Venetsiia 2*– Atsauksmes

3
Novērtējums 7.010
8.7 Numurs
6.7 apkalpošana
8.3 Tīrība
7.0 Uzturs
7.3 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas uz Naberezhnoe šosejas, no tās paveras skats uz Dņepru un Horticas salu.Vairāk →
аватар nataliestar
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca ir diezgan pieklā jī ga. Labi, plaš i numuriņ i. Lieliska atraš anā s vieta - paš ā krastmalā . Brokastis - normā las, viens trū kums - segtas tieš i vestibilā . … Tomēr ▾ Viesnī ca ir diezgan pieklā jī ga. Labi, plaš i numuriņ i. Lieliska atraš anā s vieta - paš ā krastmalā . Brokastis - normā las, viens trū kums - segtas tieš i vestibilā .
аватар s-donbas2
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca Venē cija ir ļ oti skaista un ē rta viesnī ca! Vienī gais negatī vais ir brokastu personā ls....atstā j daudz ko vē lē ties. Š ī ir ļ aunā tante, kas apkalpo tevi ar neapmierinā tu skatienu. Ja gribi izdzert tasi tē jas vai kafijas, vispirms jā sekmē , tad viņ a nelaimī gā tonī pateiks, ka cukura nav, un pē c ilgas gaidī š anas atnesī s uz apakš tasī tes izlijuš u kafijas tasi, un nav skaidrs vai kafija tieš ā m izlijusi vai no š ī s krū zes kā ds jau dzē ris. … Tomēr ▾ Viesnī ca Venē cija ir ļ oti skaista un ē rta viesnī ca! Vienī gais negatī vais ir brokastu personā ls....atstā j daudz ko vē lē ties. Š ī ir ļ aunā tante, kas apkalpo tevi ar neapmierinā tu skatienu. Ja gribi izdzert tasi tē jas vai kafijas, vispirms jā sekmē , tad viņ a nelaimī gā tonī pateiks, ka cukura nav, un pē c ilgas gaidī š anas atnesī s uz apakš tasī tes izlijuš u kafijas tasi, un nav skaidrs vai kafija tieš ā m izlijusi vai no š ī s krū zes kā ds jau dzē ris
аватар bestfree
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Zaporož je biju apmē ram pusotru nedē ļ u, š ajā laikā nomainī ju 3 viesnī cas. Sā kotnē ji apstā jos vienā , bet uzzinā ju, ka mani vienkā rš i krā pj par cenā m, vienī gā viesnī ca, kur gē ni ir kā Kijevā , patika otrā , jo istabiņ a ir ļ oti forš a, un vairā k izskatī jā s pē c viesnī cas. … Tomēr ▾ Zaporož je biju apmē ram pusotru nedē ļ u, š ajā laikā nomainī ju 3 viesnī cas. Sā kotnē ji apstā jos vienā , bet uzzinā ju, ka mani vienkā rš i krā pj par cenā m, vienī gā viesnī ca, kur gē ni ir kā Kijevā , patika otrā , jo istabiņ a ir ļ oti forš a, un vairā k izskatī jā s pē c viesnī cas. Un tad es reģ istrē jos Venē cijas viesnī cā , pavisam cita lieta. Rakstu š o atsauksmi, pateicī bā darbiniekiem par uzmanī bu un labo dabu) Istaba tieš ā m bija plaš a un ē rta, izremontē ta, jaunas mē beles, labs dizains, bezmaksas wi-fi un pat ļ oti pieņ emama cena par š o naudu. Venē cijā ir daudz un daž ā das pirtis, es biju sienā , krievu un turku, un ir arī somu un kaut kā da sā ls) autostā vvieta viņ iem ir sava, apsargā ta, atrodas Dņ epras krastā ar skatu uz salu. Khortitsa, ļ oti skaista. Nolē mu, ka palikš u tikai š eit, pateicoties personā lam, ī paš i bā rmenim)


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums veneciahotelzp
‹ Viesnīca Venetsiia 2*
Līdzīgas viesnīcas

Отель находится на Набережном шоссе, имеет вид на Днепр и остров Хортица.

Viesnīcā
  • kafejnīca/bārs
Izklaide un sports Банный клуб: сенная сауна, соляная пещера, массаж, русская баня, хаммам (турецкая баня), финская сауна.
  • sauna/vanna/hammam
Telpu apraksts

18 номеров различных категорий.

Istabās

LCD-телевизор, мини-бар, телефон, бесплатный WI-FI, кондиционер. Ванная комната c феном и полным комплектом банных принадлежностей и индивидуальным набором для личной гигиены.

Adrese г. Запорожье, ул. Нижнеднепровская 1-Б (Набережная магистраль)
Tālruņi: +38 (061) 289-45-12 +38 (099) 642-21-14 +38 (096) 315-25-20
Tīmekļa vietne: Venetsiia
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. .