Panska KHata 2*– Atsauksmes

5
Novērtējums 4.010
№4 viesnīcas reitingā Zaporožje
4.6 Numurs
3.6 apkalpošana
4.0 Tīrība
3.9 Uzturs
3.9 Infrastruktūra
Viesnīca "Panska Hata" atrodas Nyzhnya Khortitsa, desmit kilometru attālumā no Khortitsa salas un Dņepras, piecus kilometrus no Zaporožjes.Vairāk →
аватар stanislav.kolpakovskyi
Uz daž ā m stundā m rezervē jā m divas mā jas š ajā iestā dē un pirti. Trī s dienas pirms reģ istrē š anā s brī ž a piezvanī ja un lū dza mā jas pā rcelt rezervā ciju uz nā kamo nedē ļ u, jo cilvē ks saslima un nevarē jā m ierasties ar ģ imenē m. … Tomēr ▾ Uz daž ā m stundā m rezervē jā m divas mā jas š ajā iestā dē un pirti. Trī s dienas pirms reģ istrē š anā s brī ž a piezvanī ja un lū dza mā jas pā rcelt rezervā ciju uz nā kamo nedē ļ u, jo cilvē ks saslima un nevarē jā m ierasties ar ģ imenē m.
Teica, ka uz divā m dienā m nav iespē jams rezervē t.
Tad nolikā m klausuli pa mā ju un tikai teicā m, ka pirtī nā ksim paredzē tajā laikā , tikai citā sastā vā .
Rezultā tā , ierodoties iestā dē noteiktajā laikā , administratore teica, ka cilvē ki jau ir pirtī un mū su pirts apmeklē jums tika fiksē ts nā kamnedē ļ , lai gan neviens nelū dza pirti pā rcelt uz nā kamo reizi.
Rezultā tā , ieraduš ies iestā dē , iztē rē jā m savu laiku un trī s maš ī nu degvielu.
Administratore nekā dā veidā neatvainojā s, bet pati uzstā ja, ka mē s it kā lū dzā m pā rcelt pirts datumu.
Par rezervā ciju iemaksā tā droš ī bas nauda netika atmaksā ta.
Rezultā ts. Izniekots laiks, sabojā ts garastā voklis, rezervā cijas izmaksas (nav atmaksā tas) + ceļ a izdevumi un ē diens lī dzi.
Vairā kas reizes jautā jiet administratoram reģ istrā cijas datumus un vai viss ir norā dī ts pareizi, pretē jā gadī jumā jū s neatradī sit pē dē jo.
аватар qwerty48a13
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Labā kais komplekss Zaporož je, iesaku visiem! ! ! Mē s ar ģ imeni un draugiem apmeklē jā m Panska Khata restorā nu un palikā m tur 4 dienas! Augstā kā s klases ē diens, lielas porcijas un ne augstas cenas! Istaba ir ē rta! Apmeklē jā m pirti, … Tomēr ▾ Labā kais komplekss Zaporož je, iesaku visiem! ! ! Mē s ar ģ imeni un draugiem apmeklē jā m Panska Khata restorā nu un palikā m tur 4 dienas! Augstā kā s klases ē diens, lielas porcijas un ne augstas cenas! Istaba ir ē rta! Apmeklē jā m pirti, viss ir ļ oti jauns un ē rts, man ar draugiem ļ oti patika! Teritorija ir ļ oti kopta un ļ oti skaista, teritorijā ir jā š anas laukums, kur Jū s un Jū su bē rni var vizinā ties ar zirgiem! Es ļ oti iesaku š o kompleksu, mums ļ oti patika, mē s atgriezī simies vē lreiz ! ! !
аватар hottea
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mums š eit bija korporatī vā ballī te. Mē s bijā m 25. No patī kamā - teritorija un mū su noskaņ ojums un draudzī ba. Bet, ciktā l tas attiecas uz iekā rtu un pakalpojumu, tas ir ļ oti zems lī menis. Sī kā ka informā cija: 1. … Tomēr ▾ Mums š eit bija korporatī vā ballī te. Mē s bijā m 25. No patī kamā - teritorija un mū su noskaņ ojums un draudzī ba. Bet, ciktā l tas attiecas uz iekā rtu un pakalpojumu, tas ir ļ oti zems lī menis. Sī kā ka informā cija:
1. Peldbaseins. Mē s rezervē jā m uzņ ē mumam atseviš ķ u baseinu. Viņ š bija netī rs. Apakš ā bija dū ņ as, uz ū dens muš as, mā rī tes, beigtas lapsenes. Mē s domā jam, ka mums, iespē jams, nebija laika ieslē gt filtru. Bet nē . Filtrs nekad netika ieslē gts. Nu, nesā ciet ar negatī vo.
VĒ L Sliktā k!
2. Uz 25 cilvē kiem liekam VIENU, jā , tas nav joks ...VIENS viesmī lis. Kas nā ca pie galda ik pē c 15-30 minū tē m.
3. Nav gaismas. Virs ē dinā š anas laukuma nebija ierī kota gaisma. Prasī jā m papildus apgaismojumu, mums neliedza, bet arī rupji pajokoja.
4. Daudzi odi. Prasī ja ielikt atsperes no kukaiņ iem, ilgi nelika, teica, ka nepalī dzē s. 45 minū tē s viņ i atnesa vienu! Un to, kas nav stiprinā jums, novietojiet tieš i blakus plā ksnei.
5. Istabā s nav fē nu! Telpas ir netī ras. Remonts "noguris".
Izī rē jā m 5 istabas. Iespaidi par tiem ir zem vidē jā lī meņ a.
6. Mē ģ inā ja nozagt konjaka pudeli! Tas ir vienkā rš i kauns! Ap pulksten 11 viņ i lū dza atnest papildu pudeli. Lai Jū s labā k izprastu situā ciju, mū su komanda dzer maz. Un tur bija tikai DIVAS konjaka pudeles. Bet š ie ozoli domā ja to nozagt. Jo viņ i mums 30 minū tes stā stī ja, ka viņ iem nav vairā k mū su konjaka un mē s to dzē rā m. Un tikai pē c mū su piedā vā juma doties kopā apskatī t, pudele tika atrasta. Tas ir vienkā rš i kauns. Un turklā t mē s negatavojā m ē st. Nā kamajā dienā sā kā m strī dē ties, jo neizturē jā m nervus!
7. Brokastu trū kums un pofigisms. Rī t gaidī jā m vairā k kā stundu. Viņ i pat nevarē ja atnest kafiju vai ū deni. Neviens ne par ko neatbild. Un mē s jau gribē jā m runā t ar administratoru, kurš izrā dī jā s absolū ti DO NOT care. NO pilnī bā.
8. Izraidī ts no baseina. Bet administrators nez kā pē c nolē ma, ka mē s pasū tī jā m baseinu lī dz 12 naktī , lai gan mums bija korporatī vā ballī te ar 17:0.
16. lī dz 12. jū lijam.
00 nā kamajā dienā , 17. jū lijā . Un attiecī gi pasū tī jā m arī baseinu. Bet..."Es tev to nevarē ju pateikt. " Nu kur loģ ika? Mums bija liels uzņ ē mums, mē s maksā jā m lielu naudu par baseinu, un tas ir neadekvā ti.
9. Personā la netaktiskums. 6:30 apkopē jas sā ka tī rī t ap baseinu un skaļ i runā t, grabē jot spaiņ us un krē slus...Visi tika uzmundrinā ti.
10. Fatā la dezorganizā cija. Jau pulksten 9 mū s sā ka aktī vi izspiest no mū su atpū tas zonas, pulksten 10 ieradā s nā kamā animatoru grupa un sā ka likt rekvizī tus, lai gan mū su izbraukš ana bija tikai pulksten 11:00. Nav normā la atpū tnieku atdalī š ana, sinhronizā cija.

NOTEIKTI nevienam neiesaku apmeklē t š o iestā di.
Ī paš i lielie uzņ ē mumi.

Vē lā k 17. jū lija pē cpusdienā mū su kolē ģ es bē rnu, kurš bija spiests tur palikt, baseinā notrieca iereibis vī rietis un nodarī ja miesas bojā jumus savam dē lam.

Tā tad, Dievs ar jums, dā rgie iestā des darbinieki.
Mē s nesabojā jā m garastā vokli, un jū s joprojā m nesabojā jā t pasā kumu, mums patika pavadī t stundu mū su kolektī va sabiedrī bā . Bet vienkā rš i nav iespē jams veikt š ā du biznesu, mē s nekad neatgriezī simies pie jums.
аватар notmineemail
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Sā ksim ar to, ka viesnī ca ir piepilsē ta un cilvē ki tur ierodas galvenokā rt nedē ļ as nogalē s. Tajā paš ā laikā ar pilnu priekš apmaksu par 3 mā jā m mums tika dots nosacī jums, ka reģ istrē š anā s ir ne agrā k kā. … Tomēr ▾ Sā ksim ar to, ka viesnī ca ir piepilsē ta un cilvē ki tur ierodas galvenokā rt nedē ļ as nogalē s. Tajā paš ā laikā ar pilnu priekš apmaksu par 3 mā jā m mums tika dots nosacī jums, ka reģ istrē š anā s ir ne agrā k kā.15:00. Tie. kam ir 2 brī vas dienas, kuras vē los pavadī t ā rpus pilsē tas, sestdienas pē cpusdienā sā kš u atpū sties. Nav iespē jams bez maksas (bez rokassprā dzes) atrasties teritorijā vai pie baseina pirms reģ istrē š anā s un pē c izrakstī š anā s.
Kopumā teritorija skaista, labi dzī ves apstā kļ i un baseini. Teritorijā nevar ienest savus ē dienus un dzē rienus, istabā nav ledusskapja un nav pat glā zes. Es klusē ju par elektrisko tē jkannu un pā ris krū zē m/karotē m. Nav skaidrs, kā uz nedē ļ as nogali ierasties š ā dā iestā dē ar bē rniem, kuru uzturs neietilpst vietē jā restorā na grafikā . Turklā t restorā na ā trums nemaz negarantē , ka ē dī si tad, kad bū si izsalcis, nevis pē c pā ris stundā m.
Svē tdienas rī tā ap 10 nolē mā m paē st brokastis, 10:33 pabeidzā m veikt pasū tī jumu. 6 cilvē ku kompā nijai pasū tī jums bija daž ā ds. Un kafija, un aukstie dzē rieni, alkohols, galvenie ē dieni, deserti. Mums vispirms atnesa vienu desertu, 2 kafijas (vienu no tā m nemazgā tā krū zē , vē lā k nomainī ja ar skandā lu) un 2 alkoholiskos dzē rienus, visi nokā pa 30 minū tes pē c pasū tī juma un jautā ja "gribi vē l kaut ko? ". Tā lā kais dialogs bija ā rkā rtī gi izklaidē još s un JOPROJĀ M nebija pacelts. Vispā r jau 12:00 varē jā m paē st brokastis. Mē s bijā m pē dē jie, kas iznesa ierī ces. Tie. viesmī ļ i nekautrē jā s nest ē dienu bez galda piederumiem, salvetē m, garš vielā m. Mē s vienkā rš i sē dē jā m pie ē diena š ķ ī vjiem, skatī jā mies uz viņ u nolemto un gaidī jā m galda piederumus vē l 10 minū tes.
Labi, paē dā m ar bē dā m uz pusē m, noskaņ ojums sabojā ts. Ir jau pusdienlaiks, neviens neko nesaka par izlikš anu, atpū š amies pie mā jas. Pie mums kā dā no mū su mā jā m mē ģ ina iekļ ū t puisis un meitene no personā la, nez kā pē c meitene ar rož u puš ķ i. Viņ i vienkā rš i dodas uz istabu, kurā mē s dzī vojam. Mē s uz sekundi, maigi izsakoties, bijā m sastinguš i. Mums vajadzē ja viņ us apturē t un noskaidrot, ko viņ i aizmirsuš i mū su istabā . Izrā dī jā s, ka viesi, kas ieradā s pē c mums, kā apsveikumu vai sveicienu pasū tī ja rož u puš ķ i. Problē ma ir tā , ka iepriekš ē jie viesi vē l nav devuš ies prom, bet tas nevienu nesatrauca) Pat "atvainojiet" neskanē ja.
Labi, mē s sapratā m, ka ir pienā cis laiks pakot mantas. Sakrā mē jā m mantas un palikā m pie baseina, pabeidzot pasū tī tos dzē rienus. Pulkstenī ap 14:00 (atgā dinu, ka iepriekš ē jā dienā apstā jā mies 15:00-15:30). Administrators paskrien gar baseinu, pamana, ka mums uz rokā m ir “vakardienas” rokassprā dzes un paziņ o, ka mums nav tiesī bu atrasties teritorijā un peldē ties baseinā . Un tad viņ š aizbē g. Dzenoties pē c viņ as, tas jau izskanē jis "tu tik ā tri atnā ktu, ja ē dienu nes 1.5 stundu".
Jau grū tā vilš anā s stā voklī mē s pabeidzā m dzē rienus un š ķ ī rā mies, nolemjot, ka vairs nekad š eit neatgriezī simies.
Ja negribi sabojā t brī vdienas, neiesaku.
аватар _122001
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Ļ oti skaista un kopta teritorija. Ē diens garš ī gs. Bet viesnī cas numuriņ i bija nepatī kami satriekti. Iekā rtojā mies apartamentos. Visas greznī bas pazī mes: nav ledusskapja, paš reizē jā santehnika, krī toš i durvju rokturi, ļ oti trokš ņ ains gaisa kondicionieris. … Tomēr ▾ Ļ oti skaista un kopta teritorija. Ē diens garš ī gs.
Bet viesnī cas numuriņ i bija nepatī kami satriekti. Iekā rtojā mies apartamentos.
Visas greznī bas pazī mes: nav ledusskapja, paš reizē jā santehnika, krī toš i durvju rokturi, ļ oti trokš ņ ains gaisa kondicionieris.
Pilnī gs skaņ as izolā cijas trū kums. Sajū ta, ka esi ar kaimiņ iem vienā istabā .
Neskatoties uz to, ka viesnī ca bija aizņ emta maksimums par 20 procentiem un brī dinā jā m administratoru, ka vē lamies atpū sties mierā , blakus istabā apmetā s Ļ OTI trokš ņ aina kompā nija.
Naktī administratore uz mū su sū dzī bu reaģ ē ja rupji.
Jums vairs nav kā jas.
Nevienam neiesakā m.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums panska-hata
‹ Viesnīca Panska KHata 2*
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Horticas sala
Novērtējums 9.6
Ukraina, Zaporožje
Daba, Stats
Jātnieku teātris Zaporožje kazaki
Novērtējums 10.0
Ukraina, Zaporožje
Izklaide, Teātri un mūzika

Отель "Панська Хата" расположен в Нижней Хортице, в десяти километрах от острова Хортица и Днепра, в пяти километрах от Запорожья.

Atrašanās vieta 5 км от Запорожья. 10 км от острова Хортица и Днепра. 500 м от автобусной остановки. 24 км от автовокзала г. Запорожье. 26 км от железнодорожного вокзала Запорожья. 34 км от аэропорта Запорожья.
Viesnīcā

Отопление, места для курения, терраса для загара, обслуживание номеров, V.I.P. услуги, люкс для новобрачных, упакованные ланчи, специальные диетические меню (по запросу).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • izmitināšana ar dzīvniekiem  FREE 
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports Круглогодичный открытый бассейн.
  • sauna/vanna/hammam
  • biljards
  • izjādes centrs
  • makšķerēšana
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Стандарт, стандарт улучшенный, полулюкс, люкс, коттедж, коттедж улучшенный.

Istabās

Кондиционер, телевизор, собственная ванная комната, деревянная мебель.

Adrese 70425 г. Запорожье, сeло Нижняя Хортица, ул. Комарова, 25
Tālruņi: 8068-909-44-55
8050-341-52-57
Tīmekļa vietne: Panska KHata
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд. Любители конных прогулок могут обратиться в центр верховой езды. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами рыбной ловли. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.