Pektoral 2*– Atsauksmes

3
Novērtējums 3.710
4.5 Numurs
5.0 apkalpošana
4.5 Tīrība
4.5 Uzturs
4.5 Infrastruktūra
Spa viesnīca "Pectoral" atrodas Khortytsya salas ziemeļu daļā.Vairāk →
аватар kriva.1981
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Kā zas nosvinē jā m restorā nā Pectoral, viss ir š ausmī gi. Virtuve ir pretī ga, porcijas ļ oti niecī gas. Solī tā gaļ a salā tos netika atrasta, vakara beigā s tika pasniegta karsta un nebija karsta, bet ļ oti auksta, š aš liku kebabs nemaz nebija š aš liks, un par kartupeļ iem vispā r klusē ju, tas ir kaut kas . … Tomēr ▾ Kā zas nosvinē jā m restorā nā Pectoral, viss ir š ausmī gi. Virtuve ir pretī ga, porcijas ļ oti niecī gas. Solī tā gaļ a salā tos netika atrasta, vakara beigā s tika pasniegta karsta un nebija karsta, bet ļ oti auksta, š aš liku kebabs nemaz nebija š aš liks, un par kartupeļ iem vispā r klusē ju, tas ir kaut kas . . Pasū tī tā s karbonā des vispā r netika pasniegtas. Attiecī bā uz zā li ir ļ oti neē rti, ka viesi neredz viens otru un jaunlaulā tie ir neredzamas kolonnas. Ī sā k sakot, viņ i maksā ja lielu naudu par klibu banketu. Viesi bija izsalkuš i, lai gan visam vajadzē ja pietikt. . . Bet ak vai. . . NEIESAKU!! ! !
аватар g6230186
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Ļ oti neiesaku svinē t KĀ ZAS š ajā Savdepovskas vietā !! ! Iemesli, kā pē c NEDRĪ KST svinē t kā zas krū š u kauliņ ā : 1. Tu uzreiz tiksi apmā nī ts virtuvē , ar minimā lo 45% procentu, tā pē c ļ oti rū pī gi aprē ķ ini cenas ē dieniem, kas tev ienā ks oxanab. … Tomēr ▾ Ļ oti neiesaku svinē t KĀ ZAS š ajā Savdepovskas vietā !! !
Iemesli, kā pē c NEDRĪ KST svinē t kā zas krū š u kauliņ ā :
1. Tu uzreiz tiksi apmā nī ts virtuvē , ar minimā lo 45% procentu, tā pē c ļ oti rū pī gi aprē ķ ini cenas ē dieniem, kas tev ienā ks oxanab. Cenas bū s DĀ RGĀ KAS kā Zaporož jes dā rgā kajos restorā nos.
2. Ļ oti liela problē ma Pectoral ir RUPJĀ un NEADEKVĀ TA administratore Oksana. . .
3. Rupjas un rupjas viesmī les, kas atļ aujas nogarš ot kā zu torti un tad saka, ka nav garš ī ga, tā pat viesmī les zog pā rtiku un alkoholu, tad izsauc taksi, un banketa beigā s ar pilnā m somā m aizbrauc.
SECINĀ JUMS: Ļ OTI NEIESAKU Š O VIETAS KĀ ZU SVINĒ Š ANAI, JO PAR SVĒ TKU VAR ​ ​ RUNĀ T ATLIKUŠ O MŪ Ž U!
аватар inza5
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Draugi! Es aicinu jū s apmeklē t viesnī cu "Pectoral", kas atrodas Khortytsya salā . Mums ļ oti patika, ka bez izmitinā š anas (un bijā m 100 cilvē ki) bija iespē ja paē st (brokastis, pusdienas un vakariņ as), rī kot seminā ru aktu zā lē (aprī kotā ar visu nepiecieš amo aprī kojumu) un š iks bankets. … Tomēr ▾ Draugi! Es aicinu jū s apmeklē t viesnī cu "Pectoral", kas atrodas Khortytsya salā . Mums ļ oti patika, ka bez izmitinā š anas (un bijā m 100 cilvē ki) bija iespē ja paē st (brokastis, pusdienas un vakariņ as), rī kot seminā ru aktu zā lē (aprī kotā ar visu nepiecieš amo aprī kojumu) un š iks bankets. banketu zā lē . Turklā t pastā vī gi peldē jā mies Dņ eprā (5 minū š u gā jienā ). Kopumā mē s paveicā m lielisku darbu un lieliski pavadī jā m laiku! Starp citu, arī cenas jū s patī kami pā rsteigs.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Horticas sala
Novērtējums 9.6
Ukraina, Zaporožje
Daba, Stats
Jātnieku teātris Zaporožje kazaki
Novērtējums 10.0
Ukraina, Zaporožje
Izklaide, Teātri un mūzika

Cпа-отель «Пектораль» расположен в северной части острова Хортица.

Viesnīcā

Организации торжеств, 2 конференц-зала, терраса, кафе, беседка-барбекю, бильярд, автостоянка.

Telpu apraksts

Одно- и двухместные номера категории "стандарт", "бизнес" и "люкс". В будние дни действует скидка. Всего 54 номера.

Istabās

Кабельное телевидение, кондиционер, холодильник, санузел и душевая комната.

Adrese г.Запорожье, о.Хортица, ул. Дом Отдыха д. 33.
Tālruņi: +38 (061) 286-54-65
+38 (099) 949-80-00
Tīmekļa vietne: Pektoral
FAQ