Bezpajumtnieku patversme!Tas ir sliktākais hostelis nabadzīgajiem, ko esmu redzējis!

Rakstīts: 27 augusts 2018
Ceļošanas laiks: 22 — 26 augusts 2018
Viesnīcas vērtējums:
1.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 1.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 4.0
Infrastruktūra: 6.0
Mē s lidojā m pā ris uz Zaporož je 2018. gada 22. augustā , bijā m noguruš i un rezervē jā m Intourist Zaporož je viesnī cu tieš saistē no 22. lī dz 26.
junior suite
iznā ca apmē ram 6000 + UAH.
Istaba bija ļ oti slikta, viens naktsgaldiņ š , greizs galdiņ š , ļ oti neē rts matracis kā sauļ oš anā s krē slam, vecs paklā js nodedzis ar cigaretē m, netī rs, mazs televizors a la 90. gadi, ledusskapis vai kondicionieris krakš ķ ē ja un trokš ņ oja. kā , iespē jams, Savdepovskis Donbass 2000.

ak, tie ir sī kumi, man pē dē jais š oks bija, kad atvē ru vannasistabu. Briesmī ga kanalizā cijas smaka (it kā kaut kas bū tu nomiris). š ķ iet, ka rezervē ju nevis viesnī cu, bet istabiņ u bezpajumtnieku patversmē . Istaba bija ar š ausmī gu balkonu, labi, par balkona izskatu nerunā š u, interesantā kais, kad pacē lu kā ju un ieraudzī ju savas ogļ melnā s kā jas. Tā ir tik antisanitā ra vieta, ka es to vienkā rš i nevaru aprakstī t.
Ja vē lies piedzī vojumus, jū ties kā.90. gados, apmeklē Intourist! beigā s mē s dabū jā m atmaksu, neņ emot vē rā vienu nakti, un pā rcē lā mies uz citu viesnī cu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

Rādīt citus komentārus …
аватар