Marko Polo 3*– Atsauksmes

9
Novērtējums 3.410
№5 viesnīcas reitingā Zaporožje
5.0 Numurs
3.9 apkalpošana
4.8 Tīrība
5.6 Uzturs
4.9 Infrastruktūra
Viesnīca "Marco Polo" atrodas pie Dņepras upes, Uļjanovkas ciemā, Zaporožjes apgabalā.Vairāk →
аватар photoantikvar
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Atnā cu š eit svinē t dzimš anas dienu. Viņ i solī ja depozī tu 500 UAH. kā dā vana. Tā rezultā tā tie tika iesaldē ti un kā dā vana 500 UAH depozī ta vietā . tika pacienā ti ar kū ku ((((((( … Tomēr ▾ Atnā cu š eit svinē t dzimš anas dienu. Viņ i solī ja depozī tu 500 UAH. kā dā vana. Tā rezultā tā tie tika iesaldē ti un kā dā vana 500 UAH depozī ta vietā . tika pacienā ti ar kū ku (((((((
аватар a.y.21.01.a.n
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Skaisti numuriņ i un garš ī gs ē diens. Tas ir viss! Pā rē jo jau sā kumā sabojā ja nedraudzī gā administratore, kura draudī gi paziņ oja, ka esam ieraduš ies ā trā k par reģ istrē š anā s laiku un patiesī bā mū s nemaz nedrī kst ielaist teritorijā !! ! un nevienu neinteresē ja, ka esam no cita reģ iona un precī zu ieraš anā s laiku a priori nebija iespē jams izrē ķ inā t marš ruta sastrē gumu un tā stā vokļ a dē ļ . … Tomēr ▾ Skaisti numuriņ i un garš ī gs ē diens. Tas ir viss! Pā rē jo jau sā kumā sabojā ja nedraudzī gā administratore, kura draudī gi paziņ oja, ka esam ieraduš ies ā trā k par reģ istrē š anā s laiku un patiesī bā mū s nemaz nedrī kst ielaist teritorijā !! ! un nevienu neinteresē ja, ka esam no cita reģ iona un precī zu ieraš anā s laiku a priori nebija iespē jams izrē ķ inā t marš ruta sastrē gumu un tā stā vokļ a dē ļ . Tā lā k vē l: izrā dī jā s, ka š ajā dienā restorā na terase bija izī rē ta dzimš anas dienas ballī tei (admins par š o brī niš ķ ī go notikumu nesteidzā s pabrī dinā t pa telefonu), tā pē c mums, guļ ot pie baseina, nā cā s klausī ties pusstundu. diena, lai uzstā dī tu aprī kojumu, pā rbaudī tu mū ziku, mikrofonus. Turklā t tur bija koncentrē juš ies gandrī z visi viesmī ļ i un bija jā meklē kā ds, kas pasū tī tu maltī ti. Likumsakarī gi, ka svinī bu laikā (kas ilga no pulksten č etriem pē cpusdienā lī dz pusnaktij) bijā m neviļ us tostu, toastmastera muļ ķ ī bu un piedzē ruš ā s diskotē kas klausī tā ji, kas nekā dā gadī jumā neietilpa mū su plā nā Klusā atpū tā . . Ar š ā du attieksmi pret viesnī cas viesiem nebija vē lmes palikt nā kamajā dienā un pat atgriezties vē lreiz
аватар Guest666
Tas bija 19.07. 2017. Nav ko teikt, jo bija tikai viens negatī vs pē c telefona sarunas un saziņ as ar Uv. Jeļ ena (ja atmiņ a neviļ ). Nu viņ i vienkā rš i pretī gi atbildē ja klientam . . 1. Izsauca tehnoloģ iju. stundas lai rezervē tu istabiņ u. … Tomēr ▾ Tas bija 19.07. 2017.
Nav ko teikt, jo bija tikai viens negatī vs pē c telefona sarunas un saziņ as ar Uv. Jeļ ena (ja atmiņ a neviļ ).
Nu viņ i vienkā rš i pretī gi atbildē ja klientam . .
1. Izsauca tehnoloģ iju. stundas lai rezervē tu istabiņ u. Mani nepā rtraukti nometa! Bet 10. reiz tiku cauri un man atbildē ja neprasmī ga meitene.
Pirmā frā ze bija ko tu gribē ji (rupjā intonā cijā ), es atbildē ju, ka rezervē š u istabu, viņ a teica, ka nav atkarī gs no manis, jo klientiem kā zas bija uz deguna un viņ ai nebija laika runā ar mani, bet sī kā k, Viņ a teica, ka viņ a tagad nav manā ziņ ā !
Ja ir vē lme, piezvani vē lā k, pat neatvadī jā s, bet iemeta klausuli.
Pē c tam nepadevā mies un pē c brī ž a atkal iesitā m 5, bet viņ i meta nost.
Tas bija š ausmī gi kaitinoš i
un atstā ja detalizē tu atsauksmi par notikuš o, bet tas pazuda pē c 2 stundā m. Es vē lreiz atstā ju atsauksmi, bet viņ i arī to izdzē sa.
Vispā r nav ko teikt. Ar tā du attieksmi noteikti tur nebrauksim!
Liels paldies darbiniekiem, ī paš i "Elenai" par kompetento un profesionā lu pieeju viesiem!
Kauns!
аватар Kurban
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Uz viesnī cu devā mies uz dzimš anas dienu pē c ielū guma, tā pē c atbraucā m un visu novē rtē jā m pē c sava iespaida. Dzī vojā m atseviš ķ ā mā jā , kas no ieejas mū s priecē ja ar zirnekļ u tī kliem un attiecī gi zirnekļ iem uz tā s. … Tomēr ▾ Uz viesnī cu devā mies uz dzimš anas dienu pē c ielū guma, tā pē c atbraucā m un visu novē rtē jā m pē c sava iespaida. Dzī vojā m atseviš ķ ā mā jā , kas no ieejas mū s priecē ja ar zirnekļ u tī kliem un attiecī gi zirnekļ iem uz tā s. Protams, kā ds teiks, ka tas ir dabisks raksturs, bet neviens vē l nav atcē lis elementā ru tī rī š anu. Istabā bija arī.3 zirnekļ i! Man radā s iespaids, ka viņ i kā dreiz ieguldī ja naudu š ajā kompleksā un pē c tam netē rē ja par to nevienu grivnu. Mā jas viesistabā ir liels dī vā ns, kas noklā ts lielā s vietā s, vienkā rš i ir bail uz tā sē dē t pat drē bē s. Brilles gadu izskatā s tā , it kā tajā s bū tu puķ es, un tad, aizmirsuš as tā s nomazgā t, atnesa klientiem. Galda piederumi ir tik nolietoti, ka derē tu dot vienreizē jos. Vannas istabā nav pat krū zī tes zobu birstē m. Un jā bū t gatavam, ka katram iedos vienu dvieli, kas ik pa laikam ir tikai koka, par dvieļ iem sejai un kā jā m nevar sapņ ot!
Virtuve un apkalpoš ana ir cits stā sts. Vā rds pretī gi ir pat kompliments restorā nam. Brokastī s bija jā gaida ē dieni 1.5h un runa ir par elementā rā m pankū kā m un siera kū kā m. Viesmī ļ i pat nepū las tī rī t pē c klientiem galdus un atnest jums ē dienkarti, esiet gatavi to visu izdarī t paš i. Uz sū dzī bu par virtuvi administratore atbildē ja, ka jā izvē las ko ē dī siet un jā pasū ta iepriekš ē jā ē dienreizē ! ! ! Nav pat ar ko salī dzinā t.
Es pat nestostos par internetu, kur pirms tam.
Bet ir arī labas lietas)) Tā da ir daba! To nav izdevies sabojā t. Kompleksa teritorija ir sakopta un ļ oti skaista! Bet pat tas nepalielinā ja uzturē š anos, diemž ē l.
аватар kettttt111
Sā kš u ar viesnī cas, virtuves un teritorijas novē rtē jumu. Ja vē rtē pē c 5 ballu sistē mas, tad viesnī ca ir 4, virtuve 4, teritorija 5, apkalpoš ana 1!! ! . Ja vē laties sabojā t savu atvaļ inā jumu, tad esat š eit, un pats galvenais, jums ir jā nokļ ū st administratores JULIA maiņ ā . … Tomēr ▾ Sā kš u ar viesnī cas, virtuves un teritorijas novē rtē jumu. Ja vē rtē pē c 5 ballu sistē mas, tad viesnī ca ir 4, virtuve 4, teritorija 5, apkalpoš ana 1!! ! . Ja vē laties sabojā t savu atvaļ inā jumu, tad esat š eit, un pats galvenais, jums ir jā nokļ ū st administratores JULIA maiņ ā . Š is cilvē ks ienesī s jū su atpū tai "krā sas". Pirms reģ istrē ties vai atrisinā t kā du niecī gu problē mu, jums bū s jā gaida "Dievs" - administratore Jū lija vismaz pusstundu - jā bū t gatavam un pacietī gam. Š ī kundze uzvedas ļ oti augstprā tī gi, vienlaikus neievē rojot elementā ras pieklā jī bas normas un nemaz nepā rzina restorā na pakalpojumu pamatus. Ž ē l, ka tā dā iestā dē strā dā tik neprofesionā ls kadrs!
аватар viktiremelya
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š o konkrē to viesnī cu izvē lē jā mies pē c vienkā rš ā m kategorijā m, lai tā bū tu ā rpus pilsē tas un bū tu laba vieta makš ķ erē š anai. Reģ istrē jā s ā tri un ļ oti mierī gi, reģ istratū ra bija draudzī ga un pretimnā koš a. … Tomēr ▾ Š o konkrē to viesnī cu izvē lē jā mies pē c vienkā rš ā m kategorijā m, lai tā bū tu ā rpus pilsē tas un bū tu laba vieta makš ķ erē š anai.
Reģ istrē jā s ā tri un ļ oti mierī gi, reģ istratū ra bija draudzī ga un pretimnā koš a.
Patika darbinieki jauki un pieklā jī gi cilvē ki
Viesnī cas teritorija priecē ja, bez sveš a trokš ņ a, tikai daba, klusums un atpū ta!
Bē rniem patika rotaļ u istaba.
Mana sieva atpū tā s pirtī , kamē r es makš ķ erē ju sava prieka pē c!
Paldies par lieliskajā m brī vdienā m! ! !
аватар nedovolna
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Bijis š ajā iestā dē divas reizes. Un divreiz - pilnī ga vilš anā s. Administratore ar klientiem uzvedas tā , it kā bū tu š ī s iestā des saimniece. Uz tikš anos (banketu pasū tot) viņ a nā ca pie mums bez kosmē tikas, ar netī ru galvu un Č Ī PĒ S. … Tomēr ▾ Bijis š ajā iestā dē divas reizes. Un divreiz - pilnī ga vilš anā s. Administratore ar klientiem uzvedas tā , it kā bū tu š ī s iestā des saimniece. Uz tikš anos (banketu pasū tot) viņ a nā ca pie mums bez kosmē tikas, ar netī ru galvu un Č Ī PĒ S. ES biju š okē ts. Viesmī ļ i neko nedara. Uz lū gumu izslē gt gaismu (dejoš anai), viesmī le teica, ka nezina kur un tagad uzzinā s no administratores. Kas bija, viņ š zina, ka restorā ns nav mazs. Meitene devā s uz iestā des otru galu, lai noskaidrotu, vai un kur izslē gt gaismu. Par otro reizi labā k nedomā t. Tagad es š o vietu neieteikš u nevienam - virtuve tur varbū t nav slikta, bet ir acī mredzamas problē mas ar personā lu!
аватар Pronicheva1
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lauku klubā Marco Polo valda lieliska atmosfē ra (kā paradī zē )! Pakalpojums š iks. . . Iesaku ņ emt par piemē ru visā m iestā dē m! Virtuve ir vienkā rš i neaprakstā ma! Š ķ iet, ka visu personā lu atlasa augsti kvalificē ti speciā listi. … Tomēr ▾ Lauku klubā Marco Polo valda lieliska atmosfē ra (kā paradī zē )! Pakalpojums š iks. . . Iesaku ņ emt par piemē ru visā m iestā dē m! Virtuve ir vienkā rš i neaprakstā ma! Š ķ iet, ka visu personā lu atlasa augsti kvalificē ti speciā listi. . . Teritorijā ir viss atpū tai! Mē s ar vī ru braucā m makš ķ erē t, bet aizmirsā m savus rī kus. . . dā rgais administrators uzreiz nebija pā rsteigts, bet palī dzē ja atrisinā t mū su problē mu! Viņ i nodroš inā ja visu nepiecieš amo! Istabā s nav wifi (tas ir ļ oti labi, atpū ta no visas kņ adas), bet aiz mī kstiem dī vā niem, pie bā ra vai reģ istratū ras ar karstu kafiju vai kakao, var izmantot wifi. . . Daba ir burvī ga! Gribu izteikt dziļ u pateicī bu iestā des vadī tā jai par "Paradī zes stū rī ti", prom no pilsē tas burzmas un problē mā m! Es iesaku Marco Polo Country Club visiem!
аватар natalya_rogova
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Rakstu kā ir - ģ imene ī rē ja savrupmā ju. Iekā rtojoties mā jā , tā smirdē ja neizturami - saindē ja odus - solī ja, ka pazudī s, bet tā pē c, ka nakš ņ ot tur nebija iespē jams - pē c nepatī kamas sarunas iedeva bezmaksas istabiņ u nakš ņ oš anai (mā ja jau bija apmaksā ta par 2x augstā ku cenu nekā viesnī cas numuriņ š ). … Tomēr ▾ Rakstu kā ir - ģ imene ī rē ja savrupmā ju. Iekā rtojoties mā jā , tā smirdē ja neizturami - saindē ja odus - solī ja, ka pazudī s, bet tā pē c, ka nakš ņ ot tur nebija iespē jams - pē c nepatī kamas sarunas iedeva bezmaksas istabiņ u nakš ņ oš anai (mā ja jau bija apmaksā ta par 2x augstā ku cenu nekā viesnī cas numuriņ š ). Virtuve laba, labi pagatavota. Iekš telpu baseins ir lielisks. Atvē rts - auksts, balinā tā ju jū ra, bē rni tajā iemeta š okolā des saldē jumu - tā tas tur peldē ja visu dienu. Brī vdienā s kontingents ir citā dā ks – ap baseinu dzirdami daudz bļ auš anas. Bet tā nav iestā des vaina.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums marcoclub
‹ Viesnīca Marko Polo 3*
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Horticas sala
Novērtējums 9.6
Ukraina, Zaporožje
Daba, Stats
Jātnieku teātris Zaporožje kazaki
Novērtējums 10.0
Ukraina, Zaporožje
Izklaide, Teātri un mūzika

Отель "Марко Поло" расположен на реке Днепр, в поселке Ульяновка Запорожской области.

Atrašanās vieta 7 км от шоссе M18, соединяющего Москву и Симферополь. 40 км от Днепропетровска.
Viesnīcā

Терраса, семейные номера, отопление, места для курения, завтрак в номер, услуги по глажению одежды, люкс для новобрачных, специальные диетические меню (по запросу), каминный зал, кинотеатр, беседки для рыбалки.

Доступ в интернет отсутствует.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • veļas mazgāšana
  • izmitināšana ar dzīvniekiem  FREE 
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
Izklaide un sports Игровая комната.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • sporta zāle
  • makšķerēšana
Telpu apraksts

"Марко Поло" предоставляет посетителям своего отеля номера люкс, стандарт и эконом классов, которых в общей сложности всего 20, а также 9 отдельных домиков.

Istabās

В номерах: кондиционеры, телевизоры, горячая и холодная вода. В домиках: кондиционеры, микроволновые печи, холодильники, телевизоры, спутниковое телевидение, холодная и горячая вода.

Adrese 70015 Украина, Запорожская обл., Вольнянский район, с. Ульяновка, Хортицкая Улица, 5, Загородный клуб "Марко Поло"
Tālruņi: +38 (067) 611-5-777 +38 (066) 827-9-455
Tīmekļa vietne: Marko Polo
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами рыбной ловли.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.