Adam i Eva 2*– Atsauksmes

2
Novērtējums 9.010
9.5 Numurs
8.5 apkalpošana
9.0 Tīrība
5.0 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Viesnīca "Ādams un Eva" atrodas Zatokas kūrorta Limanskas rajonā, 200 metru attālumā no jūras un Dņestras grīvas. Netālu no mini viesnīcas atrodas centrālais Limansky tirgus, vairāki veikali, daudzi bāri un kafejnīcas, diskotēkas "Good", "Veseli Titki", bērnu atrakciju parks un daudzas citas izklaides.Vairāk →
аватар _117112
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū ta no 2015. gada 20. lī dz 29. augustam. Teikt, ka man patika, nozī mē neteikt neko. Es ceļ oju ar ģ imeni no Dņ epropetrovskas un diviem brā ļ iem ar ģ imenē m no Kijevas. Vietas rezervē tas iepriekš . Gā ja pirmo reizi. Un varu teikt, ka izvē le bija pareiza. … Tomēr ▾ Atpū ta no 2015. gada 20. lī dz 29. augustam. Teikt, ka man patika, nozī mē neteikt neko. Es ceļ oju ar ģ imeni no Dņ epropetrovskas un diviem brā ļ iem ar ģ imenē m no Kijevas. Vietas rezervē tas iepriekš . Gā ja pirmo reizi. Un varu teikt, ka izvē le bija pareiza. Personā ls ir vienkā rš i gudrs. Man radā s sajū ta, ka viņ i nekad neatpū š as. Tī rī ba istabā . Manā istabā lidoja kondicionieris (tā gadā s), tā pē c nā kamajā dienā , kad atgriezā mies no jū ras, viss jau bija salabots. Lielisks balkons, lielisks skats uz estuā ru. Tuvu jū rai. Kafejnī cas ē dnī cas teritorijā.3 ē dienreizes dienā.150 gr. Iesaku. Lielisks serviss (ticiet man, bija ar ko salī dzinā t) . . Labi darī ts tā turpinā t! ! !
Внутренний двор отеля Адам и Ева.
аватар masha-zavedeeva
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pirmo reizi devā mies uz Karolino-Bugaz. Viesnī ca tika izvē lē ta internetā , piemē ram, Ā dams un Ieva. Kad devā mies uz turieni, baidī jā mies, ka nepatiks vai pē kš ņ i nebū s vietu, lai gan iepriekš rezervē jā m pa tā lr. … Tomēr ▾ Pirmo reizi devā mies uz Karolino-Bugaz. Viesnī ca tika izvē lē ta internetā , piemē ram, Ā dams un Ieva. Kad devā mies uz turieni, baidī jā mies, ka nepatiks vai pē kš ņ i nebū s vietu, lai gan iepriekš rezervē jā m pa tā lr. BET viss izvē rtā s lieliski. Ieradā mies agrā k nekā bija norunā ts, jo. vadī ja automaš ī nu. bet viss bija gatavs, tī rs, ļ oti ē rti. Saimnieki ļ oti viesmī lī gi. Pagalms slē gts, bē rni ar lielu prieku spē lē jā s pagalmā ar citiem bē rniem. Pā rsvarā starp atpū tniekiem – ģ imenē m ar bē rniem. Vakarā tu sē di uz balkona malko tē ju, sulu vai ko citu......, un bē rni lejā spē lē jas. Neviens to nesaņ em. Personā ls ļ oti patī kams. Vispā r es atnā cu mā jā s un izstā stī ju visiem draugiem. Ja nā kamgad pulcē simies pie jū ras, tad tikai tajā viesnī cā !! ! !


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums myshketer
‹ Viesnīca Adam i Eva 2*
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Budak spit
Ukraina, Zatoka
Daba, Pludmales

Отель «Адам и Ева» расположен в Лиманском районе курорта Затока, в 200 метрах от моря и Днестровского лимана. Недалеко от мини-отеля расположен центральный рынок Лиманский, несколько магазинов, множество баров и кафе, дискотеки «Хорошо», «Весели Титьки», детский лунапарк и множество других развлечений.

Pludmales apraksts Рядом с отелем Адам и Ева песчаный пляж шириной 150 метров длина 20 км.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā
  • kafejnīca/bārs
  • autostāvvieta
Bērniem
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts

Отель располагает 25 номерами «полулюкс» и «люкс».

Istabās

Кондиционер, холодильник, телевизор, современная мебель, полотенца, веранда или балкон.

Adrese станция Лиманская, участок 231, Белгород-Днестровский район, курорт Затока, Украина, Одесская область
Tālruņi: +380506111735, +380505038050
Tīmekļa vietne: Adam i Eva
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.