar pagā juš o gadu, jū s kļ ū stat arvien zemā k un zemā k. … Tomēr ▾ tas ir vienkā rš i š ausmī gi!
Nedē ļ as laikā neviens netī ra istabu, nav papī ra (rezervē jot booking. com, norā dī tā tī rī š ana istabā katru dienu) un pat piedzē ries apsargs pie ieejas bū s bonuss !! !
Jā , puiš i, salī dzinot ar pagā juš o gadu, jū s kļ ū stat arvien zemā k un zemā k. . . pā rskatiet savus darbiniekus. . . 850 par nakti jū s noteikti neesat pelnī juš i un š ī ir lē tā kā istaba š ajā periodā
Es absolū ti vairs nevē los no tevis dzirdē t.
аватар Victory2
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu jū ras tuvuma, peldbaseina klā tbū tnes un jauna remonta dē ļ , tač u ar to viss š arms beidzā s! 1. Baseinu no smiltī m neviens netī ra. 2. Sauļ oš anā s krē sli pie baseina bez lietussargiem un arī tos neviens neslauka, proti, kā ds var notraipī t ar saldē jumu tā stā vē s un visiem nepietiks. … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu jū ras tuvuma, peldbaseina klā tbū tnes un jauna remonta dē ļ , tač u ar to viss š arms beidzā s! 1. Baseinu no smiltī m neviens netī ra. 2. Sauļ oš anā s krē sli pie baseina bez lietussargiem un arī tos neviens neslauka, proti, kā ds var notraipī t ar saldē jumu tā stā vē s un visiem nepietiks. 3. Kā pnes un gaiteņ i pa dienu netiek noslaucī ti no ū dens un smiltī m, reģ istratū rā ir netī ri (bez š ī m smiltī m ir daudz citu lietu: matrač i, apļ i, peldkostī mi, autiņ biksī tes), kā komunā lajā dzī voklī ! 4. Dzirdamī ba ir ļ oti spē cī ga! Jau no paš a rī ta pulksten 7:00 dzirdama darbinieku skaļ a runa un smiekli. 5. Peldē ties baseinā pē c 22:00 nav atļ auts, lai gan pavadoņ i regulā ri pā rkā pj š o noteikumu. Mē s arī bijā m liecinieki tam, kā ū denspī pes vī rietis un pavā rs pē c klienta sē dē ja mū su priekš ā un kū pinā ja ū denspī pi, nu, man tas ir pretī gi. Apkalpoš ana tiek uzskatī ta visaugstā kajā lī menī , kad nepamana personā lu, nevis tad, kad pastā vī gi uz tā paklupi un piedalies kaut kā dā kā rš u izrē ķ inā š anā starp pavā ru un uzņ emš anu! 7. Blakus ir veca bā ze, no kuras ik pa laikam var dzirdē t tualeti, pie ieejas arī atkritumu urnas izdala smaku, ieeja viesnī cā visa aizbē rta ar pudelē m un atkritumiem, kaut kas jā dara š ajā sakarā ! Ina pē dē jā : laba jauna viesnī ca, bet darbs nav izveidots, vē rš amies pie saimnieka - rī kojieties un droš i vien ir vē rts mainī t vadī tā ju.


VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums dimanche
‹ Viesnīca Dimanche 3*
Atrakcijas
Budak spit
Ukraina, Zatoka
Daba, Pludmales

Отель расположен на первой береговой линии на курорте Затока. Рядом находятся луна-парк, множество кафе и ресторанов, аквапарк и другие развлекательные места. Из окон отеля открывается великолепный вид на местный пляж.

Atrašanās vieta 43 км от международного аэропорта Одессы.
Pludmale
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli
  • lietussargi
Viesnīcā

Ресторан с летней площадкой.

Бассейн с подогревом и солёной водой.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • nesmēķētāju numuri
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
Izklaide un sports
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

Всего в отеле 59 номеров. Номера Стандарт, Стандарт+, Супериор, Полулюкс, Люкс, Апартаменты.

Istabās

Wi-Fi, IP-телевидение, холодильник, кондиционер, LCD-телевизор.

Adrese Одесская область, пгт. Затока, ул. Приморская, 41
Tālruņi: +38 068-574-32-83, +38 068-700-63-16, +38 048-496-92-08, +38 093-035-60-23 — VIBER
Tīmekļa vietne: Dimanche
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. На пляже есть шезлонги (платно), зонтики (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной.