Balzaminat 3*– Atsauksmes

3
Novērtējums 8.710
9.5 Numurs
10.0 apkalpošana
9.5 Tīrība
9.5 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Pansionāts Balzaminat atrodas ekoloģiski tīrā vietā Besarābijā, ciematā. Kurortnoje Belgorodas-Dņestrovskas rajons. Vienstāvu un divstāvu guļbūves no baļķiem, izgatavotas senkrievu stilā. Pieder uzņēmumam Dayoff.Vairāk →
аватар Helgi
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š o pansionā tu atradā m, ilgstoš i meklē jot “kur iet grū tos laikos? ”. Par laimi viņ iem ir sava vietne. Nekad iepriekš nav bijis kū rortā . Mē s tur nokļ uvā m: uz Odesu ar vilcienu, tad ar mikroautobusu "Odesa - Kurortnoe" no stacijas (ar grū tī bā m atradā m - neviens nevarē ja pateikt), tad vietē jais taksometrs (70 UAH, un lī dz 2 minū tē m). … Tomēr ▾ Š o pansionā tu atradā m, ilgstoš i meklē jot “kur iet grū tos laikos? ”. Par laimi viņ iem ir sava vietne. Nekad iepriekš nav bijis kū rortā . Mē s tur nokļ uvā m: uz Odesu ar vilcienu, tad ar mikroautobusu "Odesa - Kurortnoe" no stacijas (ar grū tī bā m atradā m - neviens nevarē ja pateikt), tad vietē jais taksometrs (70 UAH, un lī dz 2 minū tē m). Pansija atrodas ciema nomalē . Oficiā lo "Balzaminat" aprakstu atradī siet mā jaslapā . Pansija pati par sevi ir viena no nedaudzajā m OASIS Kurortnoe ciematā . Principā kopvē rtē jums ir labs. No priekš rocī bā m: izpalī dzī gs personā ls, tī ra teritorija, baseins (apmē ram 3 x 9 metri), sporta laukums, grils, sava virtuve (un Kū rortā praktiski nav kur ē st - 2-3 iestā des un VISS), WI-FI , istabā s - TV, ledusskapis , kondicionieris, vannas istaba. No mī nusiem: istabā s bez lū guma netī ra un neizved atkritumus, nemaina gultu un dvieļ us, uzkopš ana nav tik rū pī ga, ē diens nav ī paš i labs - tas ir, viņ i neļ aus nomirt no bada, bet arī nekļ ū si labā ks (jū s iegā dā sities vairā k dā rzeņ u un augļ u). 150 metri lī dz jū rai - tas ir taisnā lī nijā , BET jums jā iet pa ielā m un jā skrien apmē ram 400 metri. Nobrauciens lī dz jū rai ir 100-150 metri, pē dē jie 20 metri ir ī paš i stā vi (tas nav piemē rots visiem veciem cilvē kiem). Pludmale ir smilš aina, bet lielā kā daļ a nav tī rī ta, un mū sē jie ir nekaunī gi sarkanie, kas sū dā s tieš i zem kā jā m. Pludmalē NAV ģ ē rbtuvju, tualetes, sauļ oš anā s krē slu. Un vispā r Kū rortā NAV publisko tualeš u, un š ogad ieradā s daudz cilvē ku. Nu "tas ir viss" ap krū miem un kaktiem. Pats kū rorts ir attā ls ciems. Nav ko skatī ties. Ja braucat ar automaš ī nu, dodieties uz Shabo, Belgorod-Dņ estrovsky vai Odesu, kas faktiski ietaupa mā koņ ainā s dienā s.
Спортплощадка Пляж Пляж Лестница(вид с моря)
аватар foks2
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Jauka viesnī ca ar baseinu, lielisks personā ls. Istabā ir viss. Telpas mī nuss ir slikta skaņ as izolā cija, ja kaimiņ i saskaras ar trokš ņ ainu, tad jums nav paveicies. Dodieties uz jū ru 5 minū tes. Ja salī dzinā m viesnī cu Anna Maria, kurā bijā m un Balzaminā ti, tad Balzaminate ir labā ka. … Tomēr ▾ Jauka viesnī ca ar baseinu, lielisks personā ls. Istabā ir viss. Telpas mī nuss ir slikta skaņ as izolā cija, ja kaimiņ i saskaras ar trokš ņ ainu, tad jums nav paveicies. Dodieties uz jū ru 5 minū tes. Ja salī dzinā m viesnī cu Anna Maria, kurā bijā m un Balzaminā ti, tad Balzaminate ir labā ka. Ē diens ir daudz garš ī gā ks un lē tā ks, un darbinieki ir daudz izpalī dzī gā ki. Mē s nā kam nā kamgad.
аватар antonliebiediev
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tā mies ar vī ru un meitu, mums ļ oti patika istabiņ as, duš ā ir karstais ū dens, ir Wi-Fi, vī rs varē ja strā dā t, bē rniem rotaļ u laukums un izklaides telpa. Tiklī dz bijā m iekā rtojuš ies, mums iedeva elektronisko vā rtu atslē gu. … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar vī ru un meitu, mums ļ oti patika istabiņ as, duš ā ir karstais ū dens, ir Wi-Fi, vī rs varē ja strā dā t, bē rniem rotaļ u laukums un izklaides telpa.
Tiklī dz bijā m iekā rtojuš ies, mums iedeva elektronisko vā rtu atslē gu. slē gtā tipa bā ze vakarā ļ oti mierī ga, pasē dē jā m pie baseina un dzē rā m dzē rienus, kas mums patika bija bā rs pie baseina. jū ra arī bija lieliska. netā lu no bā zes ir bazā rs, kas arī ir ļ oti ē rti, mē s tur nopirkā m gaļ u un taisī jā m bā rbekjū tieš i pie bā zes.
Kas attiecas uz bā zes teritoriju.
Meita bija sajū smā par rotaļ u laukumu, un no baseina vispā r nevarē ja tikt ā rā , pat mazajai bija vē lme iemā cī ties peldē t bez apļ a, lai gan viņ ai bija tikai trī s gadi. .
Mē s ar vī ru bijā m sajū smā . .
Mē s noteikti atgriezī simies nā kamgad.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
Atrakcijas
Budak spit
Ukraina, Zatoka
Daba, Pludmales

Пансионат Бальзаминат находится в экологически чистом месте Бессарабии, в с. Курортное Белгород-Днестровского района. Одно- и двухэтажные срубы из оцилиндрованного бревна, выполненные в старинном русском стиле. Принадлежит компании Dayoff.

Atrašanās vieta 80 км от Одессы. До моря 150 м.
Viesnīcā

Открытый бассейн с подогревом и водопадом, мангал, беседка, садовая мебель, шезлонги и т.д., круглосуточно охраняемая автостоянка, кафе-ресторан с приготовлением блюд по заказу, прокат спортинвентаря, пляжного инвентаря, велосипедов, библиотека, видеотека, винный погреб, бар, глажка и стирка одежды.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta
  • veļas mazgāšana
Bērniem
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports Тренажерная площадка (укомплектованная штангами и гантелями), волейбольная площадка, площадка для игры в бадминтон, площадка для игры в мини-футбол, сауна с комнатой отдыха и травяными чаями, массажный кабинет.
  • sauna/vanna/hammam
  • volejbols
  • velosipēdu noma
Telpu apraksts

Номера Люкс: 4 двухместных и 26 трехместных, 2 номера VIP.

Istabās

Кондиционер, ТВ, холодильник, душевая кабина, санузел.

Adrese Одесская обл. Б.Днестровский р-н, с.Курортное, ул Новая,81
Tālruņi: +38 (050) 383-19-93 +38 (095) 700-20-20
Tīmekļa vietne: Balzaminat
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Вы можете прекрасно провести время за игрой в волейбол. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно).
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.